Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: MeskeA választás sebessége, vagy a neuronok kapcsolása? Próbáld ki a következõ gyakorlatot, meg fogsz lepõdni. Nem trükk, nem csalás. Kövesd az instrukciókat, válaszolj a kérdésekre egytenként a lehetõ leggyorsabban.
Uborka
5F
Kék kalapács (miközben a piros a kedvenc színem :wtf: )

edit: Én is a 7-re gondoltam. A legtöbbnek igen egyszerû magyarázata van (szvsz):
- kalapács: "gondolj egy szerszámra" - a kalapács a leggyakrabban használt szerszám, és ált. ha csak utalni akarnak barkácsolásra vagy hasonló tevékenységekre, mindig a kalapácsot használják szimbólumnak, így nem meglepõ, ha a legtöbb embernek a kalapács ugrik be. (hogy miért piros, azt nemtom)
- 7: misztikus szám, mesékben (és sok máshol) nagyon gyakran elõfordul. Ez sem lepett meg.

Kalibur

Quote from: White SeeDA társoság elvesztése viszont elégé zavarna.
Oh, milyen igaz... Zavaró. Sajnos mélyen egyet kell értenem... csak tapasztalatból is! Hosszabb idõre távozol és ha visszajössz, már alig ismersz valakit. Szomorú...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Darkstar

-Paradicsom (mar csak azért is, mert ma valaki azt mondta gyümölcs, másik meg azt, hogy zöldség :D)
-4 F-t láttam elõször  :rolleyes:
-Szürke fúrógép (ma a szomszédban polcokat tettek fel ).
-11
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: aquanaÖh, akkor egy utolsó offtopic post és aztán befogom a számat...

néztem Cowboy Bebopot (elsõ öt rész)... HISZEN EZ A SOROZAT JÓ  :eeek:
:D Hat ez kesz! :D
Egy sikeres terites a forumitak reszerol. :jee:

Sargarepa, de meg a feladat elott. Egyszer mar megcsinaltam
3F - hulyulok??! Najo, fogjuk a kesoi idopontra. Hajnali 3kor inkabb meg sem probalom, mert 42 lesz. :eeek:
piros kalapacs (gyerekkorunk fajatekpufolesei...)

16... Tudom, nem 12 es 5 kozotti, de megszoktam, hogy elobb a kisebb szamot irjak... Es a 7 a kedvenc szamom - katasztrofa... :lul:

edit: kepzeljetek, koruson a Sakura, sakura c muvet fogjuk enekelni, egeszen japanul! :D:D:D Kemeny 3 oldal, es eletemben eloszor nem birom elolvasni a szerzo nevet. :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: KvikvegTudom, nem 12 es 5 kozotti, de megszoktam, hogy elobb a kisebb szamot irjak...
Az engem is bezavart elsõre.
QuoteEs a 7 a kedvenc szamom
Hehe, nekem is. :haha: Úgy tûnik, ez a szám eléggé népszerû. ;)

Dragon

Quote from: White SeeD"Régebbi" témákhoz:
Usteam oldalán lévõ webhostos téma: Én nem tudom, tényleg ennyire idióták néhányan, hogy nem hiszoik el, hogy ebben az országban van adóhatóság és minden fillért elszámoltatnak az emberrel?! És olyan rovat nincsen hogy "adományt kaptam...." Ehh, ennyi értetlen embert. Vajon csináltak már adóbevallást??
Talán ha vallást/egyházat alapítanánk, akkor lehetne adományozni. Mondjuk egy Anime-vallást. És lenne pár prófétánk is, pl. Hideaki Anno, na? Ugye jól hangzik?

Quote from: White SeeDA társoság elvesztése viszont elégé zavarna.
Fórumot bármikor csinál bárki UW-n, vagy akárhol. Ha arra kerül a sor, sztem Moha lazán bevállalja, a modok meg maradnak.

Quote from: Bonci- 7: misztikus szám, mesékben (és sok máshol) nagyon gyakran elõfordul. Ez sem lepett meg.
lehet, de emellett szerintem az is közrejátszik, hogy a kivonásra asszociálsz a két számmal kapcsolatban, mivel sokat számoltál már, és rutinszerûen beugrik a két szám különbsége (sõt, az összege 17, amiben a hetes szintén benne van)
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Raggie

Meske:ez eszméletlen! Nekem mindegyik bejött! Nem hiszem el! Ennyire egyformák lennének az emberek agyi reakciói??? :eeek:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: bpka000Talán ha vallást/egyházat alapítanánk, akkor lehetne adományozni. Mondjuk egy Anime-vallást. És lenne pár prófétánk is, pl. Hideaki Anno, na? Ugye jól hangzik?

Legyen, támogatom!  :jee:  :)   Egyébként mi kell ahhoz, hogy egy vallást hivatalosan is elismerjenek?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: Raggie GordonMeske:ez eszméletlen! Nekem mindegyik bejött! Nem hiszem el! Ennyire egyformák lennének az emberek agyi reakciói??? :eeek:
Nem, mindössze arról van szó, hogy egy agyatlanított mutáns marharépa vagy.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: ShiroiUgye mindenki egyetért, hogy a gratulációk és az offtopic törölhetõ, és indulhat mindkettõ újra az 1. post-tól?
Mármint az egész topik?  :eeek:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: ShiroiUgye mindenki egyetért, hogy a gratulációk és az offtopic törölhetõ, és indulhat mindkettõ újra az 1. post-tól?
Ööööö... mit, hogy meg mi?? :confused:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Ezt most fenyegetõzésnek szántad, vagy csak hülyéskedsz, vagy komolyan gondolod?

Btw, Chronos már egyszer megpróbálta törölni ezeket, de nem sikerült neki.

Ha komolyan gondolod, mikor szándékozol rá sort keríteni?

.Attila

Van különösebb oka a 2 thread törlésének? Gyorsabb lesz tõle a fórum? Lényegesen kevesebb helyet foglalnának a szerveren? Én nem hiszem, de ha mégis, akkor tegyetek belátásotok szerint, jelenleg értelmetlennek látom.

Necrid^

Quote from: BonciVan különösebb oka a 2 thread törlésének? Gyorsabb lesz tõle a fórum? Lényegesen kevesebb helyet foglalnának a szerveren? Én nem hiszem, de ha mégis, akkor tegyetek belátásotok szerint, jelenleg értelmetlennek látom.
Egyetértek. mi az oka a törlésnek?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Szuggesztív kérdés. :D Egyébként ennyire foglalkoztat, hogy kinek mennyi postszáma van?

Quote from: ShiroiPl. meet vagy offtopic? Vagy pm? :rolleyes:
Ebben igazad van. Egyetlen mentségként az hozzuk fel, hogy reméltük, a szerepjátékos topikba benéznek az érdeklõdõk, akiket el akartunk csábítani játszani (több-kevesebb sikerrel), míg a meetesbe vagy az offtopikba talán nem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: NecridEgyetértek. mi az oka a törlésnek?
Pillanatnyi nõi szeszély, vagy esetleg az, hogy nem arra használják egyesek amire való, és mindegyik topicban offolgatnak és igy végülis nincs is szükség Offtopic topicra. :rolleyes:

Ramiz

Quote from: katzPillanatnyi nõi szeszély, vagy esetleg az, hogy nem arra használják egyesek amire való, és mindegyik topicban offolgatnak és igy végülis nincs is szükség Offtopic topicra. :rolleyes:
Szarkasztikus és kissé túlzó, de nagyon :lol: post - azaz nem itt a helye, hanem a nagyon lol!-ban - azaz offoltál. :hehe: :D :__devil:

katz

Quote from: RamizSzarkasztikus és kissé túlzó, de nagyon :lol: post - azaz nem itt a helye, hanem a nagyon lol!-ban - azaz offoltál. :hehe: :D :__devil:
:D Húú, kövezzetek meg! :lul: Moderálást kérek!!!

katz

Quote from: ShiroiUser was banned for this post
Nem is :hehe: :D

Raggie

Quote from: katzPillanatnyi nõi szeszély, vagy esetleg az, hogy nem arra használják egyesek amire való, és mindegyik topicban offolgatnak és igy végülis nincs is szükség Offtopic topicra. :rolleyes:
Sztem eléggé nehéz az offtopicban offolni, de lehet, hogy már erre is kitaláltak valami jó kis módszert!... (a gratulációkban meg nem megy valami nagy offolás...)--->still: :confused:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonSztem eléggé nehéz az offtopicban offolni (...)
Dehogyis, tök könnyû: itt minden off. :D
(Egyébként meg: "Off-off-off!" Tessék.)

Ramiz

Quote from: ShiroiNem is beszéltem offolásról... ;)
Aha! Alig jöttél vissza, máris elhanyagolod kötelességed!!! :__devil:  :__devil:  :__devil:

Meske

Quote from: Raggie GordonMeske:ez eszméletlen! Nekem mindegyik bejött! Nem hiszem el! Ennyire egyformák lennének az emberek agyi reakciói??? :eeek:
Ez roppantul érdekes! Csak én találtam volna meg elsõre azt a 6 db F-et?? Ennyire másfelé forog az agyam?? :eeek:

Quote from: RamizNem, mindössze arról van szó, hogy egy agyatlanított mutáns marharépa vagy.
:lol:

Offtopic/Gratulációk törlése: NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Fazék

Quote from: MeskeEz roppantul érdekes! Csak én találtam volna meg elsõre azt a 6 db F-et?? Ennyire másfelé forog az agyam?? :eeek:
Ha ez megnyugtat én is megtaláltam elsõre mind a 6-ot :) Abban viszont már korántsem vagyok biztos, hogy most találkoztam volna elõször ezzel a feladvánnyal... :)

Meske

Quote from: FazékHa ez megnyugtat én is megtaláltam elsõre mind a 6-ot :) Abban viszont már korántsem vagyok biztos, hogy most találkoztam volna elõször ezzel a feladvánnyal... :)
Juj, de jó! Legalább nem én vagyok az egyedüli "zseni" itt! :D

Raggie

Quote from: ShiroiNem is beszéltem offolásról... ;)
Nem is neked írtam... ;)

Well, do ya, punk?"

katz

Quote from: MeskeOfftopic/Gratulációk törlése: NEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
Félsz, h a felére csökkene a post számod, esetleg ujra junior member lennél? :D

Meske

Quote from: katzFélsz, h a felére csökkene a post számod, esetleg ujra junior member lennél? :D
Hehehe. Egyáltalán nem arról van szó! De sokszor vagyokúgy, hogyha nem tudok feljönni pár napig a fórumra, akkor jó ha vissza tudok olvasgatni, s látom mirõl folyt a téma távollétemben! :)

Amikor Chronos akarta volna törölni ezeket a thread-eket, akkor is nagy bajban lettem volna, ha megteszi, hiszen pont akkor voltam oda nyaraláson, s nem tudtam volna visszaolvasni sem az offtopicot, sem a Gratulációkat, így nem tudtam volna, hogy kinek kell gratulálni, nameg azt sem, hogy ki gratulált nekem... :p

Dragon

Quote from: katzFélsz, h a felére csökkene a post számod, esetleg ujra junior member lennél? :D
Bonci vesztene a legtöbbet, kábé 1600 postot. ;)
De úgysem ez számít.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Nem lehet mondjuk csak a felét törölni? Vagy az elég nehéz lenne, mert moderátori joggal is, csak 1-enként lehet a post-okat? Engem nem zavarna a törlés, csak nem látom át teljesen hogy miért is történne. Mondjuk egyikben lévõ post-ok se hiányoznának különösebben, de azért az Offtopic-ban folyt pár értelmes vita, mégiscsak velük együtt teljes a fórum, vagy nem? :)