Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

balu01

[spoiler=a színes oldal][/spoiler]
Már volt itt róla szó nem is olyan rég, Nelnek tényleg már túlságosan is nagyok a mellei ^^"

LuckyDingo

Hopp a színes kép egy hatalmas fos lett :D Kubo mostanában biztos Pimpesedik.. olyan qrvákat rajzol, hogy már fáj... XDDD

edit: Ebből a harcból annyi mindent ki lehetett volna hozni és ez sikerült. Hát kész.. WOW Instant regeneration.. húdejó, most már Orihime sem kell a gyógyuláshoz :D Mellesleg nudli karakterfejlődés.Csak láthatjuk hogy Ichigoban van egy állat /amiről már tudtunk/ de hogy ezt irányítaná? Áh az még nem most lesz :D Meg ez a szöveg..: juj én vágtam le a kezed meg lábad.. ájjáj ez nem jó.. figy vágd le az enyémet.. végülis fair játéknak kell lennie.. de télleg :D Semmi komoly következménye nem lesz.. nah gyere itt vágd, hogy ne vérezzek el rögtön :D

Kész.. most felidegeltem magam :D A Lust 1-végtelenségig egy nagy értelmetlen harc volt..

Orihime + Ulqui a végén meg már 1-5 évig letöltendő börtönbüntetés Kubonak...

KeLa

chilip

Quote from: KeLa on 2009-04-08, 16:39:43
Quote from: balu01 on 2009-04-08, 16:35:33
Nekem tetszik... :P

valószínűleg az egyetlen értékelhető dolog a chapterből :D

Liquid Snake

Quote from: balu01 on 2009-04-08, 16:35:33

Na jó, azért annyira nem FAIL a manga  :jee:   :P

Bicskei

Ultras liberi

Liquid Snake

Bicskei

Ultras liberi

Prof. William

Ez kb olyan minmt a Battle Royale manga vége... Végre bekapja halálos lövést Kiriama az a elpusztíthatatlan rohadék aki a legellenszenvesebb volt az egész mangában és minimum 10 társát kinyírta erre az utolsó előtti chapter 99% egy vele kapcsolatos fájdalmas visszaemlékezésről szól hogy jajj de rossz volt neki és miért lett ilyen. A rajzoló képünkbe nyomja hogy "SAJNÁLJÁTOK VAZZEEE! "
A halála pedig olyan szinten nyálas hogy ahhoz képest ez a Ulq halál kegyetlen brutális kivégzés. :)

Junchi

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-08, 16:35:57
Kubo mostanában biztos Pimpesedik.. olyan qrvákat rajzol, hogy már fáj... XDDD

De legalább ne mindig Matsumotót rajzolná rá az ilyen coverekre...  ::) (jóó, most ott van Nel, Rukia meg Orihime is, de naná, hogy neki is ott kell lennie. Olyan, mint Hitsugaya... Mikor kapitányok kerülnek a színes coverekre, az ő pofáját rendszerint felvélem fedezni. ARGH, Kubo, ARGH!)

Amúgy én nem őrjöngök (azaz, hogy de, de majd igyekszem kitalálni valami frappáns rédzselési formát a pénteki blogbejegyzésig :3). Ráérek akkor, ha a tájcsó-espada harcokat cseszi majd el Karakurában... :D

...GEH, megint nem tudok fogalmazni... =___=

LuckyDingo

Pillanatnyilag az egyetlen értékelhető nőnemű lény azon a képen Rukia /pedig aki ismer, az tudja hogy nem szeretem XD/ Szegény Nel már annyira jó nő akar lenni, hogy előnytelenül nőiesített formái eltorzítják :(

balu01

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-08, 18:23:05
Szegény Nel már annyira jó nő akar lenni, hogy előnytelenül nőiesített formái eltorzítják :(
Igen, erre akartam én is kilyukadni :( Mindegy, Yoruichi után még így is őt bírom a legjobban a nők közül :D

Chronus

A Color page is fail. Miért van Orihimen fülvédő a fürdőruha mellett? Ennyire nehezen megállapítható hogy nyár, vagy tél lesz a strandon?

KeLa

Sztem tél van, a háttérben mintha hó lenne... lehet h csak egy fotózás :D

LuckyDingo

Dreamcleaver

Quote from: Liquid Snake on 2009-04-08, 16:58:05
Mibajod vele? :D

Gondolom Bicskei buzi.

