Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Kalibur

QuoteOriginally posted by Lorenor
Már bocs de "Saori Sama" kekeckedik két malkavita matuzsálemmel....
Hol látsz te erre matuzsálemeket vértestvérem ?
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

roderick

QuoteOriginally posted by Kalibur

Én spec. a tükörben... és most nem a hátam mögött álló bácsira gondoltam, mert ? a komornyikom...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Kalibur

QuoteOriginally posted by roderick
Én spec. a tükörben... és most nem a hátam mögött álló bácsira gondoltam, mert ? a komornyikom...
:D
Akkor te nem a Drakula halott és élvezibõl pattantál elõ :p
Különben meg micsoda kényelmesség... komornyik...Azért vadászni még magad jársz, ugye?

roderick

:D
Akkor te nem a Drakula halott és élvezibõl pattantál elõ :p
Különben meg micsoda kényelmesség... komornyik...Azért vadászni még magad jársz, ugye?

Aki kiváncsi, hamar megöregszik... najó ebben a fórumban inkább: hamar napozni megy...

:bsd:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Épp eggyel beszélsz......:rolleyes:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Tac-csont

A napot ne is említsétek ma egy barom elhúzta teremben a függönyt egy másodpercre szemembe sütött a nap ,azthitem ott égek el. De szerencssen túléltem :D  huuh. Amúgy zen zen. A strandra megy kifejezést viszont jobban kijön. Na meg vigyázni a Miskolc Nosferatuk vezérével tárgyaltam + van pár Brujah haverom :D  Amúgy meg én is Brujahozom de mint kiedrül van egy fajta ami jobban illik rám szóval lehet hogy én nem is Brujah leszek annál inkább egy furanevü banda ,és hogy miért. A Nosferatu akartam lenni és ott elkezdeni tanaim azomban mint kiderült a Nosferatuk csatornalakók és rondák. Ez nem paszol. Akkor jött a Brujah az szép s jó de mint kiderült van egy faj ami a Mágia mestere és én leginkább oda tartozom ezért ott fogom elkezdeni tanaim és ha mesterem jól kitanított nekem minden Vérszívó praktikát elfoglalom vaezetõi helyem eme városkában és minden Klán aki ellenszegül elvész. És Saori Sama-t nem birizgálni ha van rá indok ha nem mert ha rossz kedvem van még bûnözök egyet és ismét egy Vértestvér vérét ontom ki. Egyszer már emiatt úgy is kitagadtak a Kamarillából max megteszik megint. De elõbb szeretném elvégezni teendõimet. Most megyek és elkezdem a gyakorlást és mindenkire rontást zúdítok aki ellenszegül :D

UI: Ezen szavaim érvényesítése megtörténik vele vagy vala ha úgy hozza a helyzet.

:bsd: By:Tac-csont

Itachi

QuoteOriginally posted by Tac-csont
A napot ne is említsétek ma egy barom elhúzta teremben a függönyt egy másodpercre szemembe sütött a nap ,azthitem ott égek el. De szerencssen túléltem :D  huuh. Amúgy zen zen. A strandra megy kifejezést viszont jobban kijön. Na meg vigyázni a Miskolc Nosferatuk vezérével tárgyaltam + van pár Brujah haverom :D  Amúgy meg én is Brujahozom de mint kiedrül van egy fajta ami jobban illik rám szóval lehet hogy én nem is Brujah leszek annál inkább egy furanevü banda ,és hogy miért. A Nosferatu akartam lenni és ott elkezdeni tanaim azomban mint kiderült a Nosferatuk csatornalakók és rondák. Ez nem paszol. Akkor jött a Brujah az szép s jó de mint kiderült van egy faj ami a Mágia mestere és én leginkább oda tartozom ezért ott fogom elkezdeni tanaim és ha mesterem jól kitanított nekem minden Vérszívó praktikát elfoglalom vaezetõi helyem eme városkában és minden Klán aki ellenszegül elvész. És Saori Sama-t nem birizgálni ha van rá indok ha nem mert ha rossz kedvem van még bûnözök egyet és ismét egy Vértestvér vérét ontom ki. Egyszer már emiatt úgy is kitagadtak a Kamarillából max megteszik megint. De elõbb szeretném elvégezni teendõimet. Most megyek és elkezdem a gyakorlást és mindenkire rontást zúdítok aki ellenszegül :D

UI: Ezen szavaim érvényesítése megtörténik vele vagy vala ha úgy hozza a helyzet.

:bsd: By:Tac-csont
Hát hacsak nem Káin vagy akkor nem jelentesz veszélyt mivel mi Malkaviták a legősibb sötétséget ismerjük...Azt amit ti Brujah k már elfelejtettek....Úgyhogy jól vigyázz mert még megőrülhecc....  :bsd:

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Lorenor
Hát hacsak nem Káin vagy akkor nem jelentesz veszélyt mivel mi Malkaviták a legősibb sötétséget ismerjük...Azt amit ti Brujah k már elfelejtettek....Úgyhogy jól vigyázz mert még megőrülhecc....  :bsd:

Hehehe nem te leszel az elsõ aki lebecsüli ellenfelét.
És ne menõzz annyira a Kasztoddal még a Blade-ben is uralmuk alá hajtották az ÕsVámpírokat és az egész Kamarilát az újgenerációs Vámpírok. Az õregek túl magabiztosak egy idõ után.
De a "fijatalság" az új generáció mindíg jobb lessz elõdjénél.
Ez még tudományosan is bizonyított tény. És mi mindíg ott leszünk mindenütt. És ha az öregek egyszer túl sokat pampognak még alkaplyuk a nyakukat és nem vérvétel lessz hanem szolárium nekik.

:bsd:  By:Tac-csont

Itachi

Hehehe nem te leszel az elsõ aki lebecsüli ellenfelét.
És ne menõzz annyira a Kasztoddal még a Blade-ben is uralmuk alá hajtották az ÕsVámpírokat és az egész Kamarilát az újgenerációs Vámpírok. Az õregek túl magabiztosak egy idõ után.
De a "fijatalság" az új generáció mindíg jobb lessz elõdjénél.
Ez még tudományosan is bizonyított tény. És mi mindíg ott leszünk mindenütt. És ha az öregek egyszer túl sokat pampognak még alkaplyuk a nyakukat és nem vérvétel lessz hanem szolárium nekik.

A Bladet inkább hagyjuk az egy xar film....Na majd pont ti akiknek olyan híg a vámpívére ,hogy már majdnem halandók fogjátok az igazi vértestvéreket kinyírni.....Ne röhögtess....A magadfajta korcsokat a tiszta vérüek könnyedén eltapossák mint egy nyavalyás kis férget.....Örültök ha még vadászni tudtok...Már maholnap azt se fogtok tudni...... :bsd:

Tac-csont

Áh és íme a vesztesek szava. Azoké kik oly magabiztosak voltak gyõzelmükben és oly gõgõsek ,hogy még ezeket a "hígvérüeket" se tudták legyõzni :D

Saori

Na ki kekeckedik vértestvéremmel ? Hol van az a fenenagymellényes. Vigyázz ám mert bejött a nevetõ 3. és nem coff0s kislány nevetésrõl van szó azt elhiheted. Saori Sama-t nem birizgálni nekem mert a végén összehívom a Kamarillát és megnézheted magad. Nem tudod te még kikkel állsz szemben :D

UI: Elnézést a késésért de az Elysiumon voltam

:bsd:  By: Tac-csont

Üdvözlégy ismét köreinkben Vértestvérem^^
Már hiányoltunk....és igen..az a kettő nagyszájú birizgált....azért próbáltam védeni magam, de akkor is többségben vannak....úgyhogy időben jöttél^^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

Saori Sama semmi gáz nem lessz most hívtam egy Brujah haverom. Ezekben a percekben közeledik a sötétbõl.
Hohó lehet hogy Klánháború lessz :D

Saori

Saori Sama semmi gáz nem lessz most hívtam egy Brujah haverom.

Tudtam hogy rád számíthatok^___^
Igaz Vértestvér vagy...:D

NATOkatona

Kedves Lorenon ha te 1 generációs vámpír vagy és elnéved a mi fajta"hígvérüeket" persze mi számít hígvérünek ezt mindenki döntseel maga.Akkor takarodj modnjuk vissza a kopodsódba vagy föl alá és inkább azon imádkozz hogy nemelsz még1 anarch lázadás meg hogy káin nehogy elfenekeljen titeket mert aszem a ti hibátok hogy idáig fajult a dolog.Hiszen ha télleg igazi valóvérüek lennétek megtudnátok ûllítani a sok "hígvérû" csöcseléket.Azért mert malkavita vagy nehogy azthidd hogy nem fog rajtad  golyó vagy a kard.Tod még a valóvérüeken is kifog egy jólirányzott gyújtógránát.Mellesleg én lennék csont Bruajh haverja.Ja és enmvagyok "hígvérû" sem pedig tudatlan örjöngõ Brujah.Mellesleg gondolj visza mijen szép virágzó birodalmunk volt amit a hozátok hasonlí irigy kutyák égette és soztak be szolvan nc.Mellesleg sok lúd diszót gyõz inkább buj vissza máég vagy párszázévre a föld alá és imádkozz nehogy valamelyik valóvérü puszipajtáso diablerizáljon.

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
No comment.....:ejj:

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Saori

:D  Hát tudod mi igazi Vértestvérek tartsunk össze :D
Igaz is Saori Sama nem akarsz chat-es módon egy kis Vampire RPG-be belekezdeni a közeljövõben ? Tudok egy jó helyet én is most mentem oda pár napja.

NATOkatona

Kedves Lorenon ha te 1 generációs vámpír vagy és elnéved a mi fajta"hígvérüeket" persze mi számít hígvérünek ezt mindenki döntseel maga.Akkor takarodj modnjuk vissza a kopodsódba vagy föl alá és inkább azon imádkozz hogy nemelsz még1 anarch lázadás meg hogy káin nehogy elfenekeljen titeket mert aszem a ti hibátok hogy idáig fajult a dolog.Hiszen ha télleg igazi valóvérüek lennétek megtudnátok ûllítani a sok "hígvérû" csöcseléket.Azért mert malkavita vagy nehogy azthidd hogy nem fog rajtad golyó vagy a kard.Tod még a valóvérüeken is kifog egy jólirányzott gyújtógránát.Mellesleg én lennék csont Bruajh haverja.Ja és enmvagyok "hígvérû" sem pedig tudatlan örjöngõ Brujah.Mellesleg gondolj visza mijen szép virágzó birodalmunk volt amit a hozátok hasonlí irigy kutyák égette és soztak be szolvan nc.Mellesleg sok lúd diszót gyõz inkább buj vissza máég vagy párszázévre a föld alá és imádkozz nehogy valamelyik valóvérü puszipajtáso diablerizáljon.

Saori

:D  Hát tudod mi igazi Vértestvérek tartsunk össze :D
Igaz is Saori Sama nem akarsz chat-es módon egy kis Vampire RPG-be belekezdeni a közeljövõben ? Tudok egy jó helyet én is most mentem oda pár napja.

Nem rossz ötlet^^ Bennevagyok^^ Mesélj róla pmben pls^^

Tac-csont

Jól mondjah :zen:  Saori Sama írok pm-et úgy 10 perc és nekilátok. Addig is relas most kiûztük egy idõre a nagyszájú Vámpírokat. Remélem Kalibur is benéz és hozzászól egy szépet az eseményekhez.

Itachi

QuoteOriginally posted by NATOkatona
Kedves Lorenon ha te 1 generációs vámpír vagy és elnéved a mi fajta"hígvérüeket" persze mi számít hígvérünek ezt mindenki döntseel maga.Akkor takarodj modnjuk vissza a kopodsódba vagy föl alá és inkább azon imádkozz hogy nemelsz még1 anarch lázadás meg hogy káin nehogy elfenekeljen titeket mert aszem a ti hibátok hogy idáig fajult a dolog.Hiszen ha télleg igazi valóvérüek lennétek megtudnátok ûllítani a sok "hígvérû" csöcseléket.Azért mert malkavita vagy nehogy azthidd hogy nem fog rajtad golyó vagy a kard.Tod még a valóvérüeken is kifog egy jólirányzott gyújtógránát.Mellesleg én lennék csont Bruajh haverja.Ja és enmvagyok "hígvérû" sem pedig tudatlan örjöngõ Brujah.Mellesleg gondolj visza mijen szép virágzó birodalmunk volt amit a hozátok hasonlí irigy kutyák égette és soztak be szolvan nc.Mellesleg sok lúd diszót gyõz inkább buj vissza máég vagy párszázévre a föld alá és imádkozz nehogy valamelyik valóvérü puszipajtáso diablerizáljon.
Na jó amikor megtanultattok olvasni szóljatok....... :rolleyes: ha megnézitek jól a topicot a Battousai os beszólástól rájöttök ,hogy ki kötekedett kikkel....:ejj:

NATOkatona

én kötekedõs vagyo:P
mérgezõ darazsakat mindenkinek:Phogyha érted miröl beszélek

Tac-csont

Lorenor most az ember azt mondaná ilyenkor nézz már tükörbe csak ezzel 2 gond van. Ezt az emberek mondják nem egy Vámpír a másik nem sok értelme lenne tükörbe nézni úgy se látnál semmit. Szóval "Masshajegurra"

Kalibur

Noh, akkor Kalibur benézett...
És tudjátok mit látott? Még mindig kötekedtek ! Ráadásul agyatlan dolgokon! Használjátok azt az izét, amit ált. a cerebrocranium minden normális embernél (és vértesónál) rejteni szokott, névszernit az agyatokat: Vagy maga Káin az elsõ generáció, ami azért kicsit sánta, de matematikailag indokolható, vagy az õ elsõ gyermekei, akiket viszont ha jól emlékszem már õ maga hidegre tett, következtetés képpen matuzsálemeink festik magukat :D . Van valami az elsõ birodalom bukásában és a sok lúd disznóót gyõz elvben is, de én azt az elvet vallom, ha nem muszály, minek kockáztatni...
Végezetül még mindig nem értem, tulajdonképpen minek akarnánk egymás torkának esni.
Ja, és mi is volt azzal az rpg üggyel? (jó, tudom hogy nem nekem szólt...)
(most visszvonulok könyveimhez. egy varázslónak ugye tanulnia is kell:D )

Tac-csont

Á igen igen. Kalibur szavai ismét megrenették azt az úgymond nagyon ottvan címszavat. Ismét igen igen ésszerû és nyugtató megoldást ajálnlott. Tudod ha nem szügséges közel sem problémázok és de oda is írtam elsõ üzimhez ,hogy ezen szavaim beváltom HA SZÜGSÉGES szóval érted. Amúgy meg jó tanulást Magic Vampire. Te VampireMaster vagy mittom én hogy hívják ha egy vámpír okkultkodik. Az RPG végülis neked is szólhat !!! Ha érdekel a dolog egy mIRC Serveren elérhetõ a dolog vagy egy weblapról is bejön de én azt nem szeretem elég ronda ott a szinezés. Igaz is Saori Sama: Végre leszállta a köd szóval mentem is vadászni.

Cobra

Látom nem nagyon akar mûködni a tervem, a vámpírok nem akarják egymást irtani, kénytelen leszek magam csatába vonulni.  :uzi: :morci:
Csak nem szeretek vámpírra vadászni, mert ahogy eltávolítom egy trófeának használható testrészét, mindjárt elporlik.  :mad:
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

QuoteOriginally posted by Cobra
Látom nem nagyon akar mûködni a tervem, a vámpírok nem akarják egymást irtani, kénytelen leszek magam csatába vonulni.  :uzi: :morci:
Csak nem szeretek vámpírra vadászni, mert ahogy eltávolítom egy trófeának használható testrészét, mindjárt elporlik.  :mad:
Cobra te kis Büffy..... :D :D :D

Chronos

egy IRC Serveren
Nah kijavítottam jóra, mert szúrta a szemem...:)

CHRONOS

Saori

Igaz is Saori Sama: Végre leszállta a köd szóval mentem is vadászni.

Igen itt is kellemesen ködös volt az éjjel^^ Ettem is finomat^^

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Chronos
Nah kijavítottam jóra, mert szúrta a szemem...:)

CHRONOS

Én nem poénbol írtam hogy mIRC én azzal csatlakozom az IRC serverekre és sokkal jobban hangzik. De nekem8.
(A napsugara szúrja a szemed)
Persze ez csak vicc volt ne vedd komolyan !!! :D

Chronos

(A napsugara szúrja a szemed)
:hahaha:

CHRONOS