Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

blackman

Quote from: Liquid Snake on 2007-08-12, 23:43:37
Hát a mostani Naruto-ból én ennyit nézek ki: Naruto: -Aaaargghhh                 *run* *run*                                                                                 
                                                             Naruto: - Itachi!!!                     *punch*  /missed/
                                                             Itachi:   -...                             *genjutsu*
                                                             Naruto:  -What's this? Aaahhh     *pwned*
:)

És tényleg ez volt.  :lol: Itachi egy egyszerű klónnal agyba-főbe veri Narutot.  :D Kár, hogy nem Itachi a főellen. Egyébként nem volt túl sok minden ebben a chapterben, Naruto pwnolta magát, meg Jiraiya és Tsunade emlékezett egy kicsit. Na de majd a következő.  :D

KeLa

Quote from: blackman on 2007-08-18, 00:29:10
És tényleg ez volt.  :lol: Itachi egy egyszerű klónnal agyba-főbe veri Narutot.  :D
Ez azért kicsit túlzás... :ejnye:
Ráadásul az is eszébe jutott h 1 vs 1-ben menekülni kéne, az mondjuk más dolog h erre nagy ívben szart és nekiment Itachinak :lul:

Itachi

Bekövetkezett amit vártam,Jira az új hullajelölt.. :frown:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

LuckyDingo

Quote from: KeLa on 2007-08-18, 10:14:21
Quote from: blackman on 2007-08-18, 00:29:10
És tényleg ez volt.  :lol: Itachi egy egyszerű klónnal agyba-főbe veri Narutot.  :D
Ez azért kicsit túlzás... :ejnye:
Ráadásul az is eszébe jutott h 1 vs 1-ben menekülni kéne, az mondjuk más dolog h erre nagy ívben szart és nekiment Itachinak :lul:
Az oké, hogy ha akarja ezren is lehetnek :D De sztem ha az eredetit elkapja genjutsuval akkor mind bukik :D De ha nem így van akkor is Itachinak semmi gondja nincs 1000 kagebunshin elvarázsolásával :P
Quote from: ItachiBekövetkezett amit vártam,Jira az új hullajelölt.. frown
Ne temesd még.. Jira nem egy gyenge ninja, sztem a felét se láttuk még annak amit tud, mert csak annyit tudunk, hogy Föld-Tűz element ninjutsukat tud meg Rasenganozik :D Ki tudja, hogy egy Sannin mire képes? Valahonnan meg kellett szereznie a Aka leaderről az adatokat /márpedig őt nem sokan ismerik sztem/ tehát leleményes, okos és szereti a nőket ;) /és remélem nem hal meg.. Naruto hamarabb érdemelne halált mint Ő XDD/

Liquid Snake

Jó rész volt a 366 csak többet vártam az Itachi-s jelenettől, azt hittem lesz egy kis "fight" dehát inkább verés lett belőle :) Ezt a mondtatod viszont bírom: "You are already trapped inside my Genjutsu".  Naruto mikor már megszületett már akkor is Itachi Genjutsujában volt :D Arról meg h Jiraya meghal hallani sem akarok, az lehetetlen :) Kedvenc Sannin-om, nem halhat meg. Viszont a köv részre kíváncsi vagyok, Itachi (ha harcol Sasuke ellen) biztos megint ellövi a kedvenc mondatát (amit fentebb említettem) :D  :lol:

smash++

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-18, 14:04:02
Ne temesd még.. Jira nem egy gyenge ninja, sztem a felét se láttuk még annak amit tud, mert csak annyit tudunk, hogy Föld-Tűz element ninjutsukat tud meg Rasenganozik :D és remélem nem hal meg.. Naruto hamarabb érdemelne halált mint Ő XDD/
Szerintem sem kéne még őt temetni.Azért az ő Razenganja nem Naruto szintű (Naruto fejlesztette,de  még az alapot sem tudja úgy használni mint Jiraiya).Mondjuk nem tudom mennyi esélye van egy sharingan ellen.De már csak nem fogja megöletni magát vagy nehogy már a sok "rossz" után megint kell egy "jó" áldozat a sorozatban...
Naruto tényleg jobban megérdemli a halált.Megint hozza a formáját...

LuckyDingo

Sztem Sasukéval szemben is egy KB van :D Legalább is nem hiszem, hogy Itachi harcolni akarna Sasukével :D /ha igen akkor max csalódok egy kellemeset XD/

smash++

Nem hiszem,hogy nagy harc lenne...Inkább itt is verés.Sasuke azért nem olyan über f@sza gyerek,hogy ilyen sérülések után majd lenyom egy fullos Itachit...
De beadna,itt is tuti KB lesz.

Vejiita

Rohadtjó! Igazi Uchiha-megabattle közeleg! :D
Végre valami igazán ütős lesz a következő chapterben (legalábbis nagyon remélem).
Amúgy szerintem ritka jól sikerült a 366-os rész. :jee:

LuckyDingo

Van pár korai spoiler. [spoiler]Hogy Itachi és Sasuke Zetsu Barrierjében vannak vagy mi és megjelenik Tobi is, aki hívná Sasukét az Akatsukiba XD Közben Zatsu ellen megy Juugo és Suigetsu, Karin meg Sasukét keresi :D Naruto még továbbra is balf..ékeskedik XD Jiraiya elindul a halálba lol :D Kár lenne érte, de ha menni kell, hát menni kell :D
Vannak benne jó részek, de maga az a dolog, hogy Itachi Sasukét genjutsuzta elég "fake" meg ez az egész Gyere az akatsukiba Sasuke.. csatlakozz ahhoz, akit szeretnél megölni XD .. De poénnak jó :)[/spoiler]

Vejiita

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-21, 18:55:08
Van pár korai spoiler. [spoiler]Hogy Itachi és Sasuke Zetsu Barrierjében vannak vagy mi és megjelenik Tobi is, aki hívná Sasukét az Akatsukiba XD Közben Zatsu ellen megy Juugo és Suigetsu, Karin meg Sasukét keresi :D Naruto még továbbra is balf..ékeskedik XD Jiraiya elindul a halálba lol :D Kár lenne érte, de ha menni kell, hát menni kell :D
Vannak benne jó részek, de maga az a dolog, hogy Itachi Sasukét genjutsuzta elég "fake" meg ez az egész Gyere az akatsukiba Sasuke.. csatlakozz ahhoz, akit szeretnél megölni XD .. De poénnak jó :)[/spoiler]

Eddig ezek a fajta spoilerek szerintem nem jöttek be (legalábbis az a 2-3, amit olvastam).
Szerintem elég hihetetlenül hangzik most is. Mint az, hogy Yamato majd olvasgatja az új könyvet Kabuto-tól, ehhez képest nem is szerepelt egy ideje a srác. :rotfl:

Liquid Snake

Még most jelent meg nem rég a 366. Az ilyen spoilerek mindig kamuk, rengeteg fórum van ahol ilyeneken spekulálnak... Majd meglátjuk ha kijön nem? Nem kell itt hülyeségeket kitalálni.  :uzi: 

LuckyDingo

Kitaláljak én is párat? :XD
Itachi legenjutsuzza Sasukét az advanced megahyper sharingannal, aztán elfenekeli, mert még mindig nincs elég gyűlölet benne /a yaoi fangirlik ide beilleszthetik a saját verziójukat/
Aztán Itachi köddéválik, mert kiderül, hogy csak Kagebunshin volt.
Naruto összetalálkozik Suigetsuval, aki a bazinagy kardjával kettészeli.. ita a vége fuss el véle :D A sorozat neve ezután Uchiha lesz  :)
Jiraiya találkozik Tobival és együtt elnyalogatnak egy Tobimaszk kinézetű nyalókát, majd Jira meghal, mert az övé mérgezett volt :D hurray :3

Liquid Snake

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-22, 21:23:17
Itachi legenjutsuzza Sasukét az advanced megahyper sharingannal, aztán elfenekeli, mert még mindig nincs elég gyűlölet benne /a yaoi fangirlik ide beilleszthetik a saját verziójukat/
Naruto összetalálkozik Suigetsuval, aki a bazinagy kardjával kettészeli.. ita a vége fuss el véle :D A sorozat neve ezután Uchiha lesz  :)
Jiraiya találkozik Tobival és együtt elnyalogatnak egy Tobimaszk kinézetű nyalókát, majd Jira meghal, mert az övé mérgezett volt :D hurray :3

Na kb ilyen szintű dolgokat találgatnak ki az olyan fórumokon :D  :lol: Ezért sem szabad hinni bennük. :)

blackman

Quote from: Liquid Snake on 2007-08-22, 22:11:22

Na kb ilyen szintű dolgokat találgatnak ki az olyan fórumokon :D  :lol: Ezért sem szabad hinni bennük. :)
Még a végén kiderül, h tképpen mindenki Itachi Genjutsujában van, Itachi pedig maga az Isten.  :eek:  :lol:

Liquid Snake

Quote from: blackman on 2007-08-22, 22:47:57
Quote from: Liquid Snake on 2007-08-22, 22:11:22

Még a végén kiderül, h tképpen mindenki Itachi Genjutsujában van, Itachi pedig maga az Isten.  :eek:  :lol:

Miért? Te még nem tudtad? :D

Vejiita

:lol: :rotfl: :muhahah:
Kemény csávó, de azért Itachi nem isten. :ejnye:
Mindenesetre szerintem ez most tényleg 100%-os Itachi, aki ott áll Szaszkéval szemben (legalábbis remélem).

