Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Alkyra

Sem Kakashi sem Iruka meleg.(Kakashi tuti nem az...szerinted mit olvas állandóan?^^ Ero-senin könyvét ami tudjuk, hogy mirõl szól...)

Magma

Quote from: AlkyraSem Kakashi sem Iruka meleg.(Kakashi tuti nem az...szerinted mit olvas állandóan?^^ Ero-senin könyvét ami tudjuk, hogy mirõl szól...)

Én tudom, de figyelj, én a japánokból már mindent kinézek... végül is Haku is fiú, de úgy nézett ki, mint egy lány...
Bár szerintem sem csinálnak b*zibárt a Narutoból, d emás fórumokon ezt terjesztik.
Men are supposed to forgive women's lies!

Danhibiki

Mik vannak:D Mondjuk én kevés olyan cuccot láttam amibe ne lennének melegek...mármint amit japánok csináltak, nem értem miért teszik bele mindenbe a melegeket lásd: Final Fantasy 7(meleg randi Barett-tel) Street Fighter Alpha 2-3(Birdy vagy Birdie (nem tom, hogyan kell írni:()) akkor voltak a Cowboy Bebop-ban is szal'...ki tudja, de mondjuk szerintem ezt eléggé sok gyerek nézni ott nemhiszem, hogy tennének vmi ilyesmit a készítõk!

(egy kósza 5let::D Naruto Henge no Jutsu ja +Sasuke :haha:  Úgyis megvolt már az elsõ csók;))
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Alkyra

Quote from: MagmaÉn tudom, de figyelj, én a japánokból már mindent kinézek... végül is Haku is fiú, de úgy nézett ki, mint egy lány...
Bár szerintem sem csinálnak b*zibárt a Narutoból, d emás fórumokon ezt terjesztik.

S te hiszel az ilyen embereknek? Ugyanmár. Narutoban nem lesz semmilyen meleg mozgalom(legalábbis nagyon ajánlom hogy ne legyen...)

Magma

Nem feltétlenül hiszek, de lásd Danhibiki példáit... Azért a japánok elég elevtemültek ilyen téren...
(OFF: A Sailor Moonban is Sailor Uranus egyszer csaj, egyszer pasi...  :rolleyes: )
Egyb. meg azért írtam le, mert gondoltam érdekel, de téma lezárva, remélem nem fajulnak idáig a dlogok...

Raisu-Sama

OFF: A Sailor Moon-ban Uranus mindíg csaj, sosem pasi. Az más, hogy a franciák (és hála nekik a magyarok is) férfi hangot adtak neki civilben. Egyébként 100%-ig lezbikus ^^

Nimlot

Az elõttem szólóhoz csatlakozva pl.: a Yu yu Hakusho-ban is a Kurama-nak nõi hangot adtak pedig egyértelmüen nem az és nem is érzékelni benne meleg hajlamokat.
"Being too kind is also... cruel!"

Magma

Quote from: Raisu-SamaOFF: A Sailor Moon-ban Uranus mindíg csaj, sosem pasi. Az más, hogy a franciák (és hála nekik a magyarok is) férfi hangot adtak neki civilben. Egyébként 100%-ig lezbikus ^^

Igaz! ^^ Csak bennem teljesen a magyar hang maradt meg... Nah, de ez nagyon OFF...

A lényeg a lényeg, remélem nem csinálnak belõlük b*zikat.  :rolleyes:

Xaga

Quote from: MagmaA lényeg a lényeg, remélem nem csinálnak belõlük b*zikat.  :rolleyes:

szvsz nem fognak max Doujinshi-nben fordulhat elõ

Suszi

Én is nagyon remélem, h nem fognak túlzásokba esni.

Magma

Nem rég olvastam az egyik oldalon, hogy Yondaime igazi neve: Uzumaki Arashi. Tényleg ez a neve, vagy csak valaki a hasára ütött és kitalálta?  :confused:

Pikkon

Nemtom, én ilyet még sosem hallottam...

a db-ben meg Krilinnek adtak japán csaj hangot :D:D
de õ sem buzi

A Narutoban tuti, hogy nem lesz melegség, mert az túl jó!!!!!!!!!!!!!

Amúgy én is Naruto+Hintanak drukkolok kezdetektõl fogva, õk ketten a kedvenceim
Úgy lenne jó, ha Sakura összejönne Leevel (így Lee jól jár) és akkor Narutot már nem érdekelné igazán :d
Temari meg a másik legjobb csaj és õ valóban összejön majd Shikamaruval (manga) :D

Aztán még Ino is Choujival, meg Neji Tentennel, bár ezek már kevésbé hihetõek lennének :D

Bár az utóbbi idõben Ino eléggé megbírta Choujit... :D
nekem egyedül csak az a filler nem tetszett mikor Arashit, meg Orochimarut keresték, de persze:
Alig várom a new sagát!!!!!
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Magma

Quote from: Pikkon...meg Neji Tentennel, bár ezek már kevésbé hihetõek lennének :D

Tenten-nek Lee tetszik... legalábbis a 142. részben olyan szerelmesen néz rá, amikor edz... de passz...  :rolleyes:

Pikkon

ez igaz, az jó volt, biztos megtetszett neki, hogy milyen táp és kitartó lett a legutóbbi kaland után, még Gai sensei is jobban kifáradt... :D

Én a romantikát hiányolom az egészbõl, nem kéne sok, csak egy kis csajozás legalább... :D

Xaga

Quote from: MagmaNem rég olvastam az egyik oldalon, hogy Yondaime igazi neve: Uzumaki Arashi. Tényleg ez a neve, vagy csak valaki a hasára ütött és kitalálta?  :confused:

Szvsz vki hasára ütött.

