Bleach Manga (anime-nézőkre veszélyes spoilerekkel;) )

Started by Yakumo, 2006-07-31, 16:49:43

Previous topic - Next topic

chilip

a héten a bleach vitte a pálmát mangák terén, godlike chapter is godlike. örülök hogy a zaizen visszatért közénk :D

Isley

623

Leszámítva Mayuri irritáló hencegését, ez a fejezet tetszett. Már vártam, hogy Bazz-B visszatérjen, és nem is akárhogy tette azt.

[spoiler]Quincy felkelés Yhwach ellen. Bazz-B-nek elege lett. Várható volt, de ezzel együtt ez egy jó történetszál lehet majd.[/spoiler]

Isley

624

Mióta vártam erre...

[spoiler]Visszatért a király végre![/spoiler]

LuckyDingo

Quote from: Isley on 2015-04-23, 12:16:41
624

Mióta vártam erre...

Bullshit explanation coming up in.. 3... 2... 1... :D

Megmurdel

Quote from: LuckyDingo on 2015-04-23, 13:19:12
Quote from: Isley on 2015-04-23, 12:16:41
624

Mióta vártam erre...

Bullshit explanation coming up in.. 3... 2... 1... :D
ugyan mááár :D talán nem is lesz akkora nagy baromság ... amúgy én is vártam már, hogy visszajöjjön :D

Dreamcleaver

Yoruichi + Grimmjow = lehet megint érdemes lesz olvasni ezt a mangát  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

fema

Megmurdel

fema

Quote from: Megmurdel on 2015-05-01, 15:59:26
Nem, csak megsérült és lelépett.
Ah, és gondolom, akkor már szintet lépett közben. Na jó. Remélem, jó lesz.

Megmurdel

Quote from: fema on 2015-05-01, 17:04:44
Quote from: Megmurdel on 2015-05-01, 15:59:26
Nem, csak megsérült és lelépett.
Ah, és gondolom, akkor már szintet lépett közben. Na jó. Remélem, jó lesz.
Alap. :D

Isley

625

Remek fejezet! Meg leszek elégedve, ha ilyen fejezetek jönnek ezután is. Grimmjow belépője király volt. Neliel keménykedése meg finoman szólva is vicces. Erre érdemes volt most várni.

LuckyDingo

Hát nekem nem tetszett,, dobjunk bele minden régi karaktert, mert ezután már úgysem látja őket a fansereg..

Isley

Quote from: LuckyDingo on 2015-05-07, 12:42:10
Hát nekem nem tetszett,, dobjunk bele minden régi karaktert, mert ezután már úgysem látja őket a fansereg..

Gondolom a Fullbringerekre gondolsz. Én is meglettem volna nélkülük. Grimmjow és Halibel visszatérése csak idő kérdése volt (utóbbié még az is), és Nelielt is láttuk már korábban. Azt meg nem várhatta senki Kubotól, hogy a régi nagy kedvenceket nem hozza vissza a mangája csúcsháborújába...

Isley

Jó rég nem írt ide senki, pedig elég jók mostanában a fejezetek. Bazz-B és Haschwalth múltja nekem nagyon bejön.

[spoiler]Ezek után nagyon érdekel, hogy Haschwalth hogy vált ilyen erőssé és hűségessé Yhwachhoz. Meglepődtem, hogy éppen ő ennyire béna volt fiatalon. Bazz-B pedig rohadt jó. Benne nem csalódtam.[/spoiler]

LuckyDingo

Olvassa még valaki ezt a szörnyűséget? Next week: Nemu bankai.. 100% XD

Isley

Én olvasom, az utolsó öt fejezet fel is adta rendesen a leckét... Nekem már lassan minden lezárás megfelel, csak legyen vége ennek a harcnak, és lépjünk tovább. : D

balu01

Remélem, hogy Mayuri azért túl fogja élni a harcot. :D

Megmurdel

Isley

Azért Kubonak is van érzéke az egyes harcok időzítéséhez. Mayuri után épp Kyouraku? Nem mintha olyan nagy izgalmat várnék, de Kyouraku képessége éppen olyan, hogy az, hogy az ő küzdelme kicsit is izgalmas lesz, még csak fel sem merülhet. Lille Barro csinálhat, amit akar; amit eltalál, az csak klón vagy valami hasonló lesz Kyouraku gyerekjátékában. "Ha átlátsz az illúziókon és megtalálsz, akkor meghalsz." Remélem, ez nem lesz olyan hosszú mint Mayuri harca.

SaiyaGin

645: amikor a drámai hatás kedvéért a fekete fickó fekete háttérrel a háta mögött nyomta a kemény szövegét, felröhögtem.

Isley

651

Kyouraku harca kb. olyan volt, mint amilyenre számítottam, bár az meglepett, hogy nem bírt el a Quincyvel. Az e heti fejezet viszont egész jó volt. Nanao történetét nagyon jól kitalálta Kubo. A kardjának a története, az Ise család, és Nanao és Kyouraku múltja mind érdekes volt.

NLZ

Van még, akit izgat, hogy mi is folyik itt? :D
[reserved]

chilip

nem nagyon, amolyan kötelességből olvasom minden héten  :angyali: CSAK ÉN TUDOM LEGYŐZNI IWACHOT BIZTOS NEM TUD A TERVEMRŐL! előtte 5ezerszer mondták el hogy a jövőbe lát :D

Dirk

A nagy csirke után teljesen elvesztettem a fonalat :D

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2016-01-29, 01:45:38
Van még, akit izgat, hogy mi is folyik itt? :D

1-2 havonta elolvasom az aktuális fejezeteket, oszt ennyi.

@Dirk: a csirke nekem is fájt. :facepalm:

Dirk

Kubo miért nem ment divat tervezőnek? :D Chad-nak baszott jól áll az arrancar-os ruha :D Meg vissza emlékezve az arrancarok mind jól néztek ki: Barragan Hallibel, Stark.
Ott kellett volna befejezni ezt az egészet...

chilip

chilip

rég volt ide beírva :D most jó olvasni 4chan-t
Quote>Hitsugaya's true bankai was to turn into Ichigo.
Well I'll be.
Quote>mfw neither Gremmy nor Zaraki's bodies were ready
Quote>I'M TOO STRONG FOR MYSELF :^)
I laughed, out loud. Well more like chuckled, but boy, that's pretty stupid.

Were you hoping Zaraki to beat the boss? Byakuya to show a new bankai after the RG training? Well too bad here comes Hitsugaya!

I guess the ratings were dropping
Quote>Kenpachi bankai was just a red herring made to job so that Hitsugaya could look cool
AAAAHAHAHAHAHA