Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Itachi

QuoteOriginally posted by Zelmor
Seppuku nem rulz...:ejj:
Rulz ni nem rulzz de mélto módja annak,hogy az ember önkéntesen távozzon az élõk világából...Ha valaha majd énis és xarba leszek tuti,hogy seppukut fogok elkövetni ha mindenáron öngyilkos akarok lenni......:zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Zelmor

QuoteOriginally posted by Lorenor
Rulz ni nem rulzz de mélto módja annak,hogy az ember önkéntesen távozzon az élõk világából...Ha valaha majd énis és xarba leszek tuti,hogy seppukut fogok elkövetni ha mindenáron öngyilkos akarok lenni......:zen:

Én inkább behajtok valami tömegbe a kocsimban 100 kiló C4-gyel, és ütök egy akkora krátert, mint egy mélygarázs... :morci:

Itachi

Én inkább behajtok valami tömegbe a kocsimban 100 kiló C4-gyel, és ütök egy akkora krátert, mint egy mélygarázs... :morci:
Jó persze a több halott az jobb,igaz..Én azért mondtam ezt mer ha úgy leszej akkor csak a katanám meg a tantóm lesz meg.....De ha mondjuk nem anyagi okokból végzek magammal akkor robbanószerkezet megvesz,felrak és irány a fehérház!!!!!!!!!!!! :bsd: :bsd: :bsd:

Shock12

De fórumozni bezzeg ráérsz, mi? ;)
Nem, csak a kapott post-jelentésekre nézek fel, és válaszolok...

Zelmor

QuoteOriginally posted by Shock12
Nem, csak a kapott post-jelentésekre nézek fel, és válaszolok...

Dettó. Csak hogy ez egy ördögi kör...

Itachi

Á...ha eléggé sokat postolsz egy idõ után már nem jön reply mert mindenki megunja a post olást egy bizonyos idõ után...Vagy csak mások nem olyan idõ milliomosak mint én...... :rolleyes:

Shock12

Nem az, ha kellõ ideig várok, addig jön egy pár válasz, és egy kalap alatt el lehet intézni :D ! (Nem mindenki olyan idõmilliomos... mint egggggyesek... khm ...)

Saori

Nem az, ha kellõ ideig várok, addig jön egy pár válasz, és egy kalap alatt el lehet intézni :D ! (Nem mindenki olyan idõmilliomos... mint egggggyesek... khm ...)

Én már inkább nem is küldetek magamnak levelet, hanem néha-néha felnézek mikor van időm...és különben is látogatnom kell a főoldalt, ha szülinapot akarok jelezni^____^
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Vajon kire gondol a tisztelt kolléga...... :rolleyes:

Shock12

QuoteOriginally posted by Saori
Én már inkább nem is küldetek magamnak levelet, hanem néha-néha felnézek mikor van időm...és különben is látogatnom kell a főoldalt, ha szülinapot akarok jelezni^____^

Igen, ez sem egy utolsó szempont... mindenekelõtt a felelõsségteljesség ! Dícséretes ! ;)

Saori

Vajon kire gondol a tisztelt kolléga...... :rolleyes:

Szerinted? :D :D :D

Shock12

Pedánsabban én sem tudtam volna válaszolni ! :D :jee:

Itachi

Hmmm nemis tudom....talán phrozen....hmmm.
Saori: úgy veszem észre most nagyon rádjött az agymenés....:rolleyes:

Saori

És ezt csak most veszed észre?!
Jót aludtam^_____^
Most elememben vagyok^^

Shock12

Szerintem nincsen jobban agymenése Saorinak sem, mint másoknak... ugye, tisztelt Lo ?! ;)

Itachi

És ezt csak most veszed észre?!
Jót aludtam^_____^
Most elememben vagyok^^
Azt látom most te is átmész postmonsterbe mint én????? ;) Na aztán lassan lépek mert még megakarom nézni a naruto 59 et..mielõtt megyek a hentai elõadásra....:p

Itachi

Szerintem nincsen jobban agymenése Saorinak sem, mint másoknak... ugye, tisztelt Lo ?! ;)
Jó de ez részemrõl egy megszokott dolog míg a kedves Saori nem szokott túl sokat írni.... :rolleyes: :p

Saori

Azt látom most te is átmész postmonsterbe mint én????? ;)

A közeledbe sem érek Lo, a közeledbe sem érek!

Itachi

A közeledbe sem érek Lo, a közeledbe sem érek!
Hmm a sorok között olvasva(máramennyire egy sor között olvasni lehet) némi iróniát vélek felfedezni..... :rolleyes:

Drótmalac

QuoteOriginally posted by Ekuseru
A legszomorúbb az hogy az amerikai "kultúra" egyik legnagyobb bekebelezõje: Japán... :ejj:
...isten veled 2000 éves kúltúra és hagyomány :(
Ez nem csak rájuk igaz, de ők a legnagyobb importőrök ezen a téren, de egyedülállóak abban, hogy mindent kicsit japánosítanak, amit átvesznek, ellentétben másokkal, akit 1:1 arányban átemelik az US kultúra elemeit.

Drótmalac

Igen, ez a legvalószínûbb...:hehe:

Zelmor

Jó persze a több halott az jobb,igaz..Én azért mondtam ezt mer ha úgy leszej akkor csak a katanám meg a tantóm lesz meg.....De ha mondjuk nem anyagi okokból végzek magammal akkor robbanószerkezet megvesz,felrak és irány a fehérház!!!!!!!!!!!! :bsd: :bsd: :bsd:

Azt mondod alakítsuk meg a Magyar Anime-Terroristák Egyesületét? ;)

Drótmalac

Azt mondod alakítsuk meg a Magyar Anime-Terroristák Egyesületét? ;)
MATE?
:lol:

Zelmor

QuoteOriginally posted by roderick
True-True!!!

mikor lesz már ps2 emulátor:bruhuhu:

Elõbb jön össze a pénz PS2-re, amit pedig állandóan elköltök másra, mert nem bírom kivárni...
És amúgysem jött ki PALban, szal vagy csippelés, vagy japántanulás.:D

deyo

Elõbb jön össze a pénz PS2-re, amit pedig állandóan elköltök másra, mert nem bírom kivárni...
És amúgysem jött ki PALban, szal vagy csippelés, vagy japántanulás.:D

Amúgy meg hát milyen gép kell ahhoz, hogy egy PS2-es emulátort rendesen futasson:-((
Akkor pedig kell egy gép fejleszétés... de akkor meg inkább egy ps2-es... az legalább nem szaggat, nem fagy ki és tv-n is megy... (legalábbis én így tudom)

Itachi

QuoteOriginally posted by deyo
Amúgy meg hát milyen gép kell ahhoz, hogy egy PS2-es emulátort rendesen futasson:-((
Akkor pedig kell egy gép fejleszétés... de akkor meg inkább egy ps2-es... az legalább nem szaggat, nem fagy ki és tv-n is megy... (legalábbis én így tudom)
Jól tudod..és +sokkal faxább játékok vannak rá mint PC re...... ;)

roderick

Jól tudod..és +sokkal faxább játékok vannak rá mint PC re...... ;)

Igaz, igaz... asszem szegény haveromat, akinek van egy ilyen kütyüje, el fogja ütni egy kombájn.. :bsd: MWUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Igaz, igaz... asszem szegény haveromat, akinek van egy ilyen kütyüje, el fogja ütni egy kombájn.. :bsd: MWUHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
Ó az önzetlen jószándék...... :D

Zelmor

QuoteOriginally posted by deyo

Ha valaha lesz mûködõ ps2 emu, én is fejlesztek voodoo3masról valami jobb ATI-ra, az fix. Proci meg RAM ha nem elég neki, hát én kiugrom az ablakon, mert ennél többet nem akarhat ember GHz-ben és DDR-ben, mint amennyi most van.

Zelmor

Ebbõl a postból megtudtuk, hogy Falu Fia kombájnnal közlekedik. Szóval ezután már nem lesz nehéz elbújni elõle...;):hehe: