Main Menu

Ragnarok Online

Started by NLZ, 2005-09-06, 01:44:15

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: NLZHungaron mekkora a ráta? Mert ha nem 1/1/1esen való fejlõdés a szenvedés, akkor körberöhöglek titeket. :D
A hungaRo-n 4/4/1. Ahhoz mérten tényleg szenvedés az 1/1/1.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Szal elvben az ismeretlen tárgyakat a nagyítóval tudom identify-olni. Viszont eddig nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan is használom a nagyítót. Próbáltam azt ráhúzni tárgyra - semmi. Tárgyat ráhúzni - szintén semmi. Klikkeljem agyon, és úgy, vagy mifene?

Darkstar

Quote from: LythisSzal elvben az ismeretlen tárgyakat a nagyítóval tudom identify-olni. Viszont eddig nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan is használom a nagyítót. Próbáltam azt ráhúzni tárgyra - semmi. Tárgyat ráhúzni - szintén semmi. Klikkeljem agyon, és úgy, vagy mifene?
Duplaklikk a nagyítóra, akkor megjelenik egy lista az azonosítható tárgyakról, ott kiválasztod, melyiket karod és kész.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarDuplaklikk a nagyítóra, akkor megjelenik egy lista az azonosítható tárgyakról, ott kiválasztod, melyiket karod és kész.
THX. Ezekszerint csak a legegyértelműbb lehetőséget nem próbáltam...

Edit: egyébként a rohadt poporingokat, meg a dumplingokat hogy a vérbe teszem el láb alól?
 És amit szintén nem vágok: hol lehet valami questet szerezni (azonkívül, h "szerezz marha sok tárgyat, és cserébe gyártok neked szép nyuszifüleket" és tsai)

Darkstar

Quote from: LythisTHX. Ezekszerint csak a legegyértelmûbb lehetõséget nem próbáltam...

Edit: egyébként a rohadt poporingokat, meg a dumplingokat hogy a vérbe teszem el láb alól?
 És amit szintén nem vágok: hol lehet valami questet szerezni (azonkívül, h "szerezz marha sok tárgyat, és cserébe gyártok neked szép nyuszifüleket" és tsai)
Szívesen.
A dumplingot nem ismerem, de a poporingnek jó sok hp-je van (344), úgyhogy alacsonyabb szinten nehéz megölni. Milyen kasztban vagy? Egyébként ajánlott adatbázis a Rodatabase és a Roempire. Itt megtalálod a questeket és azaokhoz egy kis segítséget is.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: DarkstarSzívesen.
A dumplingot nem ismerem, de a poporingnek jó sok hp-je van (344), úgyhogy alacsonyabb szinten nehéz megölni. Milyen kasztban vagy? Egyébként ajánlott adatbázis a Rodatabase és a Roempire. Itt megtalálod a questeket és azaokhoz egy kis segítséget is.
THX megintcsak. Milyen kaszt? õõ.. HunRO-n van egy Magician-öm, job level 11-12 asszem (nem emékszem pontosan), RagnaHU-n meg egy Swordman, asszem 5-ös joblevellel.
 Volt valami fasza kis izé is tegnap, bementem pronterába, és lehenteltek, felteszem ez lehet a war of emperium cuccos, vagy tudomisén...

Lythis

Quote from: White SeeDAzért belehúztak a ragna.hu-s fiúk/lányok.
Tegnap eszméletlen jó volt. Proti fõterén szörnyidézés ment ezerrel. 1 szörnyel fejlõdtem 18%!!-ot ami 68-as szinten igen király:p (szal mikor ilyen Munak is csak 0,05-öt ad...)
Meg aprítsuk egymást versenyt rendeztek.
Szal minden királyság. Meg úgy belegondoltam. ilyen szinten már nemsokminden tud leölni, ami meg le tud az leszed 100-as szinten is, szal majdnem mind1:)
Nos akkor az volt az, amit hirtelen nem tudtam hova tenni. Hehh, lehet h a te 68-as karidnak az jólesett, viszont az én ûberkezdõ swordman-em rendesen assetudta mivan, és a városba belépve kb együtésbõl odébb lett pakolva. (miközben egy másik kari azt magyarázta h mi is van most... ezúton grat a csávónak, aki lecsapta az ülõ karimat... oks h nem lett volna esélyem sem, de azért legalább a sportszerûseég vazz.. na mindegy...)

Lythis

Biztos, én jobbnak láttam nem visszamenni. Egyébk meg assetom ki a GM, ez a másik bökkenõ. És igen az útra ültem (Prontera déli bejáratnál), de ült ott más is szépszámmal. Mindegy, mostmár ezt is tom:D

NLZ

Öö, az, hogy aurásak, az a 99es, és afeletti akarterek jelzése. Pl tegnap 3 ember (0m3N, Sparxx és Gabriel) is aurás volt, mert meglépték végre a 99es szintet. Aztán mentek is adv jobra, nem bírták kivárni a tournamentet. :))  GM egyébként Spirit, Warlock, Acid, Joker és Hermes, bár õt nem látni nagyon. :)
[reserved]

Lythis

Quote from: NLZÖö, az, hogy aurásak, az a 99es, és afeletti akarterek jelzése. Pl tegnap 3 ember (0m3N, Sparxx és Gabriel) is aurás volt, mert meglépték végre a 99es szintet. Aztán mentek is adv jobra, nem bírták kivárni a tournamentet. :))  GM egyébként Spirit, Warlock, Acid, Joker és Hermes, bár õt nem látni nagyon. :)
Oks, mostmár ezt is tom, thx az infót.

Jah, amúgy faterRO csak nekem nem hajlandó belépni, vagy mással is volt ilyen? Még regelni sem tudok rajta.... strange...

thrall

Quote from: LythisOks, mostmár ezt is tom, thx az infót.

Jah, amúgy faterRO csak nekem nem hajlandó belépni, vagy mással is volt ilyen? Még regelni sem tudok rajta.... strange...
nemtom, nekem megy...updatelted, leszedted a klienst? :D (amúgy regelni in game kell _M neved után, ha ffi karik _F , ha nõi)

Lythis

Quote from: thrallnemtom, nekem megy...updatelted, leszedted a klienst? :D (amúgy regelni in game kell _M neved után, ha ffi karik _F , ha nõi)
Ezeket mind tudom. Update is megvolt, csatlakozom is, _M is ottvolt, de egyszerûen azzal jött, hogy server disconnected..

Mostanra hálistennek megoldódott:)

Kupo

Az aurák klienstől függenek, simán át lehet alakítani. :)
Egyébként én is kb 1 éve kezdtem RO-t, de voltak közbe kisebb szünetek, most épp nem játszok.

Darkstar

Én indítottam egy mage-et a Ragna.hu-n (szeretem is a mage-et, meg a guildbe is jól jönne szvsz), és a másik karakterem guildtársainak segítségével kb 30 perc alatt elhagyta a novice állapotot. :) Úgy tûnik, véglegesen vissza fogok térni a ragna.hu-ra. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

Örülök, hogy visszatértél közénk. :)  Jahm, aki nem tudná, ragnahu-n a 60-75 kategóriában a tour gyõztes egy shield crusa lett, vagyis Én. :D
[reserved]

Darkstar

Quote from: NLZÖrülök, hogy visszatértél közénk. :)  Jahm, aki nem tudná, ragnahu-n a 60-75 kategóriában a tour gyõztes egy shield crusa lett, vagyis Én. :D
Wow, grat! :appl: Hányas lvl?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kupo

Grat a győzelemért, igaz nem játszok most RO-t. :D

Darkstar

Lythis, már akartam kérdezni, a Ragna.hu-n milyen néven játszol? Ma feljössz?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

NLZ

73/42 :)  Kár, hogy nem voltunk sokan, szal ösz-visz 2 fordulós volt a kategória. Először Tremor, a 75ös rouge ellen játszottam. Sunyi módon mindig elbújt, előjött, csapott egyet, azt visszabúlt. Persze amint megjelent, odacsaptam énis. De amibe belebukott, az a 10es shield reflectem volt. :D Végén abba is halt bele, hogy megütött. :haha:  Aztán a döntő meg egy FFA meccs volt 4 fővel. Ott már nem volt kihívás, mert kaptam pár kártyás cuccot a guildtől, szal osztottam a pofonokat. :D Majd unalmasabb óráimban összeszedem magam is azokat a kártyákat. :)  
De most peco cardot kell keresnem, mert szereztem egy slotos full platet olcsón. A nyert OCAban volt egy Andre Larva Card, ami OCA only cucc, de nekem nem kellett úgyhogy omennel elcseréltem 150k ráfizetéssel a full platera. :) Az OPBben pedig egy Tident[2] volt, a legerősebb pvp spear alapja. :)  Majd lehet áttérek spearra, ha olyan kedvem lesz, mert ez a ládzsa többet ér, mint sem hogy eltradeljem.  Sztem a szerveren ha van még 1-2, akkor sokat mondok.

És itt egy kép a bajnokról. :D  A rajtam lévő Evil Wing is nyeremény volt, de azóta elcseréltem guildben belül 650k-ra meg egy Angel Wingre. :)
[reserved]

Lythis

Quote from: DarkstarLythis, már akartam kérdezni, a Ragna.hu-n milyen néven játszol? Ma feljössz?
Hmm.. ahogy most áll a dolog, kb semmilyennel, mert a fateRO és a ragnaHu kliense ezerrel azonvannak, hogy kivégezzék egymást. Ma megoldottam, hogy fateRO elinduljon, és azóta a ragnahu.exe is a fatero-hoz akar csatlakozni. Korábban ez fordítva volt.

Lythis

Quote from: White SeeDA data konyvtárat minden esetben törölni kell, mikor újj klienset pakolsz fel.
Zsírság.... eddig csak 3x kellett volna törölnöm... mi a fenéért nem mondta ezt senki eddig??? és miért nem írja egyik honlap sem? jó, gondoom account megmarad attól, hogy kinyírom a klienst, és nekiállok új data könyvtárral, nem?

Darkstar

Quote from: White SeeDA data konyvtárat minden esetben törölni kell, mikor újj klienset pakolsz fel.
Nekem mindíg elég volt ráinstallálni az előzőre (éppen azt, amelyiken játszani akrtam), és ment rendesen. Bár apróságok nem tökéletesek, pl pályatöltésnél a Ragna.hu-n is a Xilero-s háttér jön be. :)
Az accountinfo persze, hogy nem száll el, az a szerveren tárolódik.
A mai nap során 23/17-ig vittem a mage-et. Egy nap alatt nem is rossz. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Aha. Hát így gond a ragnaHU és a hunRO esetéebn nem volt. Szépen felpakoltam õket, elindít, játszik. ennyi. Felraktam a FateRO-t. Elindítom. ragnaHU-hoz csatlakozik... remek. Klienst 3x újraküldtem minimum.... Végül kaptam egy file-t azt bemásolta a Data-ba, és azóta simán oda csatlakozi, viszont cserébe a ragnaHU is a fatero-hoz akar... lehet h a hunRO is azt akarná, még nem néztem.

Lythis

Quote from: White SeeDEzekkel a vegyespárosításokkal csak az a gond, ha bejön egy olyan ittem amelyik az egyikben nincs akkor kiakad és kilép.
És általában ritka tárgyaknál szokott elõfordúlni:)
Ha ez fennáll, akkor majd ha beüt, akkor kivégzem a data-t, és aztán újrapakolom a klienst. egyelõre úgysincs rare cuccom, szal egyelõre ettõl a gondtól védve vagyok... asszem:D

Kupo

Ha meg akarod oldani, hogy ne kelljen új klienst mindig rakni, akkor a data/sclientinfo.xml-t kell átírni.Ott van a szerver IP-je, azt az egészet copyzod ahol a szerver adatai vannak, asszem ami a -ön belül van.Alár Pasteled, aztán az IP, vagy Server Adress-t átírod a másik szerverére.Meg a Server Name vagy mit, azt is átírod, mondjuk FateRO-ra.
Most azért nem tudom pontosan elmondani, mert nicns felrakva RO, és nincs itt egy Sclientinfo se. :(

Lythis

Quote from: KupoHa meg akarod oldani, hogy ne kelljen új klienst mindig rakni, akkor a data/sclientinfo.xml-t kell átírni.Ott van a szerver IP-je, azt az egészet copyzod ahol a szerver adatai vannak, asszem ami a -ön belül van.Alár Pasteled, aztán az IP, vagy Server Adress-t átírod a másik szerverére.Meg a Server Name vagy mit, azt is átírod, mondjuk FateRO-ra.
Most azért nem tudom pontosan elmondani, mert nicns felrakva RO, és nincs itt egy Sclientinfo se. :(
Oks, thx. Amúgy csak a ragnaHU, és a fateRO ütik egymást, a huRO-nak semmi baja.

Darkstar

Valaki kifejtené nekem a vertical firewall lényegét? Nem egy helyen hivatkoznak rá, én meg nem tudom, hogyan kéne használni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kupo

Pontosan hol mondják, mert így nem ugrik be.Mage skillre gondolsz?

Darkstar

Quote from: KupoPontosan hol mondják, mert így nem ugrik be.Mage skillre gondolsz?
A mage skill a firewall, és ennek egy használati módja a VFW.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kupo

Hát sajna nem tudom, nem hallottam még azt, hogy Vertical Firewall. :(