Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Kuroi Tenshi

De lenne, holnaputánra Közgazdasági elméletek története, azután meg Nemzetközi jog vizsgám lesz, nem látszik? :p meg 10.én a francia szóbeli :rolleyes:

Andi

Nekem az Arjuna nem tetszett. Csak Christ bírtam, meg a zenét (fõleg amikor az elején mennek a motoron):whoah:

Pirula

Quote from: YakumoHBO leadta már párszor, szerintem jó volt a szinkron! :) Máshol még nem találkoztam vele szinkronnal;)
Quote from: SaiyaGinDe, úgy tudom, igen. ;)
Pompás. Akkor majd valahonnan elõkerítem úgy is.

SaiyaGin

Quote from: White SeeDCsak bátran! Én támogatom az 5letet. Szerintem mások is:)

Ha a feltöltéssel foglalkozó topikban :lame: -ek számára érthetõen is le van írva, hogy kell csinálni, akkor megírom a feltöltési kérelmet.:)

szerk: nem találtam ilyen topikot, de sebaj, majd szétfloodolom a help Fxp nevû topikját. :D

Bandita ^^

Nem különösebben szeretem ezt a magical-girl type animokat, de ahogy néztem, teljesen magával ragadott... A poénok, a párbeszédek, a cselekmény, nagyon el van találva... Valahogy soha nem tudom mi lesz a köv részben... Nayon teccik... Hogy-hogy eddig nem fedeztem fel. :lame:
Szal eddig 10/8.5... :whoah: :whoah:
![COLOR="#fcfcff"]Ayu :jee: Meg az a macska (RIO), hát az kész. Fõleg az elsõ 3-4 részben[/COLOR]!
Asszem én is beállok a sorba... :muhahah: PRACTICE:muhahah:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

zolan43

A 20. rész.:whoah:
:eek: Október körül adták ki, de az eltelt idõ ellenére én nem találok hozzá feliratot... (AnimeHQ ftp-jérõl szedtem le)
Végre meglátjuk a "A nagy szerelmi stratégia" eredményét. Tokimi új alakban tûnik fel. ALOHA! Visszaemlékezés a barlang elött. ([COLOR="LemonChiffon"]Tenchi "vicces" mamájára[/COLOR]) Nobuyuki [COLOR="LemonChiffon"]és Rea esküvõje[/COLOR]. Ismét találkozunk a megmentett kislánnyal.

Danhibiki

Jesszus...ez durvajó volt:D Eddig is imádtam a Daft Punk-ot, de mostmár...:jee: Nagyon jó feelingje van az anime-nak a zenék szinte mindig pontosan passzoltak (elnézést fordítva, szóval az anime majdnem mindig pontosan passzolt a zenéhez;)) Szerintem elég komoly mondanivalója van az anime-nak pl.: a sztárgyártás [COLOR="White"](amikor a földön átalakítják a  hõseinket...)[/COLOR].
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Andi

Danhibiki örülök hogy tetszett :D Szegény srácot nagyon sajnáltam :( (Akinek az emlékére a végén szobrot emelnek..)

Kvikveg

Quote from: AndiDanhibiki örülök hogy tetszett :D Szegény srácot nagyon sajnáltam :( (Akinek az emlékére a végén szobrot emelnek..)
:D Detto.
Miota megneztem mindennap kicsit logok rajta.
A sztargyartas tema tenyleg rendesen benne van...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Danhibiki

Quote from: AndiDanhibiki örülök hogy tetszett :D Szegény srácot nagyon sajnáltam :( (Akinek az emlékére a végén szobrot emelnek..)
Jaja...:bruhuhu: Az olyan megható volt amikor a csajjal nyomultak azon a "réten"...:beken: Amúgy már rég "vadásztam" erre az anime-re, mert amikor régen mentek a tv-ben a klippek akkor azt azért mondták, hogy ez egy rendes anime csak felvan ollózva, kár, hogy a Human After All címû albumukból nem készült ilyesmi:(, pedig az is jó kis album lett:jee:, de sajna nem lehet mindig elsütni ugyanazt a "poént"...:(

Kvikveg

Quote from: White SeeDHmm, ha ilyen nagy népszerûségnek örvend renmélem mielõbb lesz valaki olyan rendes és kirakja az FTP-re:) Majd onnan beszerzem.
Nem lesz. Megkerdeztem. Gondolom mivel tulkepp zene-zene-zene.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Maron

Ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz animében is :D Phantom hangja nagyon jó lett :D Pszichopata, ami megy a figurához :__devil: Ed meg kész xDDDDDD Végre beindult ez is :)

Danhibiki

Nyugodtan szedjétek az Interstella-t, mert seed-elem szóval ilyen probléma nem lehet, hogy nem fog soha lejönni:D. Amikor itt vok fórumon akkor valszeg megy a feltöltés is:). Bocsi az off-ért...:zip:

Fazék

Miért kínzom magam és titeket meg miért fárasztalak a véleményemmel? Vajon miért? Nem tudom a választ, csak azt hogy ez a Blood+ egyre szánalmasabb tömegtermék. Egyszerûen minden hibát tartalmaz amit csak lehet, csak azért hogy minél szélesebb rétegnek tetsszen a kliséivel. Mindannyiunk szempontjából jobb lenne, ha nem nézném tovább... Nektek nem kéne a negatív véleményemet olvasnotok, nekem pedig lenne kb 40x25 percem pluszba az életembõl... pedig útálok anime-ket abbahagyni, de azt hiszem ennél kénytelen leszek így dönteni...

Necrid^

Quote from: FazékMiért kínzom magam és titeket meg miért fárasztalak a véleményemmel? Vajon miért? Nem tudom a választ, csak azt hogy ez a Blood+ egyre szánalmasabb tömegtermék. Egyszerûen minden hibát tartalmaz amit csak lehet, csak azért hogy minél szélesebb rétegnek tetsszen a kliséivel. Mindannyiunk szempontjából jobb lenne, ha nem nézném tovább... Nektek nem kéne a negatív véleményemet olvasnotok, nekem pedig lenne kb 40x25 percem pluszba az életembõl... pedig útálok anime-ket abbahagyni, de azt hiszem ennél kénytelen leszek így dönteni...
Én kb a 7 résznél abba hagytam.. engem egyszerüen nem fogott meg.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Quote from: Bandita ^^Nem különösebben szeretem ezt a magical-girl type animokat, de ahogy néztem, teljesen magával ragadott...
Ugye-ugye! :) Én jó egy éve néztem, és nálam is hasonló volt a helyzet. Én egész beleéltem magam. :) Nekem mondjuk Nina volt a kedvencem [COLOR="Red"]spoiler[/COLOR] [COLOR="#F5F5FF"]a "dog's nose magic" résznél [/COLOR][COLOR="Red"]/spoiler[/COLOR] szakadtam a röhögéstõl. :lol:

Rage

Quote from: MaronVégre beindult ez is :)
[OFF] Ja, csak most meg a manga kezd eroteljesen a Naruto / Bleach-fele iranyba menni... -_- Ajanlom Anzainak, hogy surgosen csinaljon valamit, mert nem lesz sokaig kifizetodo a "minden 'jofiu' mindig nyer" tortenetvezetes. :\ [/OFF]
痛みを感じる方向に、出口がある!

Alkyra

Quote from: MohaUgye-ugye! :) Én jó egy éve néztem, és nálam is hasonló volt a helyzet. Én egész beleéltem magam. :) Nekem mondjuk Nina volt a kedvencem [COLOR="Red"]spoiler[/COLOR] [COLOR="#F5F5FF"]a "dog's nose magic" résznél [/COLOR][COLOR="Red"]/spoiler[/COLOR] szakadtam a röhögéstõl. :lol:

Nekem ott a "rod" hangja tettszik.:) :) Vlh ki kéne vágni...

kisvirag

nyam, nemrég mi is megnéztük az Interstellát, és én is csak azt mondhatom, hogy nagyon jó!

a vége az elejéhez képest kicsit leült ugyan, vagy legalábbis, a szerintem legjobb, illetve ismert szám ugye mingyárt el lett lõve a legelején, de azért az összhatás tekintetében nagyon ott van, mellékesen elgondolkodtató is, nem csak a sztárgyártás tekintetében, hanem a hogy kezeljük, mikor kiderül hogy ezek idegenek kérdésében is :D

IRL kétlem, hogy igy reagált volna a nép :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Kvikveg

"meet" topicbol:
A mit nezunk temahoz, ezennel leadok 600 szavazatot az eddig felig megnezett
Szomszedaim a Yamadak-ra:
Kis csalad elete, kinezetre vizfestek, egyszeru alakok, humor - az van.
Top 10 es a jelenet a tv megszerzeseert - avagy hazastarsi balett a taviranyitoval. Megtudhatjuk, a japan haztartasok zokni es torulkozoelnyelo fekete lyukja hol talalhato es mit tegyunk, ha a csalad nem akar fenykepezkedni az elso ho alkalmaval, helyette izgi filmet nez meredt szemekkel.
Egyszoval: LOL!
:hahaha:

Fazék

Quote from: Kvikveg"meet" topicbol:
A mit nezunk temahoz, ezennel leadok 600 szavazatot az eddig felig megnezett
Szomszedaim a Yamadak-ra:
Kis csalad elete, kinezetre vizfestek, egyszeru alakok, humor - az van.
Top 10 es a jelenet a tv megszerzeseert - avagy hazastarsi balett a taviranyitoval. Megtudhatjuk, a japan haztartasok zokni es torulkozoelnyelo fekete lyukja hol talalhato es mit tegyunk, ha a csalad nem akar fenykepezkedni az elso ho alkalmaval, helyette izgi filmet nez meredt szemekkel.
Egyszoval: LOL!
:hahaha:
rákérdezhetek hogy honnan sikerült beszerezni? :)

kikuchiyo

Nekem is megvan, ha kéred, még az ASVA-para elõtt innen szedtem le.

Tényleg jó film egyébként, Takahata jól ért hozzá, hogy jelentéktelen mindennapi történéseket úgy mutasson be, hogy az egész mélyen elgondolkodtató és nagyon hangulatos legyen.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyoNekem is megvan, ha kéred, még az ASVA-para elõtt innen szedtem le.

Tényleg jó film egyébként, Takahata jól ért hozzá, hogy jelentéktelen mindennapi történéseket úgy mutasson be, hogy az egész mélyen elgondolkodtató és nagyon hangulatos legyen.
Ha neked nem avi angol felirattal, akkor engem is erdekel.

kikuchiyo

Failure is the default option

Ramiz

Quote from: FazékMiért kínzom magam és titeket meg miért fárasztalak a véleményemmel? Vajon miért? Nem tudom a választ, csak azt hogy ez a Blood+ egyre szánalmasabb tömegtermék. Egyszerûen minden hibát tartalmaz amit csak lehet, csak azért hogy minél szélesebb rétegnek tetsszen a kliséivel. Mindannyiunk szempontjából jobb lenne, ha nem nézném tovább... Nektek nem kéne a negatív véleményemet olvasnotok, nekem pedig lenne kb 40x25 percem pluszba az életembõl... pedig útálok anime-ket abbahagyni, de azt hiszem ennél kénytelen leszek így dönteni...
:lol: Hagyd abba a kedvünkért... :D Ez pszihológusi tanács. ;)

Quote from: KvikvegSzomszedaim a Yamadak
Hú, ezt még másfél éve kiírtam cd-re és félretettem és elfelejtettem... de most kedvet kaptam hozzá. Ha nem meeten, max itthon nézem meg. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bandita ^^

Befejeztem.
Nem akarok több oldalnyit ömlengeni róla, szal: :whoah: :whoah: :whoah: :cool: :cool: :cool:
Ahhhhhhhhh....... Még kellene ilyesmi stílusú anim....
5let???
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

SaiyaGin

Quote from: kisviragnyam, nemrég mi is megnéztük az Interstellát, és én is csak azt mondhatom, hogy nagyon jó!

Milyen hosszú? Ha már ennyien megnézték, lehet, hogy én sem hagyom ki...

Bandita ^^

Quote from: White SeeDMár mint milyen stílusú?
Magic girl-ös, vicces, látványos, aranyos?:)
Akkor Maburaho!

Ja ez így egybe... De sajna a Maburaho már megvolt... :(