Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Tiaro

Hát izé... az XP-vel bármi megtörténhet...
Példa: tegnap kb kettõig csináltam a beadandó feladatomat prodesktopon (csináltam egy naonfrankó alufelnit) meg hozzá szabadkézi, és vázlati rajzot, erre ma vigyorogva beviszem, és  benti gép nem ismeri fel a filet... ugyanaz a verziószám, ugyanaz az os... ha ezen bukik az aláírásom, kinyírom a Microsoftot, meg az a gárdát is, aki a tervezõprogit írta... meg a biztonság kedvéért a CD-gyárakat, a Nero íróit, és a gyakvezetõmet... Lassan összeáll egy jó kis halállista...

Szóval a tuti megoldás: format c: => reinstall
...de 100%, hogy megint ugyanaz történik, úgyhogy akár meg is spórolhatod a dolgot....

Sky: :(  C'est la vie...
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

phr0zen

Roderick,az avatarod nagyon STYLISH.Honnan van?

Sky

QuoteOriginally posted by Tiaro
Sky: :(  C'est la vie...
Mért hiszi mindenk hogy le vagyok törve ...
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

QuoteOriginally posted by Cobra
Ha nincs állandóan bekapcsolva a tûzfal, akkor elég sok trójait össze tudsz szedni.
Nálam mostanában újból egyfolytában villog a NIS, hogy valami jönne a gépemre, aminek nem kéne.
A trójai, és a féreg nem ugyan az... igaz vírus, mindkettő csinál valamit, illetve néha szaporodik (legfőképpen a féreg). Nekem is a tűzfalon pattannak a kísérletek (portscan-ek), de nem vészes... a NIS jelez akkor is, ha DoSt észlel, ami pl felléphet egy bittorrentezés közben is...
Minden esetben megoldás foltozni a rendszert, meg tűzfalat bekapcsolni (és itt nem a beépítettre gondolok), illetve hagyni néha magától lefutni a vírusellenőrzőt is (ami perse autoupdate-en van). Én netezek már 8 éve, és eddig egy vírus sem jött be netről még levélben sem.

Shock12

QuoteOriginally posted by Tiaro
Hát izé... az XP-vel bármi megtörténhet...
Nem az Xp hibája... Én 3Ds max-al szórakoztam (R2), és szimpla halmazagebra mûveletet ratyiul alkalmazott szilárdtesten (bugos volt a Max... vagy csak (inkább) rosszul volt megtörve)... a tervezõrendszer okolható.... megoldás... exportáldd minden megoldható formátumba :D .

Imho...

roderick

QuoteOriginally posted by phr0zen
Roderick,az avatarod nagyon STYLISH.Honnan van?

Huhh... majdnem nem vettem észre a kérdést a sok XP között... amúgy a Hellsing mangából van, Walter sama így nézett ki amikor még a II. világháborúban írtották a ghulokat Alucarddal :D

"For us, englishmen even aging is fun"

Amúgy kösz, komoly 1 perces photoshopmunkám van benn :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

QuoteOriginally posted by roderick
Huhh... majdnem nem vettem észre a kérdést a sok XP között... amúgy a Hellsing mangából van, Walter sama így nézett ki amikor még a II. világháborúban írtották a ghulokat Alucarddal :D

"For us, englishmen even aging is fun"

Amúgy kösz, komoly 1 perces photoshopmunkám van benn :)
Ehh nagyon gizda Walter öregen is de így nagyon ott van...:eek: :) :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

roderick

QuoteOriginally posted by Lorenor
Ehh nagyon gizda Walter öregen is de így nagyon ott van...:eek: :) :zen:

Ja, tökre sajnálom, hogy csak ez az egy fiatalkori kép volt róla az egész mangában eddig... azért elvárrtam volna valami kis akciót is, de valszeg taktikusan késôbbi kötetre tartogatják :rolleyes:

Relunx

IRTÓ FNTOS LENNE!

HOGY A GYÁSZBA SZEDJEM LE A MSBLAST VIRUST????

Beásta magát a system32 könyvtárba (msblast.exe néven) és nem tudom törölni!
(A patch-et feltettem)

Relunx

Relunx

Már megoldottam!
Végleg kiirtottam azt a kis ****** virust!

Kérdés:
A tálca jobb oldalán található elrejtés nyíl eltûnt! (És a tálca tulaljdonságoknál hiába állítom be akkor sem jön vissza!) Ez lehet az msblast virus hatása? Ha igen akkor hogy tudom visszahozni azt a nyilat? Tudom hogy kis jelentéktelen apróságnak tûnik DE NEKEM FONTOS!!!

Ha lenne egy uzim és nem büntetnék az emberölést, akkor elintéznék pár virus gyártó emberkét...kezdeném az msblast kitalálójával....

De elötte eltörném porconként az összes újját..még a lábán is hogy még véletlenül se tudjon írni....

Relunx

:hogyaza:
:uzi:
:morci:
:b+:
:fuk-u:
:linsux:

Kissé gáz napom volt és nagyon nem hiányzott az a virus....

KILL, DOUBLE KILL, OVER KILL, MULTI KILL, ULTRA KILL, KILLING SPREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AH YES....UT NÉMILEG SEGITETT A FESZÜLTSÉGMENTESÍTÉSBEN....

Ha vki tud segiteni hogy hogy hozzam vissza az a nyilat a tálcára, azt megköszönném!

KILLING SPREEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gauss_chan

QuoteOriginally posted by noriko
Az lehetséges, hogy a gépem a Blaster worm mellékhatásait mutatja, de nincs rajta  a vírus? Mert az írtóm nem talált semmit, aztán bekapcsoltam a firewall-t és megszűnt a furcsaság. Elég ha ennyit teszek, vagy lehet hogy a vírus mégis itt bujkál valahol?
(ui.: tudom tudom /me :lame: )

üdv,
noriko

Amíg nem telepíted a patchet addig annyiszor megfogja fertõzni a géped ahányszor felcsatlakozol az internetre.
Ezt akadályozod meg a tûzfallal, mert lezárod azt a portot ahol bejönne. Tedd föl a patchet és akkor ha a tûzfalat véletlenül le is állítod a vírus nem fog tudni kárt tenni.
Egyébként amennyire tapasztaltam mostanra már az összes vírusirtó irtja a Blastert, de ha biztosra akarsz menni futtasd le ezt az irtót:

Blaster irtó

Ha lenne még kérdésed, írj nyugodtan. :)

Shock12

QuoteOriginally posted by Relunx
A tálca jobb oldalán található elrejtés nyíl eltûnt! (És a tálca tulaljdonságoknál hiába állítom be akkor sem jön vissza!)
Azért mindent ne tessék a vírusa kenni ;) ... sok esetben a user is lehet annyira destruktív (ha nem jobban, és nem önszántából), mint egy vírus.
Megoldás: Jobb klikk a tálca egy szabad részén, majd Properties (asszem Beállítások madzsarul), és ki kell pipálni a "hide inactive icons" pontot (idő óta nem működő ikonok rejtése... vagy valami ilyesmi lehet...)... ok, év kész.

phr0zen

Na,akkor itt folytatom a Legjobb animékbõl áthozott csevejt!

A születési dátumom ennél jóval kevesebb,csak rokon egyszer leradírozta a profilomat,aztán nem volt nagy hangulatom rendesen kitölteni(meg egyébként is,így megkapom az idõsebbeknek járó,kellõ tiszteletet).:)

A videó meg így-vagy úgy,de megérett a végsõ eradikációra.:hehe:

Shock12

(meg egyébként is,így megkapom az idõsebbeknek járó,kellõ tiszteletet).:)

na ja... persze ... :D

QuoteA videó meg így-vagy úgy,de megérett a végsõ eradikációra.:hehe:
Gondolom, még az ősi, "felültöltős" fajta lehetett... én ereklyeként megőriztem volna, mert már most sem nagyon mindennapos látvány (és gyanítom, hogy 10 éven belül a szallagos videófelvevő, mint olyan megszűnik létezni, és akkor sima liftes sem nagyon lesz)

phr0zen

QuoteOriginally posted by Shock12

Gondolom, még az ősi, "felültöltős" fajta lehetett... én ereklyeként megőriztem volna, mert már most sem nagyon mindennapos látvány (és gyanítom, hogy 10 éven belül a szallagos videófelvevő, mint olyan megszűnik létezni, és akkor sima liftes sem nagyon lesz)

Az a videó:
1.Nem kedvelt engem.
2.Én se kedveltem õt.
3.Te képes lettél volna megtartani egy ilyen démonfattyat,aki elpusztította az egyetlen Agent Aika videókazettámat(Nem is csak 1 rész volt rajta!)?!:(

roderick

Az a videó:
1.Nem kedvelt engem.
2.Én se kedveltem õt.
3.Te képes lettél volna megtartani egy ilyen démonfattyat,aki elpusztította az egyetlen Agent Aika videókazettámat(Nem is csak 1 rész volt rajta!)?!:(

Engem a kenyérpirító utált kb. ennyire, bár ? csak a reggelimet és nem a kazettáimat tette tönkre... mitnemondjak énse kegyelmeztem neki  :whoah:

Shock12

Az a videó:
1.Nem kedvelt engem.
2.Én se kedveltem õt.

Hát... szerintem nagyobb kínzás az, hogyha egyben van, de soha nem kap áramot, és nem működhet... csak be van zárva... örökre... *sátáni kacaj*

Zelgadis

QuoteOriginally posted by roderick
Igen, helyesen leírtad a topic címét és témáját ;)

Nem is igaz, mert
a topic címe  : Offtopic
õ meg így írta: OFF TOPIC!

:beeee:

roderick

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Nem is igaz, mert
a topic címe  : Offtopic
õ meg így írta: OFF TOPIC!

:beeee:

:_piszka: = :uzi: :zen:

Sky

A szmájli volt elrontva...
Nem az én hibám...
Mess with the best,
Die like the rest...

Sky

Ezt most Specter-nek szentelem, egészen pontosan az aláírásának("Love can kill...")...:D:D:D:D

Smoochie
Mess with the best,
Die like the rest...

VASH

Az a videó:
1.Nem kedvelt engem.
2.Én se kedveltem õt.

Ez az öcsikém kedvenc gameboya:
1.Nem kedvelt engem.
2.Én se kedveltem õt.
3. viszont én a tizediken lakok(és a hajvágó már lent van...):D:D:D

***Sokkal sátánibb kacaj***
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Cobra

QuoteOriginally posted by Sky
Ezt most Specter-nek szentelem, egészen pontosan az aláírásának("Love can kill...")...:D:D:D:D

Smoochie
Á, de durva
Hide and fear, Cobra Commander is here !

VASH

QuoteOriginally posted by Cobra
Á, de durva

NEEEEEEEM:D, ez durva:
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Shock12

Smoochie
ÁÁÁ ezt ismertem, csak az egyik régi helyérõl leszedték , és a mostani Bálint napkor nem tudtam tradicionálisan megnézni :D :D !

Kalibur

Smoochie
Szegényke... de kár, hogy mindez csak mûvér...:D
Azért naon ló :D
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Sky

Mert az elõzõ ennyire tetszett, itt van még egy...:D:D:D

Smoochie 2
Mess with the best,
Die like the rest...

Shock12

Mert az elõzõ ennyire tetszett, itt van még egy...:D:D:D

Smoochie 2
A HappyTreefriends -en van egy rakás... az eyeCandy az nagyon brutál :D !

Sky

Pont most láttam...
Jujj...
Mess with the best,
Die like the rest...

Drótmalac

Happy Treefriends Rocks!!! :hopp: