Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Nekem nem Sasuke a kedvencem.. soha nem szerettem, de most rohadterős és érettebb is Narutonál.. jah és tudja használni az erejét, sőt a sharingant is fullosra, vagy majnem fullosra sajátította el /bár erről nem lehet tudni/ Naruto meg nem tudja irányÍtani a rókáját szal ha győz is az se önerőből lesz XD
Nah mindegy egyébként én Shikamaru-fan vok, mert Ő legalább használja a fejét és úgy is rohadtjó ninja tud lenni :P

Bishop

Izlések és pofonok,de én így birom Naruto-t ahogy van,harcban igen is komoly de egyben nevetni is lehet rajta(aféle Luffy).Sőt egyszerűen nem bírom a cool guy karaktereket nagyon,vannak egyediek is. De nálam akkor se a cool-ság a mérvadó.
Nekem Sasuke változása annyit jelent hogy kemény lett,de nem mondom azt hogy Sasuke király.
Az sem érdekel hogy lazán győz le valakit vagy nehezen,a főhősöktől már megszokhatuk hogy semmi se megy könnyen.Sasuke-nak is csak addig nagya  szája amíg Itachi szét nem ba**a a seggét.
Oro-t sharingan-nal legyőzni nem olyan nagy szám mint amennyire azt ti beállítjátok,no name ninja-kat meg főleg

De szerintem megegyezhetnénk kompromisszumban mert ebből a témából már elegem van egy kicsit. Engem nem érdekel hogy kit istenítetek csak Naruto-t nem kéne örökké leszólni,igenis sokat fejlődött és aki nem veszi ezt észre nézze meg és olvassa el mégegyszer a manga-t és az anime-t :zen:

De hogy legyen új téma:ki mit gondol mi lesz most Oro gyűrűjével

Vejiita

Érdekes témánál vagyunk...

Én egészen a timejump legelejéig Narutot tartottam a legcoolabbnak. A szövegei, az őszintesége (ha még néha idióta is de legalább viccesen őszinte :D), és a humánussága miatt. Ő olyan, aki kitartó, megbízható, és rendes arc.
(Egyébként nekem Naruto és Rock Lee a kedvenc karaktereim. :szemuveges:)
De a Timejump eleje óta nem értem, hogy mi a túróért tőrödik még mindig ennyire Sasuke "megmentésével". Ha Sasuke így gondolja jónak, akkor mint a barátja, ezt rá kéne hagynia miután már majdnem megölte őt sharinganos haverja. De ő még mindig leragadt a témánál. A Timejumpig Naruto minden megnyilvánulása teljesen érthető és talán elfogadható is volt számomra, de a Shippuudentől már nem. Én kifejezetten bírom, amikor Naruto baromkodik, és egyébként sem állna jól neki ez a "hűdemenőgyerekvagyok" stílus.

És Sasuke sosem volt a kedvencem, de el kell ismernem, hogy őt még mindig jobban meg lehet érteni általánosságban.

Rock Lee pedig nagyon ott van. :Kiraly:. Vannak elvei, van (mókás és egyszerre cool) stílusa, és bivalyerős.

Bishop

Hát igen ROCK LEE a legnagyobb :whoah: :whoah:

hogy milyért akarja megmenteni,erre választ kaptál amikor az első shipuuden rész kijött
"How can someone be a Hokage,who cant even save his friend?" nem biztos hogy pontos idézet,majd utánanézek
Nekem Naruto és Lee ezért a favok,mert nem ezt a cool guy zseni vagyok stílust képviselik. Ha néha úgytűnik is hogy nem fejlődnek,igenis kitartóak és mindenki meglepődik amikor lépnek egy szintet.Ezenkvűl sokkal ember közelibb is.Ti próbáltatok már csöndben lenni lenézni mindenkit cskott szemmel lenni egésznap és cool guy pózban lnni folyamatosan? Én igen és határozottan természetellenes viselkedés,csak egy agyilag őrült lenne képes rá :lul:

Vejiita

Quote from: carfanatic on 2007-03-21, 21:38:12Ti próbáltatok már csöndben lenni lenézni mindenkit cskott szemmel lenni egésznap és cool guy pózban lnni folyamatosan? Én igen és határozottan természetellenes viselkedés,csak egy agyilag őrült lenne képes rá :lul:

:lol: :appl: :hopp:
Hát igen, én meg sem próbáltam.
A kedvenc karakter témában egyetértek :tezsvir:
Én is gondolkodtam azon a mondaton, amit idéztél, aztán az jutott az eszembe, hogy egy barátságnak az is a része, hogy megértsük a másikat, nem csak az, hogy szóljunk neki, ha gáz van. Mert ez a "gyere vissza hozzánk"-dolog kicsit ráerőszakolásnak tűnik. Sasuke nem akarja. Akkor meg nem értem mért erőlködik ennyire Naruto és Sakura. Jiraiya is egészen addig "békésen" megvolt egykori csapattársa, Orochimaru mellett, amíg nem érezte úgy, hogy Orochimarut meg kell állítani. Persze úgy tűnik, Naruto más mint Jiraiya. Ki tudja... de azért reménykedek, hogy a következőkben ugyanannyira meg fogom érteni Narutot, mint a nagy fightig Sasukevel. :cool:

smash++

Az új témával kapcsolatban.Fogalmam sincs :D.Valahogy biztos visszaszerzi az Akatsuki.Az jobban érdekel,hogy mi van Oroval,mert még az sem tiszta.

Akkor én is lezárom ezzel az utolsóval :tezsvir:.
Szeretem Naruto-t és elismerem,hogy sokat fejlődött,sőt talán ő a legerősebb most a konohai csapatban,szeretem a humorát is és,hogy néha hülyül,azt hogy nem adja fel "Sakurat".Én annyit szeretnék,hogy amikor harc van vagy vmi ilyesmi akkor a tudásának megfelelően csinálja a dolgokat.Pl Kakashi ellen kurva jó volt annyira tetszett,hogy egy csomószor megnéztem,hogy KB-Henge,meg a sok megvagy-vagy mégse vagy amikor megszivatta Deidara-t egy jókora pofonnal,de Yamato már megszivatta,bezzeg Sai elkapta(pedig nem erősebb Naruto-tól) vagy első tali Sai-val,háát megértem,hogy legyengézte akkor.Remélem érti vki,hogy mit akarok ezzel.Kakashi is hülyül meg minden,de ha gáz van nem szarakodik és ez a cool benne nekem.De mondom Naruto is kezd ilyen lenni!!!Csak remélem folytatódik a harci komolyodás.Sasukeban meg az a cool nekem,hogy ő aztán nem vacakol.Engem kurvára nem érdekel,hogy kinél erősebb és kinél nem.Jóhogy lenyomja Itachi,ő is megmondta.De ő bezzeg odaugrott közéjük és azért nem vacakolt Sasuke-Naruto/Sai/Yamato/Sakura.
Nehéz megfogalmaznom,hogy mit akarok.Naruto legyen Naruto ha nincs semmi,de ha már bármi is történik akkor igen is vegye komolyra a dolgokat,mert azért ez nem játék (nem játék,anime :D)
THE END

Lee jó pofa és erős,de számomra nem "különleges".Gai is erős,de nevetséges ahogy kinéz.Még ha egy szinten is van Kakashival,háát szerintem tény,hogy melyik az úgymond "cool".Picit uncsi,hogy akkor én most 500 kört futok,mert Naruto előbb oldotta meg az egyenletet felfogás ;)

Bishop

Sai-t nem vette komolyan tétje se volt neki,plusz meglepetés,Yamato szintúgy,azóta meg csak annyit láttunk hogy megérkezett és két(három) próbálkozásból beadott egy jutsu-t.
Sasuke-nek ilyen a stílusa,az hogy Naruto hezitáls megint csak nem egyedi eset.
Útolsó hozzászólásodhoz megint csak,izlések és pofonok

és végleg THE END

Vejiita:elösször is ez nem mindenapi eset,az élet és egy shinobi világ nagyon külömbözik,másodszor "tudod kinek" megigérte(erről jut eszembe smash++, ezt a nevet mégegszer kineejtsd :ejnye:)

smash++

Ja izlések és pofonok,teljes mértékben.

Vejiita: "De a Timejump eleje óta nem értem, hogy mi a túróért tőrödik még mindig ennyire Sasuke "megmentésével". Ha Sasuke így gondolja jónak, akkor mint a barátja, ezt rá kéne hagynia miután már majdnem megölte őt sharinganos haverja. De ő még mindig leragadt a témánál."

Pusztán azért is törődik vele,mert végülis csak most kapott nemrég választ arra,hogy "nem akrok visszamenni vazze,a füleden ülsz".Ja és igaz,hogy megigérte S-nek  :D.Szóval addig fog próbálkozni amíg bele nem hal vagy tényleg kap egy teljes mértékben 100%-ban félre nem érthető választ.Mondjuk már kapott vmi ilyesmit.
De mint láthattuk még van remény Sasuke megmentésére.Oro is megmondta "Hiába játszod itt a fasza gyereket,még mindig túl puhány vagy.Még ezeket sem tudtad kinyírni??!!Itachi szétrúgja a segged ha nem kapod össze magad Sasuke"

Azt nem értem,hogy ezt miért mondta,szerintem nem igaz-> "hogyan lehet Hokage ha még egy barátját se tudja megmenteni?".Izéé, Tsunade a férjét "nem tudta" megmenteni és Hokage a 3. nem tudta megmenteni Oro-t és Hokage <-pórul is járt vele ugyebár.

Ja és hozzá tenném,hogy az a bizonyos seal-"harapás nyom/tetkó" nélkül (ami Sasuke nyakán van) Sasukenek esélye se lenne Naruto ellen :D

Bishop

Quote from: smash++ on 2007-03-21, 22:29:20
Azt nem értem,hogy ezt miért mondta,szerintem nem igaz-> "hogyan lehet Hokage ha még egy barátját se tudja megmenteni?".Izéé, Tsunade a férjét "nem tudta" megmenteni és Hokage a 3. nem tudta megmenteni Oro-t és Hokage <-pórul is járt vele ugyebár.

Ja és hozzá tenném,hogy az a bizonyos seal-"harapás nyom/tetkó" nélkül (ami Sasuke nyakán van) Sasukenek esélye se lenne Naruto ellen :D
Épezaz hogy Naruto nagyobb Hokage akar lenni mint bárki más:
Naruto-nak ott van a Kyuubi,de ettől függetlenül még nem jelenti azt hogy hatalmas kettőjük között a távolság,Sasuke ellen Naruto is komolyabb lenne és sokkal többet adna bele mint egy Kakashi-s csengős harcba

smash++

Quote from: carfanatic on 2007-03-21, 22:39:07
Épezaz hogy Naruto nagyobb Hokage akar lenni mint bárki más:
Na jó.Nagyobb Hokage akar lenni...
Azért Naruto-val lelehetne állni vitatkozni.Azért ennyire nem kéne fanatikusan megmenteni Sasuket,mert pont ez az ami talán nem egy Hokage feladata.Hiszen egy Hokage-nek a falut és az ott élőket kell védeni és azért nem Sasuke a legnagyobb veszély hanem az Akatsuki.
Azért volt némi igazság abban amit Sasuke mondott."Ha ennyi időd van,hogy utánnam szaladgálj edzhetnél többet is"<-ez volt annak a bizonyos hokages szöveg másik része.
Talán mindkettőben van ném igazság.Vagyis ok,hogy megakraja menteni és enélkül nem lehet Hokage,de mindennek megvan a határa.

Jaj de messzi vagyunk még a Hokage-től :D.Először ANBU-s tagként szeretném látni  :hehe:

Bishop

és még utánna sannin-nak
te mondtad messze vagyunk még, és az Akatsuki ellen eddig teljesen kivette a részét,most az AKatsuki úgyse tervezi a támadást Konoha ellen egy idelyig szóval lesz Sasuke-ra idő bőven,az edzéssel kapcsolatban,Sasuke-nak csak a szája nagy Naruto sokat fejlődött és attól hogy nem látszik én elhiszem hogy egy olyan 4-5 ch múlva készen fog állni hogy elmenjen Sasuke-ért

smash++

Remélem igazad van és lesz vmi jó akció.
-Viszi magával Hinatat is a keresésre hiszen jól jön a röntgenlátás :D
-Naruto és Sasuke összecsapnak.
-A sok friss konoha Chunin,remegve nézi a harcot és nem hisznek a szemüknek.
-Hinata teljesen leblokkol amikor meglátja hogy Naruto mennyire erős.
-Majd jön a 4farkú állapot.
-Naruto lekever egy akkorát Sasukenak,hogy KO.
-De Naruto nem akar megállni."Akkor is visszahozlak ha lekell szakítanom a kezeidet és lábaidat"
-Hinata odaugrik "Please stop it!It's over.You won..." átöleli Naruto-t és Naruto megnyugszik majd az ölében elalszik.
-Jön S és meglátja őket.
-Sasukeval nem törődve odasiet Naruto-hoz."Naruto mi történt?Várj majd én meggyógyítalak.Hol fáj?Ott lent?"
-Elkezdi gyógyítani a vörös testét és összeveszik Hinatával...

KeLa

Quote from: carfanatic on 2007-03-21, 23:18:49
és még utánna sannin-nak
A sannin az nem egy rang, a 3 legendás ninját hívják így... (sannin=Legendary Three Ninja)

LuckyDingo

Nah igen ízlések és pofozok  :lol:
Amúgy a gyűrűs dologról egy véleményem van :D Az akatsukit mit érdekli az a gyűrű :D Sztem már szereztek másikat egy bizsuboltban ;)
Ha meg olyan nagy jelentőssége van, akkor sztem Oro elmondta Sasukenak /bár nem tuti, mert ugye nam így tervezte a dolgokat/ és most Sasuke-kun ujján vigyorog az Akatsukigyűrű XD
AMúgy lehet hogy van jelentőssége, mert anno Tobi is örült a Gyűrűnek meg Deidara is nagyon kereste a kezét XDDD Majd kiderül  :)
EDIT: Még naruto is lehet  legendary Sannin legalább is a Csapat ilyen irányba halad :D

Bishop

Sannin-ok még lehetnek mert miért ne alapon és kész :angyali:

a gyűrű fontos mindenképpen,sokakkal együtt én azon vagyok hogy a gyűrű segíti a Leader-t a többi tag irányításában és az aktiválja a bijuu szívást is,ezért esett rosszúl amikor Oro kilépet mert vitte magával a gyűrűket és most hogy Hidan és Kakuzu is meghalt azoknak a gyűrűknek is lőtek habár mintha Zetsu megtalálta volna Hidan-ét de Kakuzu-é száz hogy Konoha-ban van
hogy most mi lesz a gyűrűvel azért nagy kérdés,Sasuke nem hiszem hogy viselni tudja mert ha Oro-tól hallot róla akkor tudja hogy az kontrolálja a tagokat,hogy Oro hogy szabadult meg ettől azt nem tudom
mindenestre jobb téma csak kicsit gondolkodni kéne rajta :lazza:

LuckyDingo

Spilerveszély figyelem :D Asszem ez már az új Scriptből derült ki :)
[spoiler]Sasuke-kun úgynéz ki, hogy elkezdett toborozni.. Suigetsu után még két erős emberkét akar kiszabadítani. Vajh mire készülhet :) [/spoiler]

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-03-22, 01:20:26
[spoiler]Sasuke-kun úgynéz ki, hogy elkezdett toborozni.. Suigetsu után még két erős emberkét akar kiszabadítani. Vajh mire készülhet :) [/spoiler]
Világ uralom  :D!Egyenlőre az dereüljön ki,hogy most Sasuke Sasuke vagy Sasuke Oro vagy Sasuke Sasuke,de ott van a gyomrában Oro lelke.
A helyében én is toboroznék.Azért ő sem egy Rambo :D.

Ezt a gyűrűs dolgot nem értem.Segít irányítani?Vagyis az egyetlen oka annak,hogy nem nyírják ki egymást a gyűrű?Vagy hogy nem fordulnak a leader ellen?
Nekem ez az irányítás fura,de a kiszívás az ok.Mondták is hogy visszaakarják szerezni a gyűrűt Oro-tól,vagy nem?

chilip

Quote from: smash++ on 2007-03-22, 09:45:31
Quote from: LuckyDingo on 2007-03-22, 01:20:26
Világ uralom  :D!Egyenlőre az dereüljön ki,hogy most Sasuke Sasuke vagy Sasuke Oro vagy Sasuke Sasuke,de ott van a gyomrában Oro lelke.
A helyében én is toboroznék.Azért ő sem egy Rambo :D.

Ezt a gyűrűs dolgot nem értem.Segít irányítani?Vagyis az egyetlen oka annak,hogy nem nyírják ki egymást a gyűrű?Vagy hogy nem fordulnak a leader ellen?
Nekem ez az irányítás fura,de a kiszívás az ok.Mondták is hogy visszaakarják szerezni a gyűrűt Oro-tól,vagy nem?

van azért sztem rejtett ereje is, emlékeztek amikor itachi gyengített másával találkoztak (amit az igazi itachi irányított a háttérből) és naruto a big sphere rasengannal intézte el az öregasszony elött. ott mondta itachi, hogy már nem muszály a szemébe nézni, elég ha a kezét látják a genjutsu-hoz, és a képen pont azt a kezét mutatták, amelyiken a gyűrű van...

LuckyDingo

Jah Itachi már olyan spec, hogy a kisujjával genjutsuzik :O De most a flashbackben Oro ellen is azt nyomta, mikor az megpróbálta őt "befalni"

smash++

Akkor most a gyűrű lehet felerősíti a képességeket?De akkor Oro miért nem hordta...
El se tudom képzelni,hogyan fogják elintézni Itachit :confused:

chilip

Sasuke legyengíti, de kikap, majd jön Naruto ééés elintézi Itachit nagy nehezen... szted mi fog történni?  :angyali:

smash++

Quote from: chilip on 2007-03-22, 11:08:33
szted mi fog történni?  :angyali:
Iatchi kinyír mindenkit,hohy letesztelje mennyit is fejlődött :D.
De ez alapból elég fura nem gondoljátok.Itt van Itachi gyerek korábban genius,messze jobb Sasuke-tól vagy bármelyik mostani karakteről.Most meg jön pár 16 éves srác és majd legyőzik?Sasori kivétel (hiszen ő felül múlt mindenkit a sandből),ő hagyta magát...
Kicsit olyan mintha a nagy ászok megáltak volna a fejlődésben.Vagy egyszerűen azzal kéne magyarázni,hogy a next gen mindig erősebb :confused:.

Vagyis állandóan azt látom,hogy a mostani "idősek" mind mind geniusok voltak annyi idősen mint Naruto és társai, már Anbu tagok vagy juninok voltak.Sőt 13 évesen Chuninok,nem pedig genin.Most meg ezek a 16 évesek legyőzik az anno geniusokat,azok a 16 évesek akik csak a chunin szintig vitték.

LuckyDingo

Hát tudod a zseniknek megnőtt az arcuk és ők nem edzenek annyit stb és hát így persze hogy elveri őket egy csapat edzésben lévő 16éves :D
Itachi  ott van most meggyengítva hogy anno Kakashi mondta neki, hogy már elég vaksi vagy öcsém XD Magyarul talán már az utolsó csepp Sharinganjával fog majd Narutoékkal küzdeni :D

EDIT!!!
LQ Naruto 347 RAW

Ajjajjaaajjj Konohamaru már nagyon tudja variálni a Sexy no jutsut -___-"""""
Volt ebben a fejezetben valami, aminek max a csajok egy része örül + Sakura >.<

chilip

jaja, új perverz jutsu...

You pair of hentai-ninjas!  :lol:

Bishop

Előkerült Zabuza kardja is Suigetsu szavaiból szinte ki lehet venni hogy Zabuza kardja több mint egy egszerű kard csak ezekszerint Zabuza nem tudta használni

Itachi majd jól elveri Sasuke-t aztán jön Naruto felajánlja hogy segít persze elösszőr nem fogadja el Sasuke aztán csak kéntelen lesz a és a végén ketten elverik egy kicsit. De szerintem Itachi egészen a végletekig jelen lesz. Ha Madara létezik szeretnék látni egy Madara vs Itachi fight-ot

Konohamaru jutsu-jával kapcsolatban,látátok Naruto hogy mosolygott az elején, kezd egyre jobban Jiraiya-s lenni :lul:

chilip

great naruto bridge - tudtam hogy ez még vissza fog köszönni vhol...

smash++

Háát.Vicces volt meg minden,de erre pazarolni 5 oldalt :ejj:
Sasuke&Sai-t kihagyhatták volna.Azért Sakuranak ennyire bedőlni...Pedig már azt hittem...Narutoval nagyobb poén lett volna :D
Konohamaru-t nem szeressük annyira.
Engem az új 2 kari érdekel és,hogy mi van Zabuza kardjával...
Nem Kisame-nek vannak olyan fogai mint a srácnak?Lehet,hogy a H Mist-ből van.

KeLa

Quote from: smash++ on 2007-03-22, 21:18:42
Igen, ő is onnan van.
Sasuke szép kis csapatot szed majd össze, kiváncsi leszek a csajra... :rolleyes:

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-03-22, 21:44:19
Quote from: smash++ on 2007-03-22, 21:18:42
Igen, ő is onnan van.
Sasuke szép kis csapatot szed majd össze, kiváncsi leszek a csajra... :rolleyes:
Jah Suigetsu Zabuza tanítványa vagy valami mittoménmilye volt és így valszeg Hidden Mist ninja ^^
Ájjáj az a Bizonyos Karin engem is érdekel.. szerelmi 3szög.. Sakura riválisa XD Lesz itt még világvége XDDD

blackman

Nos a Narutos témához hozzászólva...
Narutotól olyasmit várok, mint amit a negyedik Hokage művelt a Kakashi gaidenben.
Neki is rengeteg chakrája volt, és tudta azt használni. Gyors volt, pörgött egyszóval über alles.  :jee:
Szerintem lazán jobb volt még Itachinál is, Sasukeről nem is beszélve.
Lassan Naruto is kezd ebbe az irányba elmenni, de csak lassan. Szerintem ha a meglévő technikáit tökéletesítené, már odaverné a legtöbb szereplőt. Csak hát neki eddig mindig szüksége volt Kakashi-senseire, meg Ero-senninre hogy kitalálják az edzést neki. Bár a Rasen-Shurikennél már neki kellett gondolkozni a hogyan-továbbról. Szóval lehet hogy innen felgyorsul a fejlődése, és sokkal hasznosabban fogja használni a technikáit(meg persze kitalál újakat is).  :D