Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Fazékhuh, haladok, már csak 300 könyvjelzõt kell átnéznem és törölnöm, vagy bepakolnom a megfelelõ kategóriába... hogy én hülye mi a fenének gyûjtöm ezeket... :rolleyes:
Mi a fenének gyûjtöd ezeket, te ...? :__devil:  (jól esett, köszi :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

Quote from: Raggie Gordonmindenki gyûjt valamit! Vagy ha mást nem akkor tapasztalatot! :D
Bezony! :)
Én is gyûjtök kártyanaptárokat, s könyvjelzõm is van egy rakat, de nem 300, vizsont a kártynaptárból összesen 800 darab van, szépen egy rakáson. Ja és ezek között vannak animések is, hála Nokinak! :D (Bõvebben a gyûjteményekrõl a honlapomon is olvashattok)

És szerintem ez a mondat örökérvényû marad: "Minden ember gyûjt valamit, csak legfeljebb titkolja." :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Quote from: MeskeÉs szerintem ez a mondat örökérvényû marad: "Minden ember gyûjt valamit, csak legfeljebb titkolja." :)
Bölcsességnap? Tudok jobbat: "Minden ember gyûjt valamit, kivéve, amelyik nem." Élet Nagy Igazságai Mondások rulez! :cool: A "kedvenceim" az "Az élet olyan, mint a ..." kezdetû "bölcsességek". Nincs olyan kezdés (szó szerint: nincs egy sem!), amit ne lehetne egy remek álbölcsességgel úgy befejezni, hogy azt utána könyvjelzõre és képeslapra ne lehessen eladni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Dragon

Quote from: RamizBölcsességnap? Tudok jobbat: "Minden ember gyûjt valamit, kivéve, amelyik nem." Élet Nagy Igazságai Mondások rulez! :cool: A "kedvenceim" az "Az élet olyan, mint a ..." kezdetû "bölcsességek". Nincs olyan kezdés (szó szerint: nincs egy sem!), amit ne lehetne egy remek álbölcsességgel úgy befejezni, hogy azt utána könyvjelzõre és képeslapra ne lehessen eladni.
"Az élet olyan, mint ez a reklámképeslap: megkaptad, de nem tudsz mit kezdeni vele."
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Meske

Quote from: bpka000"Az élet olyan, mint ez a reklámképeslap: megkaptad, de nem tudsz mit kezdeni vele."
:lol: Ez nagyon ott van! :lol:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Fazék

Quote from: MeskeBezony! :)
Én is gyûjtök kártyanaptárokat, s könyvjelzõm is van egy rakat, de nem 300,..
hehe a 300 az csak amit rendbe kell raknom :) vagyis összesen 600 rendberaknivaló könyvjelzõm volt + eddigi könyvjelzõm kb még 1x ennyi :) lementve html file-ba 1 MB az egész :D

animoni

Quote from: Fazékhehe a 300 az csak amit rendbe kell raknom :) vagyis összesen 600 rendberaknivaló könyvjelzõm volt + eddigi könyvjelzõm kb még 1x ennyi :) lementve html file-ba 1 MB az egész :D
Mi a fenének tartatok ti a gépen könyvjelzõket :wtf: ?????Egyátalán minek oda könyvjelzõ?????
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Raggie

Quote from: Fazékhehe a 300 az csak amit rendbe kell raknom :) vagyis összesen 600 rendberaknivaló könyvjelzõm volt + eddigi könyvjelzõm kb még 1x ennyi :) lementve html file-ba 1 MB az egész :D
Tényleg?! Ez nem semmi! :jee: De van hozzá ennyi könyved is?? :)

Ramiz: Életbölcsességek nem jók semmire! Szvsz.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonRamiz: Életbölcsességek nem jók semmire!
Ím a legigazabb életbölcsesség! ;):)

Raggie

Quote from: PirulaÍm a legigazabb életbölcsesség! ;):)
Bazzzz.... lefordultam a székrõl! :D :D több okból kifolyólag is....
ez jóó volt!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: animoniMi a fenének tartatok ti a gépen könyvjelzõket :wtf: ?????Egyátalán minek oda könyvjelzõ?????
Te csak ezt az egy oldalt szoktad nézegetni, vagy ilyen rohadt jó memóriád van, hogy az összes web-címet vágod fejbõl? vagy nem szereted a könyvjelzõket és inkább a google-t használod mindig?