Quote from: PikkonTemari meg a másik legjobb csaj és õ valóban összejön majd Shikamaruval (manga):D

Nem jönnek össze 247-es chapterben Temari elutasítja/tagadja Naruto állítását miszerint ép randizna Shikamaru-val

Magma

Quote from: XagaSzvsz vki hasára ütött.

Köszi! Én is erre gondoltam, de a remény hal meg utoljára... ^^
Tényleg, ha már itt tartunk, akkor nem tudjátok, hogy mi a neve?  :rolleyes:

Xaga

Quote from: MagmaKöszi! Én is erre gondoltam, de a remény hal meg utoljára... ^^
Tényleg, ha már itt tartunk, akkor nem tudjátok, hogy mi a neve?  :rolleyes:

Kishimoto még nem közölte s szerintem nem is fogja

Pikkon

QuoteNem jönnek össze 247-es chapterben Temari elutasítja/tagadja Naruto állítását miszerint ép randizna Shikamaru-val

:( :bruhuhu: :( :bruhuhu:
de hát ez képtelenség! Nem bírom elviselni, hogy már senkinek sem jön össze, hát ennyire kihagyják a csajokat az alkotók, itt már nem tom miben lehet reménykedni

na de persze legelsõ sorban abban, hogy minél hamarabb jön a folytatás és még nagyon nagyon sokáig fog menni ezen anime, mely a legperfektebb! :)

Xaga

Quote from: Pikkon:( :bruhuhu: :( :bruhuhu:
de hát ez képtelenség! Nem bírom elviselni, hogy már senkinek sem jön össze, hát ennyire kihagyják a csajokat az alkotók, itt már nem tom miben lehet reménykedni

Viszont abban szerintem az egész naruto community egyetért hogy Shikamaru & Temari a legösszeillöbb páros & biztos össze fognak jönni de annak még nincs itt az ideje :)

Magma

Tényleg hiányzik belõle egy kis romantika, legalább egy valakinek összejöhetne...   :bruhuhu: (Edit: Remélem igazad lesz Xaga)

Xaga: Köszi... bár kár érte...

Xaga

Quote from: MagmaXaga: Köszi... bár kár érte...

Szerintem nem, jobb az ha nem tudjuk, igy misztikussabb yondaime karaktere

Nimlot

ISTENEM MÉG ENNYI SPOILERT!!!!!!! Lhiszem hogy a mangát olvasót 100 résszel az anime elõtt vannak és többet tudnak azoknál akik csak az animét nézik de muszály engem tönkretenni :bruhuhu: ? Most hogyan reménykedjek hogy temari meg Shikamaru összejönnek?

Xaga

Quote from: NimlotMost hogyan reménykedjek hogy temari meg Shikamaru összejönnek?

Még reménykedhetsz mert még messze wan a vége + olvas mangát és akko nem lesz tele a thread számodra spoilerrel :)

Nimlot

Nem szeretek mangát olvasni :P....

Xaga

Quote from: NimlotNem szeretek mangát olvasni :P....

Azért mondjuk el neked röviden mi történt hogy ne kelljen mangát olvasni :P :)

Nimlot

Shiroi köszönöm, hogy megvédesz :) (még ha csak a szabályok miatt is)

Xaga

Quote from: ShiroiInkább ez legyen és pm-ben, mert ha nem tûnt volna fel nektek, ez a thread az animén belül van, szóval ne legyen több mangás utalás és spoiler.

Sorry Gai-Sensei,
but it's the springtime of youth
people make mistakes
I promise with my "Nice-Guy Pose"
It won't happne again :)

But....I dont care  :__devil:
I dare u to click on the "Spoiler" text  :__devil:
Spoiler

http://xerberus.uw.hu/naruto.png" border="0"/>
Shikamaru is not dateing with Temari yet!!

Nimlot

Meg kell hogy mondjam rákattintottam a spoiler textre.... 0.3 másodpercig néztem és mikor megláttam shikamaru arcát reflexbõl alt+f4 -eltem. Spring time of youth my ass!!!
Off: behalok.... fél kettö lesz lassan és nem tok Lmenni aludni  :bruhuhu: és holnap persze iskola  :linsux: ill ma....

Xaga

Quote from: NimlotMeg kell hogy mondjam rákattintottam a spoiler textre.... 0.3 másodpercig néztem és mikor megláttam shikamaru arcát reflexbõl alt+f4 -eltem. Spring time of youth my ass!!!

Shiroi-nak szántam nem neked :) De leglább jók a reflexeid még hajnali 1 környékén is.

150. Epizód
Még csak raw-t láttam de szvsz elég jó lettvégre látunk egy kis harcot, de a harc kicsitt bug-os :)

Quote from: AlkyraÉn már töltöm a sub-osat is.^^

Mé szerinted én nem :) Nemsokára le is jön :)

Alkyra

Én már  töltöm a sub-osat is.^^
DB már kis adta. (ez a baka-updates ez nagyon jó egy oldal...s az rssjük is egész jó)