Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Liquid Snake

Naruto fater kilőve, azt már ismerjük  ::) Mellesleg nem értek azzal egyet hogy ha az Akatsukit legyőzik Oro akkor már semmit nem ér ellenük. Ki volt az aki otthagyta az Akatsukit és soha nem tudták levadászni, senki, 1 Akatsukis tag sem? Orochimaru  :P Mellesleg legyőzni sem tudta senki, Sasuke győzelme meg semmit nem számít csak leszúrta meg elmenekült. Kabuto meg elég szépen nézett ki, fogadok, hogy azóta ül egy kis lyukban immáron Oro-ként és gyűjti az erejét a nagy visszatérésre :D

NLZ

Már miért ismernénk? Volt DNS vizsgálat? Csak mert azt mondták, még nem biztos. Lehet Naruto anyjának volt egy kis kalandja Orsival. :lol:

És az mit bizonyít, hogy valaki jól tud bújkálni? Nem mellesleg maga Orsi mondta, hogy szart se ér Akatsuki ellen. Bár tény, hogy ebben közrejátszott a gyengesége is, de nem hinném, hogy most Kabuto testét átvéve hirtelen superman lesz.
[reserved]

Liquid Snake

Nem hirtelen lesz Superman, eddig is az volt, Azt ne mondd, hogy gyenge volt Oro. Persze az egész Akatsukit ő se tudja legyőzni egyszerre ő erre mondta.

NLZ

Itachival se bírt.
[reserved]

Liquid Snake

blackman

Quote from: Liquid Snake on 2008-10-26, 03:07:48
Quote from: NLZ on 2008-10-26, 01:14:13
Itachival se bírt.

Harcoltak?  :__devil:
Volt pár kép amin Itachi kapásból levágta Oro egyik kezét. Egyébként éppen miatta hagyta ott az Akatsukit, még ő is megmondta, hogy Itachi erősebb nála.

NLZ

Persze, Orsi eredeti célja az volt, hogy Itachi testét veszi át, mert kellett neki a Sharingan. Azért is választotta utána Sóskát, mert úgy gondolta, hogy az ő testét már át fogja tudni venni. Csak mivel nem tudta magához szállíttatni időben Sóskát, ezért gondolta, addig kicsit tréningezi a kölyköt. De arra nem számított, hogy vele is pórul fog járni. :)
[reserved]

Bicskei

Quote from: NLZ on 2008-10-26, 09:40:37
Persze, Orsi eredeti célja az volt, hogy Itachi testét veszi át, mert kellett neki a Sharingan. Azért is választotta utána Sóskát, mert úgy gondolta, hogy az ő testét már át fogja tudni venni. Csak mivel nem tudta magához szállíttatni időben Sóskát, ezért gondolta, addig kicsit tréningezi a kölyköt. De arra nem számított, hogy vele is pórul fog járni. :)
jaja szegény Orsi....Sóska sajnos túl táp lett de visza fog még térni a szemüveges barátunkkal.
Ultras liberi

NLZ

De most komolyan, Peinnel nem egy súlycsoport. Lehet vannak mindenféle fincsi techjei, de ez a testcserélősdi elég instabil cucc.
[reserved]

Bicskei

ebben igazad van,de remélem nem írták így ki a sztoriból...mert az elég gáz lenne.
amugy lehet visszatér, mint Kabuto-ban lakozo szellem és kiderül róla h ő is csak Konohat védte ahogy Sóska bátyja Itachi...
Ultras liberi

LuckyDingo

Hujjuj :D Az új chapter spoilerképe arra utal, [spoiler]hogy elég durva cliffhanger lesz a vége :) OMG most télleg meghal Kakashi sensei? :O Van ez is csak höhö genujutsu lesz.. mindenesetre ez se lesz egy érdekes chapter.. bár remélem, hogy az lesz.[/spoiler]

KeLa

[spoiler]Akkor már inkább a sharingan elvesztése... vagy nekiáll két fejezeten keresztül haldokolni... vagy genjutsu
Kakashi az előző ch. végén azt mondta h felkészült vmire, ha azt előbb csinálja meg, mint a képen látható dolog akkor gáz van.[/spoiler]

chilip

mangafoxon már kinn a chapter

http://www.mangafox.com/page/manga/read/8/naruto/chapter.69749.46-423.0/

Pein deflect képessége kicsit kumára hajaz a One Piece-ből...

Liquid Snake

Sztem tuti h nem bunshin volt az, bár nem értem a Sharingan miért nem láttuk, hogy használja, vagy majd most? Azt azért nem igazán akarom bemesélni magamnak, h meghal mert az már sztem kicsit túlfényezné Pain-t. Elsőnek Jira most meg Kakashi... nemtom...

LuckyDingo

Quote from: Liquid Snake on 2008-10-30, 20:36:55
Sztem tuti h nem bunshin volt az, bár nem értem a Sharingan miért nem láttuk, hogy használja, vagy majd most? Azt azért nem igazán akarom bemesélni magamnak, h meghal mert az már sztem kicsit túlfényezné Pain-t. Elsőnek Jira most meg Kakashi... nemtom...
Még Iruka is és Naruto már tud érvelni Sasukénak, hogy ő is árva maradt XD Mellesleg nagyon höhö genjutsu szaga van... miért nem használta eddig a MS-t Kakashi bácsi? : O hmm

Bicskei

Quote from: Liquid Snake on 2008-10-30, 20:36:55

sztem sem hal meg csak elvesziti a sharingant mert azzal a szöggel Pain nagyon gonosz volt :morci:
Ultras liberi

KeLa

Elég béna halál lenne az, ha Kakashi-t egy rozsdás szöggel nyírnák ki ::)

Liquid Snake

Quote from: KeLa on 2008-10-30, 22:52:18
Elég béna halál lenne az, ha Kakashi-t egy rozsdás szöggel nyírnák ki ::)

:lol: Igaz. Tuti nem hal meg  :lul:

shiro-tan

kezd átmenni Shakespeare-be a dolog -_-
ő is mindenkit kinyírt, csak a néző maradt szinte életbe --,-

egy kérdés... most danzou átpártolt, vagy csak szimplán unszimpi neki naruto? Oo
"I'm not perverted! I'm just immensely fascinated!"

...do you really need to know?

smash++

Danzo egy köcsög és remélem minél előbb kinyírja valaki...

Akárki akármit mond, Kakashi az Kakashi... Jiraiya is Jiraiya
Csak azért mondják most róla, hogy már nem főszereplő és az ereje sem akkora, mert ő is ennek a plot-nak az áldozata...
Ne nevettesenek már ki, Kakashi kurva erős, egy gyenge pontja van az pedig a kevés chakra... Több esze van mint Narutonak vagy Sasukenek, first class a megfigyelő képessége, saját maga fejleszt techet, közelharc is jobb neki...
Csak egyszerűen nem kapott plot über szuper techet (mondjuk MS az nem kicsi dolog)... és a chakra+nem uciha test miatt nem tudja full-ra kihasználni a tudását.

Neki nagyon meg kell gondolni, hogy mier pazarol, nem úgy mint egy bizonyos valakinek  ^^"
Ha most meghal elég béna lesz, mert még nem mutatott meg mindent

Paint is egy vacak plot szerű valami mentete meg most...

Szóval azért persze új generációk, de nálam igen fontos pont az, hogy Kakashi vagy Itachi nem gyengén fiatalon lettek valakik...

A mostani generációból nem sokmindenkire mondható ez el. Shikamaru, Neji , talán még Sasuke (de ő nem annyira).

Bishop

Kakashi még biztos nem halt meg de az ő idelye már lejárt. Nem tud semmit amivel a mostani ninják ellen érne valamit. Sosem tartottam best shinobinak de az igaz hogy a "ninja" szót ő rá lehetett a legjobban elmondani, még mostanra átment az egész shounen imba monsta fightá. Ezeket már nem tudja egy jutsuval kiütni és chidoriból is max 5öt tud plusz az egyébb jutsuk hogy betudja vinni a végső csapást amitől manapság már senki se hal meg. Annyira le let degradálva Kakashi mint a katon jutsuk vagy a kage bunshin. Még Konohamaruban sem tennének kárt.

NLZ

Azért a MS feketelyukkal tudna kárt okozni.
[reserved]

Bishop

ha eltalál valaki, és ha az ellenfél egy slowpoke idióta már Deidera is meg tudta úszni kis leleményességgel. Pein max bedobja az egyik testét azt kész, és ezt is max 2szer tudja, és nem 6szor

Chronus

Quote from: Chronus on 2008-10-25, 03:00:53
Pusztulásra vannak ítélve egytől egyig már régóta. Csak idő és kellően epikus halálkörnyezet kérdése.
[spoiler=423][/spoiler]
Oh, how much I hate being right.. ::)

Liquid Snake

Quote from: Chronus on 2008-11-01, 01:58:36
Quote from: Chronus on 2008-10-25, 03:00:53
Pusztulásra vannak ítélve egytől egyig már régóta. Csak idő és kellően epikus halálkörnyezet kérdése.
[spoiler=423][/spoiler]
Oh, how much I hate being right.. ::)

Nem fog meghalni, már kitárgyaltuk, te merre jártál? :D

Bishop

Most hogy így belinkelted. Két dolog szúrta ki a szememet. Egyik amit sosem olvasok el a next chapter címe "pay close attention" és ha jobban megnézitek Kakashi szemét a képen Magenkyo sharinganja van mert nincsenek tomoek hanem felvette azt a shuriken formát. Valszeg beszippantja majd a szöget, a maradék meg genjutsu.

LuckyDingo

Kakashinak a kövi chapterben még nem lesz annyi :D Tuti van még valamije Pein ellen :) Az a Szög nem akadály.. max Sharingan nélkül marad, de akkor meg menekülnie kell mint állat :)

Dreamcleaver

Hát a tértorzítása vagy mifene ellen még Pein se tud tenni semmit, max menekülni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

Odaküldi a másik testét és lecsapja Kakashit? :)  Sőt, odaránt maga elé egy Kohonás cannon fodder ninját, akit meg Kakashi szépen beszippant. :3
[reserved]

LuckyDingo

Bammeg spoiler: [spoiler]Kakashi chakrahiányba hal bele.. hát az eszem megáll XD[/spoiler]