Párkapcsolatok, avagy "Értsük meg az ellenkező nemet!"

Started by Ramiz, 2006-04-26, 23:27:17

Previous topic - Next topic

Én

NLZ

Quote from: Makos on 2009-04-13, 12:08:55
pet: inkább ne beszélj vele most úgy kb 1 évig szerintem
fixed. 1 hét alatt nem fognak megváltozni az érzései, kivéve ha folyamatosan be van állva és LSDvel utazgat. :)
[reserved]

pet

annyira nem távkapcsolat, 300 ft oda a buszjegy  :P

Member

Az sok. Abból a hétvégén be is rúghatsz olcsón, jobban jársz.

NLZ: Az LSD nem sok érzelmet változtat, ellenben hernyótól egész vidám lenne, amíg nem kezdené el kívánni a sejthártya-állomány. :)

pet

kevésbé veszélyes megoldás a fű, de mire bíztattok ti egy 17 évest? :ejnye:

NLZ

Maradjunk a csáposhentainál, az a legveszéltelenebb. :D
[reserved]

Makos

Quote from: NLZ on 2009-04-13, 14:13:51
Maradjunk a csáposhentainál, az a legveszélytelenebb. :D
:angyali:

Mindenesetre msnről tiltsd. Bár a törlés az jobb mert akkor nem látod ha fentvan.

Flaser

Quote from: NLZ on 2009-04-13, 14:13:51
Maradjunk a csáposhentainál, az a legveszéltelenebb. :D

Az se "veszélytelen":
[spoiler=NSFW][/spoiler]

...maradj az alkoholnál. Nem válasz, de elfelejted a kérdést.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Makos

Quote from: Flaser on 2009-04-13, 18:14:30
IMG
:haha: :facepalm:

Amúgy tényleg az alkohol a legjobb az ilyenre. Nem kell leinni magad annyira hogy ne tudd hol vagy, csak annyira hogy jól érezd magad. :kocc:

pet

az alkohol jó ötlet xD majd lehet beszervezek vmi kocsmázást itt xd
mellesleg a törlésről, hmm... én beszélek vele Néha szívesen, de ugye ha vkiből kiszeret az ember akkor arra már nem tekint úgy, feltételezhető hogy unja is, vagy akármi. hm majd meglátjuk, most jól elvagyok :D

Makos

Bármit teszel ne gyere össze vele megint. Én ezért mondtam a törlést msnről. Tapasztalat... :/

pet

vagy összejövök vele és másnap szakítok :D

Member

Biztos, hogy menne? Az eddigiekből nem úgy fest.
Inkább törd fel 1 hónap múlva pár acc-át. :haha:

pet

fogalmam sincs xD magamat ismerve, jelenleg nem hinném, de ahoz nagyon kéne könyörögnie hogy visszavegyem. vagy csábítania xd

Moha

Quote from: pet on 2009-04-13, 19:25:30
de ahoz nagyon kéne könyörögnie hogy visszavegyem. vagy csábítania xd
Give AIDS her no chance! Töröld MSN-ről! :D

.Attila

fogalmam sincs xD magamat ismerve, jelenleg nem hinném, de ahoz nagyon kéne könyörögnie hogy visszavegyem. vagy csábítania xd

Ezt most valahogy nehezemre esik elhinni.

pet

Quote from: .Attila on 2009-04-13, 20:05:23

Ezt most valahogy nehezemre esik elhinni.
kinél mi a nagyon könyörgés :D lehet valakinél csak 5 perc :D de amúgy nagyon kétlem hogy mostanában vissza akarna jönni hozzám :D kapott azért rendesen azért mert játszadozott velem, nem fasz a csaj, szóval szerintem ilyen nem lesz :)

NLZ

Quote from: pet on 2009-04-13, 20:10:24
kinél mi a nagyon könyörgés :D lehet valakinél csak 5 perc :D de amúgy nagyon kétlem hogy mostanában vissza akarna jönni hozzám :D kapott azért rendesen azért mert játszadozott velem, nem fasz a csaj, szóval szerintem ilyen nem lesz :)
Miért érzek mindig sugárzó naivitást felőled, amikor az exedről beszélsz? :D
[reserved]

.Attila

Quote from: NLZ on 2009-04-13, 20:14:25
Quote from: pet on 2009-04-13, 20:10:24
Miért érzek mindig sugárzó naivitást felőled, amikor az exedről beszélsz? :D

Mert sugárzó naivitás árad belőle.

pet

gyerek vagyok még, az a dolgom hogy naív legyek, ha nem lennék, miből nőnék ki idővel?:D

Selmo

A tökéletesség unalmas.

pet

Quote from: Selmo on 2009-04-13, 20:24:47
dota? :angyali:
working on... beszéltem haverral warcraft cdért, holnap lehet átmegyek és megszerzem, bár ilyen nettel nemtudom mire számíthatok :)
edit: szerintetek helyes hogy ezt aaa... az eseményt ide felírtam? mármint emberileg, személyes info nem volt, csak egy sablon történet, de azért most egyik ismerősöm mondta hogy le kéne szoknom az ilyenekről :D

NLZ

Azon kívül, hogy esetleg naívnak nézünk, más következmény nem lehet. :D
[reserved]

Én

Kár, hogy tera elment. Jó tanítványa lennél. :D

motifator

Bazz Én, épp azt akartam neki válaszolni, hogy amíg nem csinálja olyan szánalmasan, mint egy bizonyos valaki, addig egyáltalán nem gáz, írja csak.
Amúgy meg ne parázz, ez még messze nem tera szintje.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

pet

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Quote from: motifator on 2009-04-13, 21:24:19
Bazz Én, épp azt akartam neki válaszolni, hogy amíg nem csinálja olyan szánalmasan, mint egy bizonyos valaki, addig egyáltalán nem gáz, írja csak.
Fastpoke! :whoah:
Mondjuk egem nem zavart különösebben, ezen a topicon kívül meg teljesen normális volt (bár IRL mindig elkerültük egymást :D )
ed: DOUBLE FASTPOKE! :whoah:

Kuroi Tenshi

Quote from: motifator on 2009-04-13, 21:26:17
Quote from: pet on 2009-04-13, 21:25:07
hova ment tera?:\ tökjófej volt..
Aucs...

Amúgy tényleg, csak ezek az itteni nőügyes "közléskényszerei"
voltak kicsit... neccesek :)

NLZ

[reserved]