Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Raggie

Metropolitan Jazz Affair-t megint... most elalváshoz... :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Bohren & der Club of Gore - On Demon Wings

...

Basszus, le kellett kapcsolnom a villanyt. Ehhez kevés fény kell, egy pohár ital (nem kell inni, csak legyen a kezed ügyében) és emlékek... igen, még egy szál cigi is belefér, hadd füstölögjön a hamutartóban.

Lt. Simoan Blarke

Evanessence - Bring Me To Life
erre a számra akarva-akaratlanul bár, de beugrik a klip, amiben a csaj (elég sz*rul kidolgozva bár, de) álmában zuhan lefele. jó volt a képi világa (jóóó sötét :D), megvolt a fílingje. a számnak is megvan :)

Excel Saga - Ai (Chuu Seishin)
na ezt a betegséget, wááhháh :D

Cowboy Bebop OST - Rain
"Why do i feel so... *alone*... for some reason, i think of home..." :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkeCowboy Bebop OST - Rain
"Why do i feel so... *alone*... for some reason, i think of home..." :rolleyes:

:tezsvir:

Szívembõl szóltál..

Pirula -_- Most elõször csalódtam benned :p

Cross Borns, hátõõõ, zeneileg még oké, de az énekkel egyszerûen nem tudok kibékülni :o

Ugyanaz vele a bajom, mint a Stainless Steel-el.

Azért végment két album:
- Legend Of The Four Rings
- Tales of a Winter Night

Zavar ez a kiejtés, énekhang.
Sebaj :rolleyes:

Az Iced Earth viszont tetszett, Something Wicked This Way Comes album :cool:

Heavenly - Coming From The Sky
--------------------------------

Hümm.. a fentebb linkelt számot leszámítva egyik sem ragadott meg mélyen, de ez legalább jobban tetszett :)

Na és a végére maradt a Neurosis - Raze the Stray. Mintha a szobám sarkaiban megbúvó sötétség megelevenedne és lassan körém kúszna.
Kellemes >;>
Most még ez megy, aztán elõveszem az
Interview With The Vampire - Libera Me c. számot. Attól mindig elkap a borzongás és kiélesednek az érzékszerveim :__devil:

Lt. Simoan Blarke

in the midnight hour, she cried "MORE, MORE, MORE!!!"
with a rebel yell, she cried "MORE, MORE, MORE!!!!" wááá
na most ehhez képzeljetek hozzá egy Alexi-féle ordítós-hörgést. és rulez. ;):rolleyes::D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Rounin

Quote from: blarkein the midnight hour, she cried "MORE, MORE, MORE!!!"
with a rebel yell, she cried "MORE, MORE, MORE!!!!" wááá
na most ehhez képzeljetek hozzá egy Alexi-féle ordítós-hörgést. és rulez. ;):rolleyes::D:D

Ezmiez? O.O

Pirula

Quote from: RouninPirula -_- Most elõször csalódtam benned :p
Ezen is túl kellett esni, gondoltam jobb mihamarább. :)
Bár engem a kiejtés nem zavar, le szoktam tudni azzal hogy mókás.

Most Neurosisozok még egy darabig.

Quote from: RouninBohren & der Club of Gore - On Demon Wings
...
Basszus, le kellett kapcsolnom a villanyt. Ehhez kevés fény kell, egy pohár ital (nem kell inni, csak legyen a kezed ügyében) és emlékek... igen, még egy szál cigi is belefér, hadd füstölögjön a hamutartóban.
:)
Megmutattam egyik jóbarátomnak. Hallgatja, hallgatja, csak néz valahova. Egyszercsak megszólal: "Te, ez tiszta olyan hogy a 20-as években egy füstös bárban ülsz, szivarral meg whiskeyvel." Megint csend egy darabig, majd totál meglepetten: "És esik az esõ! :eek:"
Jót kacagtam rajta. :)

Ramiz

Quote from: RouninBohren & der Club of Gore - On Demon Wings
Majdnem egyetértek. De szerintem inni is kell, és ne csak a hamutartóban füstölögjön az a cigaretta. :ejnye:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Shiroi: Szívesen
Killswitch Engage - Rise Inside
A begyorsulás témát nagyon elcsípték itt a csávók. Kiszabja jaz agyamat! :morci::D

Djinn

Quote from: ShiroiTalán Billy Idol Rebel yell-jének Children of bodom-os feldolgozása?
Vagy a Scooter-es feldolgozás. :D

Red Hot Chili Peppers - Californication
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Pirula

Quote from: DjinnVagy a Scooter-es feldolgozás. :D
Még jó hogy szóltál. :D Felsõs osztálybulik top nótája!
Scooter - Rebel Yell

Manu

Két koncert DVD:

Pat Metheny Group - Speaking of Now (Richard Bonával :cool: )
Earth, Wind & Fire - Live by Request

mindkettõ nagggyon álllattt

Ramiz

Quote from: ManuPat Metheny Group - Speaking of Now (Richard Bonával :cool: )
Ettõl a Pat Metheny-tõl van egy cd-m, jól nyomja az öreg, de valahogy nem teszem be, csak nagyon ritkán... Viszont élõben megnézném egyszer.

