Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Rhyagelle

#1
Anime társalgó / Tales of Ethernia
2005-06-21, 15:16:57
Nem sokmindenre emlékszem de ez beégett örökre: Fõszereplõnk egy fiatal harcos és az egyik utitársa egy fiatal paptanonc ülnek a szobában. Berohan a fürdõbõl egy lány törölközõben. Harcosnak szeme se rebben, pap elvörösödik, a hölgy észreveszi hõseinket, a törölközõhöz kap, persze lelöki magáról. Harcosunk "körülnéz" és elvigyorodik, a pap az orrából vércsíkot húzva összesik...
#2
Itt állt a gépemen a jinroh. Megnéztem végre. Hát nem tudom olvas e itt valaki Neil Gaiman-t. Volt egy novellája a Hó, tükör, almák. Ahhoz tudom hasonlítani. Azután soha nem tudom elolvasni a hófehérkét anélkül hogy eszembe ne jutna, ezután soha nem fogom tudni elolvasni a Piroska és a farkast hogy eszembe ne jutna. Nagyon jó. És nagyon megrázó.
#3
Valamikor régebben áradoztam a Blue Genderrõl, akkor még csak a feléig láttam. Nos befejeztem, lehet nem kellet volna. :) Sajnos kicsit lelombozódtam az eleje nagyon bejött, de aztán szépen egy meglehetõsen véres tucatsztori lett, összecsapot befejezéssel. Szvsz. Egyszer talán nézhetõ. :comp:
#4
Most a Blue Gender -t nézem, (bár most a felénél félbehagytam 1 hónapra szerintem, itt van a vizsgaidõszak...) és eddig nagyon jó. Érdekes módon elpusztított föld :), az animáció néhol nem a legjobb, de vannak nagyon jó részek benne. Az ábrázolásmód elég naturalisztikus (véres), nagyon bejött a történetvezetése, azt hiszem eddig (12. ep) egy részen sem unatkoztam. Egy jóhangulatú este döntöttem úgy h belenézek, (tanulás helyett) és hajnal háromig ültem a gép elõtt, akkor is csak azért feküdtem le, mert a vonatot el kell  érni. Szóval aki szereti a mechás animokat, + drámát +harcot +romantikát, annak tudom ajánlani. (bár még nem fejeztem be, elronthatják a végét, de nagy reményeket fûzök hozzá  :D)
#5
Quote from: ManituÁltalában én is, de ehez nagyon nem illett. Inkább ölte volna meg Mikotót, aztán pusztult volna el a világ...

Vmi ilyesmire gondoltam én is...  Ha valaki elpusztítja a teljes életedet, megöli a hozzád legközelebb állókat, azt nem lehet szó nélkül elengedni. Ahoz egy angyal kell. Bár megtámadta Mikotot, de az nem elég szerintem. Ami Mai -val történt annak szvsz sokkal nagyobb kárt kellett volna tennie benne. Persze a feltámadással tárgytalan az egész.
Azért érdekel a 2. rész is, a rajzolása nekem tetszett.
#6
My(Mai) Hime -t fejeztem be. Szép a rajzolása nagyon, bár szerintem a legjobb harci jelenetet rögtön ellõték az elsõ részben. :) Jó a történet szimpatikusak a szereplõk. Annyi nem tetszett, hogy a sorozat végén mindenki feltámad. Ez egy kicsit elsöpörte az ediig szépen felépítgetett hangulatot..
#7
Battle Angel Alita: sokkal jobb a manga. (+ az anime kb az elõzményt dolgozza fel)
Berserk: szintén a manga viszi a pálmát szerintem (amedig az animét megcsinálták addig biztosan)
Gto: Jobb a manga...
Gantz: ----------"-----------
Love Hina: 100x ----------"-----------

Nem azt mondom, hogy manga MINDEN, mert sokminden hiányzik a mangákból, (OST, a kiváló hangszínészek, színek :), mozgás), így nem helyettesítheti az animét. De nekem álltalában jobban lejön a világ, és a történet hangulata. Meg ami pozitívum a mangában a saját tempódban haladsz, míg az animében ha elhúznak v elsietnek egy jelenetet (jó az utóbbi nem vsz), azzal nem lehet mit kezdeni. És vannak olyan apró poénok, amik elvesznek amiatt mert mondjuk egyidõben történnek a fõ cselekménnyel. Pld valamelyik szereplõ mormogása, amit a mangában szépen kiírnak apróbetûvel és lehet rajta derülni.
Jah és arra is vigyázok, hogy csak a jó mangákat olvassam végig (jó ==  >5-7 volume).

Mindezen szövegelésem ellenére sokkal kevesebb mangát olvastam, mint animét néztem..... :D
#8
Anime társalgó / Animét abbahagyni
2005-04-18, 15:52:44
Lain: 6. részig juttottam 1,5 éve azóta is folytatni akarom de vh sose jutok odáig.

Wolfs Rain: nagyon nagyon sokáig néztem, de végül nem fejeztem be, nem volt meg a vége utána meg nem keresgéltem.

Area 88.: ezt is folytatni kéne.... :)

+ egy ismerõsöm abbahagyta a Saikano -t a 10. résznél a figyelmeztetés után lehet neki volt igaza...
#9
Most felébredt bennem a remény. Láttam a Constantine -t. Nem lett óriási durranás. De szereintem a látványvilág nagyon jó volt. + amit értékelek: A készítõk tényleg megpróbálták átadni azt a világot. szvsz próbáltak vmi olyat írni ami hasonlít az eredeti hangulatra. (Persze elég sok negatív kritika is érte õket, szegény amerikaiak nem tudják eldönteni ki a pozitív szereplõ.... mert olyan nincs). Megnézzük még a Sin City-t is aztán meglátjuk, mi lesz.
#10
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2004-03-25, 13:15:00
Thx. Annyira a FFXPre kocentráltam hogy ilyen nyilvánvaló dolgok eszembe se jutottak.

Jee haa!!!!! :whoah:
#11
Help / Re: Help Topic Hardver/Szoftver
2004-03-25, 12:38:24
Hoi!
Elképesztő bajba kerültem. Megépítették a kollégiumban az új hálózatot, mindenki örült... jó is 10mb már jött 900kb/s el az adat kiválló. Csak az a gond hogy beszereztünk egy szemét rendszergazdát. Ennek eredménye soket ipn és 5080 as porton lehet csak töltögetni. A DC++ beállításával még megbírkóztam, de nem tudom rávenni a FlashFXP-t hogy connecteljen az FTP hez. Mi lehet a megoldás?
Thx
#12
Great Teacher Onizuka Introk... Jeee haaa. :)
#13
Offtopic / Gratulációk-Archive
2004-01-02, 12:38:55
Helló mindenkinek!
No itt is nagyon rég jártam már, úgyhogy nem tudom kinek miért kéne gratulálnom. Sajnos nem is valószinű hogy lesz időm végigolvasni az egész fórumot. De azért:

Boldog Újévet mindenkinek!
#14
Akkor max 1 nagy rambokés. :)
#15
Offtopic / Offtopic-Archive
2003-10-11, 12:07:51
Annál max a sárkány gondolatmenete vésődött be jobban:

Szőke lobogó haj = HAL= Kaja. + a pofa amit vág hozzá.  

:D
#16
Offtopic / Offtopic-Archive
2003-10-11, 11:36:37
Nem bírom ki, nekem is hozzá kell tennem hogy a Slayers a leglegjobb. :) Az volt az első "komolyabb" anime amit megnéztem. Ajánlom hogy 2-3 an nézzétek úgy lehet a legjobbakat nevetni.  :D

"Poor Mister Zelgadis :( ... You'll have to breath with this! :rotflol:" Lol.
#17
QuoteOriginally posted by Dschneider
Feltettem az utolsó Saikano OST-t is.
:appl:  

                                                Örök hála.
#18
Offtopic / Bemutatkozások
2003-09-26, 00:50:57
Akkor finomítunk

Ittas? Y/N
  If Y then
       begin
           Menyire?
             <>:haha:
             <>:rotflol:
             <>:lul:
             <> Francba csak 5xre találtam el ezt a **** gombot!!!
       end.
#19
Offtopic / Bemutatkozások
2003-09-26, 00:43:42
Á csak a loginhoz egy ittas? rádiógombot és az így bejelentkezett emberke minden üzenete mellet egy figyelmeztetõ jelzés, hogy ezt az irományt némi alkoholos befolyásoltság alatt követte el.:D
#20
Offtopic / F+
2003-09-26, 00:39:51
Én megyek az orvosi igazolásért hogy hiszékeny barom vagyok. Nem az hogy bevettem, de még tovább is adtam és el is hitték. :D
#21
Offtopic / F+
2003-09-26, 00:32:46
Látszik menyi híradót/híreket nézek/halgatok. Meg is van az eredménye: beveszek mindent mint hülyegyerek a kanalasorvosságot. ;)
#22
QuoteOriginally posted by zsozso
A lepényhal elõször.

:hahaha:
#23
Anime társalgó / Mennyi anime-t nézel?
2003-09-26, 00:27:31
Minden archiválási megoldás kitünõ, egy a lényeg mihez van "kedved"??

"kedv":= "€ or $ or £ or Ft"

:hopp:
#24
Offtopic / Bemutatkozások
2003-09-26, 00:23:50
De jó dolga van valkinek Vash! :)
#25
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-09-26, 00:18:34
Jó ha DB-t nem akartok akkor legyen inkább Sailor Moon!

*mindenki lelövi/megkéseli/máglyára küldi/felnégyeli/kerékbe töri/megmérgezi/agyonveri/megfojtja/megkövezi/aranyba önti(folyékonyba) Rhyagellét és a vele egyetértõ keveseket*

Ok csak vicceltem. :D :D :D

De tényleg!
#26
QuoteOriginally posted by VASH
Kb. ez a nagy ****vasgomba helyzet...
A remény hal meg utoljára... Lehet még akár jó is. De az biztos hogy az animéhez nem lesz szinte semi köze. Arra nem érdemes számítani.
#27
Offtopic / F+
2003-09-25, 14:31:42
:wtf: Ha ez igaz akkor nagyon, nagyon félelmetes világban élünk... Látszik miért nem szeretem a focit. Még sajnálnám is a fickót csak ne ORTTs lett volna. :o
#28
Anime társalgó / Legjobb animék
2003-09-25, 14:23:09
QuoteOriginally posted by VASH
vagy kezdi az egészet előről...
:D Meg kéne már nézni a GT mert csak a Z láttam végig. Csak az a gond hogy nem valószinû hogy felkerül az usteamre. :)
#29
Offtopic / Gratulációk-Archive
2003-09-25, 14:18:44
Gratulálok mindenkinek mindenhez. Az õslénynek fõleg. :)
#30
Vagy fél év és jön a 3. befejezõ része. (esetleg 4- 5 részesre tervezték nem tudom hirtelen, de fogják elkapkodni az biztos)