Main Menu

Cutey Honey

Started by Eberinu, 2007-01-18, 22:38:50

Previous topic - Next topic

Eberinu

Itt szeressek kitárgyalni Cutey Honeyt azokkal, akiket érdekel,látták!!! :) :smile:

Christian

Az nem érdekel,hogy honnan lehet megszerezni? :P

Sancho

:) Ez az anime sem mai darab! :)
Szerintem szinte beszerezhetetlen... Nem sok élő torrent lehet a neten... :)

Hiei-sama

Imho siman beszerezheto :p

Eberinu

Hát torrenten csak töredékeket találtam,de én konkrétan a Cutey Honey F szériára gondoltam, ami már Sailor Moonosabb grafikáju,és nem ecchis mint az utána következő :D Az RTLII-n is adták, ott néztem végig...

Tenshi

A Sat1-en adták, nem? Az RTL II-őn nem emlékszem, hogy valaha vetítették volna (és a honlapjukon sincs a listán). ^^" Nem rossz sorozat az F, de nekem valahogy a korábbi és a későbbi változatok jobban bejöttek (CH, New CH, Re: CH, Live).
"I want to live with the wind..."

Kayama

De, a Sat1-en volt szombat reggelenként (azok a régi szép szombat reggelek!). Nekem is a Flash sorozat tetszett jobban, bár a többiből csak screenshotokat láttam. Ez '97-es, úgyhogy annyira nem régi. Ha valaki megdobna egy torrentel...  :angyali:

Eberinu

Emberek! Akinek van valami használható torrentje CH F-hez, az mutassa pls  :D

Kayama

Ez itten csak 1-5. rész, sajna. Eddig ennyit találtam. Azt ne kérdezzétek, hogy milyen minőségű, mert még nem szedtem le.

http://www.slotorrent.net/tor_e2bac8909b24af089b9dfe881150e7748a5eb699.html

Eberinu

Köcce a torrentet :) Esetleg valaki, hogy CH mangát hol kerithetek, mert jópár helyen kerestem,de eredménytelen, talán valakinek van valami megváltó ötlete?

linzizsu

Én már sikeresen leszenvedtem, csak annyi volt vele a gond, hogy 32 rész után eltűnt a seeder és meghalt a torrent, viszont, ha valakit annyira érdekel, akkor le tudja szedni a:
serienjunkies.org-ról. Mindössze annyi vele a bibi, hogy rapidshare-s, de megéri!!