Játékostárs kerestetik

Started by Selmo, 2006-05-05, 21:42:42

Previous topic - Next topic

Fazék

igen, de 3-an voltunk melee hőssel, nulla területreható sebzőképességgel. erre megjelent a sniper, a prophet, az a lópaci, meg egy akna a seggünk alá és 4vs4 lazán elhullottunk, meg se tudtunk mukkanni
szóval ilyen felállással azon felállással szemben esélyünk sem volt.

Cobra

Azért a varázslótok elég erős volt és a kantaur csaj meg inkább support és healer, mint harcos. A csontvázkirály a feléledésével meg elég szivatós. De ennek ellenére nem volt túl jó az összeállításotok.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

kentaur csaj 3 majd 4 majd 5 szinttel fölöttünk járt, szóval erről ennyit :haha:
és brutálisan sebzett, miközben próbáltunk küzdeni, hogy a creep-eken átjutva végre elérjük őt
csontváz föléledése annyit ért, hogy meg tudtatok másodszor is ölni, általában újraéledés után is 3-ból 1-szer volt esélyem elfutni :)

amúgy van új játék, csatlakozzatok!

szerk: ebben a meccsben "kicsit" túllőttünk a célon "team imba" győzött fölényesen.
tényleg nem jó ez így, hogy nincs chat-szoba külön a csapatoknak, mert nem lehet egy kiegyensúlyozott csapatot összehozni, hát mind imba hőst választottunk a korábbi vereségek miatt egymástól függetlenül, én is rossz meccset választottam az überdurva hydralisk kipróbálására... elnézést érte utólag is :redface:

kelvor

Nekem ezért szimpatikusabb -ar. Ott, ha kikapsz, vagy nyersz mondhatod, hogy "így osztott a gép".  :smile:

Lythis

Quote from: kelvor on 2008-03-03, 14:30:13
Nekem ezért szimpatikusabb -ar. Ott, ha kikapsz, vagy nyersz mondhatod, hogy "így osztott a gép".  :smile:
-ar szerintem is jobb, csak annyi baj van vele, hogy lehet, hogy kifogsz egy olyat, amit nagyon utálsz (Pudge anyone? :D)
ma este ha lesz, mikortól lesz?

Fazék

mi is -ar -t szavaztunk nakedape-val, szóval ma már mehet -ar részemről is.
mondjuk 1 vétójoga legyen mindenkinek, vagyis legkésőbb a 11. indításra, már biztosan el fogunk tudni kezdeni játszani, mindannyian a legútáltabb random-ba kapott hősünkkel :D

kelvor

-repick paranccsal újra randomol neked a gép az elején x goldért.
-swaphero-val pedig tudjátok cserélgetni egymás között a karaktert, ha esetleg valaki olyan hőst kapott, ami nem fekszik neki, de a csapattársadnak igen.

Ezekkel, részben, ki lehet küszöbölni az újraindításokat.

Zanador

Quote from: kelvor on 2008-03-03, 15:12:39
-repick paranccsal újra randomol neked a gép az elején x goldért.
-swaphero-val pedig tudjátok cserélgetni egymás között a karaktert, ha esetleg valaki olyan hőst kapott, ami nem fekszik neki, de a csapattársadnak igen.

Ezekkel, részben, ki lehet küszöbölni az újraindításokat.
Ezekkel, főleg a swap hero-val ki is küszöbölted magának a randomnak is a lényegét. :) Vagy csak én látom úgy, hogy ha már -ar-t akarunk, akkor éljünk együtt azzal amit ránksóztak? Fél órát ki lehet birni (még mindig jobb mintha a kedvenc hősöddel mész és még igy is agyonvernek).
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

kelvor

Teljesen igazad van, sokkal jobb újraindítani 10x.  :smile: Amúgy a swaphero nem kötelező, csak mielőtt repickeled, nyugodtan megkérdezheted, hogy kell- e valakinek, mielőtt dobod. 1x lehet repickelni, azt szerintem ki lehet bírni.

Zanador

Quote from: kelvor on 2008-03-03, 15:19:26
Teljesen igazad van, sokkal jobb újraindítani 10x.  :smile: Amúgy a swaphero nem kötelező, csak mielőtt repickeled, nyugodtan megkérdezheted, hogy kell- e valakinek, mielőtt dobod. 1x lehet repickelni, azt szerintem ki lehet bírni.
Úgy értettem újrainditást se legyen. :)
Edit: vagy csak nekem kicsit furcsa ez a "random, de ha nem tetszik, akkor addig addig újrarandom ameddig jó lesz" elv? (igen, az 1 vétó egyáltalán nem ez, de ha csak hagyjuk hogy legyen ahogy jön, akkor már az első game is lemegy ugyan úgy ahogy a 11. menne restartokkal)

Edit2: az első meccsek szokásos időpontjában valószinűleg nem leszek, úgyhogy ez itt fentebb félig-meddig kibicelés. Azért beszélek ilyen könyen... :D

kelvor

1x lehet repickelni.

Ergo nem addig fogsz repickelni, amíg ki nem kapod a hősöd.  :smile:

Én 8-9 fele leszek, ha beférek szívesen megyek.

Cobra

Szerintem is jó ötlet a random hero, legalább 1-2 meccsre ki kellene próbálni.
Én is valószínűleg 8 után leszek majd csak.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Dreamcleaver

Én ma csak 11 után leszek.

Amúgy sztem én vagyok az egyetlen, aki utálja a random hero-t. Valószínűleg azért, mert én gyakorlatilag mindig másik hőssel játszom, olykor "imba"-val máskor nem, de szeretem mindig én kiválasztani.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Osztom Zana álláspontját :) ha kaptunk egy random hero-t akkor megnyugszunk avval, max péppéaláznak vele. Illetve max swap-olunk valakivel. (mivel az illető is randomot kapott, ezért valszeg nem avval futkos, amit mi mindenképpen szerettünk volna magunknak, de elképzelhető). Restart viszont szerintem tényleg túlzás.
-repick : asszem olyan 400 gold környékén mozog az elején, legalábbis tegnap, mintha annyi lett volna. Viszont utána nem engedett randomolni. -ar esetén repick után is random höst kapunk?

Dreamcleaver

A 400 gold az elején nekem sok, és ha aknás goblint vagy Pudge-t kapok, vagy valami supportot amivel semmit se tudok kezdeni (mert béna vagyok hozzá), akkor nem élvezem a játékot és quite mission.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kelvor

Igen, repick után is random hőst kapsz. Persze csak az, aki beírta, ez nem hat ki mindenkire.

Fazék

és ha a repick-re egy még hulladékabb hőst kap?
a végtelenségig lehet folytatni a "vétó"-t :rolleyes: azt csak viccként mondtam, ha nem tűnt volna föl :hehe:

Lythis

Quote from: kelvor on 2008-03-03, 15:59:19
Igen, repick után is random hőst kapsz. Persze csak az, aki beírta, ez nem hat ki mindenkire.
nyílván nem midnenkire, ezért is kérdeztem. mert tegnap nem -ar volt, viszont random hőssel mentem, amit repick-eltem, utána viszont nem engedett random-olni.
Ami még érdekel: -xl (extended league) mire jó?

kelvor

Quote from: Fazék on 2008-03-03, 16:01:24

Akkor így járt(?)  :hehe:

Fazék

Quote from: kelvor on 2008-03-03, 16:05:46
Quote from: Fazék on 2008-03-03, 16:01:24
Akkor így járt(?)  :hehe:
véletlenül sem akarom úgy feltűnteni, mintha az én időm bárkiénél is értékesebb lenne, de alapvetően ha tudom hogy vmiben esélyem sincs, és alázás lesz belőle, akkor inkább csinálok mást abban a fél órában, szóval igenis, részemről nem kibírható az a fél óra se egy vacak hőssel :)
vacak hős definíció: 15-20 perc játék után se sikerült megkedvelni + a hősök átlagszintjéhez képest 3-4 szinttel lejjebb vagy vele.
ha ezen feltételek teljesülnek, és a csapatom is látszólag vesztésre áll, akkor ezután a 15-20 perc után én garantáltan kilépek a játékból :)

Draconire

Quote from: Fazék on 2008-03-03, 16:11:47
véletlenül sem akarom úgy feltűnteni, mintha az én időm bárkiénél is értékesebb lenne, de alapvetően ha tudom hogy vmiben esélyem sincs, és alázás lesz belőle, akkor inkább csinálok mást abban a fél órában, szóval igenis, részemről nem kibírható az a fél óra se egy vacak hőssel :)
vacak hős definíció: 20 perc játék után se sikerült megkedvelni + a hősök átlagszintjéhez képest 3-4 szinttel lejjebb vagy vele.
ha ezen feltételek teljesülnek, és a csapatom is látszólag vesztésre áll, akkor ezután a 20 perc után én garantáltan kilépek a játékból :)

Az ilyeneket hívják leavereknek...
Csak azért kilépni, és mások játékát elrontani, mert éppen most nem megy?

kelvor

Akkor maradjon minden úgy, ahogy tegnap volt, jó volt az.  :smile: Ap és aki szeretne randomol magának.

Lythis

Quote from: kelvor on 2008-03-03, 16:22:08
Akkor maradjon minden úgy, ahogy tegnap volt, jó volt az. 
egyik csapat kiválogatja az imbákat, a másik meg randomol? :D
Egyébként fazék: Gmernek Draconire-nek valahol igaza van. Evvel az erővel minek játszol? Persze érthető, én is utálok olyan hőssel menni, ami szerintem szar, de ettől függetlenül nem lépek ki addig, amíg nem dőlt el egyértelműen a dolog (pl amikor az ellen 3-4-gyel magasabb hősökkel szapulja a bázisunkat, mi meg még a második tornyait sem vertük le...). Persze ha bevállalják, hogy a te hösödet is viszik, akkor lényegében tökmindegy.
-ar ebből a szempontból azért jobb, mert fennáll a lehetősége annak, hogy más is olyat kap, amit nem tud használni (kivéve Zanador-t...)
Mondjuk ha a többségnek az kell, hogy szabadon válogathasson mindenki, akkor felőlem... max repickelek, ha valami intes dögöt randomolok magamnak.

Fazék

húúú de köcsög leaver vagyok :szipp:  :frown:

Quote from: Lythis on 2008-03-03, 16:46:21amíg nem dőlt el egyértelműen a dolog (pl amikor az ellen 3-4-gyel magasabb hősökkel szapulja a bázisunkat, mi meg még a második tornyait sem vertük le...). Persze ha bevállalják, hogy a te hösödet is viszik, akkor lényegében tökmindegy.
kb pont ugyanezeket a feltételeket adtam meg a távozáshoz, de nem gond ;)

szerk:
Quote from: Draconire on 2008-03-03, 16:16:56
Az ilyeneket hívják leavereknek...
Csak azért kilépni, és mások játékát elrontani, mert éppen most nem megy?
ha a másik élvezi, hogy egy egyértelmű játszmát végigtol, és széjjelalázza az ellent, akkor én azokat meg köcsögöknek hívom :D (persze tagadhatatlan, időnként én is élvezem az ilyet, de hát nem is mondtam, hogy nem jó érzés szemétnek lenni, csak a túloldal szar, és meg lehetne érteni, hogy nem akar még negyed órát fölöslegesen áldozni a végkiszenvedésre, mikor ennyi idő alatt, már egy következő játszma is lazán folyhatna közmegegyezéssel)

szerk: allrandom-ot mint mondtam továbbra is támogatom, annyi hogy ha repick után is gyanúsan egyértelmű az egyik fél fölénye és a jobb játékosok is ott vannak, akkor szintén nincs sok értelme negyed órát várni az újraindítással, hanem ha az egyik csapat egyértelműnek érzi a vereséget és a másik csapatban is érzik 1-2-en az egyensúly teljes hiányát, akkor pl mehetne kapásból az újraindítás, mint tegnap is volt egy ilyen.

Zanador

Quote from: Lythis on 2008-03-03, 16:46:21
(kivéve Zanador-t...)
:confused: Kapok egy str melee hőst, és végem.

Fazék: nem minősül leaverségnek, ha csak simán szólsz, hogy itt game over, és kivárod, hogy a többiek mit szólnak (ezt én is szoktam, akik vele kerülnek egy csapatba, párszor már biztos hallották). A tegnapi tényleg jó példa, azt a meccset semmi értelme nem volt végigvinni, még csak különösebben a sikerélmény miatt sem.

Selmo

Quote from: Fazék on 2008-03-03, 16:49:11
szerk: allrandom-ot mint mondtam továbbra is támogatom, annyi hogy ha repick után is gyanúsan egyértelmű az egyik fél fölénye és a jobb játékosok is ott vannak, akkor szintén nincs sok értelme negyed órát várni az újraindítással, hanem ha az egyik csapat egyértelműnek érzi a vereséget és a másik csapatban is érzik 1-2-en az egyensúly teljes hiányát, akkor pl mehetne kapásból az újraindítás, mint tegnap is volt egy ilyen.
Ami után ti kiválasztottatok 4 durva hőst és porba aláztatok bennünket. ::) -ar-t továbbra is ellenzem, max -tr és ha nagyon unjátok ezt a játékot, lehet betenni még pár opciót.
Továbbá találtam egy hasonló mapot, nem sokat játszottam vele, de annyi a különbség, hogy te válogatod össze a hősöd skilljeit, nincs annyi tárgy és lehet venni egységeket, hogy segítsd az ostromot/védelmet, továbbá lehet fejleszteni a gépi egységeket.

A tökéletesség unalmas.

Draconire

Quote from: Fazék on 2008-03-03, 16:49:11
Quote from: Lythis on 2008-03-03, 16:46:21amíg nem dőlt el egyértelműen a dolog (pl amikor az ellen 3-4-gyel magasabb hősökkel szapulja a bázisunkat, mi meg még a második tornyait sem vertük le...). Persze ha bevállalják, hogy a te hösödet is viszik, akkor lényegében tökmindegy.
kb pont ugyanezeket a feltételeket adtam meg a távozáshoz, de nem gond ;)

Quote from: Fazék on 2008-03-03, 16:11:47
15-20 perc játék után se sikerült megkedvelni+ a hősök átlagszintjéhez képest 3-4 szinttel lejjebb vagy vele.
ha ezen feltételek teljesülnek, és a csapatom is látszólag vesztésre áll, akkor ezután a 15-20 perc után én garantáltan kilépek a játékból :)

20 perc alatt a másik bázisáig ki jut el innen?

Egyébként csak megjegyzem, hogy volt már olyan meccs itt, amikor az egyik csapat már beverte a középső lane-t, egészen a főépületig, ahol a tornyok is alig álltak már, mindeközben nekik meg még állt egypár torony, mégis innen fordítottak és szó szerint begyalázták a nyerésre állókat.
Különben sem értem, hogy az a 20 perc ami még hátravan egy látszólag "eldőlt" meccsből, az miért olyan hatalmas idő? A "nyertes" csapat megérdemel annyit, hogy végigjátsszák, a "vesztesek" meg még fordíthatnak is.

Fazék

Quote from: Selmo on 2008-03-03, 17:12:46Ami után ti kiválasztottatok 4 durva hőst és porba aláztatok bennünket. ::)
azt már leírtam, hogy nem figyeltük egymás választásait, sentinel hősöket meg abszolút nem ismerem, 1-2 kivételt hírből ismerek, illetve talán képről, de névről ritkábban, szóval nem tudtam milyen erőseket választottatok. lazán megtehettétek volna, hogy beírjátok induljon egy új, mert mind a 4-en erős hőssel vagyunk. pl arról a slitherin-ről vagy mi nem tudtam hogy erős, zanador(?) hősét nem ismertem, illetve még mi lett választva nálunk, már nem is emlékszem?.. szerk: ja azzal a horgonnyal felvértezett böszöm lénnyel jött nakedape, akit a múltkor preda jól lehordott, pedig mintha vmikor korábban jól írtott volna vele. na mindegy szóval azokat se igazán tudtam összevetni a ti hőseitekkel, amikre már szintén nem is emlékszem. csak az enyémről tudtam, hogy tulajdonságai alapján anno nem éreztem erősnek, csak láttam vele preda-t alázni az embereket olyan 4-5 alkalommal, szóval tudtam hogy valamennyire imba a megfelelő kezekben, de gondoltam teszek vele egy próbát, nem lutri-zok az ismeretlenebb hősök közül. ha szóltatok volna, ugyanúgy történhetett volna egy gyors újraindítás :)

Zanador

Selmo: a Team Imba-ból 2en randommal mentünk, nem emlékszem, hogy rajtam kivül ki még.

Draconire: amelyik meccset Fazék emlegeti, abban lvl8on a kétfejű sárkánnyal és pandával már a bázist támadtuk, 3/0 és 4/0 K/Dvel, még csak a kúthoz se kellett hazamennünk, az ő höseik meg éppencsak elérték a lvl5öt. Előfordul az ilyen és mindegy, hogy rossz passz/imba/nem megfelelő hős/bármi, mert ezek közül egyik se fog változni, hogy megforditsa a helyzetet.

Selmo

Senki, csak te, míg nálunk 3 ember. :)
De mindegy, mindig van holnap.

A tökéletesség unalmas.