Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninRagnarok Online... az én fórumos aktivitásom is megcsappant tõle. Jelentõsen.
csöbörbõl vödörbe -_- értelmes ötlet, valaki? :D (nem keres valaki heti 4 alkalomra kalandmestert pl? :p)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Ramiz

Quote from: blarkeinkább mondj valamit, amivel le tudom magam kötni, ha ennyire zavar, hogy ugyanannyit postolok ugyanannyi idõ, de kétszer annyi aktív idõ alatt, mint Ramiz -_- na mindegy. inkább nézek valamit -_-
Haggyámá! Postolj a "témás" topikokba, abba nem lehet belekötni. Én sem chat-eltem sokat az Offtopikba, és miután láttam, hogy mennyire zavar ez egyeseket, azzal is leálltam. Most már ide is csak akkor írok, ha valamire konkrétan akarok mondani valamit.
Shiroi: nekem meg tényleg az tudom tanácsolni, hogy legyen Chat topik, hetente egy-kétszer ürítve! Ez nem nagy meló. Rábízhatod akár blarke-re is, akié az elsõ post, az törölhet úgyis. És mindenki boldog. Aki egész nap itt akar csetelni, ám tegye...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Edina-chan

Chat topic nem rossz ötlet, mondjuk olyan volt a Mangazinon is..aztán egy idõ után tele lett hülyékkel, Meglivornnak elege lett és beszûntette. (igaza is volt^^" )

Member

Nem, a zöld csirkék alkalmazása nem így megoldandó, ahogy most tesszük. Megenni õket?! Miközben az Amazonas mentén pusztul Földünk tüdeje? Egyszerû: Ki kell vágni az összes fát, aztán zöld oxigéntermelõ csirkéket kell tenyészteni! Aztán ha valamelyik megdöglik, ledaráljuk és odaadjuk az élõknek!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizHaggyámá! Postolj a "témás" topikokba, abba nem lehet belekötni.
azt csinálom... -_-
Quote from: RamizÉn sem chat-eltem sokat az Offtopikba, és miután láttam, hogy mennyire zavar ez egyeseket, azzal is leálltam. Most már ide is csak akkor írok, ha valamire konkrétan akarok mondani valamit.
Shiroi: nekem meg tényleg az tudom tanácsolni, hogy legyen Chat topik, hetente egy-kétszer ürítve! Ez nem nagy meló. Rábízhatod akár blarke-re is, akié az elsõ post, az törölhet úgyis. És mindenki boldog. Aki egész nap itt akar csetelni, ám tegye...
hm. ezek szerint nem tiszta neked, hogy mit jelent a "chat" fogalma :p én itt ugyanis rohadtul nem chatelek, arra ott az IRC... (láttál tõlem 6-7-8 egymás utáni, egy-egy szóból vagy rövid mondatból szõtt postfüzért (hexa-hepta-oktaposting flame/flood)? naugye hogy nem. kérlek alássan, AZ a chat.
na mindegy, megnézem ezt az Ergo Proxyt...

edit: Edina-chan rávilágított valamire: minden állat ott flémelné ki magát (én speciel nem, nem azért futtatom az IRCet meg az msnt...), és mindenkinek a töke tele lenne tõle.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Raggie

Quote from: blarkehm. ezek szerint nem tiszta neked, hogy mit jelent a "chat" fogalma :p én itt ugyanis rohadtul nem chatelek, arra ott az IRC... (láttál tõlem 6-7-8 egymás utáni, egy-egy szóból vagy rövid mondatból szõtt postfüzért (hexa-hepta-oktaposting flame/flood)? naugye hogy nem. kérlek alássan, AZ a chat.
Szvsz egyáltalán nem a floodolás a chat. Az floodolás. A chat az amikor aránylag kevés ember aránylag személyes/keveseket érintõ témáról postolgat egymással(nem kell feltétlen floodnak benne lennie).
Nem?? :3x3:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Member

Chat közben általában az infirmációk csak ideiglegenes érvényûek és ezért nem is látja egy újonnan bepattanó felhasználó, hogy eddig mirõl is volt szó, így nem tehet mást, minthogy beböfög vmit a címmel kapcsoltban. Végülis a Chat.hu kb. ilyen. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonSzvsz egyáltalán nem a floodolás a chat. Az floodolás. A chat az amikor aránylag kevés ember aránylag személyes/keveseket érintõ témáról postolgat egymással(nem kell feltétlen floodnak benne lennie).
Nem?? :3x3:
hm. amikor O/t átment dualitásba, akkor mindig lementem pmezni pl. Memberrel is, ahelyett, hogy itt postoljuk a hülyeségeinket, szóval ha ez a definíciód, akkor már annyira se értem, hogy miért "chatelek" :3x3: de ha megnézed azt, hogy a kommunikáció hogy megy chaten, akkor azt valahogy nagyságrendekkel floodabbnak találhatod, mint itt, és nem csak a kicsiny reakcióidõ miatt :3x3:

Member

Most nehogy már a chatról chateljetek!

Raggie

Quote from: MemberMost nehogy már a chatról chateljetek!
:lol: LoL :lol: Ez jó volt! :jee:

blarke: Nemtom, hogy ez-e a problémájuk a többieknek(engem spec egyáltalán nem zavar). De a lényeg azon van szvsz, hogy kit érdekel a téma, mert akár beszélgethettek négyen-öten is, ha csak titeket érdekel a téma, akkor szvsz az chatelés. De mondom engem nem zavar.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Member

Én most nem kapcsolódnék be offtopic témákba. :rolleyes: Beszélgessetek nyugodtan! :p

Raggie

Quote from: MemberÉn most nem kapcsolódnék be offtopic témákba. :rolleyes: Beszélgessetek nyugodtan! :p
hopszi! :D Nem neked akartam azt mondani, hanem blarkének(már editeltem) :) .

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMost nehogy már a chatról chateljetek!
ez nagyon jó szöveg :lul:

Raggie: csak le lettem oltva, hogy szófosó vagyok, ami abban nyilvánul meg, hogy chatelek a fórumon (ami meg abban nyilvánul meg, hogy mennyit összefaszakodtam itt mennyi idõ alatt)... mindegy.

btw. Member: ezt már annyiszor mondtad, hogy nem hisszük el neked :p

Member

Quote from: blarkebtw. Member: ezt már annyiszor mondtad, hogy nem hisszük el neked :p
Ki Mi Hol Mit Mikor?! Hoppá, már most megszegtem. :rolleyes:

Pirula

Brrr... délután annyira le volt halva az agyam hogy több mint fél órán keresztül néztem egy tévésoppos késreklámot. Ennél bonyolultabbat képtelen voltam befogadni.
Történt már valakivel ilyen?
Mondjátok hogy van kiút!!! :eek:

Member

1szer végignéztem egy gyerekmedencéset, aztán vmi éjszakai csodalámpásat. Aztán megint medence, megint lámpa. Aztán megint. Amikor 4.-szer jött volna  a medence, feladtam.

Raggie

Quote from: PirulaTörtént már valakivel ilyen?
A jóó öreg elmész a haverokkal kocsmába és mindenkit meghívsz egy Unicumra mindíg bejön(fõleg ha én is köztük vagyok ;) ), de a második feltétel végszükség esetén kihagyható! :D

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaBrrr... délután annyira le volt halva az agyam hogy több mint fél órán keresztül néztem egy tévésoppos késreklámot. Ennél bonyolultabbat képtelen voltam befogadni.
volt már olyan, hogy nem bírtam elolvasni a betûket, amik a monitorra vetültek, ezért ültem az ágyamon, bámultam a szemközti fehér falat, és különféle integrállevezetések villantak fel rajta... vagy ilyenkor a legjobb az, ha bekapcsolom a tévét és nézem. (most effektíve még a kereskedelmi csatornák se jönnek be rajta, tehát a hangyakalandok fantázianevû csoda relaxációs gyakorlatnak zseniálisan eltalált :D)

Kazenokizu

Quote from: PirulaTörtént már valakivel ilyen?
Elöfordult... Én csütörtökön reggel néztem 9-10ig a tv2-n a "miértnemhívmost,csakfelkellemelniakagylótésmárisazönéakétmillió" c. kultúrmüsort...
Quote from: PirulaMondjátok hogy van kiút!!! :eek:
Buli, barátok, buli, sör, buli!

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kazenokizuElöfordult... Én csütörtökön reggel néztem 9-10ig a tv2-n a "miértnemhívmost,csakfelkellemelniakagylótésmárisazönéakétmillió" c. kultúrmüsort...
az jó, azon legalább fogod a fejedet, hogy milyen hülyék az embertársaid :D (amikor 4 betûbõl nem tudnak összerakni egy értelmes szót, az azért fájdalmas...)

Quote from: kazenokizuBuli, barátok, buli, sör, buli!
wrong. a kivezetõ út receptje: vodka, sör, stroh, sör, vodkanarancs, sör, stroh, sör, wc.

Pirula

Jók ezek a bulis tippek, alapbeállításon pont ott lennék, csak még mindig dögrováson vagyok. :(
Ha így folytatom jönnek majd a masszázsgépek, abban legalább lányok is vannak bikiniben.

De megnyugodtam hogy vannak sorstársaim. :)

Quote from: blarkea kivezetõ út receptje: vodka, sör, stroh, sör, vodkanarancs, sör, stroh, sör, wc.
Ja hogyne, aztán másnap meg megint beáll az az értelmi szint aminek az elkerülésére bevetetted. Mondjuk másnaposan engem a gyermekrajzfilmek nyugtatnak meg. A többi az olyan zajos... villogós.... pfejjj... :D

Rounin

Quote from: PirulaBrrr... délután annyira le volt halva az agyam hogy több mint fél órán keresztül néztem egy tévésoppos késreklámot. Ennél bonyolultabbat képtelen voltam befogadni.

Volt már :D És amint látod, meggyógyultam... kucc, szóval nem történt komolyabb baj.
Bár én fazék és lábas meg mittoménmilyenedénykészletet néztem. o.O

Pirula

Quote from: RouninVolt már :D És amint látod, meggyógyultam... kucc, szóval nem történt komolyabb baj.
Bár én fazék és lábas meg mittoménmilyenedénykészletet néztem. o.O
Az se rossz.
Imádom nézni a statisztaközönség egyes tagjait ahogy játsszák a szerepüket. Simán goldenglóbosok. :)

Egyik haveromhoz még házalni is mentek egy ilyen késkészlettel. Az ügynöksrác még be se jött és kezdte mondani a szöveget hogy milyen jó éle van és sose csorbul ki. Aztán akkor lett elkergetve amikor ezt bizonyítandó elkezdte vágni a kertkaput.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninVolt már :D És amint látod, meggyógyultam... kucc, szóval nem történt komolyabb baj.
:lul::lul: ebbõl már nem jössz ki jól :D

Pirula: wc-s rész után sok ásványvíz, lefekvés elõtt sok ásványvíz, reggel sok ásványvíz, aztán hepinesz, hogy nem vagy másnapos :)

Rounin

Quote from: PirulaAz se rossz.
Imádom nézni a statisztaközönség egyes tagjait ahogy játsszák a szerepüket. Simán goldenglóbosok. :)

Egyik haveromhoz még házalni is mentek egy ilyen késkészlettel. Az ügynöksrác még be se jött és kezdte mondani a szöveget hogy milyen jó éle van és sose csorbul ki. Aztán akkor lett elkergetve amikor ezt bizonyítandó elkezdte vágni a kertkaput.

Nagggyon szuggesztívek tudnak lenni :D

Kertkaput szelte? Lolci. Az ilyenre rá kell mászni a konkurrens cég fûnyírójával :__devil: Utána nem vagdal semmit, max. szitkokat a fejedhez^^

Pirula

Quote from: blarkewc-s rész után:)
Most már értem. Na én megállok mielõtt wc-s rész lenne. :)
Quote from: RouninAz ilyenre rá kell mászni a konkurrens cég fûnyírójával
Megnéznék egy ilyen bandaháborút. A csorbíthatatlan élû késes tagok besurrannak az konkurrens cég fõhadiszállására kikerülve az ajtón lógó mozgásérzékelõ éneklõ koszorút. A hálószobában a fõnök éppen a tökéletesen ergonómikus párnán nyugtatja alvó fejét, mellette fekszik a hasizomerõsítõ pillangóval tökéletes alakúra formált felesége. Az óra erdei fülesbagoly huhogásával üti el az éjfélt. A betolakodók megtorpannak egy pillanatra, de a két áldozat nem riad fel a zajra. A meglóduló pengék átszelik a húst, a csontot, a matracot, az ágyat és az alatta megbúvó, kicsire összehajtható univerzális kondigépet. Minden a terv szerint mûködik, a csapat egyik fele a tetemeket a rozsdamentes pengéjû univerzális kézi turmixgépekkel barbár módon fantasztikusan sima péppé darálják, majd a masszát lehúzzák a wc-n. A többiek a hihetetlen nedvszívó képességû feltörlõkkel tüntetik el testnedveket a szõnyegrõl és a konyhakõrõl egyaránt. Halkan felkacagnak és egymásra néznek.
Tudják.
Senki sem szállhat szembe velük.

Ramiz

Sajnálom, Pirula, de nincs kiút! A TV Shop csak a kezdet. A vége ez lesz: elõbb-utóbb meghalsz. :eek:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Quote from: RamizSajnálom, Pirula, de nincs kiút! A TV Shop csak a kezdet. A vége ez lesz: elõbb-utóbb meghalsz. :eek:
Vagy te ölöd meg õket. Azzal a késsel, amit tõlük rendeltél! Vajon ha a kertkaput viszi, a nyakcsigolyáról mi a véleménye? :rolleyes:

Lt. Simoan Blarke

Pirula, mit vettél be?:D ez még ötletnek is áááá... :D (a Technokraták kapásból beugranak... csak õk kicsit mágikusan dolgoznak. :))

Pirula

Quote from: RamizSajnálom, Pirula, de nincs kiút! A TV Shop csak a kezdet. A vége ez lesz: elõbb-utóbb meghalsz. :eek:
Majd rendelek tõlük urnát.
Vagy beleöntetem a hamvaim egy gyümölcsfacsaróba.
Quote from: MemberVagy te ölöd meg õket. Azzal a késsel, amit tõlük rendeltél! Vajon ha a kertkaput viszi, a nyakcsigolyáról mi a véleménye? :rolleyes:
Látod ez érdekes, ilyeneket sosem mutatnak. Pedig tetszik-nem tetszik végülis élet kioltására alkalmas eszköz. Hogyhogy erre nem hívják fel külön a figyelmet?
Quote from: blarkePirula, mit vettél be?:D
Csak B6 vitamint. A dokinak elpanaszoltam a tüneteimet ma és mondta hogy az eddigi gyógyszereimmel sürgõsen álljak le. :)