Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Prof. William

Aizen sok spanyol szappanoperát nézhetett mielőtt kitalálta a várának a nevét. :)

Akkor sztem...

Ebben az Arcban elcsépeéik hőseinket, esetleg ksizabadítják Orihimét de naqgyon nehezen és Aizen ellen még mindig esélytelenek. Ezetleg kiderül pár érdekes dolog majd mindenki visszavonlul.

Az animében esetleg ezután jönne pár tucat filler rész, hogy a Winter War beinduljon. Aizen megkezdi a támadást/tervei megvalósítását de sőeink most már végre megállítják.

És a nyakamat tenném rá, hogy Zaraki megöl majd valami nagyhatalamú olyan 03-01 körüli Arnancart/Vastrodeert, persze az elején még az űberbrutál erejével egyetemben is csúnyán elintézik de aztán jön a SHIKAI!  :) Olyan 80-90% ra sacolom hogy valami űberharcot majd így fog megnyerni. :)

Bishop

SaiyaGin

Quote from: Prof. William on 2007-03-06, 12:30:29
Ebben az Arcban elcsépelik hőseinket, esetleg kiszabadítják Orihimét de nagyon nehezen és Aizen ellen még mindig esélytelenek. Ezetleg kiderül pár érdekes dolog majd mindenki visszavonul.

Az animében esetleg ezután jönne pár tucat filler rész, hogy a Winter War beinduljon. Aizen megkezdi a támadást/tervei megvalósítását de hőseink most már végre megállítják.

Az én verzióm:
Nagy nehezen sikerül kiszabadítani Orihimét, Aizen valami előreláthatatlan dolog miatt menekülésre kényszerül. Amíg Ichigóék örülnek és gyógyulgatnak, Aizen villámlátogatást tesz az élők között, elrabolja Tatsukit, és magával viszi a Pokolba.* Amikor Ichigo ezt megtudja, úgy érzi, hogy Tatsuki az ő hibájából került bajba, mert gyenge és nem tudta megölni Aizent. Rukia megrugdossa, ezzel visszatér elhatározottsága, és barátaival együtt elindul a pokolba megmenteni Tatsukit. Aizen közben hadsereget csinál a mindenféle veszélyes és velejéig romlott bűnözőkből.
*Esetleg megváltozik a külseje.

LuckyDingo

Quote from: SaiyaGin on 2007-03-06, 20:37:02
Az én verzióm:
Nagy nehezen sikerül kiszabadítani Orihimét, Aizen valami előreláthatatlan dolog miatt menekülésre kényszerül. Amíg Ichigóék örülnek és gyógyulgatnak, Aizen villámlátogatást tesz az élők között, elrabolja Tatsukit, és magával viszi a Pokolba.* Amikor Ichigo ezt megtudja, úgy érzi, hogy Tatsuki az ő hibájából került bajba, mert gyenge és nem tudta megölni Aizent. Rukia megrugdossa, ezzel visszatér elhatározottsága, és barátaival együtt elindul a pokolba megmenteni Tatsukit. Aizen közben hadsereget csinál a mindenféle veszélyes és velejéig romlott bűnözőkből.
*Esetleg megváltozik a külseje.
Hát egy harmadik mentőakció télleg tönkretenné a sorozatot :S Először Rukia, aztán Orihime, nem hinném hogy őt most kiszedik onnan :D Nincs az a csoda, amivel sikerülne XD De sztem Ichigo bácsinak ez egy fejlődési szakasza lehet. Mondjuk mint anno Zaraki ellen, Egybeolvasztja a Hollowot a zanpakutoval :D És akkor előjönne mondjuk egy kétkardos maszk nélküli űberbrutál Vaizard verzió :D Nem elképzelhetetlen, de ez a többieken még nem segít :S

Chro

Jah, de a többiek le vannak sz*rva :D Szerinted SS-ben mi történt velük? Ichi az egyetlen főkari aki onnan erősebben került ki nem gyengébben :D
-Ishida elvesztette az erejét
-Chadot az első adandó alkalommal levágta a részeges (mintha most is ez történt volna, szegényt mindig elsőnek csapják le)
-Orihime a kivétel... gyk nem csinált semmit, majdhazajött semmitcsinálni, meg agonizálni hogy Ichi nem őt szereti hanem Rukiát, aztán elrabolták HM-be, és most ott nem csinál semmit, csak várja hogy megmentsék.

És ha már Orihimenél tartunk: elég gáz attól a karitól akinek sac-per-kb a legnagyobb ereje van az egész sorozatban. Gond nélkül átment Hutch x-milliomodik szintű vaizard pajzsán, ráadásul nem átütötte... átsétált rajta mintha ott se lenne. Visszanövesztette Grimm levágott karját, nem sérült volt... egyszerűen nem volt karja :D Szegény csaj elég IMBA, csak még nem tud rólla. Gondoljunk bele hogy mi lenne ha mondjuk nem egy sérülést rejectálná, hanem teszemazt Aizen létezését mint olyat :D Kb 3 másodperc lenne neki függetlenül attól hogy az ipsében hány hollow van, meg hányszorosa a reiatsuja egy normál kapitányénak. Harc nélkül eldőnle az egész arc... Még aizenék is azt mondták hogy az ereje meghaladhatja az istenekét is...

Szerencse hogy kezd mozgolódni benne valami, már eleve az ötlet hogy elpusztitja a hógolyót... ha engem kérdeztek, szerintem hamarosan kinyírja Ulquiorrát, rejectálja a létezését vagy valami, valahol el kell kezdeni...
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

LuckyDingo

Nah Ulquiorrát ne bántsuk :O Bár megnézném, micsinál, ha nem tudja eléggé rejectálni és visszaviiszi Hollow formába XD
Sztem még sehol nem képes úgy használni az erejét Orihime, hogy Aizent visszacsinálja lol :D
Bááár Grimmi karját viszonylag gyorsan hozta rendbe.. kitudja :D

Prof. William

Lol lenne ha Ichiék végül vért izzadva élérnének a várhoz ami helyén egy jókora kráter tátong. :) ahogy ott értelenkednek Orihime hirtlen a nyakukba ugrik hogy végre, már úgy unatkozott miután lerendezte Aizenéket. :)

Ebben az Arcban max kiszabadítják, max megszabadítják pár főemberétől Aizent. Ha legyőzik az max a Winterben lessz. Mellesleg hogy nyilatkozott a rajzoló? a Winter lesssz az utolsó Arc? Ls meddig tart még ez? Lehet hogy pont akkora fejezi be ezt amikor az anime utolári és amíg a W-t csinálja addig megint pár filler részt élvezhetünk. :)

LuckyDingo

Ennek sose lesz vége XD Max akkor ha már nem tud ezután mégnagyobb ellenfelet találni vagy esetleg mentsük meg ichigot a Hollowtól mert elszabadult végleg.. és akkor ichi lesz a Főgonosz és mittomén hogy győzik majd le  vagy ilyenek :D De ezek olyan klisééék :D Majd kiderül mi lesz :D Vagy a Winter Warsban majd mikor Aizen már vesztene, akkor vastródálja magát a hógolyó utsó erejével és lelép hogy egy új hadsereget csináljon :D

Prof. William

Na az lenne a halál. Az Aizen sagát és a Bleachot legkésőbb a Winter -ben le kell zárni. És sztem a Bleach Aizen halálával ér véget. Ez az elmenekülős megoldás elég nagy gáz lenne. :)

chilip

még a végén kiderül Aizen csak sereget gyűjtött arra, hogy visszaverjen egy titkos inváziót a pokolból, de mivel ichi-ék felszecskázták a seregét ezért keresztülhúzták a világ megmentését. beáll Aizen ichiékhez és eggyütt mennek a pokolba a végső ütközetre a "from hell with love" arc-ban  :__devil:

Prof. William

Vagy minden idők legnagyobb csavarjában kiderül hogy Orihime irányította Aizent a háttérből már a kezdetektől fogva. :) Ő tervelte ki hogy Rukiát kivégezzék, megrendezett magaellen egy hollow áltámadást hogy Ichi felfigyeljen rá, úgy tett mintha akkor ébredne fel az ereje, hogy magukkal vigyék a SS-be, ő vette rá leghűségesebb szolgáját Aizent hogy keresse a hógolyót... stb.  Aztán amikor már nincs rá szüksége egy laza mozdulattal kivégzi, aztán eltöröli az Vastrodereket + az erődöt és gúnyosan kacagva egy újabb dimenzióba (Édesbab-dimenzió) menekül hogy sereget gyűjtsön. :)

KeLa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[spoiler]Kiderült h Kaien-dono nem is Kaien-dono! :eek:[/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-03-10, 01:29:44
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[spoiler]Kiderült h Kaien-dono nem is Kaien-dono! :eek:[/spoiler]
jah :D érdekes fordulat :D
[spoiler]Viszont így érdekel hogy milyen ereje van igazából :O Lehet hogy le tud másolni mindenkit? :S
Lehet hogy most jön a Rukia VS. Rukia harc XDDD
vaaagy most lövi el Rukia a BanKait és akkor lesz nemulass XD Én már tom is hogy mi lesz Ruki bankaia :D Csinál magából egy halom Jégbábut, amihez ha az ellenfél hozzáér instatnt fagyi :D /ala Sub ZeroXD/[/spoiler]

Prof. William

Esetleg a ronda rajzaival spontán öngyilkosságra késztat bárkit aki ránéz. Durva egy Bankai lenne. :)

chilip

érdekesen nézett ki, a feje helyén egy víztartály benne 2 maszkkal...

LuckyDingo

Ha belegondoltok most már Rukia kinyírhatja Aronirot XD Csak Kidouval széttöri az akváriumot a fején aztán a golyófejeket széttapossa XD

KeLa

Kiváncsi lennék h a Hadou #63 az most a Raikouhou v. a Souren Soukatsui?? :confused:, nem hinném h a 2 az ua. lenne...

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-10, 10:35:37
Ha belegondoltok most már Rukia kinyírhatja Aronirot XD Csak Kidouval széttöri az akváriumot a fején aztán a golyófejeket széttapossa XD
:lol:
Nem hinném h azért ilyen könnyű dolga lenne, gondolom Aroniro nem hiába lett Espada tag :3x3:

Bishop

azért le a fejjel Rukia kidou képességei elött :jee:
nem tartozik a kedvenc karaktereim közé de ezt már alig várom az anime-ben,winter arc-ra talán már 70-es is menni fog ami már közel van 99-eshez :D

Chro

Rukia elég jól nyomja a kidou-t :D ...
1. Hadou No. 33... incarnation nélkül.
2. Aztán Egy Bakudo No. 61. (Hmm, Rikojou Kouro... nem ezzel fogta le Byakuya Renjit?), ugyan incarnationnal, de lefogott vele egy Espada tagot lol :D
3. És a hab a rortán... Hadou No. 63 Souren Soukatui... incarnation nélkül :D

Ha engem kérdeztek kinyírja. Még BanKai se kell neki. A csaj imba, csak eddig nem tudtuk :D ... Hadou No. 63. lol... nagyon imba :D
"The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it."

'hime

Prof. William

Szerintem is kinyírja. Azt a akváriumot az Isten is arra teremtette hogy kúlosan szilánkokra törje Rukia. :)

LuckyDingo

Quote from: Chro on 2007-03-12, 00:46:54
Rukia elég jól nyomja a kidou-t :D ...
1. Hadou No. 33... incarnation nélkül.
Bocsi, csak az inkább incantation :D Tod, nem kántálja a hosszú szöveget ^^"" Eishou Haki amúgy a neve ennek :D M7 fordításban lehet bízni :D

Chro

Hmmm.. utánnanézem.
A legnagyobb Hadou amit eddig láttunk az a Black Coffin. Aizen lőtte el és No.90.
http://www.youtube.com/watch?v=NyVX8AQTMb8
A legnagyobb Bakudo pedig a sorozat elején volt és Tessai lőtte a gödötben lévő Ichigo-ra. No.99.-es

Rukiának van még hova fejlődnie :D

'hime

smash++

Nos én is elkezdtem olvasni és behoztam a lemaradásomat.Ez a rész tisztára ugyanaz mint a Rukia megmentése SS-ből.Vagy nem?Azért kicsit többen is mehettek volna.Én nem vagyok nagy szakértő.De Ichi azért még bőven nem elég erős és a többiek háát ők sem a legerősebb segítők.A Vaizardokból pedig eddig még semmit nem láttunk,pedig most az lenne az érdekes.
Ami nagyon tetszik az,hogy most Inoue-t kell megmenteni.
Nem tudom mennyien vevők egy kis romantikára.De szerintetek lesz vmi ebből az Ichigo-Inoue eddigi egyoldalú kapcsolatból?Nekem nagyon tetszett az amikor Inoue elbúcsúzott.

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-13, 12:25:50
Én nem vagyok nagy szakértő.De Ichi azért még bőven nem elég erős és a többiek háát ők sem a legerősebb segítők.
Hát a kapitányok közül senki nem segít nekik, ezt Yamamoto úgysem engedné, szal csak ők tudtak menni.
Az más dolog h semmi esélyük, valahogy sikerül elmenekülniük, de sztem Inoue marad...

