Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: zolan43Újrarajzolásról nem tudok.
7. kötet (ch041 - The Trials Of Morisato)
Köszönöm :merci:
Lehet, hogy rövidre zárom a kérdést, és megrendelem az új kiadást, meglátjuk, mi lesz.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

zolan43

Quote from: DarkstarHányadik kötettõl van kb a "váltás"?
http://gateway.cjb.net/AMG/Character_Pages/Goddesses/Belldandy/Bell-Evolution.htm
Képekkel bemutatva a változás.

Alkyra

Ez egy nagyon aranyos manga! Humor/romantika s egy csöppnyi dráma van benne, de pont el van találva a súlyozás.
Az alapsztori eléggé õrült(nahjó a  Midori No Hibi után nincs eléggé õrült sztori.  :haha: ): Egy srác aki a ikertestvérét üldözi, ezért átmegy abba a suliba ahol a ikertestvére van.A poén az, hogy az ikertestvér egy lány... :)
Így nincs más választás, a srácnak be kell öltöznie lánynak.^^
S ebbõl adódnak a problémák s kapcsolatok.(jó kis háromszögek alakulnak ki majd. :)  :) )

Ha van rá idõtök, Moha s Lazzaret, akkor olvassátok el. Nem hosszú manga.(rövidebb mint a Midori No Hibi...sajnos...)
A többieknek pedig akkor ajánlott, ha egy könnyed, vicces, ám nagyon szép romantikus mangára vágysz.

Értékelés: 9.5/10 (-0.5=röviiddddd.....)

Moha

Érdekesen hangzik. ^_^
Majd letöltögetem.

Rounin

Huhh.. könnyeim feltörölve, rekeszizmok gyógymasszázson túlesve. Nagyon aranyos, kellemesen idióta vígjáték egy leányról, aki egy sárkány és a megölésére küldött harcos gyermeke :D Szegény lánynak nem elég, hogy kissé fura szülei vannak, de farka és szárnyai nem hagyják beteljesedni szerelmét (a popénekes/sárkányölõ/vitéz harcos szõke ifjúról van szó blehhh :D)

De létezik egy ital a legenda szerint, mely elfogyasztóját emberré teszi. És a kaland kezdõdik =]

Aki szeret nevetni, annak feltétlenül ajánlom^^

kikuchiyo

Miyamoto Musashi életét feldolgozó történelmi-akciós-kalandos manga.

A rajzok páratlanul kidolgozottak, részletesek, cserébe viszont a mozgásokat nem sikerült mindig természetesen ábrázolni.
Failure is the default option

Moonshiner

Haláli az egész, akkora poénok vannak benne, hogy kiesel a fotelból!
Van egy harcmûvészmesternek 3 lánya. Jön látogatóba hozzájuk Ranma aaz apjával aki kiment Kínába kung fut tanulni, és neki kell egy mennyasszony. Ezt a szerepet a család a legkisebb lányra sózza rá, mer' mikor meglátják a fiút az lány, az apja meg egy panda. Ugyanis amíg Kínában voltak beleestekk az elátkozott tavakba, met nem tájékozódtak megfelelõen.
Ebbõl a helyzetbõl kiindulva egy fergeteges mangát tarthatsz majd a kezedben (számítógépeden).
Úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek. :)

kikuchiyo

Belenéztem ebbe a Dragon Half-ba, de ez sajnos számomra értékelhetetlen.

Rettenetesen primitív, nagyon gyengén van megrajzolva, ráadásul egy amatõr még ki is színezte.

Rounin

Quote from: kikuchiyoBelenéztem ebbe a Dragon Half-ba, de ez sajnos számomra értékelhetetlen.

Rettenetesen primitív, nagyon gyengén van megrajzolva, ráadásul egy amatõr még ki is színezte.

:3x3: A színezéssl kapcsolatos problémát még megértem, de miért gyenge a rajzolása? Ilyen alapon a Slayers is gyenge :3x3: és primitív. :confused:

kikuchiyo

Ha már itt tartunk, a Slayers rajzolása sem tetszik.

Persze nagyon könnyen lehetséges, hogy az én ízlésem rossz, vagy csak el vagyok kényeztetve, elõtte Vagabondot, Blame!-t, Lone Wolf and Cub-ot és hasonlókat olvasgattam, és azokhoz képest mellbevágóan taszító volt ez a Dragon Half.

Mindez nem jelenti azt, hogy lebeszélnék bárkit is az elolvasásáról. Legfeljebb neki sem fog tetszeni.

Rounin

Quote from: kikuchiyoHa már itt tartunk, a Slayers rajzolása sem tetszik.

Indirekt megközelítés sikeres^^ Le mertem volna fogadni. Alapvetõen ezzel a stílussal van bajod. Ergo nem gyenge, csak neked nem tetszik :lazza: Lehet, hogy én vagyok igénytelen, de szerintem aranyos.. de hát ízlésficam kérdése^^

zolan43

Mozgalmas fejezet. -Alnak Glatony mutatja az utat "apához", Scar meg a kiscsaj követik öket. Mastang embereit különbözõ helyekre vezényelik, közben Ed és Ling harcol Envy igazi alakjával.-

Fazék

Mivel én küzdöttem olyannyira, hogy mások is ugorjanak neki a Dragon Half-nak, el kell ismernem nekem is nagyon tetszik, legalábbis ami keveset olvastam a mangából és láttam az animét :) akkora ökörség, hogy nekem bejön :D

Rounin

Quote from: FazékMivel én küzdöttem olyannyira, hogy mások is ugorjanak neki a Dragon Half-nak, el kell ismernem nekem is nagyon tetszik, legalábbis ami keveset olvastam a mangából és láttam az animét :) akkora ökörség, hogy nekem bejön :D

Nekem sokkal csábosabb ajánlóm akadt Nálad :D de a manga helyét Te mutattad meg, szóval :merci:

Alkyra

Quote from: RouninNekem sokkal csábosabb ajánlóm akadt Nálad :D de a manga helyét Te mutattad meg, szóval :merci:

Ez engem is érdekel..belekukkantok...úgyis kell most nekem vlm vidám cucc.^^

Alkyra

Belenéztem s nekem nem tettszik. Mármint a rajzolása. Egyb. egész ok lenne, de  
ez úgy néz ki mintha fanart lenne.Mind1.
Tud vlk egy humoros mangát? Kéne vlm nagyon vidám cucc.
Bármi jöhet.(Love hina/Midori no HIbi/School Rumble kihúzva)

Alkyra

én írtam ismertetõ az aonianime-n róla.^^ ismerem.
hmm...vlm más kéne..megyek keresek vlm-t..

Rounin

Quote from: AlkyraBelenéztem s nekem nem tettszik. Mármint a rajzolása. Egyb. egész ok lenne, de  
ez úgy néz ki mintha fanart lenne.Mind1.

Akkor nézd meg az ftp-n fentlévõ animét :rolleyes: Marhára nem fanart, de valami láma belenyúlt.

Alkyra

Quote from: RouninAkkor nézd meg az ftp-n fentlévõ animét :rolleyes: Marhára nem fanart, de valami láma belenyúlt.

Jó.^^De most épp Tokyo Undergroundot nézek. Azt befejezem s nekikezdek ennek.^^

Rounin

Quote from: AlkyraJó.^^De most épp Tokyo Undergroundot nézek. Azt befejezem s nekikezdek ennek.^^

Jaigen, az animet azért ajánlottam, hogy lásd, nem fanartról van szó. Mellesleg kétlem, hogy a rajzolása elnyerné a tetszésed, de talán a seiyuu-k kiváló munkája feledteti veled a rajz hátulütõit (ami imho továbbra is aranyos :D )

zolan43

Quote from: White SeeDGolden Boy Manga:
Valaki! Honnan tok leszedni golden boy mangát?!?!?! :bruhuhu:

A 3. kötet elsõ fejezeténél tartanak a fordítással, elég lassan haladnak vele...
http://www.ayanami.fr0zen.com/manga/manga_goldenboy.htm

zolan43

Az ellenség is megérkezett. A legjobb rész pedig az Orihime-Rangiku csevej közbeni látvány.

zolan43

Végre megjött a folytatás. A csapat elindul a kikötõ felé Farnese bátyjával és võlegényével.

katedralis

Legutóbb a Akuma na Eros, Ranma 1/2, Kanata kara volt nálam terítéken. Mindegyiket imádom!:)

Maron

Midori no Hibi - 10/10 :jee:
Aki jót akar nevetni, kötelezõ darab :D

Ichitaka

Nem tudjátok, hogy az Edenbõl lehet-e beszerezni a v11 c70-nél újabb fejezetet? Tudom, hogy licenszelték a sorozatot, és ezért a Mangaproject csoport már valószínû nem fordít és tesz fel újabb részt, de nincs esetleg valami más lehetõség?

zolan43

Ezt a mangát csak erõs idegzetû egyéneknek tudom csak ajánlani. (emberi test sérüléseinek naturális ábrázolása, "Killing Spring", hentai részek)
SPOILER [COLOR="LemonChiffon"]Kisorsolnak egy 9.-es standard 42 fõs osztályt (21-21 lány-fiú). Egy kiürített szigetre viszik õket ahol mindenki kap egy túlélõ csomagot benne élelem, térkép és egy valamilyen fegyverrel (jégvágó, kés, pisztoly, Uzi, gránát...) 3 nap elteltével csak egy élheti túl. A szigetet sakktábla szerûen felosztották és 6 óránként közlik a meghaltak neveit és az új veszélyzónákat (-> ha valaki belép oda annak felrobban a jeladóval felszerelt nyakörve)
Ideális környezetet teremtenek ahhoz, hogy kihozzák mindenkibõl a legroszabb énjét. "A Program" néven mutatják a TV-ben, fogadásokat kötnek.
Az osztály nagy részének van valami "kis" beütése.
"hardcore" Souma a hentai részek királynõje. Az új diák: Kawaga a tavalyi Program túlélõje.[/COLOR] SPOILER
A befejezõ 15. kötet még nem jelent meg, a 14.-et csak RAW-ban találtam.

Ramiz

Nekikezdtem a Bleach-nek, tetszik a laza stílus :lazza: meg a poénok :lul: . :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: roderickugye standalone mód az amikor megszünteti az agy a kapcsolatot a hálóval, vagylegalábbis így vettem ki.
Hmmm... Stand Alone Complex-re gondolsz? Vagy csak standalone mód? Mert a S.A.C. nekem másnak tûnt, ilyen netrõl lekapcsolt mód meg biztos van, de nem tûnt fel.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

mmm, asszem ez az elsõ mangám... nem rémlik, hogy korábban ilyesminek veselkedtem volna...

tegnap 6 kötetet gyûrtem be, a 7.et (15. kötet) már csak azért nem, mert hajnali 2 volt... mondjuk nem a legokosabb ötlet volt pont a legmonstasabb, sötétebb, hentelõsebb részt éjfél környékén olvasni, mikor a függöny és az ablak irányából fura hangok jöttek... de azért el tudtam aludni (valahogy :haha: )
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.