Bemutatkozások

Started by Shock12, 2003-09-25, 00:54:41

Previous topic - Next topic

aquana

Bár én is új vagyok itt... hi!
http://i7.photobucket.com/albums/y285/aquana2/sigTOBE.gif" alt="sig">

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Üdvözlet Kuro_Tenshi!!  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Raggie

Quote from: aquanaBocsánat, szánom-bánom bûnömet ...  A CB-vel megpróbálkoztam még egyszer, és rájöttem, hogy nagyon tetszik (nem igazán volt mostanában idõm gépezni, szóval csak a 18. rész körül vagyok)...
:d helyess!

Üdv KT!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kuroi Tenshi

Quote from: RouninOFF:
Ja, ott vagyunk  :haha:
Quote from: RouninNem mindenkinek van 2mbit/sec :)
Nálad még nem emelték? Nekem itt kb 4 van.. volt már, hogy rövid idgeig még azt is túlszárnyalta, de az ilxen tényleg ritka. Na de ez már tényleg nagyon off  :rolleyes:

Kuroi Tenshi

Quote from: BonciPinpo (vagy mi, amit a japánok mondanak :)).
Félreértések elkerülése végett: 100% hamisítatlan HU vagyok ;)
Csak a usernevemmel megcsillogtattam azt a húsz-szavas japán-tudásom  :rolleyes: meg hát úgyis anime-fórum, és hát mi is az animék és a mangák õshazája?  :)

.Attila

Quote from: Kuro_TenshiFélreértések elkerülése végett: 100% hamisítatlan HU vagyok ;)
Csak a usernevemmel megcsillogtattam azt a húsz-szavas japán-tudásom  :rolleyes: meg hát úgyis anime-fórum, és hát mi is az animék és a mangák õshazája?  :)
"meg hát úgyis anime-fórum, és hát mi is az animék és a mangák õshazája?"
Hát pont ezért írtam a pinpo-t ;)
De most már elég lesz az :_off:-ból :)

Lythis

Nah, szal mostmár van pofám nekem is úgyvislekedni, mint aki húdeha régen van itt, pedig közbe nem is...
 Szóval: Üdv minden új tagnak!!!

(Én annó nem mutatkoztam be, az most nagyon gáz? :confused: :))

Raggie

Quote from: Lythis(Én annó nem mutatkoztam be, az most nagyon gáz? :confused: :))
Nam, csak max kövi meeten meglincselünk! :D :__devil:
(nem is, csak azért mondjuk pótlólag megtehetnéd a nem pestiek kedvéért!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: LythisNah, szal mostmár van pofám nekem is úgyvislekedni, mint aki húdeha régen van itt, pedig közbe nem is...
 Szóval: Üdv minden új tagnak!!!

(Én annó nem mutatkoztam be, az most nagyon gáz? :confused: :))
Ehhez csatlakozom :D

Pirula

Quote from: Kuro_Tenshihttp://www.tar.hu/ferencmartin/honlap/Hangszerkepek/P5080015b.jpg
Most majdnem leestem a székrõl... Gyönyörû arzenál. Ha jól látom balkezes vagy. :)
Miféle zenékben veted be ezeket?

Kvikveg

Udv Kuro Tenshi!

Quote from: Kuro_Tenshi...mellette zenész (hever itthon egy gitár és három basszusgitár, egy negyedik meg készülõfélben van  :haha: ) és miegyéb.
Na, teged egyszer meglatogatlak! :D

Tulpart: most vegeztem ki a BME-t, tobben oda jarnak. Nem feltetlenul kozgazra. Nyehehe... :haha:

Balkezes... Marmint... Jobb kezzel fog es ballal penget? Jujj! :D

Najo ez nem maradhat le:
Nezz Hellsinget! :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: Lythis(Én annó nem mutatkoztam be, az most nagyon gáz? :confused: :))
"Life is a gas" (Ramones)
Mutatkozz be, vagy visszamenõleg is elfelejtünk. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: Ramiz"Life is a gas" (Ramones)
Mutatkozz be, vagy visszamenõleg is elfelejtünk. :__devil:
MR. GONOSZ RAMIZ :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kuroi Tenshi

Quote from: PirulaMost majdnem leestem a székrõl... Gyönyörû arzenál. Ha jól látom balkezes vagy. :)
Miféle zenékben veted be ezeket?

Kösz!  :) És ha majd a következõ is elkészül...  :eek:
Tegnap érkezett meg a nyaka :cool:

Nagyon sokféle zenében mozgok... kedvencem a jazz és a funk rockkal és egy kis metállal manapság.
Most éppen nem vagyok egy együttesben sem.. nyáron a szigorlat miatt teljesen visszavonultam mindenbõl, most kezdem újra az együttes-keresgélést... pontosabban inkább engem keresgélnek  :haha:

Kuroi Tenshi

Quote from: KvikvegBalkezes... Marmint... Jobb kezzel fog es ballal penget? Jujj! :D

Najo ez nem maradhat le:
Nezz Hellsinget! :__devil:

Hát valahogy úgy ;) És még nekem milyen jujj, amikor bemegyek bármely gitárboltba és nincsenek balkezes hangszerek  :rolleyes:

Hellsing? Check  :hehe:  :gevumezs:
alucarD sirály... csak rövid a sorozat...  :rolleyes:

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiHellsing? Check  :hehe:  :gevumezs:
alucarD sirály... csak rövid a sorozat...  :rolleyes:
Jön a Hellsing OVA.  :jee:

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiJön a Hellsing OVA.  :jee:

Várom is ám... remélem jobb lesz, mint a trailer  :haha:

Lythis

Quote from: RamizÜdvözlünk mindenkit. Tök jó, hogy ilyen sokan vannak ezen a fórumon (és azok is ilyen tevékenyek:) ).
Ha jól látom, te is beérted ennyivel:P Nem várhatod el komolyan, hogy... áhhh... na jó, esetleg... (Sirtomit mér nem szekálod?)
 Úgyis azt kapnám replynak, h nézzek Hellsinget, meg Cowboy Bebop-ot:D

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiVárom is ám... remélem jobb lesz, mint a trailer  :haha:
:ejnye: Remélem csak a felbontásra gondoltál...

Raggie

Quote from: LythisHa jól látom, te is beérted ennyivel:P Nem várhatod el komolyan, hogy... áhhh... na jó, esetleg... (Sirtomit mér nem szekálod?)
 Úgyis azt kapnám replynak, h nézzek Hellsinget, meg Cowboy Bebop-ot:D
Nono!! Azért tessék csak bepötyögni valami bemutatkozó szöveget, és nem a régiek postjaiban turkálni!! :D :lazza:

sirtomi: neked is mondjuk, akkor(ha már Lythis így felemlegette[meg te is, ha jóllátom]): Tessék bemutatkozni!!!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Mit is tehetnék ehhez hozzá?
Ja igen: nézzetek Bebopot és Hellsinget. :D

sirtomi

Sziasztok!

Közel az ezredik posthoz, akkor bemutatkozom :D

Pécsi vagyok, két éve végeztem a Pollackon, most programozóként dolgozom.

Az elsõ anime amit láttam az a Dragonball volt, bár akkor még nem tudtam, hogy ez anime.

Animek amiket láttam: Cowboy Bebop sorozat és film, Hellsing, X, Trigun, Haibane Renmei, Serial Experiments Lain, Iketeru Futari, Shingetsutan Tsukihime, Angel Sanctuary, GitS 1-2, NGE, Vampire Hunter D, Berserk, Grave of the Fireflies, Spriggan, Jin-Roh, stb.

Ja, és szeretem a sört!

Raggie

Quote from: sirtomiJa, és szeretem a sört!
:D Ezt csak így mellékesen a végére. :) (de azért jól kiemelve egy sor szünettel elõtte! ;) )

Btw, téged mintha már ismertelek volna... nem?!  :rolleyes:

Well, do ya, punk?"

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiAz elsõ anime amit láttam az a Dragonball volt, bár akkor még nem tudtam, hogy ez anime.
Szerintem azért a Niels Horgerson, Maya a méhecske és a Kalán néni meséi / Csip-csup csodák elõbb voltak, csak arról még kevesebben tudják, hogy anime - pedig japánok rajzolták.

sirtomi

Quote from: Kuro_TenshiSzerintem azért a Niels Horgerson, Maya a méhecske és a Kalán néni meséi / Csip-csup csodák elõbb voltak, csak arról még kevesebben tudják, hogy anime - pedig japánok rajzolták.
Ok. Errõl megfeledkeztem, pedig valaki már említette valamelyik topicban. Akkor eléggé elcsodálkoztam :)

Kvikveg

Quote from: Kuro_TenshiSzerintem azért a Niels Horgerson, Maya a méhecske és a Kalán néni meséi / Csip-csup csodák elõbb voltak, csak arról még kevesebben tudják, hogy anime - pedig japánok rajzolták.
:eeek:  *elhalo horges, levegokapkodas, dobbent tekintet*
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg:eeek:  *elhalo horges, levegokapkodas, dobbent tekintet*
Errõl jó lett volna egy kép  :lul:

Raggie

Szvsz nem attól anime az anime, hogy rajzfilm és japánok rajzolják! A japánok nyugodtan rajzolhatnak európai stílusban, nem?! Szvsz az az anime, ami úgy is néz ki... :zen:

Well, do ya, punk?"