Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: Lythis:merci: Rounin és blarke!
 õõõõ.. Rounin, ezt egyszer megvitattuk egyszer, nem... a másik (amit hálistennek még nem követtél el itt a fórumon) sokkal... õõ... homoerotikusabb volt...

Sztem az elsõ volt a legjobb (vagy elsõ amit láttam). Lucy Chibi. Ez olyan, mint Kaio Shin a DB Z-bõl :D.

Lythis

Quote from: MemberSztem az elsõ volt a legjobb (vagy elsõ amit láttam). Lucy Chibi. Ez olyan, mint Kaio Shin a DB Z-bõl :D.
Õõõ... lehet, hogy én értettem félre, de itt Rounin aváiról volt szó... tudtommal neki nem volt Lucy chibi egyszer sem... vagy csak jól titkolja:D

Member

Gomen, én a te chibidrõl beszéltem, az kawaii volt. Ez olyan szokatlan a vörös dominancia után :).

Yakumo

Quote from: Rounin:D Köff, grat a tiédhez is :D Nem túl homokos ez az avatár? ^^

Amúgy most egy normális farkast keresek avatárnak :S
GRAT az Avához Lythis és Rounin!
Rounin-dono ez az Ava gyönyörûen megrajzolt, de azért tényleg mostmár asse tudom, hogy most az vagy vagy nem vagy az? Mostmár nem igaz, hogy ezt nem szándékosan csinálod. Vagy csak egy zseni veszett el benned. Vagy más. :confused: :3x3: :eek: :hahaha:

HVp213

Grat Rounin & Lythis! :whoah:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Lythis

Quote from: ShiroiGratulálok Lythis Gaara-hoz! :jee:
Quote from: YakumoGRAT az Avához Lythis és Rounin!
Quote from: HVp213Grat Rounin & Lythis!:whoah:

Köszönöm szépen! :zen:

kisvirag

egy utolsó grat azoknak, akik megérdemlik
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lythis

thx kisvirag.

Könyörögj Rounin!! azértsem! nincs az a "radai rosseb", hogy azt mondjam, hogy "GRAT az új ava-dhoz!!:appl:"
 kuso... mégis :D

(egyébként csakhogy a többi fórumitának is leessen: azért rakta ide a farkast, mert errõl aztán tényleg senki nem mondja meg, hogy hím-e vagy nõstény:D... PWN3D!!! )

HVp213

Quote from: Lythis(egyébként csakhogy a többi fórumitának is leessen: azért rakta ide a farkast, mert errõl aztán tényleg senki nem mondja meg, hogy hím-e vagy nõstény:D... PWN3D!!! )
nõstény...
:p

Grat Rounin!
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Yakumo

Quote from: kisviragegy utolsó grat azoknak, akik megérdemlik
????????? Miért csak nem lelépsz? :beken: Az Avad is eltünt:3x3: :confused:

Necrid^

GRAT az Avához Lythis és Rounin és kisvirag!
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Grat Rounin a farkancshoz! Milyen békésen néz. :) Az enyém itt a poszteren meg vonyít. :D

Raggie

Emberek! Nemistommár milyen apropóból visszaolvastam a bemutatkozások tpoic legelejére... naggyon durvajó arcok voltak ezen a fórumon akkor is ám!! Mekkora kár, hogy már jópárat elsodort az élet árja innen tõlünk...

Egy rendhagyó grat következik: szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a fórum alapítóinak és a beindító kis társaságnak. Hogy ezek pontosan kik, már úgyis az emlékezet ködébe vész, de mindenképpen érdemelnek ennyit! :zen: :tezsvir:

GYERTEK VISSZAA!!! :beken:
[SIZE="1"](teljesen nosztalgia hangulatba kerültem...-szipp-...-szipp-...)[/SIZE]
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonEmberek! Nemistommár milyen apropóból visszaolvastam a bemutatkozások tpoic legelejére... naggyon durvajó arcok voltak ezen a fórumon akkor is ám!! Mekkora kár, hogy már jópárat elsodort az élet árja innen tõlünk...

Egy rendhagyó grat következik: szeretnék köszönetet mondani és gratulálni a fórum alapítóinak és a beindító kis társaságnak. Hogy ezek pontosan kik, már úgyis az emlékezet ködébe vész, de mindenképpen érdemelnek ennyit! :zen: :tezsvir:

GYERTEK VISSZAA!!! :beken:
[SIZE="1"](teljesen nosztalgia hangulatba kerültem...-szipp-...-szipp-...)[/SIZE]

Ugye-ugye. Mennyivel békésebb is volt akkoriban :rolleyes:
Soha nem fognak visszajönni. Talán jobb is így, õk még a régi szép idõkre fognak emlékezni. Nem erre a fertõre :]

Kuroi Tenshi

Grat Member!
Grat Rounin!
Grat blarke!
:appl:

Raggie

Quote from: RouninUgye-ugye. Mennyivel békésebb is volt akkoriban :rolleyes:
Soha nem fognak visszajönni. Talán jobb is így, õk még a régi szép idõkre fognak emlékezni. Nem erre a fertõre :]
Nem, azért ezt ne mondjad(ne nevezd az USTEAM-et fertõnek!! :morci: )!! Szvsz nem békésebb volt, hanem visszafogottabb vagy csak 1szerûen más volt a hangulat. Az biztos, hogy az átlagéletkor magasabb volt egy kicsit, de ez nem számít sztem. Mindenesetre tényleg szép idõk voltak azok, és télleg jólesik visszaemlékezni...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Grat kisviragnak, az elsõ fórumitának aki otakuból vált ancient memberré. :)
Mondjuk kár...

Raggie

Quote from: PirulaGrat kisviragnak, az elsõ fórumitának aki otakuból vált ancient memberré. :)
Mondjuk kár...
Hö?? Mi??:confused:

Well, do ya, punk?"

Member

Quote from: Raggie GordonHö?? Mi??:confused:
Törölte az Offtopicos hozzászólásait. Nem ez lett volna a megoldás...

Raggie

Hogyhogy? Miért? Minek?..... nemertem... nna mind1, nõi logika...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonHogyhogy? Miért? Minek?..... nemertem... nna mind1, nõi logika...
bonyolult. dumáltam vele róla @ irc, de "õ tudja, miért csinálja, és akkor is csinálja ha mi fejre állunk". pont. mindenesetre csatlakozom Pirulához: grat kisvirag az eddigiekhez (jókhoz, rosszakhoz egyaránt, hiszen azokból együttesen leszel te :)), és sok sikert a fórum nélküli életben ;) :(

ja és grat 2k8hoz, Raggie! go, go, Raggie! ;):appl:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kisvirag

soha egy szóval sem mondtam hogy itt hagyom a _teljes_ forumot. egyébként köszi srácok.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragsoha egy szóval sem mondtam hogy itt hagyom a _teljes_ forumot. egyébként köszi srácok.
a fórumhoz ugyanúgy hozzátartozik az offtopic, ahogy hozzád az összes jellemhibád ;)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Raggie

Grat az ötszázhaoz Member!! :jee: Csak így tovább! Nemrég még a 400-hoz gratuláltunk! :eeek: :jee:

Well, do ya, punk?"

Member

Quote from: Raggie GordonGrat az ötszázhaoz Member!! :jee: Csak így tovább! Nemrég még a 400-hoz gratuláltunk! :eeek: :jee:
:merci:  Haladunk elõre a megkezdett úton :D. Köszönöm, USTEAM, hogy színt viszel az életembe! Köszönöm, srácok! :whoah:

Kuroi Tenshi

Grat Raggie!
Grat Member!
Grat Pirula!

:appl:

Raggie

Jujjj télleg! Kongrat Pirula a 2k-hooz!! Ismét felszólalás kanyarral bõvültél!! :tezsvir: Csak így tovább, terjeszd az igét!! :D

Well, do ya, punk?"

Pirula

Gratula Fanatic Member (ezt a sz@r szóviccet kétszer még biztos elsüthetem:D) és Raggie! Egyben :merci: Kuro_Tenshi és Raggie.

Yakumo

GRAT Raggie és Pirula! :jee: :appl: :appl:
És Member ha esetleg elfelejtettem volna, de mintha már gratuláltam volna:D Vagy az a 400 volt? Mindegy, GRAT! :appl: :D

És NAGY-GRAT Rounin-nak, végre egy istenkirály Ava, amibe nem lehet belekötni és olyan mintha kidugná az orrát a monitoromból! :eek: :jee: :whoah:

Member

KÖSZÖNÖM KEDVES EGYBEGYÛLTEK :zsebkendõbe síró smilie:! :beken: