Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Nemu powaah.. Egyébként sztem nem véletlen, hogy ők mentek :) Egyiket se lehetett még harcolni látni annyira. Isane egyszer releaselt és Ichi kiütőtte, Nemu meg élő pajzs volt :) Remélem, hogy nem csak azért mentek, hogy ottlegyenek.

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2007-11-05, 13:17:12Isane egyszer releaselt és Ichi kiütőtte, Nemu meg élő pajzs volt :)

Pontosítsunk. Nemu 1 vágás volt és feküdt. Isane-t pedig Ichigo ütötte ki, puszta kézzel zampakuto nélkül. Egy Shikai Ichigo, zampakuto nélkül. Roppant nagy haderőt jelenthet olyan helyen ahol maszkos+bankaiot Ichit is porrá verik....

Prof. William

A hét kérdései...

1. Vajon Zaraki most lövi el a Bankait Nori ellen vagy még tartogatja egy mégtápabb ellenre?
2. Vajon az átjött kapitányok mindeggyike nyerni fog? (Mayuriot monjuk nem sajnálnám...)
3. Lessz mág újabb befejező saga?

A helyes válaszok megadói között 3 Knorr Instant Bankait sorsolunk ki...

Vejiita

Quote from: Prof. William on 2007-11-05, 18:36:55
A hét kérdései...

1. Vajon Zaraki most lövi el a Bankait Nori ellen vagy még tartogatja egy mégtápabb ellenre?
2. Vajon az átjött kapitányok mindeggyike nyerni fog? (Mayuriot monjuk nem sajnálnám...)
3. Lessz mág újabb befejező saga?

A helyes válaszok megadói között 3 Knorr Instant Bankait sorsolunk ki...

Az én verzióm a tippekre:

1. Nem tudom mért hiszi azt mindenki, hogy Kenpachinak van Bankaija... szerintem most sem lesz neki.
2. Ez jó kérdés, szerintem az ellenfeleket legyőzik, de mondjuk egy helyen besegít az egyik taichonak más is.
3. Befejező saga? Fogós kérdés, ezt csak Kubo tudhatja  :D (Amúgy én el tudom képzelni hogy lesz.)

smash++

Nekem meg az a bajom,hogy néztem egy kis fillert a bleachből... Az előző filler arcot végig és a mostani vacak hollow-s ellenfeleket,de csak keveset szerencsére.A gondom,hogy picit megzavartak abban ki milyen erős igazából...
Szóval Kenpachi nagy favorit,de valahogy nehéz elfelejteni,hogy óne bankai Ichi döntetlent nyomott vele (függetlenül attól,hogy az elején laza volt és beengedett jó pár vágást).Akkor amit Chronus mond,Ichi kard nélkül lenyomott 3 vice-captain-t (vagy mik is ők).Renjiék vacakolnak egy szerintem gyenge espada ellen.De azért Mayuriot Baknai-al együtt elintézte Ishida és azóta elméletileg power up volt neki...
Byakuya is gondolom marha sokat edzett,mert Bankai Ichit ő sem tudta elintézni...
Ez lehet hülyén hangzik,de valahogy az egész bagázsból Ichinek kéne a legerőssebnek lennie,neeem :confused:

Végülis a kapitányok és társai egytől egyig gyenge espadkat kaptak (4-5-6 hoz mérve),szóval szerintem nem kell őket félteni.Kenpachi kapta a legerősebbet...

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2007-11-05, 16:56:46
Quote from: LuckyDingo on 2007-11-05, 13:17:12Isane egyszer releaselt és Ichi kiütőtte, Nemu meg élő pajzs volt :)

Pontosítsunk. Nemu 1 vágás volt és feküdt. Isane-t pedig Ichigo ütötte ki, puszta kézzel zampakuto nélkül. Egy Shikai Ichigo, zampakuto nélkül. Roppant nagy haderőt jelenthet olyan helyen ahol maszkos+bankaiot Ichit is porrá verik....
Pont ugyanezt írtam.. mindegy :P

Quote from: smash++
De azért Mayuriot Baknai-al együtt elintézte Ishida és azóta elméletileg power up volt neki...
Dehogy volt powerup.. épp ellenkezőleg :D Akkor erősebb volt, mint valaha, mivel minden erejét elengedte és el is vesztette. Ishida erősödött, de most valahol a végső forma és a régi énje között van erőben, szal messze nem olyan erős, mint anno Mayuri ellen a végén :)

chilip

bitangjól is nézett ki az Ishida full-release  :D

Dreamcleaver

Hát ha jól emlékszem, akkor Byakuya bealázta bankai Ichit, és a maszkos formától kapott ki. Szal, ha azóta edzett Byakuya (és miért ne tette volna) akkor egy 7-es espádácskát megeszik reggelire.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Chronus

Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-05, 21:53:29
Hát ha jól emlékszem, akkor Byakuya bealázta bankai Ichit, és a maszkos formától kapott ki.
Ott a pont. A Plot effektekről ne is beszéljünk.... Byakuya simán kinyírta volna Ichit ha az elején elkezd Kidou-zni. Egy Rikuyo Kouro jól kötbenyomta volna és onnantól csak adja neki a bankait mint Renjinek. De persze... majd elfelejtettem....

... Ichi ellen még életében senki nem ment Kidou-val. Persze mert egyből kinyírták volna. Bya egy sima White Lighningal átlyuggatta a testét, szted egy Hadou 63 mennyi darabkárt hagyott volna belőlle?

LuckyDingo

Nah vajon eddig ménem kidouzták Ichit? :D Mert mindenki ubern00bnak nézte és nem pazarolta rá a superkidoukat :D Ezt a lenézést igazából csak Aizen engedhette meg anno magának, a többiek meg szívtak miatta :)

blackman

Új chapter: Byakuya nem semmi, emberére (espadájára  :D ) akadt gyorsaság terén.  :smile:

chilip

Mayurio nem semmi  :D azért kérdezi a nevét az espadának, hogy mikor üvegcsébe rakja, fel tudja címkézni rendesen  :lol:

LuckyDingo

Nekem annyira nem jött be most a chapter.. dumadumadumaduma.. Valami ütős fájtot kérünkszépen :O Én Szeretném mondjuk látni Nemut releaselni /bár a büdös életbe nem fogom XD/ De akkor is :D Byakuya meg Úgyis leöli Zomarit, különben semmi értelme nem volt, hogy felmentőseregként odamenjen XD

Dreamcleaver

Hmmm...Byakuya Yoruichi technikáját használja? Érdekes, bár én már nem emlékszem, hogy Yoruichi ilyet csinált volna. A hetes Espada meg sz@rt sem ér a klónjaival, mivel Byakuya szirmai szép nagy AoE sebzést okoznak. Bár sztem most valami újat fog mutatni...remélem.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-10, 15:18:29
Hmmm...Byakuya Yoruichi technikáját használja? Érdekes, bár én már nem emlékszem, hogy Yoruichi ilyet csinált volna. A hetes Espada meg sz@rt sem ér a klónjaival, mivel Byakuya szirmai szép nagy AoE sebzést okoznak. Bár sztem most valami újat fog mutatni...remélem.
Attól még hogy Yoruichi családjának/klánjának a speckó technikája, nem hinném, hogy látnunk kellett volna :D Szegény Byakuya, ha ezt valaki elmeséné Yoruichinek, asszem Byakuya harakirijéhez vezetne :D

Ha Zomari olyan gyors, vagy gyorsabb, mint Ichigo, akkor sztem nem sokat érnek a szirmok.

Prof. William

Igaz. Ichi is a gyorsasága miatt tudta felvenni a harcot Bya Bankaijával...

chilip

Byakuya-t asszem Yoruichi tanította gyerekkorában, mondta is vmikor... asszem akkor, mikor a toronyhoz repült ichi sérülten, mikor a medikus meg a vaddisznós csávesz (nevükre nem emlékszem) szöktette először Rukiát - elég kevés sikerrel, majd jött ichi aztán yoruichi vitte onnan el ichi-t miután kiütötte

Dreamcleaver

Ehm a szirmok sebessége nőhetett az elmúlt időben, hiszen gondolom, hogy Byakuya is erősődött. Vagy lehet van egy lv2 bankaija.  :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Vejiita

Szerintem ez most egy 10/10 pontos chapter volt.  :szemuveges:
A Byakuya action (főleg amikor kiderült, hogy egy ruhadarabot szúrt át a feka espada) meg a Mayuri-Szayel szövegelés is nagyon ott volt. :jee:

Kassh

hi =)
valaki tudna segíteni? hol tart most az anime a mangához képest mert szeretném elkezdeni olvasni :D(chapter)
és még egy kérdésem lenne hogy honnan tudom leszedni őket visszamenőleg lehetőleg angolul :D
thx  :merci:

Drake

Itt megtudod online nézni. Sorry, de most így meg nem mondom, hogy hol tart az animehez képest, mert azt már egy jó ideje nem néztem.

Kassh

most van az hogy leestek Ichiék a Menos Forestbe és elrabolta Rukiát valami beeeeteg állat  :morci:
:D

Vejiita

Quote from: Kassh on 2007-11-11, 19:04:08
hi =)
valaki tudna segíteni? hol tart most az anime a mangához képest mert szeretném elkezdeni olvasni :D(chapter)
és még egy kérdésem lenne hogy honnan tudom leszedni őket visszamenőleg lehetőleg angolul :D
thx  :merci:

Hellow.

Én ezt a site-ot tudnám a legjobban ajánlani, itt le tudod tölteni az összes eddigi Bleachet, meg más mangákat is jó minőségben:

http://www.narutocommunity.net/manga/

Have fun! :jee:

Chronus

KeLa

Quote from: Kassh on 2007-11-11, 19:20:25
most van az hogy leestek Ichiék a Menos Forestbe és elrabolta Rukiát valami beeeeteg állat  :morci:
:D
Ezek fillerek, nincs benne a mangában ;)
247-től olvasd...

Eberinu

De milyen érdekes dolog, hogy Ishidánál PONT  Mayuri jelenik meg....most döntsd el hogy véletlen-e :P De valamiért úgy utálom az ilyen ártatlannak beállított,de a hülye is tudja,hogy mivel ezeknek volt már harcuk, őt pont oda kellett küldeni,ahol Ishida van! Én pl. Soifont jobban elviesltem volna helyette,mert lehet a fillerben volt anno szerepe, de itt például tuti kibontakozhatott volna...

LuckyDingo

Quote from: Eberinu on 2007-11-12, 09:30:36
De milyen érdekes dolog, hogy Ishidánál PONT  Mayuri jelenik meg....most döntsd el hogy véletlen-e :P De valamiért úgy utálom az ilyen ártatlannak beállított,de a hülye is tudja,hogy mivel ezeknek volt már harcuk, őt pont oda kellett küldeni,ahol Ishida van! Én pl. Soifont jobban elviesltem volna helyette,mert lehet a fillerben volt anno szerepe, de itt például tuti kibontakozhatott volna...
Valszeg ő is ki fog bontakozni lol.
Le merném fogadni, hogy Halibell ellen ő fog menni.. vagy ő meg Yoruichi :) De pölö Szayel ellen semmi értelme nem lett volna, mert simán megismeri a technikáit, aztán meg lenullázza, mint Ishidát, meg Renjit és csókolom, nézzük 2 fejezeten keresztül ahogy Szayel molesztálja Soifont /a bábut amit csinált belőle/
Mindenkinek megvan a párja :D
Én mondjuk a végén egy Aizen VS. Uraharát /Urahara in Vizard mode lol?/ el tudnék viselni :D De úgyis Ichigo VS Aizen lesz szal tökmindegy :D

Dreamcleaver

Szerintetek Yamamoto is megjelenik? Őt még soha nem láttuk igazán harcolni.

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

LuckyDingo

Quote from: Dreamcleaver on 2007-11-12, 13:37:22
Szerintetek Yamamoto is megjelenik? Őt még soha nem láttuk igazán harcolni.
Afkórsz :D Ő megy az 1es Espada ellen :XD /már ha az öreg koronás az :D/

Member

Ishida és Mayuri? Ebből nem lesz valami "Gyorsan rendezzük le, aztán fejezzük be a meccsünket, amúgyis a bögyömben voltál!" téma?