Main Menu

Naruto manga

Started by csacsa, 2006-10-21, 22:30:20

Previous topic - Next topic

Bicskei

komolyan ilyen gáz fejezeteket itt is meg a blícsben is.hihetetlen.
Ultras liberi

LuckyDingo

Naruto helyében kihasználtam volna a helyzetet...  :_piszka:
és csak azután mondtam volna a "cut the bullsht Sakura-chant"  :angyali:

/kizártam azt a nyilvánvaló tényt, hogy Naruto homoszexuális és csak Sasuke-t szereti/

Member

Azért Naruto egy "ne hazudj magadnak" helyett lehetett volna lenézőbb is. Vagy egy "Na, most hogy rühelli mindenki, már jó vagyok én is, mi? Na gyerünk, térdelj és engesztelj ki, büdös r**anc!!" nem illett volna a szájába?

LuckyDingo

Így gondoltad?  :angyali:
[spoiler][/spoiler]

Zen

Quote from: blackronin on 2009-10-30, 09:23:57
Naruto-t még mindig ugyanannak az idiótának tartja, mint amikor megismerte.
Mert még mindig az is? :D

Sasuke megmentéséért már csak Naruto küzd... Naruto még hitte, egészen mostanáig, hogy Sakura még hasonlóan elhivatott ebben a kérdésben. De tévedett.
Naruto-n kívül már mindenki más feladta.
És ez eléggé elszomorító.
Azért ott van az ok amiért Sakura egyáltalán előjött ezzel: Nem akarja h Naruto a neki tett ígéret miatt szenvedjen (akárhogy is zárul a sztori gondolom Narutonak még lesz oka Sasuke-ért sírni). Az meg a másik h Sakuranak volt 3 éve h leessen Sasuke végig szart rá. Akár szereti akár nem, eddigre neki is leesett h hiába akarna összejönni vele, sose fog. Sasuke jelenleg Itachira rejszol.
Sasuke elég mélyen elásta magát ahhoz, h a végén csak nagyon erős érvekkel tudja magát legalább Konohába visszakönyörögni (márha egyáltalán akar vhova visszamenni), ha meg olyannal állnak elő h Naurokage amnesztiát ad neki, vagy OMGmindcontrol, az...
Emiatt Naruto a különc aki kb a lehetetlenért harcol, nem a többiek a "gyengék" akik feladták, Sasuke kitartóan dolgozott h ezt elérje.
Ha az egész beszélgetésnek az lesz a vége h Naruto félreérti Sakura indokait, lásd hsz-em első mondata.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Alkyra

Tipikus felvezetése egy happy end-nek. Sasuka és Naruto akik az ősi ninja testvérek leszáramazotai együtt fogják legyőzni a 'nagy főellenfelet'. Mindenki boldog, Sasuke tovább éli az életét valahol messze míg eme hősi testtért Naruto lesz az új Hokage. Pont.Ennyi.
A kérdés már csak az, hogy ezt 100 vagy 200 rész alatt akarja elhúzni.

Ez a rész csak arra szolgált, hogy a 'romantikus' szálat végre helyrehozza a sok fanboi/fangörl számára, hogy Naruto kivel is fog összejönni várhatóan.

Affin

Hi,
Én Hinata vagy Sasuke párti vagyok :) Csak ne Sakura legyen a végén ...

Christian

LoL, ez a chapter elég nagy fail. Várja itt az ember a harcot , és ehelyett mit kap? Azt amit már ezer chapter óta tárgyalnak, de most így volt esélye Kishimotonak leírni megint ezerszer,hogy : Sasuke Sasuke Sasuke!

szpeter

NLZ képe a legjobb  :D Szakadok...  :lol:

Nekem amúgy tényleg bejött a jelenet, csak sajnos már utáltam rég Sakurat amiért Naruto folyton szív miatta,a gyerekkora kb Sasuke utáni kajtatására megy hála Sakuranak,aztán most meg benyögi hogy adja fel.Én is kiosztanám a csajt. :morci:

Valaki mondjon már egy olyan shonent ahol a szerelmi szálaktól a karakterfejldőésig minden rendben van. Not One Piece again. :D

Shirosaki

Naruto most akkor azért nem tud dönteni majd mer Hinata is bevalotta neki,hogy szereti erre most Sakura pár rész múlva Lee is bevallja,hogy Naruto mindig is megdobogtatta a szívét... de kit érdekel valakinek mostmár rúgja szét a seggét sage módban :whoah:

Kassh

[spoiler]Fura...
Nekem nagyon bejött a fejezet.  ^^"

Nem tudom, hogy jól gondolom-e, de úgy érzem, hogy félreértettétek ezt az egész "Sakura-vallomás" dolgot.  ^^"
Itt szó sincs őszinte beszédről.
Az egész egy színjáték, s annak tényleg szánalmas. Érdemes figyelni a többiek reakcióit! Szinte mindenki érzi, hogy amit Sakura csinál az szánalmas, s tiszteletlen Naruto-val szemben.
De pont ez benne a jó!
Kishimoto jól bemutatja, hogy Sakura mennyire nem ismeri Naruto-t.
Sakura azt hiszi, hogy egy legyintéssel el lehet intézni dolgokat, és azzal, hogy megadja Naruto-nak azt amire legjobban vágyik, akkor újra boldog lesz... De Sakura nagyon melléfogott.

Naruto-t még mindig ugyanannak az idiótának tartja, mint amikor megismerte.
Hiszen csak emiatt hihette azt, hogy ez a nevetséges "vallomás" érni fog valamit.
Naruto pedig végre rájött erre, s ez nagyon dühíti.
Ő sem gondolta volna, hogy Sakura ilyen hülyeséggel megpróbálkozik, talán ki is ábrándult belőle.

Ez a fejezet számomra nagy meglepetés volt, én mérföldkőnek tartom a történet szempontjából.
Innentől kezdve már nem lesz ugyanolyan a viszony Naruto és Sakura között.

Sasuke megmentéséért már csak Naruto küzd... Naruto még hitte, egészen mostanáig, hogy Sakura még hasonlóan elhivatott ebben a kérdésben. De tévedett.
Naruto-n kívül már mindenki más feladta.
És ez eléggé elszomorító.[/spoiler]
pont ezaz, hogy értettük miről van szó és ez a szánalmas ...

szpeter

Na,bocs mindenkitől ,most jutott eszembe. Ez mostmár az  "Everybody Loves Naruto" :D

Titkos

Fura...
Nekem nagyon bejött a fejezet.  ^^"

A legfurább, hogy nekem is. :D OK, ha nagy átlagban nézem, semmi különös, de a szokásos Naruto-színvonalhoz képest szvsz ez tényleg egy igencsak rendhagyó chapter volt, mindjárt el is magyarázom miért.

Ugyebár múltkor beszéltünk arról, hogy szerintem miért baromság az egész Moon Eye Plan, le is írtam, hogy helyette mi lehetett volna. Most viszont azon lepődtem meg, hogy Kishi végre képes volt egy olyan chaptert összehozni, ahol legalább egy morzsányit pótolt abból, amit egész idáig baromi hülyén kezelt, mondhatni mellőzött a manga. Ez pedig a szereplők mélyebb érzései, különös tekintettel a szerelmi szálra. Persze tudom, ez egy shounen fighting, és hogy a célközönség mennyire nem bírja, ha "nyálas" jelenet van benne, az abból is látszik, hogy mi ment itt az elmúlt két oldalon keresztül ( :angyali:), de ha már Kishi az elején jól megkavarta a dolgokat, és behozott jópár szerelmi szálat, akkor igenis foglalkozzon velük, ne intézze el ezt is "hálivúdi" módszerrel, hogy "csak beleraktam, mert van aki szerint ettől lesz deep a mangám". Szóval nézzük mik voltak eddig: Rock Lee -> Sakura, Naruto -> Sakura, Hinata -> Naruto, Sakura -> Sasuke, és akkor ezek még csak a hetero szálak voltak (XD), valamint nem került bele a felnőtt részleg (Jiraiya és Tsunade vagy jobb példa: Asuma és Kurenai), illetve a "vak is látja" párosok, pl. Shikamaru és Temari. Ezeknek nagy részét Kishi már a manga eleje körül előkapta (legalábbis az első körben említett "ki kit szeret" párosok a Chuunin vizsgában már ott voltak), néhány részük később jött be, de a lényeg, hogy semmi konkrétum nem történt, csak tudtuk, hogy X szereti Y-t, de az egésznek semmi értelme nem volt, mert vagy 400+ fejezet alatt sem mondták egymás szemébe a dolgot, vagy direkt úgy volt "rendezve", hogy már mindegy legyen. (Hinata közvetlenül azelőtt vall szerelmet, hogy Pain tűpárnának használná, vagy a Kurenai x Asuma akkor derül ki, amikor már az egyik fél amúgy is halott, szóval tökmindegy.) És ne jöjjön senki azzal, hogy "de shounen mangákban sosincs normális szerelmi szál", mert az csak őt minősítené. Tény, hogy nem egy shoujo/josei színvonalon mozognak, de azért nem mindenki úgy írja a sztorit, hogy "csak belerakom, aztán teszek rá, hogy bárhová is fejlődnek ezen a szálon a szereplők".

De vissza Kishire: Szóval most önmagát meghazudtolva ezúttal képes volt pozitívan meglepni, Sakura nyíltan szerelmet vallott Narutónak, ráadásul egy kisebb csoportosulás füle hallatára. :D Nem valami "I always loved you" félmondat, mielőtt kettévágják, vagy egy halott szereplőről utólag elmondja, hogy "amúgy mindig is szerettem", hanem épp egy nyugis jelenet közben, elég hosszan, indokokat felsorakoztatva tette ezt. Hogy ez mennyire szokatlan az egész mangától, arra a karakterek feje is utal. XD (Persze én sem azt modom, hogy ez teljesen szívből jött, de mindjárt kitérek erre a részre is.) Szóval Kishi most kivételesen kap tőlem egy kis respectet, ilyen valszeg úgysem sűrűn lesz, de nem is fogom fafejűen mindenre azt mondani, hogy "shit-shit-shit!", ami Naruto, ez most ugyanis tényleg bejött. :)

A fejezetről: Többen írtátok itt, hogy "szánalmas, hülyére veszi Narutót, stb." Ez így is van. Egyetértek Blackroninnal, szerintem az egész fejezetben pont az volt a lényeg, hogy Sakura most egy szánalmas "művallomással" próbálja elérni Narutónál, hogy hagyjon fel a Sóskakergetéssel. Hogy mi okból, arra számos válasz lehetséges, valamilyen szinten biztos kedvel Narutót, és nem akarja, hogy megölesse magát, esetleg ha még mindig szereti Sóskát, talán amellett ő is érzi, hogy ez már túlzás, és hagyni kéne a fenébe, hazajön ő, ha akar, stb. Ezt nem lehet még pontosan tudni, de a szereplők is pont azért vágtak hülye fejeket, mert mindenki érezte, hogy ez egy mesterkélt, hülyén felépített hazugság, pontosan azért, mivel minimális jelét adta csak, hogy ő bármi komolyat érezne Narutó iránt, erre most ez a nagy kirohanás... ::) (Az meg tényleg nem sokat segített, amikor magyarázni kezdti, hogy "egykor számkivetett voltál, de azóta milyen klassz pasi lettél", meg "az "exem" egy körözött bűnöző lett, a kis töpszli meg már majdnem Hokage, asszem átpártolok a coolabb sráchoz". XD) Szóval most kivételesen kíváncsian várom a jövő hetet, és Narutó reakcióját, avagy hogyan fogja helyrerakni. :D Persze hiú remény lenne, hogy mostantól jó lesz a manga, mivel valszeg jövő héten ismét "You have been "Kishied"!" lesz, vagyis Naruto jól beolvas Sakurának, hogy Sóska az Isten az égen és földön, és micsoda hazudós, álszent, és barátait cserbenhagyó kis &@╚# lett belőle, ha csak a gondolat is felmerül a csöppnyi agyában, hogy hagyják a francba emóboyt, és menjenek szépen haza "jobban megismerni" egymást. XD
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Dreamcleaver

Tök mindegy mi volt Sakura célja ezzel a színjátékkal, de sztem hihetőbb lett volna, ha valami meghittebb, privát közegben adja elő magát a nagy nyilvánosság helyett. Ezt az egyet tartottam hülyeségnek ebben a fejezetben, amúgy nagyon tetszett. Adult Sakura <3.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

blackronin

470: elég érdekes a spoiler alapján...
Pozitív értelemben.

Sakura és Naruto: én azt vettem ki, hogy Sakura nagyon zavart...
Nem erre számított, a már beszélt okok miatt. (nem ismeri valójában Naruto-t)
Tetszik az, hogy még ő van felháborodva, s benyomja a sértődöttet.
Naruto ezzel szemben kimért, nyugodt, s látszik, hogy valóban komolyabb lett... Felnőtt.
Sakura újra megmutatta, hogy mennyire nem változott semmit...
Csak azt mutatta, hogy változott, de legbelül semmi nem történt. (ezt remekül bizonyítja, hogy a Kiba-val, Sai-al, Lee-vel elmegy mégis Sasuke-t keresni)

A lényeg az, hogy nem egy bleach féle "romantikusnak látszó" hülyeséget kapunk, ahol senki nem mer beszélni az érzéseiről a másik előtt...  ^^"
Mondjuk Kubo-nak a többi dolog se megy, így talán jobb is.

Kisame vs Killer Bee: jó lesz!  :whoah:
A végén Samehada pedig durván néz ki.

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2009-11-04, 17:59:44

Naruto ezzel szemben kimért, nyugodt, s látszik, hogy valóban komolyabb lett... Felnőtt.

Ezen röhögtem :D ...Felnőtt!... O.O Ohh my sweet f**kin' GOD... Felnőőőőtt!!! Elutasította Sakurát, miután az hülyét csinált magából mindenki előtt... :O 

Érdekes, most, hogy Sakura feloldozta volna az ígérete alól, nem hallgat rá. Ebből is látszik, hogy ez az egész Sasuke gyere vissza dolog nem Sakura miatt volt, hanem Naruto miatt alapból. Tehát Naruto még mindig az ígéret mögé bújik.. ahelyett, hogy bevallaná, hogy gay és kell neki Sasuke... EZ nem fejlődés, hanem stagnálás. :)

Basszus, nehogy már ennyin múljon hogy felnőtt. Egyszerűen csak nem dől be Sakura gyenge próbálkozásának.

És Sakura változott, mert törődik Narutoval, ezért szerette volna, hogy ne kergesse a hülye Sasukét, mert nem lesz jó vége. Eddig mindig az volt, hogy Sasuke-kun gyere vissza... hozd vissza Naruto XD stb. Szal azért ez nem kis változás szerintem.

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2009-11-04, 22:31:58
Quote from: blackronin on 2009-11-04, 17:59:44

Ezen röhögtem :D ...Felnőtt!... O.O Ohh my sweet f**kin' GOD... Felnőőőőtt!!! Elutasította Sakurát, miután az hülyét csinált magából mindenki előtt... :O 

Érdekes, most, hogy Sakura feloldozta volna az ígérete alól, nem hallgat rá. Ebből is látszik, hogy ez az egész Sasuke gyere vissza dolog nem Sakura miatt volt, hanem Naruto miatt alapból. Tehát Naruto még mindig az ígéret mögé bújik.. ahelyett, hogy bevallaná, hogy gay és kell neki Sasuke... EZ nem fejlődés, hanem stagnálás. :)

Basszus, nehogy már ennyin múljon hogy felnőtt. Egyszerűen csak nem dől be Sakura gyenge próbálkozásának.

És Sakura változott, mert törődik Narutoval, ezért szerette volna, hogy ne kergesse a hülye Sasukét, mert nem lesz jó vége. Eddig mindig az volt, hogy Sasuke-kun gyere vissza... hozd vissza Naruto XD stb. Szal azért ez nem kis változás szerintem.
Azért nem egészen erről van szó...
Persze sok függ attól hogy végül milyen lesz a fejezet.

Ha Sakura valóban törődne Naruto-val, akkor nem tette volna azt, amit tett a fejezet végén. (megkérte Kiba-t, Sai-t és Lee-t hogy kezdjék el keresni Sasuke-t... Akkor most mi van?
Hirtelen megint érdekelni kezdte a dolog?
Nem. Csak nem bírta elviselni, hogy Naruto még mindig töretlenül hisz ebben az igéret dologban, míg ő nem! Ezért érezte, hogy tennie kell valamit, hiszen beégett volna, ha kimondaná:
"Bocs, de az egész nem érdekel. Keresd tovább te, Naruto ha akarod!
Engem hagyjál ki belőle.")
Egyébként ki előtt csinált magából hülyét? Szinte mindenki be volt avatva, Kakashi és Yamato pedig rögtön tudta, hogy mi a helyzet... Megint csak Sakura gondolta azt, hogy nevetséges próbálkozásával meggyőzheti Naruto-t. Emiatt változott Sakura? Akkor ő a felnőtt? Nem lehetséges, hogy csak feladta?
És akkor most Naruto gyerek, mert kiáll olyan valakiért, akiben senki nem hisz?
Nagato-ban ki hitt volna? És Konan-ben? Ki hitte hogy megváltozhatnak?
+
Sakura már fárasztónak tartja ezt a Sasuke megmentése dolgot, mint ahogy mindenki más Naruto-n kívül. "Ez van, most mit csináljak?" kb. ezt gondolja, szinte ugyanaz a helyzet játszódik le mint anno Jiraya, Tsunade és Orochimaru között.
Egy különbség van:
Naruto nem adja fel, nem érdekli hogy mennyi időbe telik, hogy visszahozza Sasuke-t.

LuckyDingo

Quote from: blackronin on 2009-11-04, 23:22:32

Azért nem egészen erről van szó, holnap majd részletesebben kifejtem.

Gondoltál már arra, hogy blogot indítasz? :D  /off vége/

blackronin

Quote from: LuckyDingo on 2009-11-04, 23:32:28
Quote from: blackronin on 2009-11-04, 23:22:32

Azért nem egészen erről van szó, holnap majd részletesebben kifejtem.

Gondoltál már arra, hogy blogot indítasz? :D  /off vége/
Bocs, de azóta megváltoztattam a hozzászólásomat.  :P
Egyébként már van egy, de ott nem erről akarok írni, arra itt az usteam.

És láthatod, hogy azért nem olyan hosszú a szöveg...
Legalábbis rövidebb, mint Titkos kinyilatkoztatásai.  :P

Titkos

Quote from: blackronin on 2009-11-05, 08:49:06

Amúgy én tényleg nem értem mi a gond a féloldalas postokkal, a tieidet is bírni szoktam, szeretek olvasni. :) XD Btw, egyenlőre megvárom a fordított fejezetet, spoilerből nem szeretek ítélkezni. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

blackronin

Quote from: Titkos on 2009-11-05, 12:28:13
Quote from: blackronin on 2009-11-05, 08:49:06

Amúgy én tényleg nem értem mi a gond a féloldalas postokkal, a tieidet is bírni szoktam, szeretek olvasni. :) XD Btw, egyenlőre megvárom a fordított fejezetet, spoilerből nem szeretek ítélkezni. :)
Én is szeretek olvasni, s csakis azért mert hosszabban fejtem ki a véleményemet, azért még nem kell egy blogot indítani.  :P

Ha a fejezet kijön, akkor már könnyebb lesz nyilatkozni a témában, így én is várok péntekig.

Egyébként, Titkos, a te hozzászólásaid dobják fel igazán a Naruto topic-ot.  :jee:

Zen

Uuuuh, Sakura and Co. has a secret, csodás.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Annyira ráillik ezekre az oldalakra a hülyeség, hogy nem lehet kihagyni...
[spoiler][/spoiler]

Még egy, ami igazából szerintem tényleg jobban illik a bubiba...
[spoiler][/spoiler]

Amúgy a vélemények:
-Sakura vs Naruto hlol sux :D Sakura most megy és kibelezi Sasukét, hogy Naruto ne üldözze tovább.. XDDD Alig várom azt a panelt, ahol majd gurul Sakura-chan feje a földön ^^ /kár, hogy nem lesz../

-Kakashiék titka.. nem értem, hogy Sakura előtt mi a fenéért kell titkolózni. Nem csinálna hülyeséget, ha tudná, hogy mi miért van. Legalább neki elmondhatták volna, ha a többieknek nem. /bár a visszájára is elsülhetett volna.. pont azért rohant volna Sasukéért../

-Kisame vs két bolond és a mosómedve.. őszintén Kisamenek szurkolok. A cápakard meg milyen lol már :)

blackronin

470:
Kisame vs Killer Bee és idióta kinézetű csávó (Sabu-chan) és mosómedvéje  :lol:
Jó harc lesz...
Kisame fog győzni remélem!  :whoah:

Naruto és Sakura:
Kicsit csalódott vagyok, de egyben elégedett is.
Ugyanis a múltkori fejezet s a mostani rész Sakura és Naruto párbeszéd fontossága és értelme nagyban függ majd attól, hogy lesz-e valami hatása a jövőben.
1. Ha lesz KOMOLYABB (és egyben fontos karakterformáló) szerepe a történet további részében, akkor le a kalappal Kishi előtt...  :jee:
2. Ha viszont nem lesz SEMMI belőle, akkor atomfail!  :frown:
Mert sajnos, s így LuckyDingo-val kell egyetértenem, akkor az egész egy rakás szánalom.
Ugyanis egy sima shonen romantic dumának nagyon túlzás, de komolyabb (seinen) típusúnak pedig kevés ha csak ennyi...

Egyelőre így állunk: Sakura és csapata nem mond el valamit, valamint Naruto és csapata sem beszél. Sakura csinált egy színjátékot, amin rajta kívül mindenki lazán átlátott, ergo hülyét csinált magából teljesen.
Senki nem beszélt őszintén (Naruto igen, egészen addig, míg Kakashi mondta, hogy ne folytassa tovább), fura hogy Kakashi már Sakura-ban és a többiekben sem bízik meg eléggé, hogy megossza a Madarától megismert dolgokat.

Sakura döntése pedig, hogy megkeresi Sasuke-t, pedig számomra egyelőre értelmezhetetlen, fingom sincs, hogy mit akar ezzel az egésszel Kishi...  ^^"
+
Az viszont 100%, hogy Sakura nem szerelmes Naruto-ba! Úgy tekint rá, mint barát és ennyi.
Ezt bizonyítja a "vallomásának" előadása is (nem egészen így beszélünk azzal, akibe szerelmesek vagyunk), s úgy egyébként a Naruto eddigi 460 fejezete...  ^^"
(lehet, hogy kezd már egy kicsit komolyabban tekinteni rá, talán csodálja hogy ilyen eltökélt és erős lett, de kb. ennyi)

Bishop

Én Remélem Bee nyer, i am a Big Fan of Bee  :D De jelenleg nagyon vesztésre áll, mert Kisame pont Bee alap képességét semlegesíti a chakrajat. Bár ha tudja váltogatni hachibi és a saját chakrajat, mint Naruto vs Neji-nél akkor lehet esélye is. Mangahelper forumon mindenki azt mondja hogy Bee lesz majd Naruto következő mestere, de erre kicsi esélyt látok, ugyanakkor nagyon örülnék neki. Valakinek halnia kell, bár nem lehetetlen hogy döntetlen legyen, Kishi kihúzhat akármit a semmiből.
Az egész Narutox Sakurat nem kommentálnám, mivel Sakurat úgy ahogy van megvetem és kezdetek óta ezt várom
Quote from: LuckyDingo on 2009-11-05, 17:54:38
Alig várom azt a panelt, ahol majd gurul Sakura-chan feje a földön ^^ /kár, hogy nem lesz../
viszont lassan lehetne valami pörgésn agyon lecsendesedett Naruto körül az események.

Zen

Nem értem én ezt a közjátékot.
Egyrészt, számomra így jön le: akármit is titkolnak Sakuráék, meggyőzhette volna Narutot, de inkább S előadott egy rosszabb, átlátható sztorit, hátha bejön (Naruto, minden oka megvolt hinnie h sikerül :D).
Másrészt viszont sokkal hihetőbb lett volna a sztori ha kihagyja a plázacica részt (Sóska bűnüző, Natúr meg hős) a sztoriból.
Most Kishi nem gondolta végig mit ír, vagy Sakurán éli ki egy exbarátnője iránt érzett haragját, vagy én nem tom.
&fmt=1

Bicskei

az elmult két fejezet tanulsága:
a hisztis,megjátszós picsákat észhez tériteni egy jó pofonnal lehet.
Ultras liberi

NLZ

Másik tanulság: ha egy csaj nagyon ajánlkozik, akkor fektesd meg bátran, aztán kezeld le, különben ott helyben a hatalmas felindulásával elmegy szart keverni.
[reserved]

Bicskei

Ultras liberi

Titkos

Úristen, kezd ebből is "Értsük meg az ellenkező nemet..." topic lenni. :lol:

Blackronin: Megint csak egyetérteni tudok, én sem vártam, hogy most ennek folytatása lesz, de ha Kishi ezt is jól elfelejti, és tényleg 0 hatása lesz a szereplőkre, akkor fail. :/

Amúgy Sakura magánakciónak szerintem valami olyasmi lesz az értelme, hogy végre beváltja azt az ígéretét, hogy "ezúttal én is segítek visszahozni Sasukét", mert eddig hiába mondta, Naruto nélkül semmit nem csinált. Az más kérdés, hogy én sem tudom, egyedül mit akar elérni nála, meg úgy egyáltalán... (Jó, megy vele biztos Sai, Kiba, meg Lee, de anno volt velük két jounin + Naruto, és Sóska így is hülyére pwnolta nőket, most meg már Kagéket ver, szóval érdekes lesz. XD)

Kakashi szerintem nem hülyült meg, csak ő még emlékszik azokra az időkre, amikor háború volt, tudja, hogy mit jelent a hadititok fogalma stb. Meg Sakura nem egyedül érkezett, ha pl. Sai is hallja a dolgot, ki tudja Danzo hogyan tudná kiszedni belőle, nem biztos, hogy az a nyelvpecsét az egyetlen, amivel "bepoloskázza" az embereit. Ja, és a legevidensebb: Sakura közvetlenül előtte adta tanúbizonyságát, hogy kb. agyilag totál készen van (ha ilyen mesével áll elő... XD), ezek után ti mondanátok neki bármi szupertitkos infót? XD

A fight rész meg speciel most totál nem izgat. Elsőre majdnem azt mondtam én is, hogy Kisamének szurkolok (rappelő Killer Bee + idegesítő Kishi seggéből előhúzott random karakter mint ellenfelek), viszont aztán beugrott, hogy nem mintha Kisame jobb lenne: ahhoz képest, hogy legelső Akatsukisként lépett be a sztoriba Itachi oldalán, azóta is egyhelyben toporog karakterfejlődés szempontjából. Mindig elküldik valahová, megvillantja a cápavigyorát, elnyom 1-2 jutsut, aztán lelép. Én már unom, kinyírhatnák őt is. XD (OK, a többi Akatsukis sem ment át valami totális jellemfejlődésen, de legalább funok voltak, bombadobáló, bábus, halhatatlan stb. XD Kisame meg mit tud? 1-2 víz jutsu, hadonászik a chakraszívó kardjával, és azzal arcozik, hogy neki milyen sok van, kb ennyit. Ehhez képest már 300 fejezet óta itt rontja a levegőt, nem is értem igazából, hogy Kishi hogy hagyta még életben.)