Hírek (készülő filmek, bejelentések, érdekességek)

Started by Fazék, 2006-09-21, 21:19:27

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Én on 2008-07-27, 23:58:40
Imbák ezek az ausztrálok, nem elég, hogy van Dungeon Master-ük, még egy Terminator-t is beújítanak? :ejj:
kérlek mondd, hogy megb*sztak földrajzból :D (még akkor is, ha szándékos ... :D)

Én

Próféta

Min is látszik meg?
* Próféta, 6(?) éve földrajzoktatás nélkül!

Én

Jó, de nekünk nincs befejezve még. Tavaly év végén pont ott hagyta abba a tanár, hogy majd megtanuljuk, mi a különbség a hasonló nevű szomszédos ország és távoli kontinens között. Sajnos manapság még nem tudom 100%-ra megmondani.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2008-07-28, 00:50:33
Min is látszik meg?
+1 kerdezi ugyanezt,
* Kvikveg ,10(?) eve foldrajzoktatas nelkul.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2008-07-28, 00:59:07
+1 kerdezi ugyanezt,
"Before the first forms of life began to evolve on Earth, before the galaxies formed, before Time itself...
...there was Kvikveg."

Volt időd, hogy belédrögzüljön, szóval nem kevered (szándékosan sem) osztrák és ausztrál barátainkat. :3x3:

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2008-07-27, 23:52:00
nézem a Terminator-t. szünet, fórum/hírolvasás
már köztünk vannak
Quote from: Én on 2008-07-27, 23:58:40
Imbák ezek az ausztrálok, nem elég, hogy van Dungeon Master-ük, még egy Terminator-t is beújítanak? :ejj:
Szoval OK, hogy nem keverem, de ezekbol hol latszik, hogy o keveri? A cikk Ausztralia, Dungeon Master nem tudom, imba szo jelenteset nem ismerem.
Informaciohianyban szenvedek. :(
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Ha a DM a gyerekeit pincében nevelő ürge, akkor értem, meg beugrott, hogy az ausztrálsága mém is, csak akkor azt nem értem, hogy mi a Lythis és Énköztem a csörte oka? Mármint azon kívül, hogy tessék-lássék troll-in-training karmolgatás?

Zen

Beletrollkodok a trollkodásotokba. :D
Resident Evil: Degeneration Trailer
(Ne verjen át senkit a hír, ez a 2.) Sok WoW-buzi GS tag már nem tud számolni se. :x

És még mindig érdekelne miért nehéz egyeseknek megkülönböztetni Ausztriát és Ausztráliát.  :haha:
És nem Dungeon Master, hanem Dungeon Keeper. Bár nincs kaszája... :P
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Quote from: Próféta on 2008-07-28, 01:24:47
Ha a DM a gyerekeit pincében nevelő ürge, akkor értem, meg beugrott, hogy az ausztrálsága mém is, csak akkor azt nem értem, hogy mi a Lythis és Énköztem a csörte oka? Mármint azon kívül, hogy tessék-lássék troll-in-training karmolgatás?
:confused: Lythis reagált az én fantasztikus, kifinomult poénomra, nekem meg postolhatnékom volt, és azt írtam rá, amit. Nem hiszem, hogy csörte lett volna, akármi is legyen az.

Rounin

Az imba pedig az imbalanced rövidítése. Áramolhatna rendesen az az információ. :hehe:
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Imba

Kvikveg

:facepalm:
Ez a DM/DK morbid... latom a kedves szorny-apuka bevonult a nettortenelembe.

Rounin

Quote from: Zen on 2008-07-28, 01:28:32
Resident Evil: Degeneration Trailer
(Ne verjen át senkit a hír, ez a 2.) Sok WoW-buzi GS tag már nem tud számolni se. :x

Hömm, az animáció néhol kissé gyenguska, de várjuk szeretettel.

Lythis

Quote from: Próféta on 2008-07-28, 01:24:47
Quote from: Én on 2008-07-28, 01:30:46
:confused: Lythis reagált az én fantasztikus, kifinomult poénomra, nekem meg postolhatnékom volt, és azt írtam rá, amit. Nem hiszem, hogy csörte lett volna, akármi is legyen az.
Nem volt semmi csörte, az elejétől vettem, hogy poénnak lett szánva. Ha itt valakik trollkodtak, azok ti voltatok... és hármat találhattok, hogy kik az áldozatok :D (joh, Én rátett egy lapáttal, szóval kenhetitek rá is, és utálhatjátok is nyugodtan :D
[spoiler]
Quote from: Próféta on 2008-07-28, 00:50:33
Min is látszik meg?
Quote from: Kvikveg on 2008-07-28, 00:59:07
+1 kerdezi ugyanezt,
[/spoiler]

Kvikveg

Hat en nem szegyellem magam, amiert a Dungeon Masterrol nem ugrott be Ausztria. Nem igazan az altalanos muveltseg resze ez az asszociacio.
(Err, most beugrott milyen lenne Vago-musorban kerdeskent.  :lul:)

Lythis

no "'Dungeon-Dad Seal of Approval" for you then :D

Zen

Quote from: Lythis on 2008-07-28, 13:42:02
Seal mint hogy bezárni? :D
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Lythis

Zen

Quote from: Lythis on 2008-07-28, 23:53:31
Quote from: Zen on 2008-07-28, 15:41:55
as in:

Jó értem, csak neked nem esett le a burkolt utalás úgy tűnik. :P
&fmt=1

Fazék

Quote from: Zen on 2008-07-28, 15:41:55
elég volt az avatar-odra néznem, hogy egy pillanatig se vegyem komolyan ezt a kérdést. Lythis vagy egy újabb szintre akarta vinni az egészet, vagy már öregszik/fáradt volt :__devil:

Lythis

Egyszerűen fogod a célszemélyt, pincébe vele, és az ajtót ilyenekkel zárod le... mit lehet ezen nemérteni? :D

kikuchiyo

Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2008-07-30, 17:50:49
wat
igen, ezen én is néztem egyet pár napja...
gyanútlanul letöltöttem egy újabb filmelőzetest W. címmel és picit meglepődtem. pláne hogy Oliver Stone és vhol azt írták, hogy eléggé útálja W.-t szóval így még inkább érdekelne, hogy akkor ezt most hogy is, és mi a fene lesz ez egyáltalán...

Én

QuoteA chronicle on the life and presidency of George W. Bush.
oh lol.
De hogy lesz ebből Comedy, Drama?

Próféta

Quote from: Én on 2008-07-30, 17:58:42
Egyiket se esik nehezemre elképzelni. Főleg a komédiát, ezután a poszter után...

Fazék

Quote from: Próféta on 2008-07-30, 18:58:55
Egyiket se esik nehezemre elképzelni. Főleg a komédiát, ezután a poszter után...
na ettől a posztertől tényleg egyértelmű lett az irányvonal, de én a filmelőzetesből meg nem mondtam volna, hogy milyen színben akarja feltüntetni...

Én

Quote from: Próféta on 2008-07-30, 18:58:55
Külön nekem se, de egyszerre? Bush végig hülye, a végén meg elüt egy kiskutyát?

kikuchiyo

Failure is the default option

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Makos