Prof. William

Ha lessz is valami az max a végén.  A kapitányokat miért is nem engedik harcba? Pedig Zaraki bizos örülne a sok kemény harcnak.  :szemuveges: + megnéznék egy Grim Byakuya harcot is. :)

smash++

Quote from: KeLa on 2007-03-13, 12:34:24
Quote from: smash++ on 2007-03-13, 12:25:50
Én nem vagyok nagy szakértő.De Ichi azért még bőven nem elég erős és a többiek háát ők sem a legerősebb segítők.
Hát a kapitányok közül senki nem segít nekik, ezt Yamamoto úgysem engedné, szal csak ők tudtak menni.
Az más dolog h semmi esélyük, valahogy sikerül elmenekülniük, de sztem Inoue marad...
De ez is alapból egy nagy hülyeség.Urahara tudta,hogy mi Inoue igazi képessége és mégsem tudta megakadályozni... :ejj: Ez egy baromság,készítők nagy tévedése.Semmit nem kellett volna tennie csak letisztázni a dolgokat mindenkivel.Nehogy már ha Aizen-nek kell akkor másnak nem jó...
Szóval kitalálhattak volna vmi jobbat ha annyira azt akarják a készítők,hogy elrabolják.
Na de így mikor látjuk az igazi nagy ágyúkat harcolni?Vaizard-okat és kapitányok másik felét és a vice-capatain-ok másik felét.Soha...?Vagy elégedjük meg egy filler bankai-al?Azért ennyire nem kellenne csak pár karakterre fókuszálni.Amúgy is Renji szerintem nem egy nagy ágyú.Tetszik a karakter,de tőle azért vannak erősebbek SS-ben...

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-03-13, 13:58:36
De ez is alapból egy nagy hülyeség.Urahara tudta,hogy mi Inoue igazi képessége és mégsem tudta megakadályozni... :ejj: Ez egy baromság,készítők nagy tévedése.Semmit nem kellett volna tennie csak letisztázni a dolgokat mindenkivel.Nehogy már ha Aizen-nek kell akkor másnak nem jó...
Szóval kitalálhattak volna vmi jobbat ha annyira azt akarják a készítők,hogy elrabolják.
Na de így mikor látjuk az igazi nagy ágyúkat harcolni?Vaizard-okat és kapitányok másik felét és a vice-capatain-ok másik felét.Soha...?Vagy elégedjük meg egy filler bankai-al?Azért ennyire nem kellenne csak pár karakterre fókuszálni.Amúgy is Renji szerintem nem egy nagy ágyú.Tetszik a karakter,de tőle azért vannak erősebbek SS-ben...
Urahara meg akarta akadályozni, hogy Inoue elrabolható állapotba kerüljön.. végülis ha belegondolsz nem is rabolták el :D Csak öhöm.. elfogadta Ulquiorra szívélyes..öhöm.. meghívását ^^
A Vaizardokat nem fogod sztem még látni egy ideig, mivel nekik még nem érdekük megmenteni őket.. max Ichigot, de a Shinigamikat utálják, a többiek meg érdektelenek :D Szal én rájuk nem számítok annyira :D Ezerszer jöhettek volna megmenteni őket, de csak egyszer avatkozott be Shinji, amikor az "ő kerületében" rombolt Grimm XD
Max egy mentősereg jön majd SS kapitányok meg néhány erősebb shinigami személyében és éppen kiviszi őket.

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-13, 13:58:36
De ez is alapból egy nagy hülyeség.Urahara tudta,hogy mi Inoue igazi képessége és mégsem tudta megakadályozni...
Az volt a gond h az arrancarok csapdát állítottak nekik, így mindenki azokkal volt elfoglalva, egyértelmű elterelő hadművelet volt az egész.

smash++

Azt vágom,hogy Urahar megpróbálta.Én azt kifogásolom,hogy nagyon gyenge próbálkozás volt...(a készítőktől).Szóval nekem kicsit olyan mintha hülyének néznének.Ilyet elengedni,"Nem vettem számításba az érzéseit..."na nee :ejj: :D
Na de akkor ezek szerint senki nem kapható egy kis romantikus szál megvitatására?Mert van 1-2
Renji-Rukia
Rukia-Ichigo-Inoue
Matsumoto-Gin
Ikkaku-Ichi lökött haverjának a nővére

LuckyDingo

Váhááhááá én már tudok valamit amit ti ég valszeg neeem XD
[spoiler]Rukia-chan meg fog lepődni és a manga végén Aroniro úgy levágja, ahogy azt kell.. azaz leszúrja pontosan :P Kár hogy Christiannak igaza van és nem halhat meg, pedig úúúúgy szeretném : /[/spoiler]