Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

Bishop

De ez paradox mert Ha Byakuya már Ichinek mondta hogy egy ember látta rajta kivül. Akkor most már meg se kellett volna szúrni mert a múlt már megváltozott. Nincs jobb mint az idővel szórakozni....Amúgy a húzás maga tetszett.

Chronus

Tsukishima inkább mint 3. ember került be a képbe.

Member

Amúgy mitől függ, hogy a kard seb nélkül beépíti Tsuki-t az emlékeidbe, vagy hogy rendesen végigvág?

Liquid Snake

De ha már megvágta akkor nem annyi lenne, hogy legjobb barátjaképp beépíti magát a múltjába, vagy feletteseként vagy valami, és utánna egy csapással levágja? Nah mind1 érdekes ez :)

Member

Sokmindent bele lehet magyarázni egy könyvjelzőbe.

Chronus

Ha most nagyon a könyvjelző motívumra akarnék rámenni, akkor azt mondanám, hogy be lehet egy könyvjelzőt csúsztatni egy könyvbe úgy is, hogy nem nyitod ki a könyvet. :) Csak akkor nem tudod, hogy hova raktad be.

Nagy monopoly fan filozófia profunk mondta volt ilyenkor...
"Gondolkozz el. Kimaradsz három dobásból."

csacsa

Byakuya Renjinek mutatta meg először senkei-t, amikor leabálta őt a tornyok között szvsz.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Junchi

^Az nem a Senkei volt, hanem az alap bankai-a.

Junchi

Jó hír számomra: Végre valahára felgyorsítja a VIZ a Bleach manga kiadását, ahogy azt tették anno a Narutóval és a One Piece-szel is.

YESSS!!!!44 Régóta vártam már erre.

Volume 37 - 6th December 2011
Volume 38 - 7th February 2012
Volume 39 - 3rd April 2012
Volume 40 - 6th June 2012
(...)

Dirk

a héten nincs ch? vagy csak türelmetlen vagyok? :D

Member

Nem jelezte semmi, hogy ne lenne. Nekem is fogytán a türelmem.

Chronus

Mangastream írta, hogy késnek a heti fejezetek. Holnap.

Member

Hááát. Hűha. Elképzeltem, ahogyan egy bankai Ichi és bankai Ginjou csíkokat húznak és pattognak. Aztán jön Ishin és akkor már hárman. :D

Chronus

Az a vicc az egészben, hogy ha tényleg ez az ereje, akkor az, hogy Ichigo képességeit most megszerezte, az még hagyján, de a jóisten se tudja hányféle erőt kukázott még össze magának az élete során. Innenstől Aaroniero területre vetődött a dolog. Remélem villant azért majd pár dolgot még Getsuga Tenshou-n kívül is.

Sőt, ha egy Getsugát ki tudott lőni csak így egyszerűen, anélkül, hogy megtanulta volna, akkor jó húzás lenne ha olyan techeket is elnyomna majd, amiket még Ichigo se tanult meg. Legalább tanulna valamit Ichigo is az egészből.

edit.: hirtelen belegondoltam.... Mugetsu Ginjou.  :lol:

Member

Aaroniero pont úgy bukott el, hogy Rukia olyat mutatott neki, amit ő még nem látott. Ginjou is megszívhatja ezzel.
Amúgy meg de érdekes, ő a képességet nyúlja le, Tsuki meg a gyenge pontokat szúrja ki. Nem értem, miért nem párban indultak.

Dirk

Tuti fail lesz! Soha nem jöttek be ezek az erőlopó faszságok mert mindig unalmasak, most ch-kon keresztül láthatjuk hogy ichi harcol a tükörképével. Aaroniero legalább demoralizálta rukiát most az se lesz meg.  Ishida meg megint lövöldözi majd az ultra low nyilait amivel semmit nem ér.
De kívánom hogy neked legyen igazad crhonos!

NLZ

[reserved]

Junchi

Hátőő...

Rukia vs Riruka poén, ilyen "harc" még úgy se volt nagyon a Bleach-ben, viszont az, hogy Ginjou Getsugát lövöldöz, azon inkább sírni tudnék... Ishida meg meh, a harcstílusa még mindig az egyik legunalmasabb.

Mutassák inkább a Cuki - Bya harcot, az legalább érdekes.

Liquid Snake

Quote from: Junchi on 2011-10-27, 19:58:36
+1

A többi nem köt le, egyszerűen unalmas...

Megmurdel

Quote from: Liquid Snake on 2011-10-27, 20:18:19
Quote from: Junchi on 2011-10-27, 19:58:36
+1

A többi nem köt le, egyszerűen unalmas...

én a vicces és szánalmas szót használnám rájuk :D

Bishop

Chronus

[spoiler=471]From Sheetz (FLOL)
なんでレスキューションになったか話から始まって、ラーメン男に誘われて~
The story begins with their rescue, being invited by Ginjou.
リルカが、くしゃみしたらルキア人間に戻って
Riruka sneezes and return Rukia back to normal.

白雪しようとしたら
When she tries shirayuki

リルカが、なんか技して
Riruka does some technique
ルキアの胸に穴あける。
and a hole opens up in Rukia's chest.

横からだから穴あいたのか貫通したのかは不明。
The view is from the side so it's not clear if it's a hole or she was pierced with something. [/spoiler]

Őőőő....

Member

Riruka erősebb volt, mint azok hárman??? Oo Vagy
[spoiler]Hollowizált?[/spoiler]

Chronus

Quote from: Member on 2011-11-01, 21:22:58
Riruka erősebb volt, mint azok hárman??? Oo Vagy
[spoiler]Hollowizált?[/spoiler]

[spoiler]"and a hole opens up in Rukia's chest."

Riruka meglőtte Love Gunnal.[/spoiler]

Chronus

Áut: http://mangastream.com/read/bleach/87477847/1

Flashbackek kicsit kaotikusak voltak, de nem rossz. Ohana megint tévedett, Rukia egyáltalán nem lyukadt ki. Bezzeg az a mi időnkben csak a fake spoilerek voltak szarok.

Junchi

Nekem pont a flashback-ek jöttek be. :)

Jó, láttuk már őket kismillió másik animében/mangában/akárhol, de így, hogy egybe bele mindenkiét, adott egy tök jó alaphangulatot.

A Kuchikik meg továbbra is szívnak. :D

chilip

ezek a flashbackek sokkal jobbak lettek volna ha azelőtt mutatja be őket kubo hogy a fullbringerekről lehullott a lepel hogy gonoszak. így elég olcsó húzásnak érzem hogy így akar szimpátiát csinálni az irányukba

de amúgy nekem is tetszettek

LuckyDingo

Nekem is bejött a chapter. És még a flashbackek után is azt mondom, hogy hulljon a FB-k feje.. :D Egyiket sem tudom sajnálni.

Liquid Snake

Riruka az egyetlen akit szeretném ha túlélné ezt az egészet :D (Possible hentai material xD) A többi mehet (vagy már ment is) a darálóba... Egyébként sztem ritka unalmas volt ez a ch is...