Main Menu

Koncertajánló

Started by Zsiga, 2006-11-14, 15:35:00

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Próféta on 2010-02-23, 01:15:54
Ez így egy kicsit hirtelen, de hát meglátjuk. Lehetett volna hamarabb szólni...

Most hívtak, mi is mérgesek voltunk, legközelebb már nem mennénk el vszeg... önbecsülés!!! :D De hát ez a második koncert, bevállaltuk.

Egyébként nyáron elhúz a dobosunk Magyarországról, úgyhogy majd dobost kell keresnünk még a tizedik koncert előtt... :rolleyes: de legalább mehetünk ki hozzá puttózni :__devil:

Quote from: .Attila on 2010-02-23, 01:15:28
Sajnos nekem a szerda nem jó, salsát oktatok aznap este.
smug! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

a most szerda nekem se jó, de a következőre már szívesen benéznék :)

Kuroi Tenshi

Í, teljesen elfelejtettem, hogy ma volt ^^" (meg
azt is, hogy ma szerda volt, mit tesz az emberrel
a munkanélküliség...)
Jó volt? ^^"

Próféta

Én nem felejtettem el, csak már megint nem volt rá érkezésem :(

Nakedape

koncert belépő -700Ft
Sarki fény -500 Ft
éjszakai buszjegy -300 Ft
Ramiz színpadi mozgásának látványa csörgődobbal -megfizethetetlen.

valamit nem lehet pénzért megvenni. minden másra ott az usteam fórum
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

noriko

Jó volt! A szájharmonika sokat dob a blues hangulaton.  :cool:
Megállapítottuk, hogy Ramiz jó frontember. :)

Kémjelentés: mellettem két lányka óriási lelkesedéssel ugrált a zenére és többször is kijelentették, hogy "ez k*rvajó!!!"
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Quote from: Nakedape on 2010-02-25, 02:54:30
koncert belépő -700Ft
Sarki fény -500 Ft
éjszakai buszjegy -300 Ft
Ramiz színpadi mozgásának látványa csörgődobbal -megfizethetetlen.

valamit nem lehet pénzért megvenni. minden másra ott az usteam fórum
Quote from: noriko on 2010-02-25, 12:24:08
Jó volt! A szájharmonika sokat dob a blues hangulaton.  :cool:
Megállapítottuk, hogy Ramiz jó frontember. :)
:merci:

Quote from: noriko on 2010-02-25, 12:24:08
Kémjelentés: mellettem két lányka óriási lelkesedéssel ugrált a zenére és többször is kijelentették, hogy "ez k*rvajó!!!"
:cool: :Kiraly:

Jó volt újra látni Nóri, tudom hogy aktívkodsz még a fórumon, csak vszeg nem ugyanazokban a topikokban, mint ahova járok, és élőben meg ezer éve nem láttalak. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

http://www.mymusic.hu/cikk.php?id=8020

Na most ha jól tudom, akkor az új albumuk népszerűsítő turnéja ez.
Az új albumuk viszont állítólag a legfelejthetőbb az összes közül.

Nakedape

Ramiz

Jövő szerdán 9-től koncertezik a Betli Blues Band a Delírium Pubban. (Lehet, hogy csak 10-től leszünk, még nem tudom.)

Beugró 700, jár érte welkám drink.

Mondanám, hogy gyertek, de az előrejelzések szerint túl sok nimfomán könnyűvérű lány jön majd, és félek, hogy veszélybe sodornálak titeket (ezek a csajok szétszekszelnének akárkit...). :angyali:

Nakedape

bevállalom azér szerintem

Fazék

én is megkockáztatom azt hiszem

teraflare

Hmm úgysincs még programom szerdára. Elnézek rá.

Raggie

Quote from: Ramiz on 2010-04-21, 17:41:45
Jövő szerdán 9-től koncertezik a Betli Blues Band a Delírium Pubban. (Lehet, hogy csak 10-től leszünk, még nem tudom.)

Beugró 700, jár érte welkám drink.

Mondanám, hogy gyertek, de az előrejelzések szerint túl sok nimfomán könnyűvérű lány jön majd, és félek, hogy veszélybe sodornálak titeket (ezek a csajok szétszekszelnének akárkit...). :angyali:
Jojjön mindenki mer rrohadt jóó lesz! :D :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Member

Aznap kalóz nap lesz Szegeden a karon sajnos. ^^"

Próféta

Na hátha most végre összejön nekem is, három a magyar igazság.

Bicskei

sztem lenézek ugyis régen láttalak titeket...
Ultras liberi

.Attila

Egyelőre úgy néz ki, hogy én is ott leszek.

teraflare

Na ennyit arról hogy meghallgatom ramizt. A hamu miatt a németek ma jöttek és holnap a kötelező céges sörözésre kell mennem  :frown:

Kuroi Tenshi

Quote from: teraflare on 2010-04-27, 20:49:04

végére se érsz oda? Vagy akár még utána is beugorhatsz,
céges után fórumos sörözésre is, már lesz benne rutinod :D

Ramiz

Quote from: teraflare on 2010-04-27, 20:49:04
Na ennyit arról hogy meghallgatom ramizt. A hamu miatt a németek ma jöttek és holnap a kötelező céges sörözésre kell mennem  :frown:

Egye fene, hozd a németeket, eltoljuk nekik a Cén klejne jégermájsztert... :D

Fazék

bocsánat, erőt vett rajtam a lustaság, szóval mégse megyek be a városba a koncertre, de mindenkinek jó szórakozást kívánok

nincs erőm koncert után még 2 órát haza buszozni + másnap reggel 7-kor kelni, munkába menni. majd legközelebb. vagy talán télre visszaköltözöm már a lakásomba és akkor kicsit közelebb leszek a városközponthoz...

.Attila

Egyébként hol van a Delírium Pub? Kertész utca?

Amúgy port.hu-n fel vagytok sorolva :)

Nakedape

Kuroi Tenshi

Quote from: Nakedape on 2010-04-29, 12:39:19
pipa

csak úgy sugárzik a felcsigázottság a
postodból :D

Grat srácok :appl: jó volt, felülmúltátok a
várakozásaim :) :jee:

[spoiler=Pár tanács/építő jellegű kritika]
1.) Több pót-kábel, alaposan-rendesen
megforrasztva :__devil:
2.) Mazsi miért csak másfél számban szerepelt?
Simán játszhatott volna több számban is, főleg
a 3. alatt kifejtésre kerülők miatt:
3.) A hangszer-cserebere jó show-elem egyszer-
kétszer. De a zenének nem tesz jót, mert látni
és hallani lehetett, hogy nem mozogtok otthonosan,
nem kezelitek olyan jól a másik hangszerét és
szerepét, mint a sajátotokat. Ha komolyan akarjátok
csinálni, akkor nem árt még egy kis gyakorlás, pl.
neked pengetés- és kíséret-technika, mert amikor
basszeroztál, akkor a mély hangok kevésbé hallat-
szódtak, és kicsit mintha rapszodikus is lett volna;
az éppen gitározó basszeros pedig magasan játszott,
így középen és mélyen maradt egy érezhető űr, amit
pl. egy ritmus-gitáros (Mazsi) elfedhetett volna.

Félre ne értsd, nem oltani akarlak titeket, pont
ellenkezőleg, azért mondom ezeket, hogy még jobb
legyen.
[/spoiler]

Próféta

Ja igen, szóval a Betli.
Nos, csupaszmajmot idézve egész hallgatható volt, itt-ott néhány jófajta mozzanat is akadt :) De el ne bízzátok magatokat, nekem totál botfülem van és nulla ritmusérzékem, tehát igazából nagyon szarok voltatok :D

Delírium: most sem örültem a szokásos teljes "ruhatárcserének" farmertől kabátig, de ezzel nyilván nem tudtok mit kezdeni, minden dohányzós hely velejárója. Hogy jót is mondjak róluk: nagyon finom limonádét csinálnak. Tényleg citromból van, nem Olympus + cukor kombó.

Ramiz

Köszi mindenkinek aki eljött, meg a dicséreteket / építő jellegű kritikákat is!

Mazsi azért nem játszik minden számban (csak kettőben, és a harmadiknál sajnos lement, mert nem volt annyi működő kábel), mert kb 1 éves kihagyás után most jött rá (az első vendéggitározása alatt...), hogy igazából jó a rock'n'roll és isteni színpadra állni, de erősen kijött a gyakorlatból. De már jár tanárhoz, szóval nyár végére könnyen lehet, hogy állandó tag lesz.

Tudom, hogy kell basszust gyakorolnom, direkt egyszerű témákat írok, de most egyrészt néhány szám alatt kiesett a kíséret (kábel), másrészt ezen az 5 húros basszusgitáron koncert előtt kb 1 órát volt időm gyakorolni, és a mutató-középső ujjas pengetést nem mertem bevállalni, amit eddig megszoktam, ezért hüvelykkel pengettem végig (kivéve 1-2 slappelést a Fekete konyakban).

--------------------------------------------

edit:

csináltam egy topikot a zene.net fórumán érdeklődésből, ha vannak ismerőseitek (Tenshi? :)), akik foglalkoznak koncertszervezéssel, akár melóként, akár zenészként/bandavezetőként, nagyon örülnék, ha elküldenétek nekik a linket, hogy ha van idejük és kedvük, adjanak pár jó tanácsot egy kezdő zenekarnak. :) :merci:

http://www.zene.net/forum/index.php?k=5&t=4184

Ramiz

Újra Betli koncert! :D (Bocs, hogy csak ez megy a topikban, de hát nem írtok elég másfajta koncertről... :lazza: )

QuoteBETLI koncert a Blue River állóhajón!
Start Time:   
Friday, June 11, 2010 at 7:00pm
End Time:   
Saturday, June 12, 2010 at 1:00am
Street:   
1056 Petőfi tér 8. (kikötő)
City/Town:   
Budapest, Hungary

A Betli Blues Band emeli a tétet, de még mindig betlire játszik! Ezúttal többedmagunkkal adunk koncertet a Dunán, lesz a bluesról a rock 'n' rollon át a ska-punkig minden! Arról még nincs infó, hogy az este folyamán mikor játszunk mi - stay tuned!

Helyszín: Blue River Pub
http://www.blueriverpub.hu/smal/index2.html

Főzenekar: Yellow Spots (belezős rákendroll némi jóféle pögős ska beütéssel, honlap: http://www.yellowspots.hu/index.php?lang=hun) - na meg a Betli! :)

Beugró: 1000 Ft.

Lesz profi hangosítás, fényeffektek, talán még koncertfelvétel is fog készülni, szóval ha ráértek, gyertek őrjöngeni / bólogatni / éljenezni / csajozni (ja igen, az a bizonyos lány a közönségből, akiről többen kérdeztétek a koncertjeink után, hogy kicsoda is ő, ott lesz most is :angyali: ) / egymással találkozni / fel-alá ugrálni / a pultnál elegánsan, szexepil-borostás arccal piálni és szakértő módon kritizálni (azaz a negyvenes cougar nőkre utazni :D ) / csinálni a fesztivált / a vécében rejszolni (egyéni ízléstől függően). :__devil:

Ja igen, jegyeket elővételben lehet majd venni nálunk, ha minden igaz, de lehet, hogy csak a helyszínen ("minden banda x jegyet átvesz" alapon ment a szervezés).

Member

Quote from: Ramiz on 2010-05-17, 14:25:25
(Bocs, hogy csak ez megy a topikban, de hát nem írtok elég másfajta koncertről... :lazza: )
Mit csináljak, ha mind Pestiek vagytok? :angyali:

Ramiz

Quote from: Member on 2010-05-17, 15:20:32
Quote from: Ramiz on 2010-05-17, 14:25:25
(Bocs, hogy csak ez megy a topikban, de hát nem írtok elég másfajta koncertről... :lazza: )
Mit csináljak, ha mind Pestiek vagytok? :angyali:

Írj pesti koncertekről és járj be ide zenéért. :D