Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Itachi

QuoteOriginally posted by Saori
Van ma sulim..azaz lenne...de anyu megengedte, hogy itthonmaradjak, mert tegnap este 11re értem haza pestrõl és olyan voltam mint a hulla...;)
Háát igen az anyák mérhetetlenül nagy szíve..... :D (máramikor.....:rolleyes: :D  )
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

QuoteOriginally posted by Lorenor
Háát igen az anyák mérhetetlenül nagy szíve..... :D (máramikor.....:rolleyes: :D  )

Hát a máramikor az itt érvényes, ugyanis ez az elsõ ilyen eset^^ eddigi 11és fél év iskolai pályafutásom alatt :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Hát a máramikor az itt érvényes, ugyanis ez az elsõ ilyen eset^^ eddigi 11és fél év iskolai pályafutásom alatt :D
Az én anyám is ilyen....Eddig eccer engedte meg nekem, hogy kimaradjak úgy ,hogy nem vagyok beteg....Épp ezért visszaélve azzal ,hogy az egyetemen nincs jelenléti(a legtöbb órámon)önkényesen szabadítom fel magamat a különböző bejárási terhek alól.... :bsd: Persze az ősöm tudta nélkül.....:p

phr0zen

Az én anyám is ilyen....Eddig eccer engedte meg nekem, hogy kimaradjak úgy ,hogy nem vagyok beteg....Épp ezért visszaélve azzal ,hogy az egyetemen nincs jelenléti(a legtöbb órámon)önkényesen szabadítom fel magamat a különböző bejárási terhek alól.... :bsd: Persze az ősöm tudta nélkül.....:p

Mivel Shock,a fórum önkéntes arkangyala most nincs jelen,ezért szeretném én felhívni a fogyelmeteket,h. van itten nem is olyan messze nekünk egy qrvajó topicunk,Offtopic néven fut,ajánlom tisztelt figyelmetekbe!;)

Itachi

QuoteOriginally posted by phr0zen
Mivel Shock,a fórum önkéntes arkangyala most nincs jelen,ezért szeretném én felhívni a fogyelmeteket,h. van itten nem is olyan messze nekünk egy qrvajó topicunk,Offtopic néven fut,ajánlom tisztelt figyelmetekbe!;)
Ó bölcs tanácsodat megfogadom és ezennel részemrõl OFF!:D :zen:

Tac-csont

Ne várjátok ,hogy ez a sok mindent végigolvassam de egyet hozzáfûznék. Kést minden igaz valaki vagy valami mindíg hord magánál. Ez emberre ,vámpírra ,ranagol paplovagra meg egyébre egyaránt igaz !!! Én is hordok magammal mindíg regeben 2 is volt nálam de sajna egyiket lenyúlták tõlem pár hónapja ( remélem beleáll azóta az illetõbe  :D ).

:bsd:  By:Tac-csont

Kalibur

'A szobában sötétség honolt...Csak a monitor vetett némi gyér fényt a kicsiny helységre. Messze nem eleget ahhoz, hogy mindent bevilágítson. Egyetlen alak sziluettje rajzolódott ki a sötétben. Az alak hátradõlt, bólintott. Láthatóan elégedett volt. Lassan, nagyon lassan mosolyra húzodtak ajkai. Hideg, kegyetlen mosolyra, ami két szemfogat fedtett fel. Végül megszólalt:'
Köszönöm, kedves phrÜzen !
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
'A szobában sötétség honolt...Csak a monitor vetett némi gyér fényt a kicsiny helységre. Messze nem eleget ahhoz, hogy mindent bevilágítson. Egyetlen alak sziluettje rajzolódott ki a sötétben. Az alak hátradõlt, bólintott. Láthatóan elégedett volt. Lassan, nagyon lassan mosolyra húzodtak ajkai. Hideg, kegyetlen mosolyra, ami két szemfogat fedtett fel. Végül megszólalt:'
Köszönöm, kedves phrÜzen !

:D  Tetszenek ezek a Vampire style szövegek Még Ilyet :D
De előbb adok én is pár apróságot ok. Ha valaki ismeri a Blood Omen-t annak most nagyon jó dolga lessz. Aki meg nem annak azért.

Tac-csont

Várjatok van még.

:bsd: By:Tac-csont

Tac-csont

Na mégegyet.

Shock12

Látom, köszönöm... mellékesen megjegyzem, hogy miden topicot nem látogatok, sõt csak néhányat... erre pölö fel sem vagyok iratkozva... csak ott szólok, amit észreveszek, és tényleg bántja a szememet... mint a napfény (csakhogy témábavágót is tartalmazzon... :D ).

Tac-csont

Ezzel a képpel zárom a mai képtelenkedésem :D
Csak jóóó véresen !!!

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Shock12
Látom, köszönöm... mellékesen megjegyzem, hogy miden topicot nem látogatok, sõt csak néhányat... erre pölö fel sem vagyok iratkozva... csak ott szólok, amit észreveszek, és tényleg bántja a szememet... mint a napfény (csakhogy témábavágót is tartalmazzon... :D ).

Aham köszi de ha nem baj én maradok a jólbevált 2 szobámnál többbe nem is akarok menni !!!

Itachi

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Na mégegyet.
Milyen jó ,hogy ezt a játékot végigvittem...Nekem nagyon teccett....annak ellenére ,hogy sok magazin lexarozta.... ;) :bsd:

Tac-csont

Milyen jó ,hogy ezt a játékot végigvittem...Nekem nagyon teccett....annak ellenére ,hogy sok magazin lexarozta.... ;) :bsd:

Na ja hallotam én is sok jót errõl a játékról. Mond Lorenor neked a Blood Omen 2 PC ? Vagy valami más módon vitted végig PSX meg eggyéb ?

Itachi

Na ja hallotam én is sok jót errõl a játékról. Mond Lorenor neked a Blood Omen 2 PC ? Vagy valami más módon vitted végig PSX meg eggyéb ?

PS2 n vittem végig..... :bsd:

Tac-csont

PS2 n vittem végig..... :bsd:

Kár nekem PC ben kéne.
Sajna azonban senkinek sincs meg.
Természetesen a Blood Omen egyrõl van szó.
A Blood Omen 2 nem tudom kijött e PC-be.

Itachi

Kár nekem PC ben kéne.

Tudtommal kijött...A BO az gondolom tudod ,hogy rpg szerű és nem olyan mint a BO2 vagy a Soul Reaver....Vorador pl egy summon.... :D :p :hopp:

VASH

Kár nekem PC ben kéne.

kijött de nagyon elsz*rták ugyanis, a mentéseknél elveszik a fegyvered(ha kilépsz), majdnem agybajt kaptam amikor a kínkeservesen megszerzett 4 élű démonpengém helyett csak 5 pici karmocskám volt:((nem ajánlom a játékot, csak ha van rá egy teljes hétvége(család meg ismerősök nélkül:D))
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

Ha Blood Omen 1 RPG szerû az nagyon jó szeretem az RPG-ket Szóval az is jöhet csak be kell kerítenem elõbb.

Kalibur

Tac, szerintem nekem megvan a Blood Omen, és néhány éve nem is játszottam vele, ha megtalálom még, esetleg kölcsön tudom adni... (csak néhány hegynyi CD átnyálazása szükséges hozzá:D , ja, meg a pontos címed vagy egy találozóhely, idõponttal)

Kalibur

Ja, és ha már a Soul Reavernél tartunk, itt az én kedvenc képeim egyike:p :

Itachi

QuoteOriginally posted by Kalibur
Ja, és ha már a Soul Reavernél tartunk, itt az én kedvenc képeim egyike:p :
Hja ez a SR 2 bõl van... :) Az én kedvencem a SR 1 ben mikor még Raziel sima vámpír és megmutatja a szárnyait Kain nek...A baj csak annyi ,hogy nem találom sehol azt a képet....:p :bsd:

Saori

Hja ez a SR 2 bõl van... :) Az én kedvencem a SR 1 ben mikor még Raziel sima vámpír és megmutatja a szárnyait Kain nek...A baj csak annyi ,hogy nem találom sehol azt a képet....:p :bsd:

Nem biztos, de asszem otthon megvan az a képem!
Majd utánanézek, és ha igen, berakom ide!
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Itachi

Nem biztos, de asszem otthon megvan az a képem!
Majd utánanézek, és ha igen, berakom ide!
Arigatou Gosaimasu Saori san!!!!!!! :D :zen:

Tac-csont

Aszthiszem azal a játékkal már játszotam Kalibur a Soul...
A CD-t meg nagyon megköszönném pm-be meg is kapod.
Találkozót meg nem akarok betervezni mert az ilyen Pesti találkáim igen nagy idõközönként jönnek létre és akkor is többnyire csak fél sikerrel. Nya /me go pm.

phr0zen

IMHO a Blood Omen 1(PC és PSX)-et nem ajánlom,még RPG-nek is csak jóindulattal nevezném(az meg már mellékes h. grafikailag a GTA 1 a földbe döngöli;) ),a 2 viszont ****a lett(Pc-re és PS2-re is),amit Vash mond csak apróságok,nem ettõl lesz egy játék ****.

Tac-csont

IMHO a Blood Omen 1(PC és PSX)-et nem ajánlom,még RPG-nek is csak jóindulattal nevezném(az meg már mellékes h. grafikailag a GTA 1 a földbe döngöli;) ),a 2 viszont ****a lett(Pc-re és PS2-re is),amit Vash mond csak apróságok,nem ettõl lesz egy játék ****.

Ezt mondhatod egy Vampire fun gyereknek. Amúgy meg Final Fantasy 7 után olyan ,hogy rossz grafika nálam nincs.
Szóval jöhet az a Blood Omen.

Zelmor

Nekem ez a kép tetszik... :[)

phr0zen

Ezt mondhatod egy Vampire fun gyereknek. Amúgy meg Final Fantasy 7 után olyan ,hogy rossz grafika nálam nincs.
Szóval jöhet az a Blood Omen.

Pedig mérföldekkel rondább az FFVII-nél...;)