Amúgy Rangikuért nem vagyok oda, de azon a képen egész jól néz ki. Nellel ellentéteben neki egy kicsit összementek a mellei, és most pont jól néztek ki.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bicskei

Quote from: Dreamcleaver on 2009-04-08, 23:43:51
Quote from: Liquid Snake on 2009-04-08, 16:58:05
Mibajod vele? :D

Gondolom Bicskei buzi.

Amúgy Rangikuért nem vagyok oda, de azon a képen egész jól néz ki. Nellel ellentéteben neki egy kicsit összementek a mellei, és most pont jól néztek ki.  :D

MI VAN???? ÉN BUZI????!!!Eltévesztetted egy "kicsit"..
Anti gay evry day

amugy Rukiat zsigerbl gyűlölöm mér a legelje óta....nem tom mér vagyok vele így...
Ultras liberi

Chronus

Nah, ne basheljunk. Mindenki hawt azon a képen azok számára akik az adott karaktet kedvelik. Szal ilyen téren a kép teljesen betölti funkcióját. (bár még mindig nem értem a fülvédőt).

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2009-04-09, 01:00:34
Nah, ne basheljunk. Mindenki hawt azon a képen azok számára akik az adott karaktet kedvelik. Szal ilyen téren a kép teljesen betölti funkcióját. (bár még mindig nem értem a fülvédőt).

Nem értek egyet ezzel a kijelentéssel: Nel egy kibe**szott tehén a képen.. /Már szélesebbre lett megrajzolva + Orihime feje miatt nem is látszik rendesen.. pff../ minden Nel-fan nevében kikérem magunknak ezt a megjelenítést XD

Dreamcleaver

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-09, 02:00:00

Nem értek egyet ezzel a kijelentéssel: Nel egy kibe**szott tehén a képen.. /Már szélesebbre lett megrajzolva + Orihime feje miatt nem is látszik rendesen.. pff../ minden Nel-fan nevében kikérem magunknak ezt a megjelenítést XD

Hát de Nel amúgy is valami tehén-féle vagy mi... :angyali:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Junchi

Nem tehén, hanem "bögyös hegyikecske" xDD; Amúgy nekem az a súlyosan idétlen, csukott szemű ábrázolásmódja nem tetszik... Btw jól látom, hogy a jobb felső sarokban van a képnek folytatása? :D

balu01

Ja, ilyen elcseszetten lerajzolni Nelt, a fejezetben történtek után ez is FAIL ::)

Liquid Snake

LuckyDingo

Quote from: Junchi on 2009-04-09, 09:39:34
Btw jól látom, hogy a jobb felső sarokban van a képnek folytatása? :D

Az csak Hitsugaya lehet, aki egy szál semmiben beállt a csajok elé és épp őt nézik ilyen érdekesen :D

Chronus

Nel egy kibe**szott tehén a képen..

Ugyanolyan az alakja mint eddig...

[spoiler=kielemezve][/spoiler]

Prof. William

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-09, 14:52:09
Quote from: Junchi on 2009-04-09, 09:39:34
Btw jól látom, hogy a jobb felső sarokban van a képnek folytatása? :D

Az csak Hitsugaya lehet, aki egy szál semmiben beállt a csajok elé és épp őt nézik ilyen érdekesen :D

Ki ez a kis görcs mán? És még te nevezed magad férfinak te kis lúzer? - Mondja a pillantásuk. Legalábbis Rangikué és Rukiáé 100% hogy ezt jelenti. :)  Orihime meg csak néz mert ilyet még nem látott.  :smile:

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2009-04-09, 15:09:04
Nel egy kibe**szott tehén a képen..

Ugyanolyan az alakja mint eddig...

[spoiler=kielemezve][/spoiler]
Ezen még dolgozni kell, mert nem ilyen lenne XDDDD Mindegy :D a combját és a seggét elnézted csöppet :)

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2009-04-09, 19:30:51
Ezen még dolgozni kell, mert nem ilyen lenne XDDDD Mindegy :D a combját és a seggét elnézted csöppet :)

A lenti kép a fenti teljes másolata, csak álló pózba forgatva. Nem néztem el semmit. Csak folytattam a vonalakat amik Orihime és Rangiku melleinél végetértek.

Kizárólag a fantáziád kérdése, hogy kövérebbre húztad volna vagy nem.

NLZ

Hű de szar volt. "Én nem így akarok nyerniii!!" :facepalm: Hülye Kuro Szaki, vágja le a saját lábát, ha ezt akarja. -_-"
[reserved]