Liquid Snake

A harcot el lehet felejteni, max egy két jutsu (talán) de Itachi-t nem végzi ki Sasuke az biztos, és az is h Sasuke-nak sem lesz annyi a sok fan miatt :)

LuckyDingo

Ujjuj... a mostani spoilerek talán már jobbak, főleg hogy kép is van már kettő :D És egy tuti: [spoiler]Egy új Uzumaki került a képbe. De röhögnék, ha Uzumaki Kushina lenne Naruto mutterja, vagy faterja /bár nőiesnek hangzik XD/ és Jira mondjuk annak a tesója :D Akkor Uzumaki Jiraya a halott nagybácsi lesz, bár sztem előtte lezavar egy gyors menetet a kékhajúvel :) Ezek a spoilerek is bejönnek :D És volt benne Kisame meg Zetsu is XD Sőt Pein is :D Vajon ez az igazi? :D SZtem már van köze az igazsághoz :D[/spoiler]

KeLa

Quote from: LuckyDingo on 2007-08-23, 11:50:14
Ujjuj... a mostani spoilerek talán már jobbak, főleg hogy kép is van már kettő :D És egy tuti: [spoiler]Egy új Uzumaki került a képbe. De röhögnék, ha Uzumaki Kushina lenne Naruto mutterja, vagy faterja /bár nőiesnek hangzik XD/ és Jira mondjuk annak a tesója :D Akkor Uzumaki Jiraya a halott nagybácsi lesz, bár sztem előtte lezavar egy gyors menetet a kékhajúvel :) Ezek a spoilerek is bejönnek :D És volt benne Kisame meg Zetsu is XD Sőt Pein is :D Vajon ez az igazi? :D SZtem már van köze az igazsághoz :D[/spoiler]
Hú, szinte minden fontosabb szereplő megjelenik, érdekes lenne az biztos :smile:
Zetsu & Pein vs. Konoha group :whoah: (Zetsu-t gondolom gyökerestől kitépik, mint a parlagfüvet :lul: :lul:)

Bishop

Jiraiya-t nem kénne temetni azért. Elég kemény ő hogy túlélje az egész sorozatot. Itachi meg nem az isten mert Isten is csak az ő genjutsujában van :lol:
És Narutot se kéne temetni mivan ha ez a kamikaze akció csak azért volt hogy kiderítse mire képes Itachi mint Kakuzu-nál. Persze legyőzni nem fogja úgy ahogy Sasuke sem MÉG
Szerintem Itachi csak Tobiról aka Madara-ról fog pár infoval szolgálni Sasuke-nak

blackman

Hú bazzeg...
[spoiler=RAW]RAW alapján alighanem Pain vs Jiraiya lesz.  :appl:  Itachi meg szokás szerint genjutsu.  :D  [/spoiler]

KeLa

Liquid Snake

Quote from: KeLa on 2007-08-24, 22:51:07
Naruto_367[MS]
:tezsvir:

Na a gyanúm beigazolódott. Tényleg Yondaime volt Naruto apja :D Az anyját meg nemtom h ki volt :D De annyira durva lenne hogy ha az az Akatsukis nő lenne az :D

Bishop

Akatsukis csaj nem lehet mert fekete a haja a mangaba meg azt írják vörös haja volt. És csak nem festette be de biztos hogy az anya is valami kemény ninja volt.
Jira meg  :lol: békákal mire nem képes. Nem hiszem hogy félteni kell őt.

Liquid Snake

Mondjuk mangában vagy fekete vagy fehér a hajuk általában :D De ez valahogy beugrott én sem gondolom komolyan h ő lenne az.
Jira forever, ha meghal én is velehalok :D

chilip

most akkor télleg a 4. hokage volt naruto apja? az anyja meg a volt whirlpool country-ból uzumaki kushina. [spoiler]egyébként jirayat meg rögtön kiszúrták[/spoiler], ennek nem lesz jó vége...

Bishop

Miért lenne rosz vége Jiraiya tudta hogy nem fog tudni csak úgy besunyulni. Szerintem ő is számít arra hogy Pain jönni fog.

Liquid Snake

Azt nem hinném h konkrétan tudja h Pain jön csak valami Akatsuki tag. Mert ugyebár nem ismeri az Akatsuki összes tagját...

blackman

Nem mintha eddig nem lettek volna EPIC harcok, de innentől ÜBEREPIC fightok lesznek.  :D Azt hiszem év végéig minden héten lesz valami különleges.  :D