Ez nagyon lol :DD - Archive #1 - 2003-12 - 2006-03

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-14, 17:20:14

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Valoszinuleg mar voltak, de hat gyereknek minden vicc uj:
History of the F word
A szepseg es a szornyeteg - rpg.hu - Drámai mû egy nemrég lemesélt DnD kaland alapján
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zanador

Quote from: KvikvegValoszinuleg mar voltak, de hat gyereknek minden vicc uj:
History of the F word
A szepseg es a szornyeteg - rpg.hu - Drámai mû egy nemrég lemesélt DnD kaland alapján
Jó sztori, bár én a sárkányt sajnáltam volna leginkább.
Az F szó történetérõl meg annyit, hogy azért az édes anyanyelvünket nem lehet felülmúlni. (én úgy kaptam meg, mint egy elõadás részletét):

Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli õket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két fiú között a következõ párbeszéd alakul ki:

- Baszod, mi?
- Á!
- Át akarsz baszni, mi?
- Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, baszd meg! Ez bebaszott! Ezt kibaszottul elbasztam! Bassza meg!

------------------------------------------------------------------------
- Lefeküdtél vele, mi?
- Á!
- Becsapsz, mi?
- Ne kínozz! Szívesen magamévá tenném, elhiheted, de kudarcot vallottam. Nem hajlandó szeretkezni, az ördög vinné el! Ez aztán a váratlan fordulat! Ugyancsak alaposan melléfogtam! A fene egye meg!

Nem vitás, a kis példa rendkívül élesen világít rá hétköznapi nyelvünk sorvadására, elszegényesedésére.
Ugyanakkor nem tudok szabadulni egyfajta torz büszkeségtõl sem: Lám, még nyomorában is milyen kifejezõ, milyen hajlékony a nyelvünk! Nem ismerek egyetlen nyelvet sem, amely ehhez hasonló bravúrra lenne képes:
ugyanannak az alapszónak pusztán tizenháromféle ismétlésével (többé-kevésbé) értelmes mondat alakítható ki! Külön fel szeretném hívni a figyelmet a "baszik baszni" fordulat rendkívüli finomságára.
Ha például felcseréljük a szórendet, menten micsoda merõben más értelmet nyer a kifejezés! ("Baszik baszni" = "Nem hajlandó szeretkezni", de "Baszni baszik" = "Nemi életet él ugyan... "
[és úgy folytatódhatna például: "... csak épp nem énvelem"] Micsoda különbség!)
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

teraflare

Quote from: ZanadorFiatal lány enyeleg fiatal fiúval.
Ezt add le nyelvtan érettségin  :D

sirtomi

Quote from: PirulaConversation between George W. Bush and his National Security Advisor Condoleeza Rice:
...
:haha: baromi jó

Yakumo

Quote from: sirtomiEgy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra.(................) - Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytõl, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni.
:jee:  :haha:  :lul:  :hopp:  :appl:  :lol:

Sidney

Keelhaul

Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Pirula

Egy vállalat vezetõje egy nap új alkalmazottat vesz fel.
"Mi a neve?" -kérdezi a jelentkezõtõl.
"János" -válaszol a férfi A fõnök arca elborul:
"Nézze, nem tudom, eddig milyen szedett-vedett helyen dolgozott,de nálunk senkit nem szólítanak a keresztnevén. Ez csak fölösleges bizalmaskodáshoz vezetne, ami tudvalevõleg a tekintély rombolását eredményezi. Alkalmazottaimat kizárólag a vezetéknevükön szólítom - Kovács, Kiss, Tóth - csak a vezetéknév, érti, ugye? Magának én Nagy igazgató úr vagyok. Semmi haverkodás, és akkor minden rendben lesz. Akkor kezdjük még egyszer. Mi a teljes neve?"
A jelentkezõ sóhajt, majd kiböki:
"Drágám. A nevem Drágám János."
"Oké, János, akkor beszéljünk az anyagiakról..."

sirtomi

Két barátnô beszélget:
- Hallom, férjhez mentél egy festômuvészhez. Na és hogyan éltek, hogy vagytok?
- Hát úgy telnek a napjaink, hogy ô fest, én fôzök. Este pedig együtt találgatjuk, hogy ô mit festett, és én mit fôztem.

Rounin

Most meg eltalálja. Nem feszegetem tovább o.o

Beteg cica : :lol: :rotflol: Azért kezdõk inkább törjék össze és rakják tejbe a tablettát :__devil:

Zanador

Quote from: teraflareEzt add le nyelvtan érettségin  :D
Nem adtam le tavaly, és többet már nem akarok visszamenni, de a magyartanáromnak ano bemutattam. :D

Ma meg kaptam egy brutálisat:

Jane hajótörést szenved a dzsungel mellett. Túléli, de vadállatok
kergetik,
esõ áztatja, éhezik. Jön Tarzan és megmenti. Magával viszi a dzsungel
közepén álló kunyhójába, ahol boldogan élnek egy ideig.
Egy idõ után azonban Jane megkívánja Tarzant, mert erõs, izmos és
jóképû.
Meg is kérdezi tõle:
- Tarzan, csináltad már AZT nõvel?
Tarzan nem érti. - Szeretkeztél már nõvel?
- Tarzan nem ismer szeretkezés.
Jane elmagyarázza neki, mire Tarzan szeme felcsillan: - Tarzan ismer
ezt.
Tarzan használ nagy, odvas fa, odú körül moha.
- Tarzan, az nem ugyanaz. Akarod ezt nõvel csinálni? Velem?
- Tarzan nagyon akar ezt Jane-nel csinálni.
Jane tehát levetkõzik és odafekszik Tarzan elé. Tarzan fogja magát és
párszor úgy belerúg Jane-be, hogy majd beszakad az összes bordája.
- De Tarzan nem errõl volt szó!!!!
- Tarzan csak ellenõriz darazsak...
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Rounin

Quote from: ZanadorMa meg kaptam egy brutálisat:

Auu..ez tényleg az :lul: Nagyon fájt^^

Darkstar

Quote from: ZanadorJane hajótörést szenved a dzsungel mellett...

:lol: :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Keelhaul

Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

kisvirag

asszem Jane kicsit rosszul közelitett a témához :lul: :haha:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Necrid^

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie Gordon:confused: Nemertem....
Nem akartam írni, de ha már nem vagyok egyedül  :rolleyes:
Én sem értem.

Raggie

Quote from: sirtomiNem akartam írni, de ha már nem vagyok egyedül  :rolleyes:
Én sem értem.
Biztos valami szabadkõmûves poén! ;) :D

Más: egy naggyon hibbant oldal(Zod a világ ura)

És egy nem olyan hülye oldal, ez inkább érdekes(klikkelés nélküli kezelõfelület!!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie Gordon:confused: Nemertem....

A neuromanceres dolgot, vagy a képet? A képet biztosan.. wallhack = cheat, amivel átlátsz a falon (Counter Strike-osok elõnyben ;> ). Innentõl nem kell magyarázni.

A neuromanceres dolog Ramiz azon beszólására ment, hogy minek a gépeléshez bill.? Innentõl tessék William Gibsont olvasni (és a híres Neuromancert)

Ende :p

sirtomi

Quote from: RouninA neuromanceres dolgot, vagy a képet? A képet biztosan.. wallhack = cheat, amivel átlátsz a falon (Counter Strike-osok elõnyben ;> ). Innentõl nem kell magyarázni.
Aha. Én nem vagyok CS-s. Szóval ezért nem értettem.

Necrid^

wallhack = falon át tudlátni. van egy olyan cheat cs-n. onnantõl gondolom világos :)

Xipe

Quote from: RouninA neuromanceres dolog Ramiz azon beszólására ment, hogy minek a gépeléshez bill.? Innentõl tessék William Gibsont olvasni (és a híres Neuromancert)

Ende :p

Neuromancer = a matrix elodje
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Cobra

Ne azt nézzétek, mirõl ír a cikk készítõje, hanem hogyan: klikk
Szerintem nagyon jó  :hahaha:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

kisvirag

Darkstar

Quote from: kisviraggoogle
Nálam jó.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kisvirag

Quote from: DarkstarNálam jó.
mostmár nálam is, a képnek nem az a lényege :D

Pirula

Quote from: kisviragmostmár nálam is, a képnek nem az a lényege :D
Sokkal inkább Ramiz szekírozása? :D