Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Devian

úgyismerjük narutót hogy nem fogja használni a Futon rasengant ?  valószínnűű :)
sasuke/oro no comment

Vejiita

Szerintem sem fogja használni, kizárt dolog... főleg nem egy brutális ellenség ellen.  :smile:

LuckyDingo

Hmm ha új elementet tanulna Naruto akkor a föld lenne az észerű nem? :D Mert a Chidori ellen az a tuti ;) Meg a tűz ellen se rossz, szal minden amellett szól :)

smash++

Jaja.De ha tényleg Hokage akar lenni és felülmúlni az előzőeket,ahogy ha jól tudom már kijelentette.Nem áll meg amíg 3 elementet tud irányítani  :hehe:
Végülis mostmár minden adott a gyors fejlődéshez.
Azért szerintetek Kakashi nem túlzott azzal,hogy Naruto egy szinten van vele vagy már le is hagyta?Nem is tudom...
Remélem mostantól már egy kicsit más Naruto-t fogunk látni.

Sakura,hogy odahúzódott hozzá,hogy "gyere majd én segítek :D:D"...gyanus a dolog  :haha: mi lesz még ebből??!!![spoiler]valszeg semmi[/spoiler]

Sai full szimpi lett nekem.Nagyon kemény a becenév adási technikája.

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-18, 22:27:40
Hmm ha új elementet tanulna Naruto akkor a föld lenne az észerű nem? :D Mert a Chidori ellen az a tuti ;) Meg a tűz ellen se rossz, szal minden amellett szól :)

felhívom rá becses figyelmed, hogy chidori ellen a szél-típus a nyerő, a villám üti a földet, pont azzal nem menne semmire...

Quote from: smash++ on 2007-03-18, 22:53:37

amikor Chouji-nak akart nevet adni: Fata.... - narutóék meg gyorsan befogták a száját :D

smash++

Quote from: chilip on 2007-03-18, 23:04:56
Quote from: LuckyDingo on 2007-03-18, 22:27:40

felhívom rá becses figyelmed, hogy chidori ellen a szél-típus a nyerő, a villám üti a földet, pont azzal nem menne semmire...

Quote from: smash++ on 2007-03-18, 22:53:37

amikor Chouji-nak akart nevet adni: Fata.... - narutóék meg gyorsan befogták a száját :D

Jaja!Ha jól emlékszek Kakashi mondta is neki,hogy a chidori ellen tökéletes,mert mintha ellett volna keseredve amikor kiderült,hogy ő szél element.És utánna mondta,hogy a szél fasza a chidori ellen,de az Uchiha (kijavítva Itachiról :) ) klán a tűz element nagy gyakorlója és háát a tüzet a szél táplálja...szóval kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a másik ha lesz...

Amikor Sakura mondta Sainak."Pl itt van Naruto,ha neki kéne adni akkor Stupid Naruto lenne.",Sai "hmm,értem...akkor neked Ugly Cow"(<-vagy vmi iyesmi) és amikor rájött Sai,hogy nem is jó a lányoknak rosszat mondani,jött Ino beceneve... :haha: 
Mit fog adni Hinatanak :D?

csacsa

Quote from: smash++ on 2007-03-19, 12:44:22
Jaja!Ha jól emlékszek Kakashi mondta is neki,hogy a chidori ellen tökéletes,mert mintha ellett volna keseredve amikor kiderült,hogy ő szél element.És utánna mondta,hogy a szél fasza a chidori ellen,de az Itachi klán a tűz element nagy gyakorlója és háát a tüzet a szél táplálja...szóval kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a másik ha lesz...

Amikor Sakura mondta Sainak."Pl itt van Naruto,ha neki kéne adni akkor Stupid Naruto lenne.",Sai "hmm,értem...akkor neked Ugly Cow"(<-vagy vmi iyesmi) és amikor rájött Sai,hogy nem is jó a lányoknak rosszat mondani,jött Ino beceneve... :haha: 

Sztem inkább Uchiha-t akartál mondani, nem?  :_piszka:
Sai nekem is nagyon bejön a névadásaival, de amúgy nem igazán kedvelem. Bár elég régen olvastam már a mangának azt a részét, ahol sokat szerepelt Sai a vázlatfüzetével.  :szemuveges:
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Vejiita

Quote from: smash++ on 2007-03-19, 12:44:22

Hinatanak? Remélem "Annoying Girl"-t.  :D

chilip

inkább "shy girl", ja és sztem ezzel a kijelentéseddel sztem az életeddel játszol :D no offense

csacsa

vagy "weird girl"  :D
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

KeLa

Quote from: csacsa on 2007-03-19, 19:25:56
Ez lesz az, mintha Naruto is ezt mondta volna neki, vagy valami hasonlót... :rotfl:

csacsa

Quote from: KeLa on 2007-03-19, 19:41:40
Quote from: csacsa on 2007-03-19, 19:25:56
Ez lesz az, mintha Naruto is ezt mondta volna neki, vagy valami hasonlót... :rotfl:

Jaja, Naruto mondta pont Hinatának, amikor ment a 3. chuunin exam helyszínére és összefutott vele. :lazza:

Devian

hát most vagy tökéletesre fejleszti a Fuutont vagy új element ? hát ha most megint 5-6 mangán keresztül tanul egy új techniket belehalok ....
(gizda lenne egy Tűz szél rasengan xDD )

Bishop

nem hiszem hogy most elkezd Naruto új jutsu-kat tanulni, megkapta az új tápos jutsu-t és ennyi. Kishi sem fogja az idejét fecsérelni még több jutsu-ra Hokage ide vagy oda. Mostmár haladni fognak az új arc-ban szépen majd talán a végén vagy a közepén talán lesz egy kis tápolás meg új jutsu, de mostmár Sasuke vs Naruto harc közeledik :whoah:

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-03-19, 21:26:42
majd talán a végén vagy a közepén talán lesz egy kis tápolás meg új jutsu, de mostmár Sasuke vs Naruto harc közeledik :whoah:

Háát ha így van akkor sajna nem sok jóra számítok.Sajna Naruto-nak most még semmi esélye Sasuke ellen.Nem lesz tápolás?Ha nem lesz akkor Naruto majdnem ott van ahol akkor volt amikor találkozott Sasukevel.Most kapott egy új "használhatatlan" jutsu-t (<-legalábbis erre utaltak),semmi egyéb nincs.Se gyorsaság,se semmi mást nem láttunk.Legyőzött egy kicsit legyengített Akatsukit.Az igazi újdonság,hogy tudja  a KG előnyét.
Nem azt mondom,hogy gyenge vagy hogy semmit nem fejlődött.Csak szerintem ez nagyon nem elég...

Szerinem sajnos még mindig ott van,hogy átváltozott formában esetleg méltó ellenfél Sasukenak.

Nekem úgy jött le az egész,hogy Sasuke hihetetlen erős lett.Ja és nem árt visszaemlékezni arra a kis apró részre amikor Itachi gyengített klónja,hogy bezavarta.Annyit se tudott mondani hogy Kai(Dispell),akkor mit akar Sasuke ellen...

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-19, 23:11:38
Háát ha így van akkor sajna nem sok jóra számítok.Sajna Naruto-nak most még semmi esélye Sasuke ellen.
Én ezért gondolom azt h a Naruto vs Sasuke harc még nagyon messze van...

Bishop

ezért gondoltam hogy valahol a közepén történne meg a harc elött,de az ilyen bleach-es fordulat lenne
a gyorsasággal egyetértek,de a többivel nem
az új jutsu:mint ha úgy ismernénk Naruto-t hogy nem fogja használni,mint ahogy a kyuubi-t sem fogta vissza még véletlenül se amikor tudja hogy a halálához vezet
sasuke sharingan-ja meg elég érdekes lett de még mindig nem MS szóval igazi harcban nem sok hasznát veszi,Oro ellen amikor egy máiks dimenzióban harcoltak akkor előnyben volt(erről jut eszembe milyen  :Kiraly: lenne Naruto-n belül lenne a harc a ketrec elött :D )

LuckyDingo

Mostmár lényegtelen, hogy mikor harcol Naruto Sasukevel.. mivel oronak kampec így nem kell félteni Sasuke-kunt hogy gonyosz kígyóbácsi felfalja XD
Amúgy bocs az elemente elnézésér :D Általában az van hogy a föld elvezeti az elektromosságot, és a villám a víz ellen jó, de itt nem néztem utánna XD De a tűz télleg legyűri a szelet az fix :D
Nah mindegy Tanuljon csak Naruto új Jutsukat, különben pipa leszek >( Mi az hogy van egy technika, amit nem használhat: O Már nem tetszik a dolog.. bár naruto mindig is béna lesz, szal úgyis félig szétverve lesz valami kis csepp esélye Sasuke ellen, mivel amíg Naruto nagy nehezen tanul valami jót, azalatt Sasuke tanul 20 jobbat vagy többet :D Szal hacsak nem változik meg teljesen naruto /viselkedés koncentrációsképesség türelem-baaaaah/ akkor örök vesztes lesz :D

Bishop

örök vesztes? miért is ment el Sasuke-chan :uzi: ?
mert nem bírta hogy Naruto gyorsan fejlődik,most előnyben van de vajon meddig?
amugy meg ha most hetekig azt látnánk hogy Naruto jutsu-kat tanul az lenne a baj,elég ha a szélre kicsit rágyúr, de szerintem ez úgy fog jönni mint amikor megtanulta a KB-t,idővel mindre sikerül neki alkalmazni

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-20, 00:31:10
Mostmár lényegtelen, hogy mikor harcol Naruto Sasukevel.. mivel oronak kampec így nem kell félteni Sasuke-kunt hogy gonyosz kígyóbácsi felfalja XD
Na de honnan veszed h Oro meghalt?  :ejnye:

LuckyDingo

Háát mégis legyőzte anno a vízesésnél vagy hol a Sasuke Narutot :) Igaz nem sokon múlott, de azért most lássátok be hogy Sasuke és Naruto között nem kicsi a különbség, mellesleg most csak egyirányú az érdeklődés, mert Sasuket nem is érdekli Naruto XD
Oro sztem meghalt, bááááár ahogy aszondta hogy átvette az irányítást, azt nem lehet tudni hogy most oro felett, vagy Oro szervezete felett XD Majd kiderül ez is, de azért jó lenne ha kipusztulna :D

smash++

Én is remélem,hogy Oronak kampec.Már eleget szerepelt és még az is kiderült,hogy ő végülis "jó fiú",mert a szülei miatt csinálta mindezt amit.Az az igazság,hogy Oro már túl sokmindent megúszott.3. elleni harc,Jiraya-5.,Naruto.Már eleget szerepelt és tényleg szar lenne ha ezentúl is ott állt volna Sasuke háta mögött.

Én se mondanám,hogy Naruto örök vesztes!A Szeles edzése nagyon COOL volt!!!!!!!! és talán mondhatnánk,hogy megváltozott egy kicsit,de még nem az igazi.
Carfanatic: Hiszed vagy sem én örülnék ha két ch-n keresztül látnák vmi cool edzést Naruto-nak.Mert szerintem sem elég érős.Az meg,hogy hogy is ismerjük Naruto-t...Én is ismerem és tudom,hogy nem nagyon hallgat másra.De akárhogy is nézzük Oro ellen majdnem ott hagyta a fogát és azóta nem nagyon láttuk 4farokkal hacolni.Végülis ez annyira nem veszélyes rá,mert ezeket a sebeket megtudja gyógyítani(mert ezt láttuk).De az új Rasengan eléggé odavágta a karját.Ha azt látnám,hogy az is meggyógyul akkor ok...

Szeritnem azt a bizonyos képet nem kéne elfelejteni amikor Sasuke elintézett nem kevés Ninja-t.Egy karcolás nélkül!!!!!!!Még Oro is megmondta,hogy nem volt ilyen erős akkoriban.Szóval Naruto nagy verést fog kapni,ha most lesz a közeljövőben a harc.

Én szerintem most jönnek majd Hinata-ék mission-nel Naruto csapatával  :whoah:

chilip

Quote from: smash++ on 2007-03-20, 09:38:46
Én szerintem most jönnek majd Hinata-ék mission-nel Naruto csapatával  :whoah:

remélem igazad lesz...

Vejiita

Jóóó lenne már látni Kiba-t újra akcióban. :cool:
Na meg számomra is elég hihetetlen, hogy végleg megölte volna Sasuke Orochimaru-t.
Amúgy én sem örülnék egy új edzésnek, de csak azért, mert tudom, hogy Kishimoto "képtelen lenne" lezárni az új edzést 1 chapterben vagy 2-ben.
Az tényleg jó lenne, ha Narutonak lenne valami másik trükk a tarsolyában, de még egy időhúzást nem szeretnék.
Szerintem az volt nagyon cool, amikor Shikamaru lenyomta Hidant. :lazza:

smash++

Quote from: Vejiita on 2007-03-20, 16:20:54
Szerintem az volt nagyon cool, amikor Shikamaru lenyomta Hidant. :lazza:
Hidan nem egy nagy koponya...:D,egyébként lehet nehezebb dolga lett volna ja és Shikamaru már tudta a techjét,szóval nem tudott újjat mutatni és meglepetést okozni.
Na de azért nem semmi,hogy Shikamaru eltudott intézni egy Akatsuki tagot egyedül...
Erre még senki nem volt képes a "next generation" ninja bandából.
Mi lehetne Naruto-ból ha fele annyi esze lenne mint Shikamarunak... :D

Bishop

Csak azt láttuk hogy Sasuke ott áll a sok no name ninja között,de nem láttuk a jutsu-t, a Naruto meg nem DB nem az erőtől függ hanem a jutsu-tól is, jah és Naruto az új jutsu-val ugyanerre az eredményre jutna. Szerintem a Sasuke-s jelenet csak válasz arra hogy ő is kifejlesztett egy tömegpusztító jutsu-t, de lényegeset nem láttunk hogy később meglepetés legyen.
Ezen kívűl Sasuke-nak ott van a gyorsasága(ez gond) és a sharingan(ez régebben se jelentett sok előny számára most se fog) és egy két Oro trükk, ilyen például a Summon ezt Naruto is tud, a kusanagi ez ellen a szél pont megfelelő(még gyúrni kell rá de csak idő kérdése)
Az Edo Tensei-t nem hiszem hogy Sasuke használni fogja(nem logikai alapon inkább személyiségéből adódóan)
Azt hogy sok jutsu-t tanult kb olyan mint hogy Kakashi több mint 1000 jutsu-t tud,max erősebbek lettek a régebbi jutsui pl egy hatalmas Katon jutsu stb
Mindent összegezve 10 ch-n belül Naruto szerintem készen fog állni egy harcra, még nem lesz olyan erős mint Sasuke,de melyik anime-ben van egy szinten a főhős az ellenfelével

Ja és ott a Kyuubi ami még bisztos elő fog jönni párszor

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-03-20, 19:09:29
Csak azt láttuk hogy Sasuke ott áll a sok no name ninja között,de nem láttuk a jutsu-t
Ez igaz,de Oro megemlítette,hogy pont életben hagyott mindenkit.Azért egy igazi tömegpusztító jutsu nem válogat élet és halál között.Legalábbis az én meglátásom szerint.Ha pedig nem egy ilyen volt a jutsu akkor igen figyelemre méltó dolog volt tőle.Azért Oro is elismerte,hogy ezt nem várta.

Végülis igaz amit mondasz
Kakashi 1000 jutsu :haha: :appl: Ebből mennyit is láttunk  :confused: :confused: :confused:? talán jó esetben a két kezemen megtudom számolni az általa használt jutsukat...
Sasuke sharingan:Az első Naruto és Sasuke harcban semmi szerepük nem volt a jutsuk-nak,vagyis Naruto chakrája visszanyomta mindet.Pusztán az erő és a gyorsaság volt döntő.

Mondjuk azért ebben a szél elemntben is több rejlik mint amit eddig láttunk (gondolok itt a Rasenganra).Naruto-nak is kéne egy chakra blade vagy inkább chakra sword  :whoah:

Devian

nemtom előrébb írta valaki vagy csak képzelődtem de
egy kyubi / Fuuton rasengan combo .... ergo kyubi gyógyítja rasengan sebzi ?? bár 4 farkúnál is ez volt a tré hogy oké hogy életben marad csak kikészül a szervezete asszem ...
ez a Sasuke vs Narutó ... Oro nélkül szerintem értelmetlen de mind1 a másik hogy narutó msot semmit enm tud nem akar és enm használhat Kyubit nem akarja Fuutont nem engedik ... szóval ...nemtom

(smas++: vagy ilyen tőrök mint a msot emghalt csávónak mi a neve már nemtom)

smash++

Én írtam vmi ilyesmit.De nem azt,hogy egyszerre a kettő és az egyik gyógyít.Csak,hogy a négy farkú állapot mint láttuk gyógyítható és a szervezete is ellenáll neki vmennyire pontosabban a chakrája.Szóval szerinem ez teljes mértékben használható mértékkel  :hehe: ,csak az a gond hogy nincs magánál.
Most pedig azt látom,hogy ezzel ellentétben a  Futon Rasengan nem olyan könnyű gyógyítani,legalábbis a gipsz erre utal.Ez pedig azért szokatlan a megszokott Naruto regenerálódástól.
Devian az utolsó mondatodat pedig nehez tudom elemezni :D

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-20, 20:11:32
Devian az utolsó mondatodat pedig nehez tudom elemezni :D
Asumára gondolt, meg a chakra késére...
Naruto már használt olyan, nem valami sikeresen :D bár ahogy őt ismerjük, nem adja fel soha...