Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizHolnap este, és 2 ember jönne eddig rajtam kívül, de mindkettõ bizonytalan, úgyhogy talán nem is megyek. Nincs senki akinek beférne egy hétközbeni nyugis tali. :) Egyébként vicces Ghibli.
tették volna csütörtökre, amikor nincs órám :rolleyes: akkor nyugodt szívvel vághatnám az arcodba, hogy nem érek rá :D de így? :( :rolleyes:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kvikveg

Quote from: RamizNem jöttök holnap Porco Rosso vetítésre?
Holmikormennyimeddig?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: KvikvegHolmikormennyimeddig?
Ld. a meetes topikot. De egyébként holnap 8-kor. Úgy néz ki, mindenki csak odaérkezik, aztán lelép. De csak a vetítésért nem éri meg elbumlizni odáig... pláne hogy nem is usteam meet. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

http://images.quizilla.com/C/CO/CON/conanthebarbie/1140422383_readbutter.JPG" border="0" alt="HASH(0x8d00454)">
You are
BREAD AND BUTTER

http://www.quizilla.com/redirect.php?statsid=57&url=http://quizilla.com/users/conanthebarbie/quizzes/What%20kind%20of%20FOOD%20are%20you%3F"> What kind of FOOD are you?
brought to you by http://www.quizilla.com/redirect.php?statsid=56&url=http://www.quizilla.com">Quizilla
Kérdezze már meg valaki tõlem hogy milyen vajaskenyérnek lenni! :D

Member

Quote from: PirulaKérdezze már meg valaki tõlem hogy milyen vajaskenyérnek lenni! :D
Hmm... Rossz? :rolleyes:

Pirula

Quote from: MemberHmm... Rossz? :rolleyes:
Nem, éppenhogy varázslatos!

Bár most hogy belegondolok inkább lettem volna zsíroskenyér... Olyan minden hájjal megkent fajta...

Necrid^

http://images.quizilla.com/C/CO/CON/conanthebarbie/1140422645_testHotdog.JPG" border="0" alt="HASH(0x8de54fc)">
You are a
HOT DOG

jólvan Hot dog vok :rolleyes:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Aki disznósajt lett, feltétlen jelentkezzen ám!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAki disznósajt lett, feltétlen jelentkezzen ám!
olyan nincs, azokat Ramiz már megkannibalizálta.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Kvikveg

http://images.quizilla.com/C/CO/CON/conanthebarbie/1140422631_petesttofu.JPG" border="0" alt="HASH(0x8c4a638)">
You are
TOFU

Hö? Ilyet se ettem még! :hahaha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: blarkeolyan nincs, azokat Ramiz már megkannibalizálta.
Dehát a disznósajt felszívja a sört! :eek: :eek:

sirtomi

Quote from: PirulaKérdezze már meg valaki tõlem hogy milyen vajaskenyérnek lenni! :D
Te Pirula, milyen vajaskenyérnek lenni?

Egyébként én is az vagyok és egész jó szerintem :D

sirtomi

Quote from: MemberDehát a disznósajt felszívja a sört! :eek: :eek:
Akkor Ramiz maga a disznósajt? :rolleyes:

Member

Quote from: sirtomiEgyébként én is az vagyok és egész jó szerintem :D
Ezek szerint csak én fogtam ki a pizzát?! Ezek szerint lapos vagyok de házhoz megyek? :rolleyes:

sirtomi

Quote from: MemberEzek szerint csak én fogtam ki a pizzát?! Ezek szerint lapos vagyok de házhoz megyek? :rolleyes:
Én meg mindig pofára esek! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEzek szerint csak én fogtam ki a pizzát?! Ezek szerint lapos vagyok de házhoz megyek? :rolleyes:
és sokat kell rád inni, mert kiszárítod az ember száját :D
a hotdog kép UNDORÍTÓ. nem akarok *ilyen* hotdog lenni -_-

Member

Quote from: blarkea hotdog kép UNDORÍTÓ. nem akarok *ilyen* hotdog lenni -_-
Akkor nesze:

Necrid^

Quote from: blarkeés sokat kell rád inni, mert kiszárítod az ember száját :D
a hotdog kép UNDORÍTÓ. nem akarok *ilyen* hotdog lenni -_-
akkor ezek szerint hasónlitunk :rolleyes:

Member azonnal tüntesd el ezt a képet.. mert az még UNDORÍTÓTOB :morci:

Lt. Simoan Blarke

ahhhhhh. Member KÖSZI :D (annál még ez is jobb)

Pirula

Quote from: sirtomiTe Pirula, milyen vajaskenyérnek lenni?
Nagyon kényelmes dolog. Most hogy tudom hogy vajaskenyér vagyok holnap nem kell mennem iskolába! Hiszen hogyan is engednének fel egy vajaskenyeret a buszra? Pláne amikor kocsival kell mennem! Hiszen a jogosítványomban egy arc fényképe van nem pedig egy vajaskenyéré! Ez így lehetetlen. De nem nagy baj, mert amúgy sem végezhet egy vajaskenyér a fõiskolán! Ezt ti is beláthatjátok! Például amikor le akarnám adni az indexet csupa vaj lenne! Borzalmas!
Nem is beszélve arról hogy munkát se kapnék! Ugyan már, ki alkalmazna egy vajaskenyeret? Már a büfések sem adják alább egy parizeres szendvicsnél!
De jó is, mert így nem vagyok éhes. Igaz picit izgulok hogy esetleg engem ehet meg valaki, vagy megszikkadok, megavasodok és odadobnak a kutyának. De az meg úgyis inkább a kutyakaját meg a húst szereti nem? Hiszen ha nem azt szeretné akkor mindenki vajaskenyérrel etetné a kutyáit! Hát az micsoda dolog lenne már! Persze lehet hogy még valaki elcsúszik rajtam, de majd vigyázok nehogy pofára essek. Még szerencse egyébként hogy az internet egy anonim kommunikációs tér és így nem szenvedek hátrányos megkülönböztetésben vajaskenyér mivoltom miatt. Bár én könnyen beszélek mert fehér kenyér vagyok, lehet hogy a barna kenyereket máshogy ítélik meg, bár az is csak webkamerán keresztül látszik. Szóval innen üzenem barnakenyér testvéreimnek hogy legyenek óvatosak a webkamerahasználattal és csak akkor kapcsolják be hogyha tudják hogy toleráns emberrel beszélgetnek aki nem fogja õket megvetni a színük miatt.
Egyébként nehéz így vajaskenyérként gépelni. Telemegy morzsával a billentyûzet.
Quote from: sirtomiEgyébként én is az vagyok és egész jó szerintem :D
Ugye? Már nem is akarok más lenni!

Necrid^

Quote from: PirulaNagyon kényelmes dolog. Most hogy tudom hogy vajaskenyér vagyok holnap nem kell mennem iskolába! Hiszen hogyan is engednének fel egy vajaskenyeret a buszra? Pláne amikor kocsival kell mennem! Hiszen a jogosítványomban egy arc fényképe van nem pedig egy vajaskenyéré! Ez így lehetetlen. De nem nagy baj, mert amúgy sem végezhet egy vajaskenyér a fõiskolán! Ezt ti is beláthatjátok! Például amikor le akarnám adni az indexet csupa vaj lenne! Borzalmas!
Nem is beszélve arról hogy munkát se kapnék! Ugyan már, ki alkalmazna egy vajaskenyeret? Már a büfések sem adják alább egy parizeres szendvicsnél!
De jó is, mert így nem vagyok éhes. Igaz picit izgulok hogy esetleg engem ehet meg valaki, vagy megszikkadok, megavasodok és odadobnak a kutyának. De az meg úgyis inkább a kutyakaját meg a húst szereti nem? Hiszen ha nem azt szeretné akkor mindenki vajaskenyérrel etetné a kutyáit! Hát az micsoda dolog lenne már! Persze lehet hogy még valaki elcsúszik rajtam, de majd vigyázok nehogy pofára essek. Még szerencse egyébként hogy az internet egy anonim kommunikációs tér és így nem szenvedek hátrányos megkülönböztetésben vajaskenyér mivoltom miatt. Bár én könnyen beszélek mert fehér kenyér vagyok, lehet hogy a barna kenyereket máshogy ítélik meg, bár az is csak webkamerán keresztül látszik. Szóval innen üzenem barnakenyér testvéreimnek hogy legyenek óvatosak a webkamerahasználattal és csak akkor kapcsolják be hogyha tudják hogy toleráns emberrel beszélgetnek aki nem fogja õket megvetni a színük miatt.
Egyébként nehéz így vajaskenyérként gépelni. Telemegy morzsával a billentyûzet.
Beteg! :D :lol:

Member

Pirula, legbelül mindigis vajaskenyér voltál... Csak vajaskenyér-lárva, most kifejlõdtél. :D

Lt. Simoan Blarke

Pirula: LOL!:D
lálálálálálálálálálálálálálálálá lálálá lálálálálálá
SR ending rulz!:D

Member

Quote from: blarkeSR ending rulz!:D
Egy nap alatt kivégezted?! :eek: Akkor jöhet az OVA! :D Az 1. mondjuk nem olyan jó...

sirtomi

Pirula, nagyon jól lehet titkolno vajaskenyér voltodat. Én csak most tudtam meg hogy vajaskenyér vagyok, de elvégeztem a fõsulit és munkám is van :) Asszem én próbálom titkolni továbbra is.

Pirula

Quote from: MemberPirula, legbelül mindigis vajaskenyér voltál...
Akkor már tudom hogy miért néztek rám olyan furán a tüdõszûrõn!
Quote from: MemberCsak vajaskenyér-lárva, most kifejlõdtél. :D
Bizony! Most pedig összefogunk sirtomival, szektát alapítunk vagy titkos társaságot és átvesszük a világuralmat!
A KKK-nak vége, jön a BABA*!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEgy nap alatt kivégezted?! :eek: Akkor jöhet az OVA! :D Az 1. mondjuk nem olyan jó...
nyet. még csak a 19nél tartok. a zárózenérõl beszéltem...

sirtomi: elnyomtad a veledszületett ösztönöket :ejj: vajpszichológusra és egy kenyérpirítóra van szükséged ASAP.

Kvikveg

Quote from: PirulaNagyon kényelmes dolog. Most hogy tudom hogy vajaskenyér vagyok ...
You must spread some Reputation around before giving it to Pirula again.
:whoah: :hahaha:  :lol: :muhahah:
(Csak kiprovokaltad a kerdest! :D )

Pirula

Quote from: blarkesirtomi: elnyomtad a veledszületett ösztönöket :ejj: vajpszichológusra és egy kenyérpirítóra van szükséged ASAP.
Bizony ez így van, õ társam a vétkekben!
Ahogy a teremtésmítoszunk is mondja, elõször puszta kenyerek voltunk, aztán:
"Vaj, de bûneik miatt hullt vaj a keblekre!"
Quote from: Kvikveg(Csak kiprovokaltad a kerdest! :D )
Pssszt! Szerintem más úgyse vette észre! ;)

sirtomi

Quote from: blarkesirtomi: elnyomtad a veledszületett ösztönöket :ejj: vajpszichológusra és egy kenyérpirítóra van szükséged ASAP.
Á az nem segít! Inkább belépek a BABA-ba :D