Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

LuckyDingo

Quote from: smash++ on 2007-12-21, 21:54:15
383: Ritka érdekes rész lesz... Kár,hogy csak holnap lesz sub :)
Megint kapunk egy kis emlékeztetőt Naruto mekkora egy zseni, nehogy már elfelejtsük. Természetesen nem maradhat el a magabiztos,dühös nézése.
Úgy tűnik amióta bejött neki Deidara elleni meglepi támadás már azt hiszi mindenkinél sima liba lesz.
Már nem kell sokat várni és jöhetnek a csaták,temetés,ect...

Egyébként szerintetek a béka nem képes Jiraiya testét valahogy megmenteni?
Esélytelen.. max üzenetközvetítő :) Jirának annyi :/
Naruto meg nem tud semmit csinálni Madarával.. most már asszem Zetsu és Pain párbeszéde után simán hívhatjuk így.. bár a Tobit jobban szeretem..
Szászke-Itácsi meg majd összehoz valamit, az  ő harcuk mostanra szerintem már lényegtelenné vált.

smash++

Az ok,hogy annyi,de azért nem lett volna rossz ha a testét visszaviszik a faluba (valahogy).
"The tale of Uzumaki Naruto" ...
Egyébként Madara-val kapcsolatban mondtatok még régen vmit,hogy 3 sharingan birtokos kell vmihez (vagy 4) és Madara is úgy viselkedik mintha szüksége lenne Sasuke-re.Így talán nem hal meg se Itachi se Sasuke...
Végülis az tény és való,hogy Sharingan ellen nem rossz,hogy 8-an vannak csak az a baj,hogy lebecsülik. A másik gond pedig szerintem az,hogy tényleg komolytalan lesz a csata...
Madara volt az aki a Kyuubi-t tudta irányítani vagy summoningolni?

chilip

Madara summonolni tudta, az első hokage meg irányítani...

smash++

Quote from: chilip on 2007-12-22, 11:31:57
Madara summonolni tudta, az első hokage meg irányítani...
Azt vágtam.Vagyis,hogy az első szinte mindet úgy tuda irányítani mint ha háziállat lenne.
Csak arra emlékeztem,hogy summon-on kívül "irányítani" (úgy mint most Naruto az öreg békát) is tudta Madara.

Egyébként megbolondulok ha most se fogunk látni summon-t Naruto-tól.De ha megint csak KB és Rasengan lesz, én falra mászok...  Még egy Henge-vel is boldog lennék amit akcióbannyom,mint Kakashi ellen...

hatake_kakashi

ez a manga rész nagyon jó volt szerintem kiváncsi vagyok már a komoly Sasuke Itachi harcra

Devian

-valszeg nem lessz Itachi Sasuke harc (nagyon komoly vagy halállal végződő) akárhogy végződött hisz kellenek sharingaosok Madarának .. vagy nem ?

-akkor most Toby 200 éves ?

hatake_kakashi

hát előfordulhat mindenesetre jól tartja magát

chilip

lehet madarának azé kell sharinganos, mint oro-nak sasuke, valami örökélet jutsu (lelkét valamelyik uchihaba átküldi, ezé kell sasuke a nagyon erős sharingannal...)

blackman

Quote from: chilip on 2007-12-23, 13:15:06
lehet madarának azé kell sharinganos, mint oro-nak sasuke, valami örökélet jutsu (lelkét valamelyik uchihaba átküldi, ezé kell sasuke a nagyon erős sharingannal...)
Akkor lehet, hogy mégiscsak Tobi az Obito, csak éppen Madara szellemével? O.o

LuckyDingo

Nah az már gáz lenne, ha ez a lélekátküldözgetés ilyen átlagos a ninják között :XD AMúgy TObinak nincs is teste.. vagy mittomén, mert sorra mennek át rajta a támadások. Kábé [spoiler=d.grayman példa bocs :P]olyat tudok elképzelni, mint a d.graymanben Tiky képessége, hogy csak azt érinti meg, amit akar, máson átmehet szabadon :D[/spoiler] Az elég gáz lenne :D

Devian

OFF:
ezt muszály volt ? d.gray ben még nem tartok ott XD

chilip

Spoilerbe volt, minek olvastál bele :D

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2007-12-24, 12:46:54
Spoilerbe volt, minek olvastál bele :D
Ami azt illeti nem volt, csak később tettem abba :P  Amúgy szerintem ez még nem nagy spoiler Tikyről :) Nah off vége bocs a rendbontásért :)

chilip

akkó semmi, nem szóltam...  :oops:

nb23

Quote from: smash++ on 2007-12-22, 11:26:26
Az ok,hogy annyi,de azért nem lett volna rossz ha a testét visszaviszik a faluba (valahogy).
"The tale of Uzumaki Naruto" ...
Egyébként Madara-val kapcsolatban mondtatok még régen vmit,hogy 3 sharingan birtokos kell vmihez (vagy 4) és Madara is úgy viselkedik mintha szüksége lenne Sasuke-re.Így talán nem hal meg se Itachi se Sasuke...
Végülis az tény és való,hogy Sharingan ellen nem rossz,hogy 8-an vannak csak az a baj,hogy lebecsülik. A másik gond pedig szerintem az,hogy tényleg komolytalan lesz a csata...
Madara volt az aki a Kyuubi-t tudta irányítani vagy summoningolni?

Meglehet és akkor itt jön be a képbe a tengu elmélet(ami lehet hogy igaz lehet hogy nem)  :D

Bishop

Nos egy kis érdekesség  http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=309209
Hogy hogy alakul a kövi év. Mégtöbb Sasuke neeee!!! Mégtöbb Sakura  OMFG NEEEEEE! És Kakashi, na jó erre kiváncsi vok. De hogy Naruto még hova várjon. Kurvára csalódnék ha Naruto az utolsó nagy harcra válna csak tápossá. Azelött meg semmi, valahogy jobban szeretem ahol a főhős veri el a keményebb ellenfeleket mindig. Mint Bleachbe csak ott  Ichigo fejlődése lett elbaszva...

Persze lehet Fake is, adná az ég de én valahogy kinézem Kishiből

chilip

pfff, ha ez igaz... mi a fasznak csinálta akkor a sasuke team-et? vagy csak mondták neki felülről legyen má olyan is?

KeLa

Quote from: chilip on 2007-12-29, 01:26:35
pfff, ha ez igaz... mi a fasznak csinálta akkor a sasuke team-et? vagy csak mondták neki felülről legyen má olyan is?
Ez meg lett válaszolva :rolleyes:

Am az sztem nem valószínű h ha vége az egésznek szépen elválnak útjaik, valszeg meg fognak halni...

Dreamcleaver

Hm...elolvastam én is amíg kiadták. A Shippuudenben sztem egyértelműen a Sasuke vs Deidara harc volt eddig a legjobb rész. Epic csata volt, Deidara sokkal jobb itt, mint az animéban. A mádodik kedvenc karim Kasuku volt, tetszett a kinézete, meg az 5 szives dolog. Bah, a két kedvenc Akatsukim oda, ráadásul a Tobi-Deidara párostól néha megszakadtam a röhögéstől!   :rotfl: Jirayra halála szépen volt megcsinálva, csak kár, hogy egy ilyen gagyi ellenféltől kapott ki. Szép volt a Tsunade-Jirayra kapocs bemutatása.

Amúgy meg elég gáz:
- Naruto tanul egy új techinkát, erre mi van? Ne használja, mert tönkreteszi a saját testét. Miért kell folyton ilyen f@szságokkal jönni?  :confused:
- Ha egy karakter érzelmeivel és múltjával el kezd sokat foglalkozni az író, akkor az tuti meghal. Zomg deep emotional twists. Asuka-ról alig tudtunk valamit, erre bejön a Kurenai-os szál, meg az Asuka-Shika mester-tanítvány kapocs, aztán BAM meghal. Ráadásul Hidan intézi el, HIDAN! A lehető leggagyibb karakter az egész szériában. Puh plííííízzz. Mondjuk legalább Shika jól elintézte.
- Pain sux hard. Iszonyat gagyi ez a technika, legalábbis egyelőre. Most komolyan...jönnek ezzel a Rinegannal vagy mi, de az gyak semmire se jó, nem amiatt vesztett Jirayra. Shared field of vision, so what? Ez kb annyi, mintha egy csapat jól kiképzett shinobi ellen harcolt volna, akik rádión komunikálnak. Ez ellen Jirayra simán álta volna a sarat. Pláne, hogy mindegyik test csak 1 féle technikát használt. De az milyen már, hogy kinyír hármat, és akkor csak úgy megint ott vannak?!? Tetszett Jirayra hősi halála, de valami tetszetősebb technika ellen kellett volna kikapnia.
- Tobi mint a gonosz Uchiha Madara meg...most komolyan, ez már nem is zomg, még csak nem is vicces.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

KeLa

Nem akarlak megsérteni de a nevekkel kicsit bajban vagy :rotfl:

Jirayra -> Jiraiya
Asuka -> Asuma
Kasuku -> Kakuzu

Na mind1, a lényeg h sztem Pain-nel nincs semmi gond, elég egyértelműen leírták h honnan származik a Rinnegan, szal nem csoda h ennyire erős. Egyáltalán nem olyan, mintha 6 shinobi ellen harcolna vki. Az h 6 Pain van, valszeg a Rinnegan miatt van, szal ha nem is közvetlenül, de szerepe volt Jiraiya legyőzésében.
Én örültem h Jiraiya meghalt, egyrészt így valóban kiemelték h Pain teljesen más szinten van, másrészt talán így meglesz a mindenki által annyira várt Naruto powerup...

chilip

sztem Jiraya nyert volna... ha Pain rögtön a 6 fővel jön, és itt jön be hogy a legnagyobb is tud hibázni, Pain meglepte és mivel elvesztette a kezét és mivel a maradék 3 vmi forbidden jutsuval visszahozta a 3 megölt szerencsétlent, így már Pain kurva nagy előnybe került. Jira meg elvesztette a jutsuit, mivel seal-t már onnantól nem tudott csinálni, legfeljebb rasengan meg a haja maradt, ahhoz nem kellett seal, csak a békák miatt húzta addig (az viszont dúrva hogy majd hokage szintű jutsukat használó 2 békát idézett a vállára, remélem naruto megörökli a hermit mode-ot, mivel jira szavaiból ítélve - hogy még nélkülük nem tudja úgy használni - sztem a békáktól tanulta) ... nagyon sajnálom a halálát, de pain most nem plot no jutsuval győzött sztem

Dreamcleaver

Hehe, egyszerre olvastam el az egészet, onnan, ahol az anime tart, aztán meg egyből írtam ide, szal a nevekkel ne mvoltam tisztában, bocsesz.  :D

Hát sztem Pain egyértelműen plot-no-jutsu-vel nyert. Ki kellett nyírni Jiraiya-t a dráma miatt (ezzel amúgy nincs bajom, szép halála volt), de arra már nem futotta, hogy valami értelmes technikát is kitaláljanak erre a célra. Jött ez a Rinnegan vagy mi, amiről semmi nincs elmagyarázva, csak annyi, hogy a legultratápabb-megah4×0rZ-zomgcheat szemtechnika, amihez képest a sharingan meg a byakugan ovis szintű tananyag. Amikor a 3 gyerek kiképzéséről mesélnek, ott a kiscsávó kinyírt vele egy embert csak azzal, hogy elborult az agya és ránézett (nagyon eredeti mellesleg...). Ehhez képest Jiraiya ellen ilyet nem csinált Pain. Heylette lett egyből 6 csávó freaky eyes-zal, akkik mellesleg még úgy látszik halhatatlanok is (lassan forbidden jutsu = halhatatlanság...). Egyedül az volt megemlítve a Rinegannal kapcsolatban, hogy a csávók megosztották egymásközt a látómezőt, így ki tudták védeni Jiraiya jutsuit, ennyi. Ezt meg egyszerű kivédeni, úgy kell támadni, hogy egyik se lásson vagy mindet el kell vakítani (végül is ezt történt a tűzzel). Szal Pain nem a Rinnegan miatt nyert, hanme mert bejött a "zomg forbidden jutsu, you cannot kill us sucker!" effekt.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

chilip

hát egy jó része a csatának kimaradt... tehát ott lehetett valami táposabb látványosabb megmozdulás, csak most nem akarta mutatni nekünk a mangaka bácsi :D és sztem meg nem plot no jutsu
apropó, ha a szem-genjutsu eltalálja az eggyik Pain-t, a többi is beszívja?

Vejiita

Nem tudjátok véletlenül, hogy mért nem találom sehol az e heti Naruto mangát? Talán nincs ezen a héten? :wtf

A másik meg az, hogy az új Bleach chaptert sem találom sehol, az sincs ezen a héten, vagy csak én vagyok türelmetlen? :hopp:

KeLa

Quote from: chilip on 2007-12-29, 16:24:35
sztem Jiraya nyert volna... ha Pain rögtön a 6 fővel jön, és itt jön be hogy a legnagyobb is tud hibázni, Pain meglepte és mivel elvesztette a kezét és mivel a maradék 3 vmi forbidden jutsuval visszahozta a 3 megölt szerencsétlent, így már Pain kurva nagy előnybe került.
Hááát, ha mind a hatan jönnek egyszerre meg a túlerő győzte volna le.
Jiraiya meg bénázott és kész... az nem mentség h nem tudta h többen vannak, amikor megölte azt a hármat, már nem figyelt annyira és ez okozta a vesztét.

"Didn't you just remind me not to underestimate my enemies, Jiraiya sensei"... :rolleyes:

chilip

Quote from: Vejiita on 2007-12-29, 20:04:35
Nem tudjátok véletlenül, hogy mért nem találom sehol az e heti Naruto mangát? Talán nincs ezen a héten? :wtf

A másik meg az, hogy az új Bleach chaptert sem találom sehol, az sincs ezen a héten, vagy csak én vagyok türelmetlen? :hopp:

OneMangán fenn a RAW :D mindkettőből (vagyis eggyik chinese scan :) )

Vejiita

Quote from: chilip on 2007-12-29, 20:32:46
Quote from: Vejiita on 2007-12-29, 20:04:35

OneMangán fenn a RAW :D mindkettőből (vagyis eggyik chinese scan :) )

Thanks for the info. :D
Ja amúgy az egyik, nem eggyik (sorry de nem tudtam megállni hogy ne mondjam).

smash++

Na persze...
Beadna ha ennyi lenne a Sasuke vs Itachi fight. Egyébként szerintem megint sikerült egy ch alatt vmi jót nézni.
Először azt hittem Sasuke megint megmarad annál az unalmas elveszítem a fejem mindenem a chidori és irány az ellen...
De ő legalább megint belevitt vmi változatosságot.Miért van az,hogy ők használnak ninja techet  :mad:
Sai,Yamato,Sasuke,Itachi,Kakashi is használ vmilyen replace-t  Naruto meg tud egy junin-t mint a KB és ezzel a készítő leszarja...

Modify: Nah.A szöveg se dobott túl sokat a ch-n :) . Sasuke jól megmondta neki a végén...

Senki nem ír semmit? :eek: Tipp,hogy most mi lesz?De beadna ha Itachinak itt lenne vége,nem?

Vejiita

Quote from: smash++ on 2007-12-29, 22:03:04
Na persze...
Beadna ha ennyi lenne a Sasuke vs Itachi fight. Egyébként szerintem megint sikerült egy ch alatt vmi jót nézni.
Először azt hittem Sasuke megint megmarad annál az unalmas elveszítem a fejem mindenem a chidori és irány az ellen...
De ő legalább megint belevitt vmi változatosságot.Miért van az,hogy ők használnak ninja techet  :mad:
Sai,Yamato,Sasuke,Itachi,Kakashi is használ vmilyen replace-t  Naruto meg tud egy junin-t mint a KB és ezzel a készítő leszarja...

Modify: Nah.A szöveg se dobott túl sokat a ch-n :) . Sasuke jól megmondta neki a végén...

Senki nem ír semmit? :eek: Tipp,hogy most mi lesz?De beadna ha Itachinak itt lenne vége,nem?

Naggggggggggyon durván izgalmas chapter volt.  :eek:
Amikor az elején elkezdtek kunaikkal nyomulni, azt hittem, hogy na kb. ennyiben fog kimerülni, a végén majd valaki elsüt egy ultimate technikát, és megint várhatunk egy hetet arra, hogy mi fog történni.
Ezzel szemben elég konkrét dolgok történtek.
Ami meg a kérdésed illeti Smash++,
[spoiler]Én el tudnám képzelni, hogy most tényleg elkapta Itachit. Mindenesetre ja, elég keményen megmondta neki a végén, mondjuk igaza volt.[/spoiler]

Vejiita

Quote from: KeLa on 2007-12-29, 15:57:31
Na mind1, a lényeg h sztem Pain-nel nincs semmi gond, elég egyértelműen leírták h honnan származik a Rinnegan, szal nem csoda h ennyire erős. Egyáltalán nem olyan, mintha 6 shinobi ellen harcolna vki. Az h 6 Pain van, valszeg a Rinnegan miatt van, szal ha nem is közvetlenül, de szerepe volt Jiraiya legyőzésében.

Szerintem is elég durva azért a Rinnegan meg Pain. Én legalábbis látok fantáziát ebben a technikában. Ez az a "nem látszik erősnek de ultrapower lehet"-fajta cucc. :D Azért az is tuti, hogy nem csak ez a megosztott látómező volt a csatában, amitől ilyen erős lett.