Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Chronus

Junchi

Kint a fejezet és nem is linkelitek? Csalódás vagyok.

-ETA-

Ichigo ninja-like stílusa kúl, viszont úgy tűnik, Kubo változatlanul nagy fanja a félkarú karaktereknek...

Chronus

Nem volt még időm reagálni.

Én elégedett.
Ez az arc egyre jobb és jobb.
Izgalmas volt és váro, a következőt.
Pszichológiai horror mindig jöhet.

NLZ

Hát sztem ez az egész arc borzalmas. És nem vagyok ezzel egyedül.
http://weeklyjump.livejournal.com/
[reserved]

balu01

Orihime ellenséges oldalon való állása nem nevezhető túl ideális helyzetnek. :smile: Tsukishimának mindenesetre nem sokáig kell nélkülöznie a levágott karját... ^^"

NLZ

Attól függ, hogy mekkora volt a Plot Powerja a vágásnak.
[reserved]

Chronus

Quote from: NLZ on 2011-07-06, 20:51:23
Hát sztem ez az egész arc borzalmas. És nem vagyok ezzel egyedül.
http://weeklyjump.livejournal.com/

A véleményedet még tiszteletben tarthatom, de ha a japánok retardált ízlését baszod hozzá pozitív példának, akkor a hihetőséged ott nekem bukott.

NLZ

Minden manga a retardált japánok izlése, szal nemtom mit akarsz. 3/10
[reserved]

Chronus

Bontod a hangulatot (Ráadásul meglehetősen idióta módon).
Esetleg egy okot rá.

Saját szabad akaratodból választott mangán saját szabad akaratodból tudsz szenvedni máshol is. :)

Mi fáj az új arc-ban?

Dirk

Egyre izgalmasabb, ilyen gyorsan tán még egy ch-t se olvastam végig.
DE nem tom mi lesz még itt mert akár mekkora powerjuk van ichiéknek ez már nagyon túlerő ugy hogy ott vannak a barátok, őket meg tényleg nem fogja bántani.
Legyen már jövőhét!! :D

Member

Ez kicsit tényleg túl gyors volt.
Vajon Tsukishima emberi léptékkel vérzik el...?

Chronus

Dirk

Quote from: Chronus on 2011-07-06, 22:59:54
Talán Orihime mellett sehogy se...

áá Tsukishima-t legyőzik a barátságuk erejével!

Chronus

A barátság ereje Tsukishimánál van.   ::)

Prof. William

Karez

Nem hiszem el hogy csak nekem tűnt fel a dolog, de ez az erdő közepén lévő házikót mintha már láttam volna valahol...
Jah hát persze, a Bounto filler-ekben is pont itt húzódtak meg a lélék vámpírok is.  :muhahah:

Egyébként bár ez az új ideiglenes ruha még szokni kell. Azért ez a ninja harcimód fenemód jól áll most Ichigo-nak. Remélem a következő nagy eseményeken is látni fogjuk ezt tőle. Csak aztán nehogy a végén EZ legyen belőle.  :zomg:

Member

Csak nehogy kiderüljön, hogy Tsukushimá-t mindig kiközösítették és csak családot, barátokat akart. ::)
Érdekes, hogy Ishidá-ra, mintha nem hatott volna a kard. Vagy őt csak simán levágta?

NLZ

[reserved]

Chronus

Franc tudja már mi biztos.

Ha belegondolunk, talán a jelenlegi arc is csak egy Training Arc összetákolva Aizen által, hogy Ichigo visszaszerezze az erejét.

Tudom, hogy ezt már rohadtul elcsépelt poén theory, és igazából én se hiszem el, de eddig mit is tudunk? Azt, hogy Orihime és Chad is úgy írta le, mintha Tsuki megvágta volna őket, de nem volt seb és senki más nem látta, hogy meg lettek vágva. Mit ad Isten, Aizen tökéletes hipnózisa pontosan így működik. Elhiteti a személlyel, hogy valami megtörtént ami nem, az összes érzékszervet becsapva, és lehetséges, hogy csak az az egy személy lássa. És még ha tényleg mindenki azt is hinné, hogy Tsukishima a barátjuk, ez az Apologize, Apologize, Apologize elégé OOC volt mindenkinek.