2pac - F*ck the world
Ez a szám most nagyon jól esik. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DjinnVagy a Scooter-es feldolgozás. :D
hát abban nincs Alexi-féle ordítós hörgés :D

Queen - Princes of the Universe
Eagles - Hotel California
Children of Bodom - Knuckleduster
mikor ér már le az advent children OST?! :hogyaza: :D

Rounin

Quote from: blarkemikor ér már le az advent children OST?! :hogyaza: :D

Nekem lent van.. meg is hallgatom az Egyszárnyú Angyalt >;> :__devil: :bsd:

sirtomi

Juanes - La Camisa Negra
mostanában, ha mosolyt akarok csalni arcomra ezt hallgatom :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninNekem lent van.. meg is hallgatom az Egyszárnyú Angyalt >;> :__devil: :bsd:
Rounin, most a következõ 3 percre érezd magad
1. nagyon megharagudva,
2. hátbaszúrva, szétlõve, felrobbantva, kibelezve, felgyújtva, és mindezen állapotváltások elõtt, után és közben megerõszakolva,
magyarul most utállak :D ezt nem kellett volna :D

AC/DC - Big Gun
Yui - Life

sirtomi

Juanes - Mi Sangre album.
Sikerült leszednem. Egész jó, egy szót sem értek belõle, de tetszik :)

Rounin

Quote from: blarkeRounin, most a következõ 3 percre érezd magad
1. nagyon megharagudva,
2. hátbaszúrva, szétlõve, felrobbantva, kibelezve, felgyújtva, és mindezen állapotváltások elõtt, után és közben megerõszakolva,
magyarul most utállak :D ezt nem kellett volna :D

AC/DC - Big Gun
Yui - Life

Na mivan, ennyire bejön a gore metal? :hehe: :ejnye:

Hyde -  Masquerade :cool:

Ne gyertek azzal, hogy szemforgatás etc., ez van csak meg tõlük egyedül, ezért tetszik tõlük EZ a legjobban :p

Lt. Simoan Blarke

Seal - Kiss from the Rose

(Advent Children OST: 92.8%... kezdek keményen remegni az idegtõl, hogy mikorra ér már le :rolleyes: )

Rounin

Quote from: blarke(Advent Children OST: 92.8%... kezdek keményen remegni az idegtõl, hogy mikorra ér már le :rolleyes: )

Ju eszembe, rég hallgattam :__devil:

Na jó, egy kis:

Bobby Vinton - Blue Velvet            : fíling :D nosztalgia :whoah:
Michael Bubble - Feeling Good        : el is hiteti velem, hogy jól vagyok. :eek:
Kare Kano Ending - Yume no naka e : Eeeeeeeeeeeee!!!! :csápol: :drool: Imádom^^

Winamp jól sorsolt most :D

Ramiz

Quote from: RouninBobby Vinton - Blue Velvet : fíling :D nosztalgia :whoah:
:tezsvir: Látom, jó filmeket is néztek néha. :D

Rounin

Quote from: Ramiz:tezsvir: Látom, jó filmeket is néztek néha. :D

:p :tezsvir: Még szép :lazza:

És most egy kis..

Myuji X - eXdream :whoah:

Lt. Simoan Blarke

Scorpions - Wind of Change
Scorpions - Send Me an Angel
wááá :kiraly:

amint lejön AC, meghallgatom, alszok. 96.8%. kezdek idegesen püfölni pár dolgot az asztalon :D

Djinn

Quote from: RouninHyde -  Masquerade :cool:

Ne gyertek azzal, hogy szemforgatás etc., ez van csak meg tõlük egyedül, ezért tetszik tõlük EZ a legjobban :p
Hogy érted azt hgy "tõlük"?? Hyde tudtommal nem skizofrén, bár bevallom néha bennem is felmerült már, hogy valami nem stimmel nála... de szerintem csak szimplán egy vámpír ezért fura kissé! :D

Hyde - Horizon

Lt. Simoan Blarke

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :D:D lejött Advent Children OST. de edddig még nem találtam meg azt a számot, ami annyira tetszett a végén a harc alatt, hogy miatta letöltöttem ezt a 120 megát @ 4K/sec... :3x3:

Rounin

Quote from: DjinnHogy érted azt hgy "tõlük"?? Hyde tudtommal nem skizofrén, bár bevallom néha bennem is felmerült már, hogy valami nem stimmel nála... de szerintem csak szimplán egy vámpír ezért fura kissé! :D

Hyde - Horizon

Õõõõõõ...vannak zenészek is ugye? Õrájuk gondoltam! (phew)

blarke : Sairin: Kata Tsubasa no Tenshi

Az egyszárnyú angyal^^^^^^^

Most ez dübörög :bsd:

SaiyaGin

Quote from: blarke(Advent Children OST: 92.8%... kezdek keményen remegni az idegtõl, hogy mikorra ér már le :rolleyes: )

Nekem egy Garnet Crow-lemez hetekig 94.8 %-on állt, aztán úgydöntöttem, hogy jó lesz az nekem úgy is, és kitöröltem a BitComet transfer-részébõl. :D
On:Field of View: Dan dan kokoro hikareteku (az elsõ anime, aminek az eredeti openingjét láttam, a DBGT volt...)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Rouninblarke : Sairin: Kata Tsubasa no Tenshi
öh... az nem az volt. volt egy, amiben üvölt a kórus gospel-stílusban, aztán gitártépés. Lythis mondta is, hogy {insert a fõmufti neve ide, mert most nem bírok rá visszaemlékezni} theme, meg {insert annak a gyereknek a neve, akit a fõmufti megszállt} theme...

Djinn

Quote from: RouninÕõõõõõ...vannak zenészek is ugye? Õrájuk gondoltam! (phew)
Hmm, igazán nem kötözködni akarok (na jó, egy picit talán...), de pl. Madonnára sem mondod, hogy ezt a számot szeretm tõlük...
Meg ugye vannak zenészek akiknek van együttesük, meg szólókarrierjük is. Utóbbi esetben tudtommal többnyire session zenészek játszanak, akik nem(feltétlenül) állandóak. Na jó, befejeztem, végülis nem sorsdöntõ a vita tárgya. :)
De Hyde akkor is egy vámpír!!! :hehe:

hide - Guitar Solo Collection