Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Zelmor
Nekem ez a kép tetszik... :[)

Nemrossz !!!

:bsd:  By:Tac-csont

Tac-csont

De nekem ez jobban tetszik.

:bsd: By:Tac-csont

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
De nekem ez jobban tetszik.

Ez honnan jött le? valami komoly dios dologról csúnyán lemaradtam volna :confused:
Na mind1 a kép az tökéletes:p
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

Tudod aki keres az talál. És én talál(ékony) szóval ez  az eredmény. És neekem tetszik :D :hopp: :D :hopp: :hopp: :D :hopp: :hopp: :hopp:

Kalibur

Tudod aki keres az talál. És én talál(ékony) szóval ez  az eredmény. És neekem tetszik :D :hopp: :D :hopp: :hopp: :D :hopp:  

Nekem is, ezért kérdeztem :D , de tudodmit? Megtarthatod!

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
Nekem is, ezért kérdeztem :D , de tudodmit? Megtarthatod!

Amúgy thx de vidd csak nyugodtan azért raktam fel.
Amúgy megtalálásának kulcsa ,nem csak Vampire címszó alatt lehet ilyen dolgokra lelni. Gondolkozz nagyban minden aminek pici nagyon kicsiny köze lehet a témához pl PC GAMES meg kereshetsz a netkönyvtárban Vámpíros könyveket hátha raktak már fel párat.

Kalibur

Hehe ! Megtaláltam a Blood oment és poénból jáccottam picit... aranyos :D (régi szép emlékek...)
Vicces amikor baltát fogatva bepörög mint a búgócsiga...
Viszont az alakváltásért nagy kár... az a Soul sorozatba is belekerülhetett volna (nekem ugyanis Raziel kicsit szimpibb, mint a mestere, pedig a BO-val játszottam elõbb)

Tac-csont

Hehe ! Megtaláltam a Blood oment és poénból jáccottam picit... aranyos :D (régi szép emlékek...)
Vicces amikor baltát fogatva bepörög mint a búgócsiga...
Viszont az alakváltásért nagy kár... az a Soul sorozatba is belekerülhetett volna (nekem ugyanis Raziel kicsit szimpibb, mint a mestere, pedig a BO-val játszottam elõbb)

Remek. Akkor csak egy kérdésem van még. Elküldtem már a címemet vagy voltam oylan feledékeny ,hogy még aztse tetem meg? Amúgy biztos kiri játék. Saorival már tegnap óta D2-zünk:D
Nagyon kiri tegnap öszejött a 3 Player egyszerre ma meg 2-en és még lesznek jelentkezők később és akkor sokan leszünk.

Kalibur

Remek. Akkor csak egy kérdésem van még. Elküldtem már a címemet vagy voltam oylan feledékeny ,hogy még aztse tetem meg? Amúgy biztos kiri játék. Saorival már tegnap óta D2-zünk:D
Nagyon kiri tegnap öszejött a 3 Player egyszerre ma meg 2-en és még lesznek jelentkezők később és akkor sokan leszünk.

Check pm list ! Különben megadtad.
D2-vel az a gáz, hogy nemigen van idõm... most is zhra kéne inkább tanulnom, de ez azért jobb szórakozás. Attól úgyis csak elalszom...
Hol is játszotok? Nem battleneten, ha jól emlékszem, ugye ?

Tac-csont

Check pm list ! Különben megadtad.
D2-vel az a gáz, hogy nemigen van idõm... most is zhra kéne inkább tanulnom, de ez azért jobb szórakozás. Attól úgyis csak elalszom...
Hol is játszotok? Nem battleneten, ha jól emlékszem, ugye ?

Ratam mivel egyedül én tudtam Servert alkotni vagyis Host ként csak én működök többieknél gáz van szal TCP/IP. Kizárásos alapon. Igaz kissé lagos ha sok lesz a ellenésg és karakter a pályán de elviselhető olyankor aki nagyon lagol megbeszéltük hogy hátra rohan ,hogy nehogy meghaljon mert volt már arra példa.

Sky

Én is hagy D2!
Hoyg lehet beszállni ?
Mess with the best,
Die like the rest...

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Sky
Én is hagy D2!
Hoyg lehet beszállni ?

A következõ feltételeknek meg kell felelned. Legyen telepítve D2 és a LOD hozzá a LOD_109d.exe szal a 109-es Patch. Akkor jó ha a játék azt írja ki hogy v1,09 a verziószámod. Akkor multiplay.. -   TCP/IP  -   Join és oda az IP-m. Az IP-t meg úgy kapod meg ha van ICQ-d vagy mIRC-ed feljössz és megbeszéllyük mikor van game. Ennyi.

Tac-csont

Na mivan ,kihalt az Elysium ?
Minnyáú itt a hétvége sulisoknak már csak órák kérdése.
Gyertek hát velevala.

Kalibur

Na mivan ,kihalt az Elysium ?
Minnyáú itt a hétvége sulisoknak már csak órák kérdése.
Gyertek hát velevala.

Örülök az energiádnak! Rólam csak annyit, hogy ma meggyanúsított az egyik barátnõm, hogy másnapos vagyok, pedig csak annyi a gáz, hogy egész héten aludtam vagy 10 órát mert folyamatosan zh-k voltak... még jobban megy az ELTEseknek a vérszívás, mint nekem :D

Tac-csont

Örülök az energiádnak! Rólam csak annyit, hogy ma meggyanúsított az egyik barátnõm, hogy másnapos vagyok, pedig csak annyi a gáz, hogy egész héten aludtam vagy 10 órát mert folyamatosan zh-k voltak... még jobban megy az ELTEseknek a vérszívás, mint nekem :D

Hú Draqula Gróf 10 óra egy hét ennyit még én se spórolok.
Biztos sok a vértartalékod mond ,hogy csinálod ?  :D
Tudom ,hogy én szedek itt egyedül Vérescseppet de attól
még ez nagyon jó teljesítmény. Igaz is átküldhetnél valakit
egy "teadélutánra" mert szegény pókom éhezik :D
(Meg én is)

VASH

A következõ feltételeknek meg kell felelned. Legyen telepítve D2 és a LOD hozzá a LOD_109d.exe szal a 109-es Patch. Akkor jó ha a játék azt írja ki hogy v1,09 a verziószámod. Akkor multiplay.. -   TCP/IP  -   Join és oda az IP-m. Az IP-t meg úgy kapod meg ha van ICQ-d vagy mIRC-ed feljössz és megbeszéllyük mikor van game. Ennyi.

12-04 és te még az 1.09 patcht emlegeted, régen járhattál a bnet közelében:D
egyébként engem is érdekelne egy kis D2, írjatok pm-t hogy mikor, hol, miért, miért ne:D
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Tac-csont

QuoteOriginally posted by VASH
12-04 és te még az 1.09 patcht emlegeted, régen járhattál a bnet közelében:D
egyébként engem is érdekelne egy kis D2, írjatok pm-t hogy mikor, hol, miért, miért ne:D

A 1,09 Patch ahittem hogy elég nyilvánvaló ,hogy azért 1,09 mert akikkel játszok az van fenn és egy 1,10 meg egy 1,09 nemtom hogy fog egymással játszani. Ha a játék érdekel akkor meg keress me ICQ-n vagy mIRC-en.

Kalibur

A 1,09 Patch ahittem hogy elég nyilvánvaló ,hogy azért 1,09 mert akikkel játszok az van fenn és egy 1,10 meg egy 1,09 nemtom hogy fog egymással játszani. Ha a játék érdekel akkor meg keress me ICQ-n vagy mIRC-en.

A vértartalékokat most hagyjuk, de kérdés azért lenne: Nem lehetne egy partyt pmben is megdumálni? Nincs fönn se ICQ, se mIRC,  és mivel nemcsak enyém a gép, és a társtulaj hallani se akar róluk, így nem is tervezem, hogy fölrakom. Kompromisszumos megoldásként a chat.hu-t tudom ajánlani, ha már mindenáron élõben kell megdumálni...

Itachi

A vértartalékokat most hagyjuk, de kérdés azért lenne: Nem lehetne egy partyt pmben is megdumálni? Nincs fönn se ICQ, se mIRC,  és mivel nemcsak enyém a gép, és a társtulaj hallani se akar róluk, így nem is tervezem, hogy fölrakom. Kompromisszumos megoldásként a chat.hu-t tudom ajánlani, ha már mindenáron élõben kell megdumálni...
Én is a PM re szavazok....:p Most töröltem egy eledruidámat ngy xar ahogy van akkor már inkább shapeshifter....:ejj: :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

a pm nekem is jó:)
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

Chat.hu-ban benne vagyok. A kocsma szobában keressetek. Az ottani nickemet megkapod pm-ben. Csak azt írd meg még ,hogy mikor mész fel kb és ott megbeszéljük.

Kalibur

Chat.hu-ban benne vagyok. A kocsma szobában keressetek. Az ottani nickemet megkapod pm-ben. Csak azt írd meg még ,hogy mikor mész fel kb és ott megbeszéljük.

Opcionális. Ha kell, 5 percen belül ott vagyok....

Tac-csont

Opcionális. Ha kell, 5 percen belül ott vagyok....

Ok tényleg az csak épp nem nézem mailt sokat mióta gáza gépem meg lefagyok nepi 15-20 alkalommal. De most pont fennvagyok aha érdekel. Még úgy fél órát kb.

Kalibur

Ok tényleg az csak épp nem nézem mailt sokat mióta gáza gépem meg lefagyok nepi 15-20 alkalommal. De most pont fennvagyok aha érdekel. Még úgy fél órát kb.

Rövid féóráid vannak ám... :rolleyes:

Tac-csont

Rövid féóráid vannak ám... :rolleyes:

8 elõtt pár percel még fennvoltam. És mivel több órája csüngtem ott és elég fáradt vagyok aszem legközelebb fõleg mivel az ICQ-m is rossz :(  Most viszont mentem vissza Vampirezni.

Kalibur

8 elõtt pár percel még fennvoltam. És mivel több órája csüngtem ott és elég fáradt vagyok aszem legközelebb fõleg mivel az ICQ-m is rossz :(  Most viszont mentem vissza Vampirezni.

Egyeseknek milyen jó játékaik vannak...
A Blood Omen nosztagiázásra kell ?

roderick

Hmm... hamár beolvastam ide, nemtom említette e már valaki itt, hogy van a Shingetsutan Tsukihime anime, ami jó kis misztikus/vámpíros témájú dolog. nekem nagyon tetszik, meg úgy láttam a fórumon, hogy másoknak is (pl. lsd. Gauss-chan avatarját :) )
Nem olyan sztereotíp vámpíros dolog, meg nem is nagyon eseménydús, de tényleg hangulatos és érdekes a története.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Tac-csont

Egyeseknek milyen jó játékaik vannak...
A Blood Omen nosztagiázásra kell ?

Persze amúgy se láttam méég azt ajátékot csak hallotam róla.

Tac-csont

QuoteOriginally posted by roderick
Hmm... hamár beolvastam ide, nemtom említette e már valaki itt, hogy van a Shingetsutan Tsukihime anime, ami jó kis misztikus/vámpíros témájú dolog. nekem nagyon tetszik, meg úgy láttam a fórumon, hogy másoknak is (pl. lsd. Gauss-chan avatarját :) )
Nem olyan sztereotíp vámpíros dolog, meg nem is nagyon eseménydús, de tényleg hangulatos és érdekes a története.

Egyszer feltétlen meglesem Roderick !!!

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Ez fent van a usteam en???,
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"