Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

NLZ

Ha mindenki abbahagyná az olvasását, akinek egy kicsi gondja is van vele, akkor a Jump rövid úton szélnek eresztené a mangát. :D
[reserved]

Bishop

Neked nem kicsi gondod van, csak mióta Naruto ment de úgy alapjáraton mindent ami shounen le impotenciazól meg kisebb érzelem és neked már rinyálás. Nem értem mit élvezel abban hogy leosztod azt amit mások olvasnak vagy néznek. Smash is leírja mégsem húzza le a karaktereket meg úgy az egész mangat és titulálja egy sz*rkupacnak. Te a fikázást élvezed, legalább csinálnád olyan jól mint Member.
Na go vissza ignoreba ma kurvára nem viselem el azt ha azokat szólják le amit kedvelek, meg van a jogod és nem kell nézni/olvasni. De neked muszáj csak hogy legyen mit fikázni

NLZ

Sajnálom, hogy merek véleményt formálni, és nem finomkodok. Smash is ugyan azt mondta, mint én, legalábbis egyet sem cálfot meg abból, amit mondtam, pusztán nem volt le konklúziót. Azt impotenciazóm le, amiben a szereplők nem a képességeikhez méltón viselkednek. Paródiákban és komédiákban az ilyen vicces, de itt fárasztó és szánalmas. És tudom, hogy bántóan és durván fikázok, mindenféle vicces hangnem nélkül, de akkor legközelebb majd vigyázok, hogy ne tiporjak bele a finom fanboy lelkedbe. Mondhatnám azt is, hogy elnézést, de nem vagyok az a finomkodó, meg úgysem gondolnám komolyan. :)

Egyébként nem húzom le az összes karaktert, Jira pl jó arc volt, azért is írták ki a sorozatból. :D (meg azért is, mert a Narutó taníttatása fail volt :D)

[spoiler]Najó, igazából nem a fikázás a legnagyobb öröm, hanem az, hogy ha valaki kiakad a fikázáson.  :angyali:[/spoiler]
[reserved]

Zen

Emlékeim szerint Narutonak nem kell KB a Rasenganhoz, csak egy ideig használta segítségképp, meg hátbatámadásra, aztán valamiért megragadt a mangakaban h muszáj hozzá KBt rajzolni.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

kyuubi módban nem kell KB hozzá mert ott annyi chakrát tud felhasználni hogy így is túlteszi az eredeti-t (meg gondolom SAGE MODE-ban sem kell már neki, mer ott is bónusz megy a techbe). De nem hinném hogy simán képes lenne elérni KB nélkül a tech erejének a felét is :)

NLZ

Lehet, hogy tudná, de eddig még egyszer sem csinálta egy kézzel. És még csak nem is próbálta, szal sok esélyt nem látok rá én se. :)
[reserved]

LuckyDingo

Nem-e? :D
Most kyuubi ide, vagy oda, de ezt egyy kézzel hozta össze XDDDD
http://www.onemanga.com/Naruto/232/14/

NLZ

Jó, mert akkor az utolsó fanboyait is elvesztette volna Naruto. :D  Egyébként chilip mondta, hogy kyuubi módban megy neki, azt nem is cáfoltam. :P
[reserved]

LuckyDingo

Quote from: NLZ on 2009-01-08, 02:39:18
Jó, mert akkor az utolsó fanboyait is elvesztette volna Naruto. :D  Egyébként chilip mondta, hogy kyuubi módban megy neki, azt nem is cáfoltam. :P
QuoteLehet, hogy tudná, de eddig még egyszer sem csinálta egy kézzel. És még csak nem is próbálta, szal sok esélyt nem látok rá én se. :)

Kyuubi Naruto is Naruto  ::)

Amúgy ezen kívül tényleg mindig kell legalább egy klón neki.. hátha most változott :S

smash++

Megpróbálom csak röviden és nyugodtan lehet velem vitatkozni:)
Zoro-s témát nem cáfolom.

