Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: KvikvegHa Egerszalokra megyunk, a futott kulteri medence megoldott, csak sapkat hozzatok, mert a vizen kivul minuszok vannak erosen => deresedo haj. :D
Ez esetben mégsem mennék. Ehhez én már öreg vagyok. Én lakásban-faházban-csendes-ülõs-piálós-zúzósra gondoltam. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: RamizEz esetben mégsem mennék. Ehhez én már öreg vagyok. Én lakásban-faházban-csendes-ülõs-piálós-zúzósra gondoltam. :)
Tudod milyen poén medncében piálni? Nagyon!  (Igaz, télen, fûtött kültéri medencében még nem próbáltam, de az sem lehet rosz). Amúgy ki mondta, hogy nem lehet bentmaradni a szobában? :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarTudod milyen poén medncében piálni? Nagyon!  (Igaz, télen, fûtött kültéri medencében még nem próbáltam, de az sem lehet rosz). Amúgy ki mondta, hogy nem lehet bentmaradni a szobában? :)
Lehet h vízibeteg, vagy ilyesmi...
 Mondjuk fûtött kültérihez nekem sem volt szerencsém...
Vodkát szavazzuk le és rakjunk helyette mást... nekem a múlt újévi vodkaadag (meg ami utánajött...) bõven elég volt egy idõre...

Darkstar

Quote from: LythisVodkát szavazzuk le és rakjunk helyette mást... nekem a múlt újévi vodkaadag (meg ami utánajött...) bõven elég volt egy idõre...
Ennek az a titka, hogy vinni kell MINDENBÕL SOKAT, és akkor mindenki válogathat. :D Megszavazzuk?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: RamizEz esetben mégsem mennék. Ehhez én már öreg vagyok. Én lakásban-faházban-csendes-ülõs-piálós-zúzósra gondoltam. :)
Igazabol engem is ez erdekel, de van, akit ez untat. Nnna, hogy is lehet szavazast kiirni? Pffh. Nemtom. Irja be ki mit akar? Ha valaki asztalmellettpialosdumaloszuzos osszejovetelt szeretne, irja be, ha nem akkor azt irja be mit szeretne.
Mellesleg ezzel az opcioval tuti egyszerubb szallast szerezni, nem kell az olyan programokon aggodni, amihez tobb kell, mint fedel a fejunk fole & asztal, hehe.
Amugy meg nalam nem vagy oregebb, szoval.. :D

De ki tud jo szallast, ami kocsival nem megaldott egyedek szamara is elerheto?
Olyan faluvege-erdo-mellett-de-a-bolt-kozelvan kene... Nem is vagyok igenyes am.

Nah, megyek halon halaszni valami ilyesmit, hatha...

edit: kulcsoshaz.hu a haverunk...

Kemence kulcsoshaz Kozlekedes: Budapest - Szob, majd onnan autóbusszal Kemencéig.
Borzsony rossz nem lehet. Volt mar valaki Kemencen? Felhivjam oket?
Terkep
//www.kemence.hu -n jo alaposan le van irva, hogy merre lehet maszkalni, stb.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kecsap

Nekem a helyszin nagyjabol mindegy. Legyen Mo.-n belul, ugyis a tarsasagon van a lenyeg... :)

Ja, es azert legyen aram! Az fontos, mert kulonben nem fog menni a notim sokaig...felteve, ha akarunk anime-t nezni....bar miert ne akarnank.... (Ha lenne fal, meg vki projit is hozna...az meg jobb lenne... :) ) :)

En is inkabb vmi olyasmira gondolnek, mint a nyaron volt, csak vmi olyan helyen, ahol fozhetnenk is, mert az tok jo mindig. :)

Egerszalok jo poen....de en telen azert nem mazoznek ott...abbol mar kinottem... :)

Ramiz

Quote from: KvikvegIgazabol engem is ez erdekel, de van, akit ez untat.
Quote from: kecsapEgerszalok jo poen....de en telen azert nem mazoznek ott...abbol mar kinottem... :)
A fórum lustái és kényelmes emberei eddig 3:0-ra vezetnek. :D

Quote from: KvikvegAmugy meg nalam nem vagy oregebb, szoval.. :D
Azért írtam, hogy ehhez öreg vagyok. Dragon Ballhoz meg pölö nem. :)

Pia: lesz mindeeeen! :D Szerepjátékot is rendezhetünk, meg közös mangarajzolást, meg billiárd és/vagy csocsó meccseket, ha van helyi kocsma a közelben, a gépen go-zhatunk stb. Király lesz, ha összejön! :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

L.Mole

Quote from: LythisVodkát szavazzuk le és rakjunk helyette mást...

Nana! :ejnye:

Lythis

Quote from: DarkstarEnnek az a titka, hogy vinni kell MINDENBÕL SOKAT, és akkor mindenki válogathat. :D Megszavazzuk?
Megszavazzuk!:D

Quote from: kecsapNekem a helyszin nagyjabol mindegy. Legyen Mo.-n belul, ugyis a tarsasagon van a lenyeg...

Ja, es azert legyen aram! Az fontos, mert kulonben nem fog menni a notim sokaig...felteve, ha akarunk anime-t nezni....bar miert ne akarnank.... (Ha lenne fal, meg vki projit is hozna...az meg jobb lenne... )

En is inkabb vmi olyasmira gondolnek, mint a nyaron volt, csak vmi olyan helyen, ahol fozhetnenk is, mert az tok jo mindig.
Nagyon jó a kampány:)

L.Mole: én a kilátásbahelyezett csúnyánnézéseid ellenére is tartózkodom attól még egy darabig:D

katz

Quote from: Kvikvegedit: kulcsoshaz.hu a haverunk...

Kemence kulcsoshaz Kozlekedes: Budapest - Szob, majd onnan autóbusszal Kemencéig.
Borzsony rossz nem lehet. Volt mar valaki Kemencen? Felhivjam oket?
Terkep
//www.kemence.hu -n jo alaposan le van irva, hogy merre lehet maszkalni, stb.
Én voltam már ott, osztálykirándulás alkalmából. Olyannyira a szlovák határ mellett van, hogy amikor mentünk arra megállítottak a határõrök, h mi a f.t keres ennyi ember egy kisbuszban a határ közelében. Csendes nyugis hely a semmi közepén. Pár éve elmosta az egész falut a viz, azóta elvileg már ujjáépítették. Kocsival könnyen megközelithetõ, egyébként felejtõs a közlekedés... A falu kicsi, de mivel nagy vendéglátós falú (van egy franko si/szánkópálya, ahol majdnem meghaltam anno) ezért bolt van, piát meg finom vadas kaját lehet kapni, más meg nem fontos ;)

Yakumo

Quote from: katzÉn voltam már ott, osztálykirándulás alkalmából. Olyannyira a szlovák határ mellett van, hogy amikor mentünk arra megállítottak a határõrök, h mi a f.t keres ennyi ember egy kisbuszban a határ közelében. Csendes nyugis hely a semmi közepén. Pár éve elmosta az egész falut a viz, azóta elvileg már ujjáépítették. Kocsival könnyen megközelithetõ, egyébként felejtõs a közlekedés... A falu kicsi, de mivel nagy vendéglátós falú (van egy franko si/szánkópálya, ahol majdnem meghaltam anno) ezért bolt van, piát meg finom vadas kaját lehet kapni, más meg nem fontos ;)
Sztem jól hangzik. Ha nem lesz ki****ott nagy hó ott szilveszterkor. Tényleg lesz akkor? Mármint Téli anime "tábor".

Kvikveg

Felhivom oket, hogy szabad-e meg.
Kerdes: dec 30-31-1 (P-Szo-V) jo? Penteken kinek mikor jo megerkezunk, Vasarnap este/amikor kidobnak minket huzunk elfele.
Ez ugye 2 ottalvas lenne.

Ennek fenyeben tfh szabad a haz, irja meg mindenki, hogy 100% hogy jon, vagy 99%, hogy jon. Aztan irom a feketelistat. :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

99%, hogy jövök, a maradék 1%, hogy addig eljönnek értem az ufók és elvisznek, hogy megpróbálják kivágni az agyamat.

Moha

Quote from: KvikvegKerdes: dec 30-31-1 (P-Szo-V) jo?
Én fix, hogy melózni fogok 30.-án, szóval max szo-v jöhet szóba. :(
De akkor hol is lenne a hely? (bocs, fáradtvagyoklustavagyoknincskedvemvisszalapozni :rolleyes: )

Kvikveg

Quote from: MohaÉn fix, hogy melózni fogok 30.-án, szóval max szo-v jöhet szóba. :(
De akkor hol is lenne a hely? (bocs, fáradtvagyoklustavagyoknincskedvemvisszalapozni :rolleyes: )
Kemence, kulcsoshaz. kemence.hu

katz

Quote from: Ramiz99%, hogy jövök, a maradék 1%, hogy addig eljönnek értem az ufók és elvisznek, hogy megpróbálják kivágni az agyamat.
Ez utobbi aligha fordulhat elõ :rolleyes:

Én 99%, h nem jövök, saját programm miatt.

kisvirag

és milyen fura, nálam is 99% az esélye, hogy nem leszek jelen :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Yakumo

Veletek vagyok emberek! 99%, hogy jövök kb. mint Ramiz ;) Ja egy kocsi van 3-4 férõhellyel. (azért 3-4, mert attól függ mekkora a se*g*tek:D )
Ja: katz, kisvirag:  :rolleyes:  :hopp:  :ejnye: hehehe...

edit: az én se*g*m nagy, de én a sofõr vagyok!  :whoah:  :whoah:  :whoah:  :whoah:

kisvirag

Quote from: YakumoJa: katz, kisvirag:  :rolleyes:  :hopp:  :ejnye: hehehe...

rossz az aki rosszra gondol :rolleyes:

Darkstar

Quote from: kisviragrossz az aki rosszra gondol :rolleyes:
És még rosszabb, aki megérti. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yakumo

Quote from: kisviragrossz az aki rosszra gondol :rolleyes:
Kikérem magamnak! Én JÓRA gondoltam! Nem értem miért nevezed rossznak:(

:lul:

Darkstar

Quote from: YakumoKikérem magamnak! Én JÓRA gondoltam! Nem értem miért nevezed rossznak:( :lul:
:lol:
Egyébként 99,5%, hogy megyek. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Yakumo

Quote from: DarkstarÉs még rosszabb, aki megérti. :D
Õ az én emberem!
megj: kisvirag nem megértette, kapásból levágta!  :rolleyes:  :lul:

kecsap

Megyek....de jó lenne, azért ha megint lennénk vagy 10-15-en, mint nyáron... :)

L.Mole

Látok rá esélyt, hogy ott legyek...

Ramiz

Egyébként 1 ott"alvás" (szilveszter) is elég... gondolom nem csak Moha az, akinek a péntek nem stimmel. Meg úgyis kevés a szünet, azalatt mindenki nyomni akarja az animéket gondolom (remélem :) ).

Kvikveg

Kemence kulcsoshaz mar foglalt.
Keressetek ti is!

kisvirag

Quote from: YakumoKikérem magamnak! Én JÓRA gondoltam! Nem értem miért nevezed rossznak:(

:lul:
ehh... hülye begyöpösödött magyar szófordulatok... ;)

Fazék

Hmm jól hangzik ez a szilveszteri összejövetel :) 86.317 %-ra mondok egy odamenetelt részemrõl.
Helyszín részemrõl mindegy, én még a medencézésben is benne lennék  :jee:
Pia az alap ugyebár, a többi részletkérdés :D

Ramiz

Quote from: FazékHmm jól hangzik ez a szilveszteri összejövetel :) 86.317 %-ra mondok egy odamenetelt részemrõl.
Helyszín részemrõl mindegy, én még a medencézésben is benne lennék  :jee:
Pia az alap ugyebár, a többi részletkérdés :D
:hopp: Király, gyûlünk... :D