Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

enpet

Az Ayashi no Ceres-ban valóban a romantika a domináns, de van mellette még egy jellemzõ stílusjegy ami nagyon fontos: a dráma. Hihetetlen drámai jelenetek vannak benne. Szerintem nagyszerû rajzok (amik nem jönnek be ugyan mindenkinek), egy szép szerelmi történet (egyeseknek néha már "csöpögõs"), és tényleg nagyon drámai, ütõs jelenetek. Ha nem szereted a drámát ne nézd meg! Mellesleg ugyanaz az alkotója, mint a Fushigi Yuuginak, ami a karakterek megrajzolásán látszik is.
"Légy hû önmagadhoz és légy jó másokhoz! Ebben minden benne van."

Itachi

QuoteOriginally posted by enpet
Az Ayashi no Ceres-ban valóban a romantika a domináns, de van mellette még egy jellemzõ stílusjegy ami nagyon fontos: a dráma. Hihetetlen drámai jelenetek vannak benne. Szerintem nagyszerû rajzok (amik nem jönnek be ugyan mindenkinek), egy szép szerelmi történet (egyeseknek néha már "csöpögõs"), és tényleg nagyon drámai, ütõs jelenetek. Ha nem szereted a drámát ne nézd meg! Mellesleg ugyanaz az alkotója, mint a Fushigi Yuuginak, ami a karakterek megrajzolásán látszik is.
Tényleg Yuu Watase aranykacsója rejlik emögött is...Akkor tuti csöpögös..... ;)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

TurboK

QuoteOriginally posted by Zelmor
Commando 1 nagyon ütött. :--DDD
2-vel nem játszottam, azt sem tudtam, hogy van. Lol. O_o
Mercs néven futott, Arcade, MEgadrive, Gamegear, és késõbb PSXre és Saturn volt portolva a Capcom Generations pakk részeként. A Megadrive verzió volt messze a legjobb.

Senjou no Ookami - Commando
Senjou no Ookami II - Mercs

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Kalibur

QuoteOriginally posted by Lorenor
Tényleg Yuu Watase aranykacsója rejlik emögött is...Akkor tuti csöpögös..... ;)
Valahol feljebb olvastam, hogy ne ítélj elsõre...
Különben az FY nem volt olyan totál csöpögõs... nekem legalábbis tetszett (bár a super sayajin Tamahome jeleneteken jókat röhögtem, de anyi baj legyen).
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Valahol feljebb olvastam, hogy ne ítélj elsõre...
Különben az FY nem volt olyan totál csöpögõs... nekem legalábbis tetszett (bár a super sayajin Tamahome jeleneteken jókat röhögtem, de anyi baj legyen).
Jaja nekem is ssj volt az első ötletem mikor megláttam.... :D Bár szerintem nagyon csöpögös volt:Miaaaakaaaaa!!!!!!.......Tamamhomeeeeee!!!!!!......Miakaaaaa!!!!!....Tamahomeeee!!!!!!!.......Aishiteru Miakaaaa!!!!....Aishiteru Tamahomeeeee!!!!!.......No comment...:p

Kalibur

Jaja nekem is ssj volt az első ötletem mikor megláttam.... :D Bár szerintem nagyon csöpögös volt:Miaaaakaaaaa!!!!!!.......Tamamhomeeeeee!!!!!!......Miakaaaaa!!!!!....Tamahomeeee!!!!!!!.......Aishiteru Miakaaaa!!!!....Aishiteru Tamahomeeeee!!!!!.......No comment...:p
Na jó, van benne valami :D :D

Itachi

Te Kalibur nézd már meg a kis gif et amit a vamp topic ban post oltam...tecceni fog....:D

enpet

Azért azt hozzá kell tennem, hogy a Fushigi Yuugiban is, de különösen az Ayashi no Ceresben nagyon sok minden van még a "csöpögés" mellett. Hihetetlen szomorú részeket láthatunk néha.
"Légy hû önmagadhoz és légy jó másokhoz! Ebben minden benne van."

Itachi

QuoteOriginally posted by enpet
Azért azt hozzá kell tennem, hogy a Fushigi Yuugiban is, de különösen az Ayashi no Ceresben nagyon sok minden van még a "csöpögés" mellett. Hihetetlen szoooú részeket láthatunk néha.
Ebben egyetértek...Lásd Nuriko halála,Tamahome családjának a sorsa.stb...Ezeken mind bõgtem..... :beken:

Kalibur

Ebben egyetértek...Lásd Nuriko halála,Tamahome családjának a sorsa.stb...Ezeken mind bõgtem..... :beken:
Én nem, de aláírom, hogy azok valóban szomorú részek voltak...:(

Itachi

Én nem, de aláírom, hogy azok valóban szomorú részek voltak...:(
Csoda...vámpíroknak nincsenek ilyen érzelmeik...legalább is a World of Darkness regények szerint... :rolleyes:

Drótmalac

Csoda...vámpíroknak nincsenek ilyen érzelmeik...legalább is a World of Darkness regények szerint... :rolleyes:
Nincsenek, de elég intelligensek ahhoz hogy megértsék õket.;)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Drótmalac
Nincsenek, de elég intelligensek ahhoz hogy megértsék õket.;)
Látod, ezért nem sírtam ;)

VASH

Látod, ezért nem sírtam ;)

"A vámpírok egyszer sírnak életükben..." (na ez honnan volt?)
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Kalibur

QuoteOriginally posted by VASH
"A vámpírok egyszer sírnak életükben..." (na ez honnan volt?)
"..egyszer vagy kétszer hosszú életük során ..."
Anne Rice- Interjú a vámpírral. Louis nyilatkozza a kotnyeles újságírókölyöknek Claudia halála kapcsán...ahogy leírtam, úgy valószínûleg csak a filmben hangzik el, a könyvben nem. Pontosan nem tudom idézni, mert pont ma adtam kölcsön a könyvet.
Megfelelt a válasz, Vash sama:p ?

Itachi

Bazz mostmár ma ez volt az ötödik áramkimaradás ami mint az elõtte lévõ négy kb 15 mp ig tartott......Begajdult az elmû??????:eek: :morci:

Relunx

Ezek a képek melyik animébõl valóak:

Lehet hogy én vagyok ennyire lámer - vagy csak kevés animét nézek? Ezt majd igyekszem bepótólni!

Relunx

Relunx

Folyt köv:

Bocsesz a sok képért!

Relunx

Cobra

Az utolsó elõtti Oh My Goddess-nek néz ki, a többit nem tudom.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

roderick

Amelyik az 5217-es framen van az az Excel Saga
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Shock12

Na Relunx, akkor ezeket a képeket kéne kivenni a fórumból, mivel nem hinném, hogy minden látogatónak szélessávú elérése van... Ilyen esetekben linkeket tegyél be ! ;)

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Na Relunx, akkor ezeket a képeket kéne kivenni a fórumból, mivel nem hinném, hogy minden látogatónak szélessávú elérése van... Ilyen esetekben linkeket tegyél be ! ;)

Ezzel egyet kell értenem...^^"
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Ja én is kíváncsi volnék ,hogy a harmadik képen szereplõ nõnemû egyed melyik animált remekmûben lelhetõ???????:zen:

zsozso

Ja én is kíváncsi volnék ,hogy a harmadik képen szereplõ nõnemû egyed melyik animált remekmûben lelhetõ???????:zen:

Ha joltom hummingbirdsbol van.
Death is the only redemption

Itachi

QuoteOriginally posted by zsozso
Ha joltom hummingbirdsbol van.
Thx fõnõk!!!!! :D

Sky

Elég vegyes ...
Ez egy file ?
Mess with the best,
Die like the rest...

VASH

Jin Roh- holtalálok olyan változatot amiben nincs angol felírat "beleégetve", és megfelelõ magyar sub van hozzá...
THX
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Sky

Most dc++ elõször úgyhogy nemtudnátok javasolni néhány jó hubot ?(PSX,anime,animeMP3,hentai games, stb.)
Mess with the best,
Die like the rest...

Relunx

Oké, irok egy private message-t zsozso-nak hogy törölje õket!

Majd csinálok egy linket nekik, és beszúrom ide!

Relunx

Shock12

QuoteOriginally posted by Relunx
Oké, irok egy private message-t zsozso-nak hogy törölje õket!

Majd csinálok egy linket nekik, és beszúrom ide!

Relunx
Ok, köszi...
De edit-tel szerintem te is kiírthatod... :D .