Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuDrága vagy! De tényleg! :rolleyes:
:*

Quote from: HVp213nem drága csak kocka...
megkérnélek, hogy amíg nem ismersz, ne alkoss rólam véleményt. Ramiz esetleges elbeszélései alapján még annyira se. fórumos pofatevékenység alapján pedig végképp ne. arigatou.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

sirtomi

Kedves, rendes, kíméletes és még kocka is! Ez blarke! :D

Rounin

Quote from: blarkemegkérnélek, hogy amíg nem ismersz, ne alkoss rólam véleményt. Ramiz esetleges elbeszélései alapján még annyira se. fórumos pofatevékenység alapján pedig végképp ne. arigatou.

Kiss and make up ;*
Ne légy már :morci:
Amikor dühös vagy, az éleid egészen kisimulnak =/

HVp213

Quote from: blarke:*

megkérnélek, hogy amíg nem ismersz, ne alkoss rólam véleményt. Ramiz esetleges elbeszélései alapján még annyira se. fórumos pofatevékenység alapján pedig végképp ne. arigatou.
Quote from: blarkepersze. mert HVp213 olyan. lol? :D
pont ez akart lenni az enyim is pár perccel ezelött ;)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiKedves, rendes, kíméletes és még kocka is! Ez blarke! :D
ne, mert a végén még azt hiszem, hogy ironizálsz :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Moha

Quote from: PirulaMentségemre szóljon hogy én egy krvanagy ibolyára gondoltam
Hmmm... nálunk az Ibolya nevû kocsma az egyetemisták egyik kedvenc helye. :haha: Bár én elég ritkán járok arrafelé.
Quote from: kazenokizuFogalmam sincs, nem mertem megkérdezni töle... (tekintve múltkori afféromat a debreceni anime-meetes csajjal...)
Seya-ra gondolsz? Mármint korábban õ szervezte a meeteket. Miféle affér?

Ja, amúgy a meetes társaságot én nem nagyon ismerem, mert a meló miatt a péntek délutáni idõpont nekem abszolút nem jó, de ha jó társaságot keresel, ott vannak a japánórások. Tök normális banda, és kezd meglenni az összetartás is. Most szervezõdik egy karaoke-buli. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninKiss and make up ;*
Ne légy már :morci:
Amikor dühös vagy, az éleid egészen kisimulnak =/
pff. köszönöm.

HVp213: csak védeni próbáltalak egy ádáz perverz kiscsajszi élceivel szemben, és úgy, hogy nem foglaltam egyértelmû állást amellett, hogy szerintem perverz vagy-e, és csak ironizálok, vagy hogy nem tartalak annak.
na most állok le, mert a végén petíció indul a bannolásomért -_-;

Kazenokizu

Quote from: sirtomiKedves, rendes, kíméletes és még kocka is! Ez blarke! :D
:rolleyes: :rolleyes:
Még jó, hogy ilyen nagy jókedvemben ültem le fórumozni!!! :rolleyes:

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Rounin

Quote from: blarkena most állok le, mert a végén petíció indul a bannolásomért -_-;

Vagy népmozgalmat indítok "BANRARAKJUKBLARKEOT(szeretünk Wuffiee!!)" jeligével^^

Hatékonyabb :p

Kazenokizu

Quote from: MohaHmmm... nálunk az Ibolya nevû kocsma az egyetemisták egyik kedvenc helye. :haha: Bár én elég ritkán járok arrafelé.Seya-ra gondolsz? Mármint korábban õ szervezte a meeteket. Miféle affér?
Debreceni vagy, Moha?
Nem Seyára gondoltam!!!! Nem tudom, hogy hívják. (Szerintem ök csak úgy maguktól gyülnek össze... )Affért lásd pár posttal elöbb! Még 1x nem rakom be! :D

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninVagy népmozgalmat indítok "BANRARAKJUKBLARKEOT(szeretünk Wuffiee!!)" jeligével^^

Hatékonyabb :p
*lemondó legyintés*

Quote from: kazenokizu:rolleyes::rolleyes:
Még jó, hogy ilyen nagy jókedvemben ültem le fórumozni!!! :rolleyes:
*és még egy lemondó legyintés*

engem senki sem ért meg :morci: (de nem is akarom :D:D)

Pirula

Quote from: MohaHmmm... nálunk az Ibolya nevû kocsma az egyetemisták egyik kedvenc helye.
Jaj... ne is mondd... Fûzõdik oda néhány emlékem.
A pohár alján kicsapódó súrolószer, a lányvécében a klotyódeszkán ücsörgõ patkány - bár ez lehet persze az idomítás csodája és nem csak az igénytelenség cégére.

Member

Quote from: blarkeengem senki sem ért meg :morci: (de nem is akarom :D:D)
Pedig hidd el, próbálkozunk. :rolleyes: Olyan vagy, mint egy sündisznó, kívül tüskés, ám belül érzõ szívvel mely nemcsak a rovarokért van oda.

Rounin

Quote from: PirulaJaj... ne is mondd... Fûzõdik oda néhány emlékem.
A pohár alján kicsapódó súrolószer, a lányvécében a klotyódeszkán ücsörgõ patkány - bár ez lehet persze az idomítás csodája és nem csak az igénytelenség cégére.

Utóbbi csak akkor lehet idomítotás csodája, ha újságot olvasott. És persze ha mozgott is még. =D Nyehe.. mekkora reklám lenne már.. a cég kabalája, egy retyózó, újságot olvasó patesz :D
Lolci.^^

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Pirulaa lányvécében a klotyódeszkán ücsörgõ patkány - bár ez lehet persze az idomítás csodája és nem csak az igénytelenség cégére.
és te errõl honnan tudsz? :D

Moha

Quote from: kazenokizuDebreceni vagy, Moha?
Jaja, bár való igaz, én sose azt írtam a locationbe. :) Vagy talán csak a legelején. Szóval gondolom sokan nem tudják.

Pirula

Quote from: RouninUtóbbi csak akkor lehet idomítotás csodája, ha újságot olvasott. És persze ha mozgott is még. =D Nyehe.. mekkora reklám lenne már.. a cég kabalája, egy retyózó, újságot olvasó patesz :D
Lolci.^^
Élet és Irodalmat olvasott homlokra tolt Police napszemüvegben miközben rágcsálófogai közül hanyagul lógott a kézzel sodort kubai... sosem fogom elfelejteni... :(
Quote from: blarkeés te errõl honnan tudsz? :D
A. Lány csoporttársam mesélte nekem.
B. Még az átoperálásom elõtt volt

Tippelj. :haha:

Kazenokizu

Quote from: MohaJaja, bár való igaz, én sose azt írtam a locationbe. :) Vagy talán csak a legelején. Szóval gondolom sokan nem tudják.
HONFITÁRS!!!!!!!!!!!!! Az Ibolyából rögtön kitaláltam! Persze még sohasem voltam ott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De hát ugye hall ezt-azt az ember... :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaA. Lány csoporttársam mesélte nekem.

öh... annak alapján, hogy néha milyen hülye vagy, simán bejelölöm a B-t :haha:

Rounin

Quote from: PirulaÉlet és Irodalmat olvasott homlokra tolt Police napszemüvegben miközben rágcsálófogai közül hanyagul lógott a kézzel sodort kubai... sosem fogom elfelejteni... :(

Szavam sincs... túltesz az öcsémen is :o

QuoteA. Lány csoporttársam mesélte nekem.

B. Mivel Személyesen láttad a pateszt, ahogy azt fentebb írtad.

Ezt bebuktad kislány :lazza: :haha:

Member

MOHA:
Watashi wa desu...

Pirula

Quote from: RouninB. Mivel Személyesen láttad a pateszt, ahogy azt fentebb írtad.

Ezt bebuktad kislány :lazza: :haha:
Fénykép volt. :lazza:

Amúgy éreztem, nem lehet kihagyni hogy ezt adjam meg második lehetõségnek. :D

Dreamcleaver

Egyszer voltam Debrecenben. Annyi maradt meg, hogy az egyetem elõtti szökõkútban cigány gyerekek fürdenek, és hogy qrva meleg van...

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Kazenokizu

Quote from: DreamcleaverEgyszer voltam Debrecenben. Annyi maradt meg, hogy az egyetem elõtti szökõkútban cigány gyerekek fürdenek, és hogy qrva meleg van...
Hát ez nem sok... :D:D Ennél azért jobb hely!!! (patkány ide vagy oda...) :D Csak állandóan esik az esö... Ma is...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuHát ez nem sok... :D:D Ennél azért jobb hely!!! (patkány ide vagy oda...) :D Csak állandóan esik az esö... Ma is...
annyira azért nem lehet jó hely, ti. van jópár ember arra a rokonságomból :p :D (nem. nem a szökõkútban fürdõzõkre gondolok. :D)

Lythis

Voltam Debrecenben. Régebben. Annyi rémlik, h vettünk kaját...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisVoltam Debrecenben. Régebben. Annyi rémlik, h vettünk kaját...
tehát a legfontosabbakra emlékszel. sört is? :rolleyes::D:D

Kazenokizu

Quote from: blarkeannyira azért nem lehet jó hely, ti. van jópár ember arra a rokonságomból :p :D
*gonosz mode on*
Nem a tanulmányi osztályunkon dolgoznak véletlenül? :D:D
*gonosz mode off*

Bocs, nem tudtam kihagyni... :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizu*gonosz mode on*
Nem a tanulmányi osztályunkon dolgoznak véletlenül? :D:D
*gonosz mode off*

Bocs, nem tudtam kihagyni... :D
fogalmam sincs, de ha igen, akkor kijárok náluk pár dolgot a te érdekedben (index és tanulmányok elõzményeinek teljes eltörlése pl. hehe.):D (és hol sértés, hogy "neked még a keresztanyád harmadunokatestvére is a tanulmányi osztályon dolgozik!"? :D)

Moha

Quote from: kazenokizuHát ez nem sok... :D:D Ennél azért jobb hely!!! (patkány ide vagy oda...) :D Csak állandóan esik az esö... Ma is...
Félig hó félig esõ volt az. :)
Amúgy annyira nem rossz hely. Az egyetlen, ami rossz, de az nagyon, hogy nincs egy normális szórakozó hely az egész városban. :(
Ha bulizni akarsz menni, lehet választani: diszkó, diszkó, vagy diszkó. :rolleyes:
Ahol normális zene megy, meg nincs annyi bunkó ember, az meg mind ilyen beülõs hely, ahol el lehet dumálni egy sör mellett, de táncolni, igazán bulizni nem.