Main Menu

Fanart

Started by SlEePwAlKeR, 2003-12-10, 16:34:12

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: KvikvegKesz van Alucard.
Kivegezve
Szép munka :cool:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Xaga

Király lett.
Én is akarok tudni igy rajzolni :bruhuhu:

Yakumo

Quote from: KvikvegKesz van Alucard.
Kepek.
Eredeti
Alig kesz (Augusztus)
Fejlodik (December)
Kivegezve (Januar)
Szoftvert ra, hogy fekete legyen!

Mondtam mar, hogy uuutalom ezt a kiirast?
"Error: No verification code on record - it probably timed out."
Ha ma 20szor nem lattam, akkor egyszer se. :mad:
Köszönöm! Shiroi: Jó, MERT Hellsing:D Basszus hát ez tényleg nagyon jó! Profi munka és kész:hail: Miért nem tetszik elmenni rajzolónak? A tehetséged megvan hozzá:jee:  Képgaléria: sajna én is úgy vettem észre gyakran sza*axik:( De ha a Reply gomb megnyomása után, mielõtt bármit csinálnál nyomsz egy Frissitést és így submitelsz miután megadtál mindent, akkor nekem sosem b*sz*kodott. Máshogy viszont mostanában szinte mindig, de ez a módszer bevált;)

Kupo

Kvikveg nagyon jó lett Alucard.Grat hozzá! :D

Danhibiki

[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Kvikveg

Koszi mindenkinek! :)

Mar csak animoni reakciojat varom, remelem megkapta rendben.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Komplikato

Ez egy kivülálló (értsd. nem USteam-es és külföldi) csapat által készített kis videó, ami fõleg robotos-animem kedvelõknek tetszhet. (Semmi extra, semmi történet, kitalált reklám valamirõl ...)
http://video.gprime.net/media/video/robotpoliceofficer.wmv
Remélem tetszeni fog.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide) 

Araki

Ezeket meg én rajzoltam. Én se photoshoppolok, csak scanneltem.
Lime és Envy
Envy síel az Alpokban
Envy
Dirty Pair (:))

Member

Ahogy még nem láttuk õket:
Envy by Araki
Xelloss by Member

Araki

NEM IGAZ? HOGY A KUTYA NEM KÉPES EBBE A =/%%/!=// TOPICBA BEÍRNI!!!!
Minden esetre, reszkessen a világ, mert Kirika és Araki úgy döntöttek, hogy folytatják a fél éve félbehagyott képregényüket, a "The Legendary Stone"-t!
Egy kis ízelítõ:
Kira and Kee Jae

Kirika

Quote from: ArakiNEM IGAZ? HOGY A KUTYA NEM KÉPES EBBE A =/%%/!=// TOPICBA BEÍRNI!!!!
Minden esetre, reszkessen a világ, mert Kirika és Araki úgy döntöttek, hogy folytatják a fél éve félbehagyott képregényüket, a "The Legendary Stone"-t!
Egy kis ízelítõ:
Kira and Kee Jae
Araki én egyszer megharapgállak,de úgy hogy ihaj!Legyalább letisztíthattad volna
a képet!!!:grrr:

Araki

Quote from: KirikaLegyalább letisztíthattad volna a képet!!!:grrr:
Én megpróbáltam... bocs... félek... de ha Kee Jae jó lett (mert az lett) akkor miért sírsz? Ne félj, a kutyát sem érdekli...

Kirika

Quote from: ArakiÉn megpróbáltam... bocs... félek... de ha Kee Jae jó lett (mert az lett) akkor miért sírsz? Ne félj, a kutyát sem érdekli...
A kutyát neeeeeeeeeeeeem!De engem igön!!!De  nem haragszom!!!:muhahah:

Araki

Ha valamihez értesz, akkor hirdesd. Ez az én mottóm. Meg egyszer gomen.

Kirika

Quote from: ArakiHa valamihez értesz, akkor hirdesd. Ez az én mottóm. Meg egyszer gomen.
Akkor a testemet is hírdethetném!De nem teszem , mert okos vagyok!:hahaha:

Member

Úgysem nézi meg senki meg nem is lett olyan hûdejó, de ettõl függetlenül belinkelem:
Automailers

Didico

Quote from: MemberÚgysem nézi meg senki meg nem is lett olyan hûdejó, de ettõl függetlenül belinkelem:
Automailers

És ez vajon h jutott eszedbe?
Egyébként marha jó lett! Nana!

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Member

Quote from: DidicoÉs ez vajon h jutott eszedbe?
Egyébként marha jó lett! Nana!
Ha megnézed a sign-emet és a képet, le fog esni, hogy a két arcnak köze sincs egymáshoz. Ezekhez a robbanósszemû piszeorrú arcokhoz nem értek. :(

Didico

Quote from: MemberHa megnézed a sign-emet és a képet, le fog esni, hogy a két arcnak köze sincs egymáshoz. Ezekhez a robbanósszemû piszeorrú arcokhoz nem értek. :(

Nem baj! nekem teccik! :)

Kirika

Quote from: MemberÚgysem nézi meg senki meg nem is lett olyan hûdejó, de ettõl függetlenül belinkelem:
Automailers
Nem hiszem hogy éppen neked kellett volna ezt írnod , elõbb erõsísd meg a te rajztudásodat , ne élveszkedj rajtam!!!Ha majd olyan helyzetben vagy , akkor majd megteheted azt , hogy alábecsülsz.De mivel én nem tettem meg , hogy alábecsüllek csak tanácsokat adtam , így nincs ahhoz jogod , hogy kioktass valaha is bármiben.Ha ki akarsz oktatni akkor tedd meg , de ne engem!!!!!
Elegem van abból , hogy kioktatsz , és letojod a dolgaimat! Ha majd , leszel valaki akkor elfogadom!!!!:grrr:

Member

Ez most honnan jött meg miért? :wtf::confused:
Egyáltalán említettem a neved vhol? Érdekes az asszociációs készséged, meg kell hagyni...

katz

Quote from: MemberEz most honnan jött meg miért? :wtf::confused:
Egyáltalán említettem a neved vhol? Érdekes az asszociációs készséged, meg kell hagyni...
Araki említette a nevét...
Quote from: KirikaElegem van abból , hogy kioktatsz , és letojod a dolgaimat! Ha majd , leszel valaki akkor elfogadom!!!!:grrr:
"Nincs olyan akinek ne lenne mit tanulni, s nincs olyan kitõl ne lenne mit tanulni."
Az uccso pár postot visszaolvasva tényleg nem világos mire gondoltál letojás alatt...

Araki

Kirika mi lelt téged? Member egy szót sem intézett hozzád.

Didico

Na igen... Meg van a havi?:lame:
Sztem nem kéne ok nélkül... itt legalábbis letolnod...:confused: :ejnye:

Kirika

Quote from: MemberEz most honnan jött meg miért? :wtf::confused:
Bocs Memberke!Félreértelmeztem a szövegedet ugyanis nem nézem meg azt az érdekes kék "szöveget"ami által 1 érdekes rajz tárult elém.Úgyhogy sorry!
A többieknek meg üzenem:Araki-nincs semmi bajom , csak a hírtelen témaváltásokhoz nem vagyok hozzászokva!"[COLOR="Red"]Dilikó"[/COLOR]-Nincs havi bajom!!!![COLOR="Black"][/COLOR]Csak agybajom heeeeeeeeehheeeeeeee!
:ejnye:

Kirika

Quote from: ShiroiEz a thread nem rólatok szól, hanem az alkotásaitokról.
Tudom!:)

Didico

Quote from: KirikaA többieknek meg üzenem:Araki-nincs semmi bajom , csak a hírtelen témaváltásokhoz nem vagyok hozzászokva!"[COLOR="Red"]Dilikó"[/COLOR]-Nincs havi bajom!!!![COLOR="Black"][/COLOR]Csak agybajom heeeeeeeeehheeeeeeee!
:ejnye:

Nem vok Diliko...:grrr:  Mind1... Új képek? Nekem sajna nincs scannalom... de ezt majd megoldom...:hahaha:

Member

Tegnap és ma kicsit állatkodtam, íme az eredménye (kicsit perverz párosítás :)):
Xelloss és Nana
[SIZE="1"]Önkritika: Amikor már észrevettem, hogy vacak a keze, rég kihúzta, úgyhogy nem sokat tehettem érte :([/SIZE]

Didico

Quote from: MemberTegnap és ma kicsit állatkodtam, íme az eredménye (kicsit perverz párosítás :)):
Xelloss és Nana
[SIZE="1"]Önkritika: Amikor már észrevettem, hogy vacak a keze, rég kihúzta, úgyhogy nem sokat tehettem érte :([/SIZE]

Már ne haragudj de.... ez.... ehhez, h volt képed?

Araki

Arakinál meg már húsvét van...:D
FMA happy Easter! by Araki