Moha

Quote from: bpka000"Az élet olyan, mint ez a reklámképeslap: megkaptad, de nem tudsz mit kezdeni vele."
Ez nagyon ász! :jee: :lol:

katz

Quote from: BonciA stílus maga az ember...
Akkor te most homokos vagy?

Milyen érdekes, hogy élõben egy büdös szavad sincs, csak lapitasz a háttérben. Ha kiveszed a fejed a monitorból akkor miért nem mersz/birsz/akarsz beszólni senkinek? (itt most szeretnék utalni egy másik, általam nem kedvelt emberfajtára a netcigányra :rolleyes: )
Quote from: BonciNézzük a viták végeinek lehetséges alternatíváit:
1. másik fél egyetért veled: ez egy okos gyerek.
2. másik fél nem ért egyet, de nem hátrál meg: ez hülye.
3. másik fél nem ért egyet, de elege lett a vitából, és lelép: ez hülye és gyáva is.
Más alternatívát tõled még nem láttam.
1. Nem feltétlenül. Képzeld, vannak olyanok is akik tõlem függetlenül jutottak hasonló következtetésre egy adott témában...
2. szóval szerinted pl Djinn és Pirula hülye? Én értelmes vitapartnernek tartom õket...
3. Az elsõ fele te vagy, másikat meg elfogadom az általad kinyilatkoztatott tökéletes önismeretnek.
4. másik fél nem képes folytatni a vitát, mert még saját magát sem ismeri eléggé pl Ramiz és bpka...

Ramiz

Quote from: PirulaÍm a legigazabb életbölcsesség! ;):)
Ha ott lenne elõtte, hogy "Az élet egyetlen örök igazsága, hogy...", akkor az lenne... persze akkor is csak ironikusan.

.Attila

Quote from: katzAkkor te most homokos vagy?
Milyen érdekes, hogy élõben egy büdös szavad sincs, csak lapitasz a háttérben. Ha kiveszed a fejed a monitorból akkor miért nem mersz/birsz/akarsz beszólni senkinek? (itt most szeretnék utalni egy másik, általam nem kedvelt emberfajtára a netcigányra :rolleyes: )
Én volnék netcigány? Nem én mosolygok mások pofájába aztán lehülyézem, lebuzizom a neten. Darkstarnak sem szemtõl szemben mondtad meg a véleményed, hanem itt.
És élõben sem vagyok mindig szûkszavú, helyzet adja, hogy mikor hogyan viselkedem. Bármely közeli barátom ezt meg tudja mondani. Te egyre kevésbé vagy az, mert egyre inkább az az érzésem, hogy amit Emarsharaere mondtál, az valójában rád illik (vmennyire ezt volt az érzésem már akkor is, amikor vele vitatkoztál, csak mivel az nem az én vitám volt, nem szóltam bele).
Rajtad kívül mindenki tud itt normálisan írni. Ha nem tudsz elfogadni bizonyos normákat, akkor húzz el innen.
Quote1. Nem feltétlenül. Képzeld, vannak olyanok is akik tõlem függetlenül jutottak hasonló következtetésre egy adott témában...
2. szóval szerinted pl Djinn és Pirula hülye? Én értelmes vitapartnernek tartom õket...
3. Az elsõ fele te vagy, másikat meg elfogadom az általad kinyilatkoztatott tökéletes önismeretnek.
4. másik fél nem képes folytatni a vitát, mert még saját magát sem ismeri eléggé pl Ramiz és bpka...
1. te agyi nyomorék, én nem azt mondtam, hogy csak az lehet értelmes ember, akit te gyõztél meg a saját igazadról. Szövegértelmezés, általános iskolában tanítják...
2. nem olvastam ezt a topicot, de más topicban láttam, hogy Djinn-nel való vitád során nem jutottatok eredményre, hanem Djinn inkább hagyta a dolgot, mert akkor is reménytelen voltál.
3. nem magamról beszéltem, de látom már, hogy nálad hogy megy egy vita: az elején elmondom a véleményem, arra mond vmi nem egybefüggõt a másik, megmagyarázom, hogy szerintem miért nincs igaza, õ még mindig nem ért egyet, hát akkor elkezdem lehülyézni, baromozni, és sértegetem ott, ahol tudom. Ajánlom, hogy ne menj el üzletkötõnek soha a büdös életben...
4. szerintem (olvasd csak figyelmesen: SZERINTEM) nincs olyan ember, aki ismerné önmagát. ide tartozol te is. sose látod magad kívülrõl, mások visszajelzése meg nem biztos, hogy pontosak (más emberektõl más visszajelzéseket kapunk, ergo nem biztos, hogy bárkitõl helyes visszajelzéseket kapunk). pontatlan visszajelzésekbõl meg sosem lesznek pontos következtetések. de te biztos superhuman vagy és így huszonfaszomtudja hány évesen már tökéletesen ismered önmagad, amire a világ legnagyobb bölcsei, filozófusai, pszichológusai etc. sem voltak képesek...

Ramiz

Quote from: katz4. másik fél nem képes folytatni a vitát, mert még saját magát sem ismeri eléggé pl Ramiz és bpka...
Áhhh, nem akartam beleszólni (megint) egy veszekedésbe... miért kellett ez most! Olyan vagy!!! Most miért kellett?! Különben is, pont erre reagáltam a Vallások...-ban, erre nem reagálsz semmit, csak megismétled azt, ami azt jelenti, hogy mi, veled szemben, nem ismerjük magunk, nem vagyunk komolyan vehetõk stb, és mindezt arra alapozva, hogy te azt mondogatod, hogy nem értesz minket...
Áhhh, hagyjuk...

.Attila

Quote from: RamizÁhhh, nem akartam beleszólni (megint) egy veszekedésbe... miért kellett ez most! Olyan vagy!!! Most miért kellett?! Különben is, pont erre reagáltam a Vallások...-ban, erre nem reagálsz semmit, csak megismétled azt, ami azt jelenti, hogy mi, veled szemben, nem ismerjük magunk, nem vagyunk komolyan vehetõk stb, és mindezt arra alapozva, hogy te azt mondogatod, hogy nem értesz minket...
Áhhh, hagyjuk...
Hagyjad Ramiz, nyílván hülye vagy, mint én is. Majd megyünk együtt a pokolra ;)

Ramiz

Quote from: BonciHagyjad Ramiz, nyílván hülye vagy, mint én is. Majd megyünk együtt a pokolra ;)
Én nem hiszek a pokolban (sem)... ja, ezzel megint bebizonyítottam, hogy hülye vagyok... francba... :__devil:

.Attila

Lehet, hogy akkor mégis szánok egy 10-est arra, hogy igénybe vegyem egy évre ezt a webhosting szolgáltatást, és akkor azon lenne a honlapon, ahova majd a japán kintléttel kapcsolatos dolgokat (infok, fényképek, esetleg videok) rakom.
Viszont akkor kéne segítség egy igényes honlap gyártásához. Van Dreamweaver MX-em, ha azt vki ismeri, nagyon örülnék, ha tudna vmit tanítani belõle.

Kvikveg

Quote from: kisviragfrekátvitel: ha jól emlékszem, 20Hz-20kHz között van az emberek által hallható hang tartománya, a gyártók arra törekszenek jó minõségnél, hogy ezen a tartományon kívül teljesítsenek
Quoteés az miért jó, mikor azt már nem is vagyunk képesek hallani, max a kutyánk fog behányni az óljába (volt egy ilyen élményem, valami ilyen hang-teszt CD volt, nem is tudom milyen frekvenciákkal, de a hallhatón túl is, nekünk csak kis kellemetlen fejfájást okozott, de miután kimentünk, azt vettük észre, hogy a teljesen egészséges dobberman szerencsétlen behányt, meg "kicsit" nyugtalan volt.....)
Hat ez kesz...  :lul:  :lul:  :lul:
Nyestriasztonak is megfelel... :D

Quote from: kikuchiyoEzúton kívánok egy combvastagságú lóalkatrészt annak a jómunkásembernek az output slotjába, aki ezt a teljes útzárat kitalálta, meg úgy általában azoknak is, akik megszervezték a mai programokat.
Ujujuj, ezt megjegyzem magamnak.  :lul:

Oh, en a Nagykovacsi tuzijatek felso szegmenset neztem, a keriteslecek garazsban torteno alapozasa kozben, kicsit beszipuzva... De jo volt. A taps is. :D

Quote from: TurboKMondjuk 1500 forintot még megér az a hangfal, attól függetlenül hogy még egy füldugó is jobban szól nála.
:D Nekem is ez volt a gyanum, de kb arra kell, hogy animezhessek a noveremmel anelkul, hogy ketten szivnank fejhallgatoval (eloszto van).

Quote from: Fazékhuh, haladok, már csak 300 könyvjelzõt kell átnéznem és törölnöm, vagy bepakolnom a megfelelõ kategóriába... hogy én hülye mi a fenének gyûjtöm ezeket... :rolleyes:
Hehe, ismeros az erzes... Ha mar ket oldalas a gyujtemeny... Felet tuti nem hasznalom, de nincs lelkierom leirtani mindet egyszerre...

Lythis: grat a rutinhoz! :jee:

Mellesleg hetvegen lementunk csaladdal Balatonra. Egeszen Hegyeshalomig ezt hittem. Mentsegemre szoljon, hogy vegigszenderegtem az utat. Szoval szulinapom es diplomam alkalmabol vegre elmentunk a Grossglockner Hochalpenstrassera, es Krimmlbe a vizesest megnezni. Kb 9 eve voltam ott noveremmel, de ketevi rinyalas utan feladtam, hogy eljutok oda megegyszer, foleg csaladdal... Vannak meg csodak, hat nem jo fejek? :D
(Kepek kesobb.)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

megvan elsõ negatív rep-em... de hogy pont erre... :rolleyes:
QuoteElfen Lied     08-21-2005 22:49     nagyon nincs igaza

és persze megint egy név nélküli vélemény...

de tényleg szívesen elvitatkoznék a jóemberrel, szóval kérem azonosítsa magát :)

edit: belegondoltam, hogy ha az összes Elfen Lied fanatikus adna negatív rep-et, akkor azt hiszem igen hamar a rep tabella aljára kerülnék  :eeek: :haha:

edit2: de ezt komolyan nem értem. még ki is fejtettem, hogy miért nem szeretem az anime-t... ez fájt. szívenszúrt. belataposott szöges bakanccsal a lelkembe. egy életen keresztül nyomot fog hagyni bennem :haha:

Cobra

Akartam adni vígasztalásul 1 pozitívat, de látom 7-es a rep-ed, szóval ne sírjál   :ejnye:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

Quote from: CobraAkartam adni vígasztalásul 1 pozitívat, de látom 7-es a rep-ed, szóval ne sírjál   :ejnye:
fene, pedig pont egy jótékonysági hullámban reménykedtem! :D :ad:

Djinn

Valaki magyarázza már el, hogy mûködi az a rep dolog. Nekem csak 3-as a rep power-em, de ha a Member list-et Reputation szerinte rakom sorba, mégis sok olyan ember elött vagyok, akinek mondjuk 4,5 vagy 6-os? Vagy a kettõnek semmi köze egymáshoz?  Akkor mibõl lesz a rep power? :3x3:
Biztos el lett már magyarázva a dolog, és én nem olvastam vissza, de lusta vagyok...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: DjinnValaki magyarázza már el, hogy mûködi az a rep dolog. Nekem csak 3-as a rep power-em, de ha a Member list-et Reputation szerinte rakom sorba, mégis sok olyan ember elött vagyok, akinek mondjuk 4,5 vagy 6-os? Vagy a kettõnek semmi köze egymáshoz?  Akkor mibõl lesz a rep power? :3x3:
Biztos el lett már magyarázva a dolog, és én nem olvastam vissza, de lusta vagyok...
A rep powered azt jelent, hogy ha adsz valakonek pozitiv/negativ repet, az mennyit "ér". Ez a fórumon eltöltött idõ és a postjaid számának függvénye. Amikor rep. szerint rendezed a member listet, az a mások által adott pontokra vonatkozik, ezt a User CP-ben tudod megnézni, hogy össze mennyi van, ill., hogy kiktõl kaptad az utolsókat.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarA rep powered azt jelent, hogy ha adsz valakonek pozitiv/negativ repet, az mennyit "ér". Ez a fórumon eltöltött idõ és a postjaid számának függvénye. Amikor rep. szerint rendezed a member listet, az a mások által adott pontokra vonatkozik, ezt a User CP-ben tudod megnézni, hogy össze mennyi van, ill., hogy kiktõl kaptad az utolsókat.
Ha a kis mérlegre kattintok, ott ugye kiírja hány rep pontom ban. A User CP -ben csak egy kommentet látok, ez azt jelenti, hogy csak egy valaki kommentálta eddig, hogy miért adott nekem pontot? Vagy csak a legújabb van kinn és a többit vissza lehet nézni valahol?

Darkstar

Quote from: sirtomiHa a kis mérlegre kattintok, ott ugye kiírja hány rep pontom ban. A User CP -ben csak egy kommentet látok, ez azt jelenti, hogy csak egy valaki kommentálta eddig, hogy miért adott nekem pontot? Vagy csak a legújabb van kinn és a többit vissza lehet nézni valahol?
A User CP "fõoldalán" van egy  Latest Reputation Received sor, ítt írja, hogy  xxx points total. Ha ezt legördíted (jobb szélén a nyilak), akkor az utolsó öt repet lapod, hogy milyen, mikor/melyik postért kaptad, + a kommentet.

Ed.: Már csak 92 post a százezerhez!!!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarA User CP "fõoldalán" van egy  Latest Reputation Received sor, ítt írja, hogy  xxx points total. Ha ezt legördíted (jobb szélén a nyilak), akkor az utolsó öt repet lapod, hogy milyen, mikor/melyik postért kaptad, + a kommentet.
Köszi a választ :)
Akkor ezek szerint eddig csak egy ember indokolta a nekem adott rep pontot.

Djinn

Quote from: DarkstarA rep powered azt jelent, hogy ha adsz valakonek pozitiv/negativ repet, az mennyit "ér". Ez a fórumon eltöltött idõ és a postjaid számának függvénye. Amikor rep. szerint rendezed a member listet, az a mások által adott pontokra vonatkozik, ezt a User CP-ben tudod megnézni, hogy össze mennyi van, ill., hogy kiktõl kaptad az utolsókat.
:merci: a választ!
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Quote from: White SeeDÉééssss igen. Tegnap bekapcsoltam a tv-t mivel egész nap vihar volt és a laptop lemerült.
És mi megy??

mónika show...... már nem tudtam mi hiányzott az életembõl. hát ez.
De hogy ne legyen hiány az örömbõl jött a balázsshow, gagyi brazil szappanopera majd az este megkoronázásaként gyõzike show....
Persze mivel vihar van ezért a csatornák fele elszáll mint A+, cool viasat, szal az összes nézhetõ csatorna...
Király egy este volt tegnap.

Itt jegyezném meg, hogy én szeretem az esõt, de mikor bokáig érõ vízben kell hazabaktatnom azt már én se szeretem. a hûvös idõ maradhat de lehetne szárazabb...

Még jó hogy mire én hazaérek melóból a showknak már vége van, a brazil sorozatok miatt meg nem kapcsolom be a tv-t. Pedig tv függõ vagyok, de most kezdek az olvasásra visszaszokni, meg hát animekat nézek inkább.