Viszont nem érzem azt, hogy Naruto-tól túlzottan sokat várnék el. Alapvetően a Mangaka rontotta el. Ha azt hangozataja, hogy generáció vált generációt vagy ő az aki a 4.-ket is lekörözheti vagy őz aki továbbfejlesztette azt amit a 4. sem tudott, vagy ő az aki Hokagenek született, ect.. akkor ne legyen ,már tőlem nagy elvárás annak a nyomorult technek az alapját megcsinálni. Plusz nem mondhatom 100%-ra de az animeben az SP 86-87-es részben a fuuton rasengant úgy tűnt mintha klón nélkül csinálta volta, olyan gyors volt a képzése és a képzés kinézete. Az LD példa pedig manga volt.
Vagy miért olyan nagy elvárás az, hogy kapjunk egy vacak kardot vagy egy szekercét, ami illik az element beállítódásához és növelni a közelharci erejét vagy a kunai dobását... :confused:
Vagy miért nem tanul meg nem sok 1-2 szél jutsut... kurva nagy értelme volt a fillereknek
Ezek szerint az, hogy használja a summont már nagy ellvárárs?
Miért nem lehet belőle egy ninja? Miért szuperhőst kell belőle csinálni?

Ha ez mind nagy elvárás, akkor kérem szépen felejtsük el, hogy ő Hokage lesz... mert lehet, hogy az lesz, de ezzel a tudással nem méltó rá.

Én azt is értem, hogy az SP áttért az ultimate techek világába, de Én személy szerint nem álok be abba a sorban aki e mellett szavaz és már nem is érdeklik őket a fegyver használat, taijutsu és egyéb alap jutsuk használata vagy tekercsek használata.

Én igen is szeretem ha elkezdik egy kis alappal és majd a végén sütik el a nagy dolgot. Tudom sokan nem szeretik Sasuket, de pl Oror elleni Chunin vizsgas harca sokkal jobb volt, mint amikor Naruto bemutatta az új technikáját. Kakashiék az animeben Hidanék ellen marha jó fightot mutattak be. Vagy Naruto milyet jót harcolt Gaara ellen!

B@sszus hova fejlődünk? Lassan jönnek azok az ellenfelek akik a gravitáción kívül a sok Final Fantasy nézés miatt Meteor támadást tudnak...

Kakashit lehet így öregnek, olyan gyenge karinak mondani, úgy igazából nem érdekel... Őt érdemes és élvezetes nézni minden alakalommal. Tudd és használja is azt, csak sajnos ő is kapott a plot jutsuból... pl:hidanék ellen a tanoncokat védelmezni és beszívni fölös támadást.

Kit éredekel ha már olyan ellenfelek vannak akiket nem lehet egy kunai dobással megölni vagy hasonlók, ettől még nem kell ezt a részét kihagyni a "ninjas" mangaból vagy animeből.

Pluszban picit furcsálom, hogy Naruto simán legyakta az egyik Pain-t amikor a többi tágra nyitott szemekkel figyelt. Ez alapján marha gyorsnak kell lennie Narutonak hiszen tudták, hogy támad...
Gondolom Narutonak is megfog gyűlni a baja azzal a PAin-el aki Jiraiya Ulta-Rasengenjét visszanyomta

Bishop

Én igazából nem az általad kiemelt részre értettem. Hanem ismerve téged meg ezt a mondatot olvasván(Naruto megint visszatér a teljes idióta vagyok világába és nem olyan lesz mint Jiraiya aki tudta mikor lehet megjátszani a hülyét (itt fontos, hogy megjátszani :) )  ) sztem megint csak arra akarod terelni ami nem lesz.
Elösször is Nartuo jellemben sose fog változni ahogy- csak hogy legyen példa is :) - Luffy se, de tény hogy ha baj van nem kell fejjel rontani a falnak. Jiraiya se volt sokkal visszafogottabb de harc az harc nem szórakozás. És a hülyét is túlzásnak találom, bár elfogadom hogy Kishi elk*rta Naruto karakter fejlődését.

Naruto nem fog kapni kardot, sosem használt, max shuriken meg kunai, de azokat is sajnos egyre ritkábban. Szél elementeket tanulhatna de ez még a jövő zenéje, egyet értek, de abban is hogy jó volt elején amikor még több volt a ninja mint a super saiyan de jelenleg az a téma hogy Kishi elcseszte, és végre rátért Narutora is anyni idő után.
Sok volt egyszerre? Nem elég? Ilyen maradjon mostmár mindig? Ezek talán a leggyakrabban előfordult gondolatok/kérdések a chapter óta.
Én azt mondom hogy élvezzük ki, ne várjunk túl sokat egyszerre, és hogy még sok minden történhet, de Naruto az Naruto marad.
Smash neked sztem sose fog megfelelni Naruto mert eléggé idilisztikus az elképzelésed egy shounen "főhősről"
Én elégedett vagyok jelenleg, így vagy úgy de elérte Naruto azt a szintet amit régóta kéne neki. És ez a gyorsaság, erő, és kellő komolyság harc folyamán, az hogy változatosabban fog ek üzdeni azt nem tudjuk még nem jön ki a kövi chapter de határozottan jobb msot mint régen.
Naruto egy jó manga lett volna, csak a mangaka azt a hibát elkövette hogy sok karakternek adott kisebb nagyobb szerepet és a főhőst meg csak szóban dicsérte, de nem volt az mint OPbe hogy a főhős minden ellenfelét legyőzi, és nem plottal mint Bleachbe, vagy ha igen akkor azt is úgy adagolja hogy jó legyen.
Ezért volt jó a DB vagy jó az OP mert nincs olyan hogy a főhős nem nyer. Bleachbe meg Narutoba sajnos a főszereplők csak arcok amivel el akarjak adni a mangat. Ám végre Ichigo is kezdi megemberelni magát meg Naruto is, én megszavazom nekik a bizalmat.
TL:DR Ne itélkedjünk elhamarkodottan és örüljünk annak hogy van változás.

NLZ

Akkor végülis nincs is semmi vita, mindenki egyet ért mindenkivel. :)
[reserved]

Dreamcleaver

Én azért bírom, hogy Naruto még szart se csinált, csak megjelent X darab bazi nagy békával, meg van nekije új coolos tüzesmintás kabátkája, de már a fél világ ajnározza, hogy mennyire fassza és különben is úgy jó, ahogy van, és próbáljátok meg élvezni, mert a Naruto kib@aszott jó, és ne bántsátok és én vagyok az ultimate fanboi yada yada mindenki más bekaphatja.

:wtf: :gyagya: :lame:

Amúgy meg smash++ előbbi posztjával 100%  :tezsvir:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bishop

Nem vagyok fanboi, nézz át Naruto-fan forumra vagy mia rákra na azok fanboiok. De egyszer kezd valami jó lenni és akkor egyből jönnek a negatív commentek, úgy hogy még semmit sem láttunk. Kicsit fárasztó már.

NLZ

Persze, mert így egy vicc az egész. Mint mikor a lúzer srácra tapadnak a jó csajok, scak ezt még komolyan is veszik. :D
[reserved]

smash++

Quote from: Bishop on 2009-01-09, 10:37:51
Nem vagyok fanboi, nézz át Naruto-fan forumra vagy mia rákra na azok fanboiok. De egyszer kezd valami jó lenni és akkor egyből jönnek a negatív commentek, úgy hogy még semmit sem láttunk. Kicsit fárasztó már.
Ez igaz.

Quote from: NLZ on 2009-01-09, 14:36:50
Persze, mert így egy vicc az egész. Mint mikor a lúzer srácra tapadnak a jó csajok, scak ezt még komolyan is veszik. :D
Némi igazság itt is van, de erős példa. Bishop is elismerte már, hogy nem jó a tálalás.

De azért még várjunk pár CH-t, mert tényleg még csak most jelent meg. Nekem alapvetően pozítív volt a megjelenése a CH-ban, csak a hirtelen "váltás" volt furi.

chilip

#2356
lol, narutonak el se kell találnia Pein-t, sage chakra beviszi a találatot :D 4chanon mennek az óriástopicok a témában (van 2 RAW kép)

pár viccesebb beszólás :D
[spoiler]So.....
Sasuke:
Shoots lightning out of his fingers
Breathes fire
Sets things on fire with eyes
Gets you high with his eyes (lolgenjutsu)
Geass
Super speed
Summon over 9000 snakes
Transform

Naruto:
Frog Boxing
Grinding ball
Grinding ball + razors
Giant Grinding Ball
Giant Grinding Ball + razors
Zerg rush
summons frogs
super strength
unlimited mana
healing factor
berserk mode

Naruto sounds like one trick pony with only buff spells[/spoiler]

[spoiler]Fuck that.

We need a 3 chapter Chunin Exam arc.

Just have Naruto kick the shit out of everyone.

...or have him fail on the exam and have epic failure.[/spoiler]

[spoiler]Wait till Naruto brings out his new cool jutsu...

ULTIMATE THREE HANDED RASENGAN[/spoiler]

blackman

Sasuke: Geass  :lol:

Zen

Onemangan kint az új Natúró.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Pffft... hát nemtudom.. Egyrészt nagyon kemény bemutatót kaptunk Natúrótól, másrészt, meg ciki, hogy még mindig nem megy egyedül a Rasengan XDDDDD

EZ a "Frog kata" meg wtf.. erről eddig nem volt szó. És mikor tanult új technikát? MI csak azt láttuk, hogy folyamatosan sux, miközben gyakorol. Békét kötött a rókával? Vagy a mozgás közbeni Nature energyből jött.. passz.

Amikor először megláttam az utsó oldalt, aszittem, hogy Itachi féle Amaterasu van körülötte, csak szél-elementalban. Majd kiderül mi lesz, nekem kicsit hirtelen volt egy a boost >> De legalább már tud harcolni.. és ha melléüt, akkor is betalál XD

Zen

Kár h a bunshinjait már azelőtt le szokták szedni h ütnének. ::) :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

gyerekek, Naruto shoujo manga :D

frog kata-t az öreg béka tanította neki, és mutatták mikor gyakorolta. :)

Bishop

/facepalm  ::)

Ami a részt illeti, én többet vártam volna kicsit rövidnek tünt. Maga a harc jó volt, a békákkal meg a rasenganos is jól nézett ki(már előre látopm hogy jön a "bunshinnal csinálja a rasengant" szöveg) Viszont a fejem verem a falba az ilyen befejezésekkel. Megint egy hét még látunk valami újat.

chilip

én nem értem miért baj az ha bunshinnal csinálja a tésztagyúró gömböt ::) ha neki így könnyebben megy és az eredmény is sokkal erősebb mint mikor anélkül csinálja, hát legyen. ráadásul most a 2 bunshinja tolta az ulti-rasengant. :)

LuckyDingo

Most mennyibe telne úgy rajzolni, hogy anélkül csinálja? :XD Sokkal badassebb lenne naruto...

Ami a shoujot illeti... bammeg majdnem jobb, mint az eredeti shounen XDDDD

Zen

A jófej Sasuken nem tudom túltenni magam, de amúgy meglepően jó. :zomg:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Pr3d4k1ng


,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Dreamcleaver

Quote from: LuckyDingo on 2009-01-16, 08:57:42
És mikor tanult új technikát? MI csak azt láttuk, hogy folyamatosan sux, miközben gyakorol. Békét kötött a rókával? Vagy a mozgás közbeni Nature energyből jött.. passz.

Békafalván gyakorolta ki mikor a mester aludt. Még nem láttuk mi az, csakhogy letarolt vele kb 3 hegyet és azt mondta már majdnem kész.

Amúgy meg úgy látom Naruto tökéletesítette a Rasengant. Azért használt klónokat, mert kettő Giant Rasengan-t lőtt el, mégpedig a két klónnal miközben ő tovább támadott. Elég GAR volt.  :D

De ebben a fejezetben a legjobbak akkor is a nagy békák voltak.

Kakashi meg még mindig kérdéses.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Igeeen! A változatosság kedvéért egy újabb rasengan. :D
[reserved]

LuckyDingo

Kakashi megpusztult, ha nincs chakrája, akkor neki sanyi... Mekkora lesz már :D naru ellövi az új techet, és Konoha eltűnik a Föld színéről Aztán előmászik 1 Pain és aszondja: Woo gratn, ennél jobban én se bírtam volna elpusztítani a falut :D