Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - katedralis

#1
Manga / manga boltok
2005-11-11, 21:44:25
Quote from: Raggie GordonAz interneten van tehát egy pár lelõhely, de szerintem hangulatosabb újságból olvasni! Esetleg boltokat, vagy antikváriumokat nem tudtok, ahol lehet mangát venni?? Lehet esetleg külföldön is csak ne túl messze!


Szia!
Lehet hogy vigasztal, lehet hogy nem: a Lurdyban nyilt egy KING COMICS nevû képregénybolt. Fõleg németül, de lehet rendelni angolul is. Továbbá az http://aoianime.animehq.hu oldalon találtam ezt a honlapot ahol lehet mangát rendelni //www.animebolt.hu.
#2
Offtopic / manga párti
2005-11-11, 21:28:31
[COLOR="RoyalBlue"][/COLOR] Én a mangát olvasom el elõször legtöbbször és utána nézek animét, ha van. Ezek alapján a mangát részesítem elõnybe.
#3
Manga / Anatolia Story
2005-11-11, 21:25:30
Ez volt az utolsó mangám amit olvastam - átnéztem, mert kínaiul sikerült letölteni - és teljesen beleszerettem. Ez egy fantasy manga. Rörviden: Van egy lány akit Yurinak hívnak és 14 éves, egy nap egy pocsolyából kinyúló két kéz lehúzza és ie. 14. századba kerül, ahol ki akarják végezni, de megmeni a herceg.

Aki szereti a régi korszakokba visszanyúló, szerelemben nem hiányos mangát annak nagyon ajánlom. :)
#4
Legutóbb a Akuma na Eros, Ranma 1/2, Kanata kara volt nálam terítéken. Mindegyiket imádom!:)