Gratulációk - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:01:17

Previous topic - Next topic

Slayer_Ace

Boldog születésnapot Moha!

Larrodan

Boldog szülinapot Moha!
és Grat a postfordulósoknak. ^^
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

HVp213

"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Member

Gratuláció a kint látható 86 éves arcnak! :appl: Nem is gondoltam volna, hogy ilyen idõs korban is kitart mellettünk! :D

Kuroi Tenshi

Quote from: YakumoGRAT Kuro_Tenshi!! :appl: :jee:
:merci: beaucoup!

Moha

Nektek is köszi a szülinapi gratokat Kuro_Tenshi, Xaga, Pirula, White SeeD, Manu, [COLOR="Red"]Yakumo[/COLOR], Darkstar, Rin, [COLOR="RoyalBlue"]Cobra[/COLOR], Kvikveg, Slayer_Ace, Larrodan! Annyian vagytok, hogy alig gyõztem összeírni. :haha: :merci:

Na, itthon rendeztek nekem egy "meglepi partit", öcsikém meg olyan flash-t dobott össze nekem, hogy csak lestem! Majd felrakom, hogy megmutassam. :)

Dreamcleaver

Quote from: MohaNektek is köszi a szülinapi gratokat Kuro_Tenshi, Xaga, Pirula, White SeeD, Manu, [COLOR="Red"]Yakumo[/COLOR], Darkstar, Rin, [COLOR="RoyalBlue"]Cobra[/COLOR], Kvikveg, Slayer_Ace, Larrodan! Annyian vagytok, hogy alig gyõztem összeírni. :haha: :merci:

Annyian, hogy engem mind a kétszer ki is hagytál. De mit számít egy DC ide vagy oda... :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Hé, grat mindenkinek! Ha úgy érzed ez a grat neked is szól, add tovább három embernek. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Dreamcleaver

Quote from: ShiroiGratulálok Dreamcleaver ehhez a ... khmmm ... aláíráshoz! Honnan is van, és kik is õk?

SHUFFLE! most ez az új trend, le ne maradj. :D Nem korszakalkotó anime, de az átlagnál magasan jobb, egy-két eredeti fordulattal.

balról jobbra: Asa, Kaede, Sia, Nerine, Primula

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Lt. Simoan Blarke

Gratulálok mindenkinek mindenhez, mivel már csak csíkokat és hullámzást látok, inkább nem lapozok vissza... a sok meztelen lánykás sign viszont még ezen a kómán is átüt, :appl::jee: Dreamcleaver kollega! :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Kösz Dreamcleaver, még jó, hogy reggel nincs itthon senki, de hogy fogok délután fórumozni, amikor a nagyszobában van a gépem :__devil:

Yakumo

Quote from: Mohaöcsikém meg olyan flash-t dobott össze nekem, hogy csak lestem! Majd felrakom, hogy megmutassam. :)
Majd tényleg MUUUUTTTIIIII!!! ;) :D

ööööö..... Dreamcleaver nem az a csendes lányka, aki tegnap Shiroi mellett ült és egyszer összesúgtak? (ezt nem bírtam kihagyni:hopp: :3x3: )
És ilyen aláírással bombáz minket? Húúúúúúúúú :eek: :D :whoah:
Köszönjük!!! :D

EDIT: Nem, hülye vagyok!!! Õ Moonshiner volt!! Most ugrott be! :lame:

HVp213

Grat kikuchiyo a vizsgádhoz! :tezsvir:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Yakumo

Quote from: HVp213Grat kikuchiyo a vizsgádhoz! :tezsvir:
Errõl nem tudtam, de mostmár tudok, így GRAT!!! ;) :jee:

Member

Dreamcleaver

Quote from: Yakumoööööö..... Dreamcleaver nem az a csendes lányka, aki tegnap Shiroi mellett ült és egyszer összesúgtak? (ezt nem bírtam kihagyni:hopp: :3x3: )
És ilyen aláírással bombáz minket? Húúúúúúúúú :eek: :D :whoah:
Köszönjük!!!

EDIT: Nem, hülye vagyok!!! Õ Moonshiner volt!! Most ugrott be! :lame:

Eh? Nem nekem van nõ nevû nickem. :ejnye: (bár asszem ez talán férfi meg nõ is lehet)
Mellesleg ez egyáltalán mirl jutott eszedbe? Kezdesz megijeszteni. :D

ah kikuchiyo megvan az államvizsgád? grat...jó, hogy túlvagy rajta...nekem még csak most kezdõdik a szenvedés.

Quote from:  Kuro TenshiKösz Dreamcleaver, még jó, hogy reggel nincs itthon senki, de hogy fogok délután fórumozni, amikor a nagyszobában van a gépem

Héát van több megoldás is:
1. Ha csak 15 éven felüliek vannak a szobába akkor ok. Ez volt a SHUFFLE! korhatár küszöbe.
2. Ha aszüleid miatt agódsz akkor: 1. Vidd a másik szobába a géped. 2. Magyarázd el nekik , hogy kézzel rajzolt mezítelen nõi testeket bámulni egyáltalán nem beteges, teljesen normális dolog. :D
3. Esetleg eltávoltítom a signót, de ehhez elõbb az otaku közgyûlés egyértelmû határozata kell + tenned kell nekem egy jövõbeli szívességet. :D

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

HVp213

hüüü nénik!!! :3x3:
Grat Dreamcleaver!

