Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Member

Quote from: MohaAhol normális zene megy, meg nincs annyi bunkó ember, az meg mind ilyen beülõs hely, ahol el lehet dumálni egy sör mellett, de táncolni, igazán bulizni nem.
Akkor megyek hozzátok. :) Nekem pont ilyen kéne!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MohaFélig hó félig esõ volt az. :)
Amúgy annyira nem rossz hely. Az egyetlen, ami rossz, de az nagyon, hogy nincs egy normális szórakozó hely az egész városban. :(
Ha bulizni akarsz menni, lehet választani: diszkó, diszkó, vagy diszkó. :rolleyes:
Ahol normális zene megy, meg nincs annyi bunkó ember, az meg mind ilyen beülõs hely, ahol el lehet dumálni egy sör mellett, de táncolni, igazán bulizni nem.
nincs metálos helyetek? :mad: Debrecen suxxxxxxxxx :D

Member: ezt én is mondani akartam, csak én pl. személy szerint utálok egyedül üldögélni a jó zenében a söröm mellett :p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kazenokizu

Quote from: MohaFélig hó félig esõ volt az. :)
Amúgy annyira nem rossz hely. Az egyetlen, ami rossz, de az nagyon, hogy nincs egy normális szórakozó hely az egész városban. :(
Ha bulizni akarsz menni, lehet választani: diszkó, diszkó, vagy diszkó. :rolleyes:
Ahol normális zene megy, meg nincs annyi bunkó ember, az meg mind ilyen beülõs hely, ahol el lehet dumálni egy sör mellett, de táncolni, igazán bulizni nem.
Osztom véleményed, marad a házibuli...Bár a Tornádó azért nem rossz...
Egyszer voltam a Kazánházban, az az egyik leg*****bb... Na oda ne menjen soha senki!!!!!!!!!

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lythis

Quote from: blarketehát a legfontosabbakra emlékszel. sört is? :rolleyes::D:D
Ez az emlékem cirka 3-4 éves koromból származik. Bármily furán hangozzék is, akkoriban nem figyeltem olyasmikre, hogy vettünk e sört.:D
 Lehet, h késõbb is voltam ott - ezesetben csakis átutazóban lehetett - de az nem maradt meg.

Member

Quote from: blarkeMember: ezt én is mondani akartam, csak én pl. személy szerint utálok egyedül üldögélni a jó zenében a söröm mellett :p
Akkor beülünk ketten, vázzz...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LythisEz az emlékem cirka 3-4 éves koromból származik. Bármily furán hangozzék is, akkoriban nem figyeltem olyasmikre, hogy vettünk e sört.:D
szégyelld magad! :D

Member: lol? arra tudod, hogy mennyi az esély. kb. annyi, mintha én most szép sorban összejönnék Jennifer Anniston-nel, Angelina Jolie-val és Demi Moore-ral egy kis szeretkezés erejéig. remélem elég érthetõ volt a példa :p
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkeMember: lol? arra tudod, hogy mennyi az esély. kb. annyi, mintha én most szép sorban összejönnék Jennifer Anniston-nel, Angelina Jolie-val és Demi Moore-ral egy kis szeretkezés erejéig. remélem elég érthetõ volt a példa :p
Az esélyeket nagyon kiüti, hogy te nagyon nem akarsz szeretkezni. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAz esélyeket nagyon kiüti, hogy te nagyon nem akarsz szeretkezni. :)
nem véletlenül választottam ilyen példát. :D

Lythis

Quote from: blarkenem véletlenül választottam ilyen példát. :D
persze, hogy nem, mivel nem vagy képes elvonatkoztatni a dologtól:D

Különbenis hozz áldozatokat. Szerintem a többség pl nem szívesen hagy ott ezreket egy nagyobb bevásárlás során, de megteszik:D

Member

Szegény blarke, mire akarod rávenni a szerencsétlent? :D

Lythis

Tch... you're makin' this just too frickin' easy. PWNZD! ..again.
 This isn't even a challenge:D (okay, I'll stop braggin about being the greatest insomniac on the forum...)

Edit:

(idõközben megjött Zanador, meg egy vendég... ezek vagy totál mazochisták, és képesek ilyen korán kelni - ezesetben kárhozni fognak - vagy fennvoltak, de csak most léptek fel.. ezesetben is kárhoznak majd. sõõõt... MINDENKI kárhozni fog... amint sikerül felélesztenem Torquemada-t megtudja majd a nép, h mi a jó:D:muhahah: )

Hogy más is legyen itt. Állítólag találtak vmi döglött hattyúkat vagy mittomén, és hogy madárinfluenza gyanú...  nem jártam utána, õszinténszólva sz*rok az egészre, de az öcsém már most totálisan pánikol, és kijelentette, h ha kiderül, hogy azok abba haltak bele, akkor megy a család védõoltásra. Szerintem erõteljesen túlreagálja mondjuk, de azért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye errõl az egész madárinfluenza dologról, meg hasonlók, mert én annyit látok belõle, h vannak helyek ahol halnak tõle emberek (brutális arányok, mint pl 3 egész ember, és ilyesmik), és hogy van valami, amitõl cidrizhet, meg ágybavizelhet mindenki, mert paraaa... ehh

Pirula

Quote from: blarkenincs metálos helyetek? :mad:
Van. Nem is egy.

Kazenokizu

Quote from: LythisHogy más is legyen itt. Állítólag találtak vmi döglött hattyúkat vagy mittomén, és hogy madárinfluenza gyanú...  nem jártam utána, õszinténszólva sz*rok az egészre, de az öcsém már most totálisan pánikol, és kijelentette, h ha kiderül, hogy azok abba haltak bele, akkor megy a család védõoltásra. Szerintem erõteljesen túlreagálja mondjuk, de azért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye errõl az egész madárinfluenza dologról, meg hasonlók, mert én annyit látok belõle, h vannak helyek ahol halnak tõle emberek (brutális arányok, mint pl 3 egész ember, és ilyesmik), és hogy van valami, amitõl cidrizhet, meg ágybavizelhet mindenki, mert paraaa... ehh
Madárinfluenza? Végülis elég veszélyes is lehet, de föleg csak gyerekekre meg öregekre, meg akiknek gyenge az immunrendszerük azokra.
Védöoltás felesleges, nem használ (max a tavalyi influenza-vírus ellen jó, védöoltásban 1 évet vagyunk lemaradva...), csak azért találták ki, hogy a népet hülyítsék... (megjegyzem, a tbc elleni BCG- oltás sem hatásos, de mivel nincs jobb, hát ezt kapjuk...)
Összegzett vélemény: akinek gyenge az immunrendszere, az vigyázzon, de egyébként csak a média által felfújt dolog az egész.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Member

Hát igen, a tegnapi híradón én is leakadtam. Nem kell félni, ha nem eszitek ki a döglött hattyúkat a tavakból, nem lehet baj. Elvileg Vecse benne van a veszélyzónában, de most ezért dobáljam le a galambokat, mert röptükben találkozhattak vándormadarakkal? Ha a sok marha normálisan tartaná a csirkéit, nem lennének problámák, de az olyan tajparasztoknak, mint a szomszédom, lehet beszélni. :mad:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberHát igen, a tegnapi híradón én is leakadtam. Nem kell félni, ha nem eszitek ki a döglött hattyúkat a tavakból, nem lehet baj. Elvileg Vecse benne van a veszélyzónában, de most ezért dobáljam le a galambokat, mert röptükben találkozhattak vándormadarakkal? Ha a sok marha normálisan tartaná a csirkéit, nem lennének problámák, de az olyan tajparasztoknak, mint a szomszédom, lehet beszélni. :mad:
lol. madárinfluenza lollez. 9 éve 2szer voltam "beteg", mert nem akartam dolgozatot írni, nehogymár csirkelázba haljak bele... szomszédok meg már csak ilyenek. mi szomszédunk tehenet tartott. 6*4 méteres udvaron, Vác belvárosához közel. szóval én már semmin nem lepõdök meg:D

Member

És mit ettek a tehenek? Egymást?! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberÉs mit ettek a tehenek? Egymást?! :D
1 db tehén volt, és az meg mindenféle gizgazt zabált. (az udvar fullra le volt betonozva meg tele volt limlomokkal, szóval etetni kellett. nyáron eszméletlenül büdös volt.)

Member

Quote from: blarke1 db tehén volt, és az meg mindenféle gizgazt zabált. (az udvar fullra le volt betonozva meg tele volt limlomokkal, szóval etetni kellett. nyáron eszméletlenül büdös volt.)
:wtf: Nálunk van egy olyan érzésem, hogy a csirkék kanibalizmussal maradnak életben. Még sohasem láttam a faszikát enni adni nekik...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member:wtf: Nálunk van egy olyan érzésem, hogy a csirkék kanibalizmussal maradnak életben. Még sohasem láttam a faszikát enni adni nekik...
mert lehet, hogy õ ébren van akkor is, amikor te alszol? :D csirkéket ilyen hajnali 5-6 körül etette mindig nagynéném.

Lythis

eukonform úniós csirkék, akik fotoszintetizálnak. Azok után, hogy erre egyes szektatagok is képesek, szerintem nincs mit csodálkozni, h már a csirkék is tolják:D

Member

De a fotoszintetizációhoz szükséges egy két kondenzátor is, azokat a hogyan veszik fel a földbõl? Meg úgy tudtam, hogy zöld színtest sem árt hozzá. :rolleyes:. Vagy a vörös és fehér színtest is yooh?

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberDe a fotoszintetizációhoz szükséges egy két kondenzátor is, azokat a hogyan veszik fel a földbõl? Meg úgy tudtam, hogy zöld színtest sem árt hozzá. :rolleyes:. Vagy a vörös és fehér színtest is yooh?
mi bajod a zöld csirkékkel? :D

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomiBeszámolót kérek majd.
Üdvözlet Ubuntu Linuxból!
:D
Live CD mûxik, bár most azon gondolkozom inkább, hogy PartitionMagickel a másik vinyón xpnek kihagyott 8 giga helyre felrakom az ubuntut, mert így kissé lassan indult, meg kicsit akadozik, amíg keresi a lemezen. De megy. Firefox is van rajta, és most onnan nyomulok. Még annyira nem mélyedtem bele, sõt, pár dologra ráférne beállítani, de így eddig elsõ benyomások jók. Még én is tudom kezelni :D na jó, GUI-t ki nem tud :p
Majd még jövök

Lt. Simoan Blarke

ubuntu infós körökben közutálatnak örvend, csak a debiant utálják jobban... :3x3:
ja rájöttem, hogy Membernek mibaja a zöld csirkékkel, hogy éretlenek... be kell tolni õket a sütõbe érlelni, miután leszüreteljük õket. tényleg, csináljunk csirkefát, aminek a termése egész, filézett csirke... ja és persze tolla se lenne.

sirtomi

Quote from: blarkeubuntu infós körökben közutálatnak örvend, csak a debiant utálják jobban... :3x3:
Ifnós körökben én eddig csak isteníteni halottam a Debiant. Max a beállítások bonyolultságát szídták, de ha egyszer belõtted, akkor tökéletes :)

SaiyaGin

Quote from: blarkecsináljunk csirkefát, aminek a termése egész, filézett csirke... ja és persze tolla se lenne.

Támogatom az ötlet!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiIfnós körökben én eddig csak isteníteni halottam a Debiant. Max a beállítások bonyolultságát szídták, de ha egyszer belõtted, akkor tökéletes :)
érdekes infós körök... én infón debiant csak a "sux" kötöszóval hallottam eddig emlegetni, asszem a gentoo az egyik kedvencük, de minnyá megkérdezem. mondjuk gentoo messze nem tökéletes, de hát istenem, "az a leginkább személyre szabható".

Kuroi Tenshi

Quote from: SaiyaGinTámogatom az ötlet!
Én pedig webes támogatást kérek hozzá, hogy letöltehtõ legyen :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Kuro_TenshiÉn pedig webes támogatást kérek hozzá, hogy letöltehtõ legyen :p
hehe, és még én vagyok a kocka :D de az ötletet akarod letölteni, a metódust, vagy a kész csirkefát?

Rounin

Madárinfluenza... hát basszus, emiatt nem fogok parázni -_- Nyersen úgy sem eszek madarat :rolleyes: