Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: White SeeDÉs mi megy??
Miért nem vettél elõ egy könyvet? ;)
QuoteMég lenne pár kérdésem:
http://www.rodatabase.org/ -> itt van egy világtérkép is.

A másikra: hogyan van neked 120-as dex-ed? :3x3: Annyi nem lehet. Dmg az lehet, de dex...
Na, a dmg levonásnak 2 oldala van, ez a statjaid között is látszik:
def: x + y

x: a páncélzatodból, ruháidból jön, a sebzésbõl %-os arányban von le, azaz a sebzésbõl x%-ot levon.

y: a VIT statból származik, mindig konkrét értéket von le, független a sebzés nagyságától.

Így egyértelmû, hogy korai szinteken a VIT van nagyobb hatással, késõbb pedig a páncélzat.

Lehet, hogy a bogár, amivel találkoztál, nagy deffel rendelkezik vagy az is elõfordulhat, hogy a semleges elementális támadásokra rezisztens (pl. van egy eggyra nevû tojás lény, rajta a semleges támadások csak 25%-ot sebeznek). Ha errõl van szó, akkor vegyél silver vagy fire nyilakat, azok rendesen fognak sebezni.
Érdemes a szörnyek elementáljainak utánanézni a fenti adatbázison.

.Attila

Fire nyíl: ezen a szigeten. Albertából visz el hajó oda (csak beszélj a hajó elõtt álló npc-vel).
A bankár arra jó, hogy pénzt adhass át egy másik karakterednek (ugyanazon accounton belül).

kikuchiyo

100000

(user was banned for this post)
Failure is the default option

Darkstar

Ha valaki akar sok idóta postot látni, menjen a fõoldalon a Webhosting témára. Annyira felb****ta az agyamat pár hozzászólás (nevet nem mondok), hogy most sokáig el fog tartani, amíg lehiggadok.  :mad:  :b+:  :linsux:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Hát elhiszem.
Van pár emberke, aki azt hiszi, hogy õ itt a jani, és mindent jobban tud. :ejj:
Váltig nem értem, miért kell alternatív megoldásokat ajánlani, ha egyszer zsozso megírta, hogy hogy lehet támogatni. Ennyire nem bírják megérteni, hogy ez csak így lehet legális?! :confused: Meg ha már zsozso létrehozta a céget, az nem üzemelhet negatívban, különben jön az apeh és game over...
Érthetetlen, mennyi marhaságot összehordanak, és leugatják azt, aki kiigazítja õket, meg hajlandó a webhostot igénybevenni.
Felhúzott a dolog engem is, az biztos... :grrr:

Én speciel nagyon örülök a webhostnak: végre van egy tárhelyem, aminél nem kell félnem, hogy önkényesen törlik, nincs reklám és szuper gyors.
Ja, és van egy normális email címem, aminél végre nem késnek 2 napot a levelek, mint a mailbox-on...

Fazék

kivételesen ezen én már nem idegeskedek. ismét remek példa, hogy az emberek tárt karokkal fogadnak, ha valamit ingyér adsz nekik, majd amikor nyakig vagy a sz@rban ott állnak körülötted tanácstalanul és nyújtják feléd a nádszálat, mert különben macera lenne utána kezet mosni...

Darkstar

Na most végképp kiborult a bili, ebbõl a gyerekbõl nem sokat hagynék egyben, ha találkoznék vele. Idézem:
"ROFLOL USTEAM!!!!!

Hát halljátok, aszittem megszakadok a röhögéstõl, mikor olvastam a sok buzgómócsing postját!
Emberek! Nem hiszem el, hogy ennyire tövig képesek vagyok benyalni Zsozsonak!!! LOL Ha még csaj lenne....

Nem veszitek észre, hogy ez az egész, amit mûvel, lelki terrornak hívják? Fenyegetõzik, hogy bezárja a servert, fizettek, mert féltek, újra mûxik a server.... és ezt már másodjára!! (vagy talán már harmadjára...? nem is tom már).

Nem azért mondom, de animéért pénzt kérni egyszerûen gyûlöletre méltó dolog.

zsozso írta:
A tamogatas helyett bevezetett webhosting eddig 8000 regisztralt felhasznalobol 8 embert erdekelt, legyetek szivesek megerteni, hogy a havi koltsegek iszonyatosan megnottek, es mar nemtudom kifizetni a kovetkezo honapot sem. Akit erdekel az oldal blablabla
DISREGARD THAT, I SUCK COCKS!

Embereeeeeek!!!!!!! vegyétek már észre magatokat!!!
Ha valaki képes valamiért pénzt fizetni, hogy a netrõl letölthesse, az nem normális!!! Simán meg lehet szerezni mindent ingyé! A neten farkastörvény uralkodik, aki erõs, túléli, aki gyenge, az meg DÖGÖLJÖN MEG! USteam túl sokat vállalt magára, és most a saját súlya alatt fog összeroppanni ÉS EZ ÍGY VAN RENDJÉN! A mohóságnak is ára van.

Cheer up emo kids....

aki pedig nem ismeri azon varázsszavakat, hogy "TORRENT PLZ!!1!!11" vagy "PLZ SAUCE!!" az vonuljon vissza a szép sötét barlangjába... (aki pedig nem tudja, hogy mi a torrent, az PLZDIEKTHXBYE

Az animés SCENE-nek (szerintem nyugodtan bezsélhetünk már scene-rõl) pedig vagy tagja vagy, vagy nem. Nincs köztes állapot.

üdvözlet minden betokozódottnak, és normálisabb alaknak is:
egy vérbeli /b/-tard

U.I.: Kaze.no.kizu veled vagyok, de plz egy kicsit keményebb fellépést, OK? ^_^"
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Olvastam.
Doggod rendszeres 4chan-os látogató, mit vártál tõle?

Moha

Quote from: BonciDoggod rendszeres 4chan-os látogató, mit vártál tõle?
Látszik :rolleyes:
Még jó, hogy én csak a flasheket szoktam nézegetni néha...

Mondjuk azért, hogy ennyire ellentámadásba lendülni... :ejj:
Lehet, hogy õ leszarja, ha nem lesz usteam, de én - és szerintem sokan mások - 2 okból nem:
1. Gyorsabb az ftp, nem kell visszaosztani (30GB korlát!!) és van fent sok olyan, amit máshol nem találsz.
2. Ezt a fórumot és a társaságot NEM tudom nélkülözni! Márpedig ezt semelyik torrent nem pótolhatja!

Reménykejdünk, hogy összejön a kellõ összeg, fiúk!

.Attila

Mondom, ha kapok segítséget honlapszerkesztésben, egy egy éves bronz csomaggal tuti beszállok.

Rounin

Quote from: DarkstarNa most végképp kiborult a bili, ebbõl a gyerekbõl nem sokat hagynék egyben, ha találkoznék vele. Idézem:

Hurts. Plenty. Auch. :|

Moha

Hát arra kíváncsi vagyok, hány éves lehet ez a Doggod illetõ... :rolleyes:

Rounin

Quote from: MohaHát arra kíváncsi vagyok, hány éves lehet ez a Doggod illetõ... :rolleyes:

Akármennyi is, nem látszik rajta, hogy az evolúció nagyon meglegyintette volna :bsd:

Emarsharae

Elõször is, visszatértem, rettegjetek. Sajna írországból nem tudtam megnézni, hogy látható-e az oldal... de ír gael nyelvû bibliám már van. katz, reszkess, mostantól gaelül idézek.

Bonci: abban már egyetértek, hogy katz simán lehülyézi az embert (vagy éppen erõsebb jelzõkkel illeti), ha nem értenek egyet vele, de kicsit rosszul esik, hogy az esetemet csak akkor lehet elõrángatni, ha mást is támadnak.
Nem mintha túlzottan érdekelne már a dolog, fõleg azért, mert nem igazán ismerlek, de megjegyzem, kösz.

Ez nem csak neked szól, de úgy látszik, senkit se rázott meg túlságosan, hogy katz elég erõs szavakkal dobált meg (hogy igaza volt-e, mindenkire rá hagyom, szerintem nem), és ami rosszul esett, az az, hogy csak akkor tudtok egy "nincs igazad"-dal visszavágni neki (és erre rájönni), ha titeket támadott meg.
Valóban, nem vagyok egy értékes tagja a társaságnak, de úgy tünik nekem, ha mindenkit lehülyézek, gyökérnek titulálok, gyûlölöm a melegeket és ki tudja kit még nem, akkor elfogadott és közkedvelt leszek. Ja, de elõtte operáltassam is át magam. Világos.

Emellett bocsánat a kifakadásomért, de ezt azért még közkinccsé kellett tennem.

PS: katz, ahelyett hogy mindenki mást magad körül lebunkóznál, kérlek nézz magadba, hátha ott nem stimmel valami.
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Kvikveg

Quote from: BonciMondom, ha kapok segítséget honlapszerkesztésben, egy egy éves bronz csomaggal tuti beszállok.
Vedd ugy, hogy segitek. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kisvirag

Quote from: EmarsharaeElõször is, visszatértem, rettegjetek. Sajna írországból nem tudtam megnézni, hogy látható-e az oldal... de ír gael nyelvû bibliám már van. katz, reszkess, mostantól gaelül idézek.

Bonci: abban már egyetértek, hogy katz simán lehülyézi az embert (vagy éppen erõsebb jelzõkkel illeti), ha nem értenek egyet vele, de kicsit rosszul esik, hogy az esetemet csak akkor lehet elõrángatni, ha mást is támadnak.
Nem mintha túlzottan érdekelne már a dolog, fõleg azért, mert nem igazán ismerlek, de megjegyzem, kösz.

Ez nem csak neked szól, de úgy látszik, senkit se rázott meg túlságosan, hogy katz elég erõs szavakkal dobált meg (hogy igaza volt-e, mindenkire rá hagyom, szerintem nem), és ami rosszul esett, az az, hogy csak akkor tudtok egy "nincs igazad"-dal visszavágni neki (és erre rájönni), ha titeket támadott meg.
Valóban, nem vagyok egy értékes tagja a társaságnak, de úgy tünik nekem, ha mindenkit lehülyézek, gyökérnek titulálok, gyûlölöm a melegeket és ki tudja kit még nem, akkor elfogadott és közkedvelt leszek. Ja, de elõtte operáltassam is át magam. Világos.

Emellett bocsánat a kifakadásomért, de ezt azért még közkinccsé kellett tennem.

PS: katz, ahelyett hogy mindenki mást magad körül lebunkóznál, kérlek nézz magadba, hátha ott nem stimmel valami.

válaszolj nekem õszintén: ha idegesít katz, ha kiakadsz azon, hogy lehülyéz (errõl nem tudok nyilatkozni, nem tudom hol történt, én nem találkoztam vele, és nincs is kedvem utánan nézni), akkor mi a ****ért foglalkozol vele, és szólsz hozzá?
Amennyiben visszaszólsz, ne várd azt, hogy nem fog újra lehülyézni.
Nem várhatod el minden fórumozótól, hogy szeressen, vagy tiszteljen téged, ahoz túl sokan, és túl sokfélék vagyunk.
Van egy két arc, aki pl nekem se tetszik, ény hogy én nem hülyézem le nyíltan.
Van egy varázsszó: IGNORE
ha nem tetszik valami, alkalmazd.
katz meg nem azért népszerû (már, ha állíthatjuk, hogy népszerû, mert mindenkit lehülyéz, utálja a melegeket és ki tudja még kiket), hanem azért, mert jópár valóban értkées postja van itt (ez megin szubjektiv vélemény,de biztos vagyok benne, hogy több fórumtag is így van vele)

Ez pedig most nem katz pártjára állás volt. Azt sem tartom túl etikusnak, vagy  rendjénvalónak, ahogyan néha õ reagál. De alapvetõen, én már tizenéves taknyos koromban megtanultam, hogyha beszólnak, és visszaszólok, nem várhatom azt, hogy majd kedvesen szólnak vissza. Ott bizony még jobban be fognak szólni.

Szal, ahelyett, hogy azon sírnátok, hogy milyen bunkó, és jaj, védjetek már meg, egyszerûen hagyjátok rá... hiszen ti magatok mondtátok, mennyire meggyõzhetetlen és etc.

huhh... mert engem ez tud kiakasztani
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

sirtomi

Ma reggel két új postot csináltam ide az Offtopicba és eltûntak  :eeek:

Na mindegy, nem találom õket sehol. Csak engem is felidegesített az amiket a fõoldalon a webhostinggal kapcsolatban egyesek írogattak. Ez volt a lényeg :)

Darkstar

Quote from: sirtomiMa reggel két új postot csináltam ide az Offtopicba és eltûntak  :eeek:
Nem csak neked. Pár percig nem is tudtam feljönni, utána olvasatlannak mutatta az olvasott postokat, és nem egy el is tûnt.  :eeek:

Akkor beírom még1*: Örülök hogy zsozso törölte a Doggodnak írt véleményemet. Nem kellett volna magam ennyire felhúzni egy hülyén.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Quote from: DarkstarNem csak neked. Pár percig nem is tudtam feljönni, utána olvasatlannak mutatta az olvasott postokat, és nem egy el is tûnt.  :eeek:
Akkor nem csak nekem volt problémám úgylátszik.
De ez azért nem megnyugtató  :haha:

Pirula

Quote from: sirtomiAkkor nem csak nekem volt problémám úgylátszik.
De ez azért nem megnyugtató  :haha:
Hát nem. Nekem egy PM-em is eltûnt. :wtf:
Szerencse hogy már elolvastam.

.Attila

Quote from: EmarsharaeBonci: abban már egyetértek, hogy katz simán lehülyézi az embert (vagy éppen erõsebb jelzõkkel illeti), ha nem értenek egyet vele, de kicsit rosszul esik, hogy az esetemet csak akkor lehet elõrángatni, ha mást is támadnak.
Teljesen igazad van.
Rám jellemzõ, hogy nem nagyon tudok kimaradni vitákból, vmi miatt mindig ingert érzek arra, hogy beszálljak, és megmondjam a saját igazam. Sajna pont a te esetednél gyakoroltam ellenállni ennek. Sry, nem ellened irányult.

kisvirag: bizonyos emberek vannak olyan naívak, hogy azt hiszik, talán katz egy kicsit, csak egy kicsit változtat a stílusán, és hanyagolja az efajta sértegetéseket. Úgy látszik tévedtem. Megjegyzem nálam már csak az utolsó csepp hiányzik az ignore-hoz.

Fazék

tipikus hogy pont akkor lett szanálva a Flame of Recca manga, amikor már csak 4 kötet, vagyis 30 perc volt hátra a letöltésbõl :haha: gondolom azért lett, mert a másik helyen is fent van, de egy pillanatra személyesnek éreztem  :haha:

Ramiz

Quote from: sirtomiMa reggel két új postot csináltam ide az Offtopicba és eltûntak  :eeek:
Bocs, megettem. (Mindig ez van, ha reggeli nélkül kezdek usteam-ezni...)
Támogatás téma: zsozso az Anime Magyarországi Szentje, a netes beszólós hülyegyerekek meg fulladjanak meg. Én akkortól fogok fizetni, ha rendszeres letöltõ leszek (eddig kb. 4-5 kötet mangát szedtem le), egyelõre ez sajnos még nem megy. A fórum fennmaradásáért viszont áldoznék, az úgysem sok helyet foglal.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Nálam is hasonlóképpen... a virtuális tér egy démona betört az USTEAM rendszerébe és bekebelezte a reggel 9:17 és 9:48 közötti postokat! :eeek:
Lassan valóra válik a Shadowrun!...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kikuchiyo

http://index.hu/tech/net/tonnet0824/

A vicc az, hogy a sz@r indexen épp egy T-rágya ADSL hirdetés van a cikk fölött.
Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyohttp://index.hu/tech/net/tonnet0824/

A vicc az, hogy a sz@r indexen épp egy T-rágya ADSL hirdetés van a cikk fölött.
hirtelen nem látom a fölháborodás tárgyát... :confused: a téma már pár hete fölröppent és megegyeztünk hogy köcsögség részükrõl, de jogilag nem megkérdõjelezhetõ. én megértem õket. a pénzünket akarják, a saját szabályaik szerint (ez szinte minden más téren is így van, szóval talán nem olyan meglepõ). vszleg ilyen hozzáállással is bõven sok elõfizetõjük lesz. a 150GB fölötti havi letöltés pedig kicsit tényleg betegesen soknak tûnik, de jogosnak tartom a fölháborodottságot, amit a T-Offline ezzel az igencsak övön aluli manõverével elõidézett.

sirtomi

Quote from: Fazékhirtelen nem látom a fölháborodás tárgyát... :confused: a téma már pár hete fölröppent és megegyeztünk hogy köcsögség részükrõl, de jogilag nem megkérdõjelezhetõ. én megértem õket. a pénzünket akarják, a saját szabályaik szerint (ez szinte minden más téren is így van, szóval talán nem olyan meglepõ). vszleg ilyen hozzáállással is bõven sok elõfizetõjük lesz. a 150GB fölötti havi letöltés pedig kicsit tényleg betegesen soknak tûnik, de jogosnak tartom a fölháborodottságot, amit a T-Offline ezzel az igencsak övön aluli manõverével elõidézett.
Szerintem is kicsit sok a havi 150-500GB letöltés, az már tényleg extrém és tényleg okozhat károkat a T-Online-nak. Engem csak az háborított fel, hogy felszólítás nélkül mindjárt szerzõdést bontottak, ráadásul a szerzõdésben nincs is utalás ilyen korlátra.
A 150GB-os extrém korlát szerintem normális, ennél többet nem hiszem hogy nagyon dokan letöltenek egy hónapban.

Fazék

Quote from: sirtomiSzerintem is kicsit sok a havi 150-500GB letöltés, az már tényleg extrém és tényleg okozhat károkat a T-Online-nak. Engem csak az háborított fel, hogy felszólítás nélkül mindjárt szerzõdést bontottak, ráadásul a szerzõdésben nincs is utalás ilyen korlátra.
A 150GB-os extrém korlát szerintem normális, ennél többet nem hiszem hogy nagyon dokan letöltenek egy hónapban.
végigolvastad az ÁSZF-et? Én az Interware-nél végigolvastam. Ha jól emlékszem van benne egy olyan pont, hogy fenntartják maguknak a jogot forgalomkorlát bevezetésére, illetve a jogot a szerzõdés felbontására, amennyiben nekik nem tetszik valami (persze nem így volt megfogalmazva :)), gondolom a T-Offline-nál is van pár hasonló pont az ÁSZF-ben. de a lényeg, hogy mint ahogy már ez is sokszor el lett mondva, a "hûségszerzõdés" csak a te irányodból megfelelõ elnevezés. neked semmilyen jogod nincsen! és ezt ideje lenne, ha megértenék az emberek és nem lepõdnének meg túlságosan az ilyen eseményeknél. felháborodni van jogod, szemétségnek hívni van jogod, de csinálni ellen egyelõre nem sokat lehet... és amíg a pénz beszél, addig nem is lehet majd...

sirtomi

Quote from: Fazékvégigolvastad az ÁSZF-et? Én az Interware-nél végigolvastam. Ha jól emlékszem van benne egy olyan pont, hogy fenntartják maguknak a jogot forgalomkorlát bevezetésére, illetve a jogot a szerzõdés felbontására, amennyiben nekik nem tetszik valami (persze nem így volt megfogalmazva :)), gondolom a T-Offline-nál is van pár hasonló pont az ÁSZF-ben. de a lényeg, hogy mint ahogy már ez is sokszor el lett mondva, a "hûségszerzõdés" csak a te irányodból megfelelõ elnevezés. neked semmilyen jogod nincsen! és ezt ideje lenne, ha megértenék az emberek és nem lepõdnének meg túlságosan az ilyen eseményeknél. felháborodni van jogod, szemétségnek hívni van jogod, de csinálni ellen egyelõre nem sokat lehet... :(
Elolvastam én is, de most nem rémlik ilyesmi, megnézem mégegyszer majd. Sajnos tényleg nem lehet tenni semmit, max felháborodni.

katz

Quote from: Boncikisvirag: bizonyos emberek vannak olyan naívak, hogy azt hiszik, talán katz egy kicsit, csak egy kicsit változtat a stílusán, és hanyagolja az efajta sértegetéseket. Úgy látszik tévedtem. Megjegyzem nálam már csak az utolsó csepp hiányzik az ignore-hoz.
Csak hogy ne legyen akkora szívfájdalamad, tessék:  :b+: