Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

smash++

Quote from: KeLa on 2007-10-16, 10:49:56
Quote from: smash++ on 2007-10-16, 09:12:53
Naruto-tól meg egy sz@ros megidézést sem láttunk és ez elszomorító :ejj:
De igen, csak az már nagyon régen volt... (még Gaara ellen, bár ott sem sikerült elsőre :D)
Persze anno nem csak egyet láttunk.De én konkrétan a Naruto Shippuuden-re értettem.Azért már nem kevés dolog történt és semmi.

Bishop

Ez engem is zavar hogy már ha reálisak akarunk lenni akkor a végéhez közeledik a Naruto, és még a shipuuden alatt Naruto-tól egy harcot sem láttunk igazán. Oro nem számít szerintem mert azzal nem tudtuk meg Naruto képességeit csak Kyuubiét. Deidera ellen talán egy ütést adott be csak, Kakuzut meg nem ő fárasztotta ki csak kivégezte. Azóta meg semmi. És ez komolyan zavaró mert elvileg ez róla kéne szólnia. A végén az lesz hogy mint a Kyuubi hordozója szerepel benne és a főszereplő Sasuke meg Konoha  :ejj:

smash++

Quote from: Bishop on 2007-10-16, 15:21:15
Ez engem is zavar hogy már ha reálisak akarunk lenni akkor a végéhez közeledik a Naruto, és még a shipuuden alatt Naruto-tól egy harcot sem láttunk igazán. Oro nem számít szerintem mert azzal nem tudtuk meg Naruto képességeit csak Kyuubiét. Deidera ellen talán egy ütést adott be csak, Kakuzut meg nem ő fárasztotta ki csak kivégezte. Azóta meg semmi. És ez komolyan zavaró mert elvileg ez róla kéne szólnia. A végén az lesz hogy mint a Kyuubi hordozója szerepel benne és a főszereplő Sasuke meg Konoha  :ejj:
Pont így érzek azzal a kis különbséggel,hogy én örülök annak,hogy legalább Sasuke mutatott igazi harcot és Shikamaru,ja és Sai is mutatott pár érdekes dolgot.Tényleg az a gond,hogy Naruto-t nagyon az Ultimate tech-ek felé húzzák nem pedig egy kiváló ninjat csinálnak belőle.De remény azért még van

Bishop

Remény van egy utolsó Pain vs Naruto-ra vagy Sasuke vs Naruto vagy Sasuke+Naruto vs Itachi stb. De sok ilyen lehetőséget elcsesztek. Pl amikor ELVILEG Pain Naruto ellen ment, persze nem hinném hogy esélye lenne ellene, de akkor is.
Jelenleg két verzió az amit még elviselnék. Vagy valami Naruto power up amivel egy szintel mindekit odabasz(ha már Hokage akar lenni)
Vagy egy második time jump, amikor Pain terve beteljesül, és hidegháború van. Naruto ezt valahogy túl éli kyuubi nélkül vagy csak a yang chakrat szerzi meg Pain Jiraiya-tól(ezt ugyan kétlem) Vagy Jiraiya valahogy magába sealeli a kyuubit mileött Narutoból kivennék és így éli túl. Csak akkor meg az egyik nagy kedvencem halna meg amit nem szeretnmék.

blackman

Áááá
[spoiler]Mostani chapter nagyon kemény, ez a summoning harc nagyon állat. Jiraiyanak meg vanvalami "Hermit mode", csak kár hogy épp a legjobbkor van vége. Kicsit lehetne több 17 oldalnál.  :morci: [/spoiler]

chilip

azért az utolsó kép nem volt semmi  :lol: nesztek emberek, epic fight. meg Pain limitje hogy [spoiler]minden elemet és minden jutsut tudja használni?[/spoiler]  :confused: nekem ez jött le jiraya pofázásából

blackman

Quote from: chilip on 2007-10-20, 00:40:44
azért az utolsó kép nem volt semmi  :lol: nesztek emberek, epic fight. meg Pain limitje hogy [spoiler]minden elemet és minden jutsut tudja használni?[/spoiler]  :confused: nekem ez jött le jiraya pofázásából

Ja nekem is ez jött le. Pain mintha kicsit túll lenne tápolva
[spoiler]Neki van a legerősebb szemjutsuja, tud minden elemet használni és még testet is annyiszor vált ahányszor akar, vmint még fightot se vesztett soha. Na erre kíváncsi leszek, Jiraiya hogy oldja meg.[/spoiler]

Devian

KeLa

Quote from: Devian on 2007-10-21, 03:28:49
belehal....
Naja ez is egy megoldás... vagy vmi "double suicide jutsu" :__devil:

smash++

Quote from: Vejiita on 2007-10-15, 16:12:31
Nem tudom miért, de valahogy nem tud feltüzelni úgy ez a küzdelem, mint annak idején a Jiraiya § Tsunade vs. Orochimaru.
Még mindig ezen a véleményen vagy ;)?
Szerintem J nagyon kemény... Pain meg egy "pain in the asssss..." -picit erős a srác... Nem vagyok biztos abban,hogy volt/van szükség ilyen karira a Naruto-ban és nem ő a főnök  :confused:

Vejiita

Quote from: smash++ on 2007-10-21, 17:59:33
Quote from: Vejiita on 2007-10-15, 16:12:31
Nem tudom miért, de valahogy nem tud feltüzelni úgy ez a küzdelem, mint annak idején a Jiraiya § Tsunade vs. Orochimaru.
Még mindig ezen a véleményen vagy ;)?
Szerintem J nagyon kemény... Pain meg egy "pain in the asssss..." -picit erős a srác... Nem vagyok biztos abban,hogy volt/van szükség ilyen karira a Naruto-ban és nem ő a főnök  :confused:

Hát most már alakul azért a battle.  :D

Mellesleg ezen én is gondolkoztam hogy mi a túrót tud akkor Tobi hogyha már Pain is ilyen brutál?  :confused: :confused: :confused:

chilip

há marha jó, [spoiler]a jóslat ugyanúgy vonatkozhat Pein-re és Naruto-ra is, kurvára nem lettünk okosabbak, ráadásul Naruto már megkezdte a változást a Sand Village-ben, Pein meg még csak el sem kezdte, mer kell hozzá a kyuubi, itt meg azt sugallják Pein az a szemei miatt[/spoiler], meg hermit módba mé kap krumpli orrot jiraya?  :confused: remélem flashback nem lesz a kövi chapterben

Drake

[spoiler]lol megjósolták Jirayának, hogy hozzá hasonló perverzet nem fog látni a világ  :lol: (jah és még annyit hogy sannin lesz nagy tehetésggel)[/spoiler]

KeLa

Quote from: chilip on 2007-10-26, 23:32:30
há marha jó, [spoiler]a jóslat ugyanúgy vonatkozhat Pein-re és Naruto-ra is, kurvára nem lettünk okosabbak, ráadásul Naruto már megkezdte a változást a Sand Village-ben, Pein meg még csak el sem kezdte, mer kell hozzá a kyuubi, itt meg azt sugallják Pein az a szemei miatt[/spoiler], meg hermit módba mé kap krumpli orrot jiraya?  :confused: remélem flashback nem lesz a kövi chapterben
Sztem meg most lett nyilvánvaló az egész, egyértelmű h Pein hozza a pusztulást, azzal h a rossz oldalra állt...

chilip

Quote from: KeLa on 2007-10-27, 13:12:45
Sztem meg most lett nyilvánvaló az egész, egyértelmű h Pein hozza a pusztulást, azzal h a rossz oldalra állt...
[spoiler]de ugyanúgy hozhatja naruto is azzal, ha pl most megkapja a kyuubi kulcsát és elereszti mondjuk mikor vesztésre áll itachi ellen és a kyuubi meg elszabadul a világra

ed.: lehet mind2-en destinyed child-ok, ha Pein nyer pusztulás, ha Naruto akkor meg forradalom[/spoiler]

KeLa

Quote from: chilip on 2007-10-27, 13:22:30
Quote from: KeLa on 2007-10-27, 13:12:45
de ugyanúgy hozhatja naruto is azzal, ha pl most megkapja a kyuubi kulcsát és elereszti mondjuk mikor vesztésre áll itachi ellen és a kyuubi meg elszabadul a világra
De Pein volt a gyorsabb a rosszaságban, nem hinném h most már vissszafordulna :smile:
Narutoból meg nem lesz hokage ha mindent elpusztít xD

Quoteed.: lehet mind2-en destinyed child-ok, ha Pein nyer pusztulás, ha Naruto akkor meg forradalom
Ez lehetséges...

(Am miért írsz spoilerben :confused: Halkan megsúgom h már régen kijött a fejezet :muhahah:)

chilip

[spoiler]több legyen a nyomógomb :D[/spoiler]

smash++

J nem győzhet,mert akkor mi marad Naruto-nak? Tobi?...
Valahogy nem vágom a tésztát :). Most kb olyat látunk amitől a kedves Naruto és Sasuke párosunk messzi áll... Ha J itt nem tud győzni akkor ők mit akranak,miről fog szólni a sorozat  :confused: ?
Most még ezzel a próféciával is bekevertek. Arról nem is ebszéve,hogy az öreg először egy tanítványról beszélt aztán hirtelen átváltott többesszámba. Naruto nem tudom,hogy tudna megváltást hozni inkább katasztrófát :D

Bishop

Ezt az egészet én már csak egy újabb timejumpban tudom elképzelni. Ahol a világ Pain uralma alatt van és pár lázado shinobi Naruto "vezetésével" megpróbálja legyőzni Paint. Addigra csak jobb lesz, és értelmet nyer Danzo(vagy hogy is hívják) meg a "revolution" is.
Remélem nem kapkodják el és zárják le az egészet gyorsan, az már nem jönne ki jól.

smash++

Engem csak az érdekel,hogy miként oldják meg az erő viszonyokat. Kakashi szerint az új gen majd legyak mindenkit.Ok.Na de mikor? Ha most Naruto és Sasuke győzelmet arat akár Itachi,Pain,Tobi felett nem biztos,hogy fog tetszenni a dolog,mert most szinte legyőzhetetlennek állítják be őket. Naruto kapott ultimate tech-et,de a tudása még mindig egy chunin szinten van. Sasuke bőven junin szintű,de még kevésnek találom.
Azért Jiraiya nem piskóta és most valszeg ott marad (remélem nem :( ).Kakashi is 1perc alatt elintézné Naruto-t,hiába pampogja,hogy megelőzte őt...
Naruto-nak akkor van esélye ha csinál vmit a kyuubi-val...
Timejump-ot én is támogatom. Jó lenne látni bizonyos anbu-s háttereken lévő karikat meg hasonlókat látni már a történetben is.Remélem nem akarják lezárni 16-17 éves koruknál
Mondjuk Naruto feláldozza magát és ő lesz a 6. Hokage... END

chilip

hát sztem jiraya meghal (legalábbis eltűnik, lehet visszatér majd), mer különben annak a kulcsos jelenetnek semmi értelme, naruto kap kulcsot a kyuubihoz, és megvan a powerup, esetleg vmi zseniális pillanatában rájön, hogy tudja irányítani (mivel az első hokage megtette már elötte - és mivel mondták, hogy madara meg tudta idézni és hogy madara-t legyőzte az első a Valley of the End-ben, ki lehet találni ebből hogy győzte le :P )

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-10-29, 14:32:04
Naruto-nak akkor van esélye ha csinál vmit a kyuubi-val...
Egy berserk Naruto sztem ledarálna bárkit. Nagyon valószínű h vmikor mostanában eléri ezt az állapotot és legyőz valakit, akit amúgy szinte lehetetlen lenne...
Aztán lenyugszik és visszatér a "régi" Naruto, másképp nem tudom h győzhetne jelenleg.

chilip

jah, még orochimaru se tudta megkarcolni se (más kérdés, hogy önmagát sebezte közbe), pedig akkor nem a halálos ágyát nyomta, mint amikor sasuke ellen harcolt

smash++

Na ez az. Én se látok mást mint Naruto-Kyuubi páros fejlődésnek a lehetőségét.Na de az irányítás csak arra vonatkozik,hogy ne veszítse el a fejét és mi van a sebződéssel.A 4farkas-ban úgy tűnt,hogy bele is hal kis idő után.Oro nem tudta megkarcolni,de Oro-t se tudta elintézni és ha folytatták volna Naruto meghalt volna szerintem (Oro-val együtt talán).
Egy Kyuubi summon-t meg kicsit unalmasnak tartok :).

Bishop

Ha Kyuubi rájön hogy Pain mit akar vele tenni, és rájön hogy Madara él, szerintem egy időre segít Narutonak anynira hogy nem károsítja Narutot hogy ki tudjon szabadulni, hanem ép ellenkezőleg szinte sebezhetetlenné teszi, amihez kell a kulcs is, de ezt sem lenne jó "még" elsütni, túl korainak érzem.

Ha lenne Time hump akkor se lenne Naruto meg Sasuke Ambus mivel Danzo át venné az irányítást Konoha felett és Narutoék csak titokban tudnak működni,mondjuk valamelyik Uchia rejtekhelyen amit Sasuke bérel. Gond hogy Madara ezeket biztos ismeri.

Devian

kyuubi hozzájárulásával is sebződne Narutó mert a csakra sebzi enm a kyubi ... és szerintem is egy 9farkú berserk Narutó várható

chilip

azé megnézném mit tud a 9 farkú berzerk alak... más kérdés hogy az életét kb felezné ezzel, ha túlélné eggyáltalán...

chilip

nem lesz naruto a héten...  :frown:

KeLa

Quote from: chilip on 2007-11-03, 00:26:53
Én tudtam, és nem is vártam :smile:

chilip

Quote from: KeLa on 2007-11-03, 12:36:38
Quote from: chilip on 2007-11-03, 00:26:53
Én tudtam, és nem is vártam :smile:
hát ez engem k*rvára megnyugtat...