Ez persze tele van lyukakkal, de azért vicces, hogy mennyire majdhogynem hihető.
Vész esetén, csak egyetlen egy jól irányzott retcon kell, hogy igaz legyen.

kada

Jajj, neeee!

Ha ekkorát trollkodunk, akkor Ichi ereje elvesztése is a terv része, mert miután visszanyeri az erejét, marhasok halálközeli edzéssel at will tudja használni az überpl0thaxx cuccot, hátrány nélkül, és majd akkor jön a következő kihívás, amitől mégerősebb lesz...

do not want?

fema

Szerintem meg Isshin és Kisuke megidézik a szeánszukkal Zangetsut, Ichigo megkapja a fullbringje mellé még Zangetsuval a shinigami erejét és ekkor kiderül, hogy mindenki a barátja, csak az időt húzták. Ezután megtudjuk, hogy SS királyát megerőszakolta 3 naaaaaagyon überhollow, akik naaaaaaagyon erősek, ezért most az erős Ichigo megy és jól megöli őket (miután persze meghal, Orihime sír, erre feltámad egy "level up" mellett). Szóval, a szokásos.

A kérdés, hogy Kubo hogy hozza össze a dolgokat. :D

Karez

Megint csak OFF téma:

Megjött végül Angliából a Bleach 3-in-1 Omnibus Edition I. gyűjteményes manga kötet számomra.  ::)
Aki nem tudná mi is ez. Ez lényegében három kötetet tartalmaz egy nagy kötetben. Semmi több.
Képek a kiadványról:
Egy, Kettő, Három, Négy, Öt

Remek kiadvány, valamint egész olcsóbb így mintha első három kötetet szereztem volna be (nagyjából két kötet árába került). Minőségileg sincs gond vele, azt az idegesítő 3 in 1 szerencsére csak matrica volt, így hamar megszabadultam tőle. Egyetlen negatívum talán csak annyi, hogy elmarad a DragonBall Vizbig kiadványtól. Főleg méretben, mert míg a DB vizbig az eredeti SJ-ban megjelent lapméretben nyomtatták újra, addig a Bleach esetében már az eredeti manga kötet méretben jelent meg. Ez nem negatívum csak kis csalódás. Ilyen Omnibus kiadványban jelent meg többek között a One Piece, Fullmetal Alchemist, Naruto, és a Kekkaishi is mostanság.
Kis összehasonlítás a DB vizbig és egy átlag manga társaságában:
Egyszer, Kétszer

Junchi

W00t, kint a ch: http://www.mangareader.net/bleach/456

-ETA-

A színes kép WIN! :3 Tsukishima meg továbbra is egy awesome troll. :D

Member

Kezd fárasztó lenni ez a "ha bántod, én bántalak" játék.

LuckyDingo

ok.. ki fogja kihúzni Ichigot a shitből ezek után? Nem sok ép eszű haverja maradt.

Chronus

Eddig csak azt nem értettem, hogy mit akar, de most már azt se, hogy Tsuki ereje egész pontosan hogy működik. Nem kell elmagyarázni újra, mert tökéletesen felfogtam ami le volt írva, egyszerűen csak ami le volt írva, annak semmi értelme.

Múlt csak egy van. Főleg, hogy ezen emberek közül sokak múltja kapcsolódik. Akkor az egyik megszúrása nem lenne elég, hogy mind "emlékezzen"? Egy a múltjuk. Ha csak egyenként tudja beleillesztgetni magát az emberekbe, akkor nem "a" múltat manipulálja, hanem alternatív múltakat hoz létre ezeknek az embereknek, amikben ő szerepel.

...de akkor igazából az egész semmiben se különbözik az emlék-manipulációtól, és felesleges volt bonyolítani. Az emlék nem más, mint az egyedien megélt múlt.

NLZ

Jó, de Kubô sensei valami valami kúl cuccost akart összehozni. Zomg deep és egyebek.
Ám a vége az lesz, hogy Urahara ügyködése megmenti Icsit.
[reserved]