Lt. Simoan Blarke

grat az államvizsgához kikuchiyo! :jee::cool:
Dreamcleaver: Tenshi szerintem ezt megoldja simán egy "Don't show signatures" opciódobozka beikszelésével.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Grat kikuchiyo az államvizsgához! :appl:

Quote from: DreamcleaverHéát van több megoldás is:
1. Ha csak 15 éven felüliek vannak a szobába akkor ok. Ez volt a SHUFFLE! korhatár küszöbe.
2. Ha aszüleid miatt agódsz akkor: 1. Vidd a másik szobába a géped. 2. Magyarázd el nekik , hogy kézzel rajzolt mezítelen nõi testeket bámulni egyáltalán nem beteges, teljesen normális dolog. :D
3. Esetleg eltávoltítom a signót, de ehhez elõbb az otaku közgyûlés egyértelmû határozata kell + tenned kell nekem egy jövõbeli szívességet. :D
1.) Stimmt
2./1 ahhoz tíz méter netkábelt kéne magam után vonszolni, meg hát a teljes számgépes asztal nem is férne el a szobámban
2./2 persze, és ezt be is veszik :D anyám úgyis eléggé orrol rám mostanában (bár nekem több okom lenne rá, de már kezd beletébolyodni a munkába meg a hülye munkatársaiba), úgyhogy ez nagyon könnyen menne...
3.) Legyen szíves, Virág elvtárs!

Quote from: blarkeDreamcleaver: Tenshi szerintem ezt megoldja simán egy "Don't show signatures" opciódobozka beikszelésével.
Elõbb még a finomabb módszereket megpróbálom ;)

Necrid^

Grat kikuchiyo az államvizsgához!:jee:
Grat DreamCleaver sigért. :cool:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rounin

Quote from: YakumoÉs NAGY-GRAT Rounin-nak, végre egy istenkirály Ava, amibe nem lehet belekötni és olyan mintha kidugná az orrát a monitoromból! :eek: :jee: :whoah:

Soknapos lemaradásom nem is próbálom meg behozni -_- De átolvastam, és elismerõen hümmögtem mindannyiótokra. Wuffie antigratját is támogatom^^

És ezerszeresen köszönöm Yakumo-san gratulációját. Ha ezt láttam volna elõbb, akkor élõben kifejeztem volna hálám :beken:

Yakumo

Quote from: ShiroiNem, de nem is egyszer súgtunk össze. :P
Hehehehehe:jee: *Yakumo kivet csali*
*Shiroi ráharap*
:whoah: amúgy nagyon is helyes:jee: Moonshiner aranyos lány:D *fütyörészik, mert nem szólt semmit:D*

Rounin-dono: ez is elég, köszi:D

Necrid^

Quote from: Yakumo:whoah: amúgy nagyon is helyes:jee: Moonshiner aranyos lány:D *fütyörészik, mert nem szólt semmit:D*
Aranyosnak aranyos de szólni is kéne kb annyit hallotam tõle  hogy "hello" amikor kezet fogtam vele.. :)

Yakumo

Quote from: NecridAranyosnak aranyos de szólni is kéne kb annyit hallotam tõle  hogy "hello" amikor kezet fogtam vele.. :)
Miért, nem elég? :ejnye: Csendes lány az biztos, de nem is baj az;)

Necrid^

Quote from: YakumoMiért, nem elég? :ejnye: Csendes lány az biztos, de nem is baj az;)
Ki monta hogy nem elég? én specko jobban birom a csendes lányokat.. csak az a baj hogy túl csendes volt :)

Yakumo

Quote from: NecridKi monta hogy nem elég? én specko jobban birom a csendes lányokat.. csak az a baj hogy túl csendes volt :)
jóhát talán most volt harmadszor Meeten. Vagy lemaradtam valamirõl? :o :D

Necrid^

Quote from: Yakumojóhát talán most volt harmadszor Meeten. Vagy lemaradtam valamirõl? :o :D
Én eddig 2x szer láttam.. elõszõr nagyon sietett Goldenboy után. igy amikor vége volt naon csendesen köszönött és ment.. szinte senki nem vette észre. tegnapi pedig ahogy észre vettem csak shiroial váltott szót :)

Kuroi Tenshi

Srácok, talán nem a Gratban kéne ;)

ON:

Boldog szülinapot Dschneider!
Boldog szülinapot flat!
Boldog szülinapot Gato!
Boldog szülinapot Magma!

:appl:

Member

Boldog Szülinapot... nekik :D :appl:!
Kár, hogy eddig csak Magma-t és DSchneidert láttam (õket sem eleget), a többiek is postoljanak!!!

Necrid^

Quote from: Kuro_TenshiBoldog szülinapot Dschneider!
Boldog szülinapot flat!
Boldog szülinapot Gato!
Boldog szülinapot Magma!

:appl:
Szintén ;)

Yakumo

Quote from: Kuro_TenshiSrácok, talán nem a Gratban kéne ;)

ON:

Boldog szülinapot Dschneider!
Boldog szülinapot flat!
Boldog szülinapot Gato!
Boldog szülinapot Magma!

1. Igaz,de õszintén én már azt se figyeltem hol is tárgyaljuk ezt éppen:o :lame: :3x3: Gomen:D
On: az az igazság, hogy egyik szülinapost sem ismerem:lame: ,de természetesen
[SIZE="4"][COLOR="Red"]BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKIK!!! :D [/COLOR][/SIZE]
:appl: :appl: :appl: