Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: MemberTudom, sokan megköveznek, de szerintem már olyan szinten el van hülyéskedve, hogy megöli a hangulatát.:rolleyes:
Ennek ez a hangulata... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Szerintem heti egy rész lenne javasolt, mert mire ezt a baromságáradatot feldolgoznám. :rolleyes: Még mintha összefüggések sem lettek volna benne. :)

EDIT: Még idegölõbb, mint a Galaxy Angel, pedig azt is csak azért nézzük, mert kell Arakinak pár jelenlet egy másik Mayumi Yamaguchi karakterrõl. :rolleyes:

Ramiz

Quote from: MemberMég mintha összefüggések sem lettek volna benne. :)
Na erre tényleg ne jöjjél rá 1 rész után. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberSzerintem heti egy rész lenne javasolt, mert mire ezt a baromságáradatot feldolgoznám. :rolleyes: Még mintha összefüggések sem lettek volna benne. :)
erre egy rész után ne vegyél mérget.

Quote from: MemberEDIT: Még idegölõbb, mint a Galaxy Angel, pedig azt is csak azért nézzük, mert kell Arakinak pár jelenlet egy másik Mayumi Yamaguchi karakterrõl. :rolleyes:
te tudod... nekem Excel Saga vezeti a listát idétlen animék között :D
(1. Excel Saga, 2. Wild Arms, 3. School Rumble, 4. Slayers, 5. Love Hina. mutatja az ilyen téren szerzett mûveltségemet, hogy a top5be belefér két általam nagyon utált anime :D)

Kashimashi 4
hm-mm. love comedybõl átment love dramába. mindegy, teccik :D
ami most jön:
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, HVp213 ajánlásával. állítólag jó, este majd meglássuk :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkemutatja az ilyen téren szerzett mûveltségemet, hogy a top5be belefér két általam nagyon utált anime :D)
Meg hogy a 2. és a 3. az utóbbi 3 hétben került megtekintésre. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMeg hogy a 2. és a 3. az utóbbi 3 hétben került megtekintésre. :D
na igen.

Gantz 1
rájöttem, hogy van még megnézetlen anyag a gépemen.
ez a cucc... khm... érdekes. adott egy gyerek, aki belelát mások gondolataiba. kezdõ képsorban felkapja a fejét, és minden csajt az osztályban meztelennek lát... lol?
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

RE@L

Quote from: MemberÉs itt jön az "egyrészalattmindentmegítélõ" Member. :D
Tudom, sokan megköveznek, de szerintem már olyan szinten el van hülyéskedve, hogy megöli a hangulatát. Az mondjuk érdekes, hogy sikerült egy Viktoriára pofátlanul hasonlító, ám mégis Lina Inverse-t megszégyenítõen idegesítõ fõhõs karaktert összedobni. :D Vagy csak az elsõ rész ilyen fárasztó? :rolleyes:

Azért sztem nézz utánna mielõtt azt mondod hogy "lopkodnának" Excel Saga : 1999-2000 (08.10.1999 till 31.03.2000) anime
1997 manga
Hellsing: 2001-2002 (11.10.2001 till 17.01.2002) anime
1998 manga

Sokaknak idegesítõ Excel de én csipáztam annyira debil :) engem a "társa" aki állandóan meghal sokkal jobban kiakasztott és nemtetszett.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

SaiyaGin

Quote from: GrovenKellemes kis anime mindent összevetve. Tény viszont, h vannak benne dolgok amik csak úgy bejönnek és nincsenek felvezetve /talán pont azért, h döbbenet üljön ki az arcunkra/. A történet egyes elemei kissé klisé szerûek, de kivitelezés (ami nekem nagyon tetszett) és mosolyogtató poénok próbálja ellensúlyozni ezt. Nem egy klasszikusan megagiga mû /egyáltalán van olyan? ez emberi ízléstõl függ szvsz/ de kikapcsolódásra tökéletes. [SIZE="1"]A mellékhatások tekintetében érdeklõdjön orvosánál, gyógyszerésénél.:)[/SIZE]

:tezsvir:
Az egyik kedvenc animém.:) [COLOR="White"]Raquel is my true pwnz0r[/COLOR] :lazza:

Member

Quote from: RE@LSokaknak idegesítõ Excel de én csipáztam annyira debil :) engem a "társa" aki állandóan meghal sokkal jobban kiakasztott és nemtetszett.
De akkoris tök egyformák! Nem mondod, hogy a kékhajú mindig meghalt?! A szõkeség is ezt tette eddig! :D

RE@L

Nem vitatom hogy akár ahsonlíthatnának is de Excel is more Energetic ;)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Quote from: RE@LNem vitatom hogy akár ahsonlíthatnának is de Excel is more Energetic ;)
Nemcsak a szeme meg a hajszíne (mondjuk a hossza és a fufruja asszem nem), hanem a vámpírfog is stimmel. :)

Ramiz

Quote from: blarkena igen.

Gantz 1
rájöttem, hogy van még megnézetlen anyag a gépemen.
ez a cucc... khm... érdekes. adott egy gyerek, aki belelát mások gondolataiba. kezdõ képsorban felkapja a fejét, és minden csajt az osztályban meztelennek lát... lol?
Színtiszta fanservice. ÉRdekesen induló sztori, de sehová nem vezet. Ki elõbb, ki késõbb, de szinte mindenki abbahagyta.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizSzíntiszta fanservice. ÉRdekesen induló sztori, de sehová nem vezet. Ki elõbb, ki késõbb, de szinte mindenki abbahagyta.
hát igen. 4 rész alatt nem történik semmi, és Kvikveg szerint átmegy hentájba, úgyhogy hanyagolom. most jön Bleach 70, aztán Dokuro-chan.

Didico

Sztem is fárasztó az Exel... rettentõen... nem hittem volna, h lesz olyan anime ami ennyire lefog fárasztani. És én nem is az a típus vok aki az elsõ részrõl ítél. De ez sokkkkkk...

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Lt. Simoan Blarke

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan

röviden és tömören: pipiru piru piru pipiru piii!! :D:D
kicsit hosszabban: 8 részes, elsõ 4 után az impresszióm: RULEEEEZ! 10/9 eddig :rolleyes: nézzetek Dokuro-chant!!!!:D

Bandita ^^

Quote from: blarkeBokusatsu Tenshi Dokuro-chan

röviden és tömören: pipiru piru piru pipiru piii!! :D:D
kicsit hosszabban: 8 részes, elsõ 4 után az impresszióm: RULEEEEZ! 10/9 eddig :rolleyes: nézzetek Dokuro-chant!!!!:D

Ez mi? Eszik, isszák? Valami agyatlanság? Mert érdekelne, de nem nagyontalálok rla használható infót, a sablonszövegeken kívül....:confused:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Bandita ^^Ez mi? Eszik, isszák? Valami agyatlanság? Mert érdekelne, de nem nagyontalálok rla használható infót, a sablonszövegeken kívül....:confused:
ez egy agyatlanság-jellegû cucc, 2005-ös asszem, rajzolása ecchi meg chibbi jellegeket mutat, sok perverzió, kawaii lánykák, sok vér, pipirupirupiru pipirupi jellegû mágia, 8 részes, ftpn fent van, kemény 2 óra a 8 rész együtt. ÉS RULEZ! 10/9-et megkapta, Excel Saga trónfosztva.:D
pipirupirupiru pipiru pi! :D

Member

Member felteszi a legfontosabb kérdést:
[SIZE="4"]MENNYIT FOGLAL EGY EPIZÓD?! [/SIZE]:D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMember felteszi a legfontosabb kérdést:
[SIZE="4"]MENNYIT FOGLAL EGY EPIZÓD?! [/SIZE]:D
230-240 mega egy-egy duplaepizód (csak így van fent ftpn)

Pipiru piru piru pipiru pi

Member

Quote from: blarke230-240 mega egy-egy duplaepizód (csak így van fent ftpn)

Pipiru piru piru pipiru pi
[SIZE="4"]Afenébe!!! [/SIZE]:bruhuhu: :bruhuhu: :bruhuhu:

Lt. Simoan Blarke

School Rumble OVA 1-2
hm. ez magában jobb, mint a sorozat volt - eddig. a második végén elõjött a :wtf: fej, hogy most Yakumóval mi is van (nem, nem te, hanem a SR-es csaj :p)? "Do you hate men? Or do you like them?" õ meg nézi a kezében azt a vackot... ááá.

Bandita ^^

Quote from: blarkeez egy agyatlanság-jellegû cucc, 2005-ös asszem, rajzolása ecchi meg chibbi jellegeket mutat, sok perverzió, kawaii lánykák, sok vér, pipirupirupiru pipirupi jellegû mágia, 8 részes, ftpn fent van, kemény 2 óra a 8 rész együtt. ÉS RULEZ! 10/9-et megkapta, Excel Saga trónfosztva.:D
pipirupirupiru pipiru pi! :D

:whoah: Már nézem is!!! :hahaha:

Ja igen. Befekeztem a Samurai7-t. Kicsit más lett a vége, mint amire számítottam, de talán így jobb is... Aki kedveli a hõsiességrõl, kötelességrõl, és önfeláldozásról szóló dolgokat, mindenképpen nekivághat. Nekem nagyon tetszett.
10/9.5
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Ramiz

Dokuro chan

EL-fanok, nézzétek ezt! Megvan benne minden, ami az EL-t híressé és sikeressé tette, ráadásul pluszont, hogy még nem is veszi magát komolyan. Excel Saga fanok is élvezni fogják. Normális embereknek viszont nem ajánlott. :D

Member

Quote from: RamizDokuro chan

EL-fanok, nézzétek ezt! Megvan benne minden, ami az EL-t híressé és sikeressé tette, ráadásul pluszont, hogy még nem is veszi magát komolyan.
Már töltetem az elejét a szülinapossal. :rolleyes: Aki szerint az EL a vér szerint jó, az érdemel egy jókora nyaklevest, mert sikerült elhaladnia a lényeg mellett... :hehe:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMár töltetem az elejét a szülinapossal. :rolleyes: Aki szerint az EL a vér szerint jó, az érdemel egy jókora nyaklevest, mert sikerült elhaladnia a lényeg mellett... :hehe:
hagyjad már, ez meddõ vita. viszont

[SIZE="6"]Dokuro-chan! Dokuro-chan![/SIZE] :D:D :whoah: :whoah:

Pipiru piru piru pipiru pi!! ^^

Ramiz

Quote from: MemberAki szerint az EL a vér szerint jó, az érdemel egy jókora nyaklevest, mert sikerült elhaladnia a lényeg mellett... :hehe:
Valóban, mert kihagyta a fanservice-et. :ejnye: Nyugi, a Dokuroban van mindkettõ. :)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMár töltetem az elejét a szülinapossal. :rolleyes: Aki szerint az EL a vér szerint jó, az érdemel egy jókora nyaklevest, mert sikerült elhaladnia a lényeg mellett... :hehe:
valaki volt olyan kedves és kimoderált. tehát mégegyszer.
Member: ez meddõ vita.

[SIZE="5"]Dokuro-chan! Dokuro-chan![/SIZE] :D:D:whoah::whoah: mindenki nézze, mert jóó. és köszönje HVp-nek, hogy felhívta rá a fórum figyelmét :jee:

és persze pipiru piru piru pipiru pi!! ^^

Ramiz

Ne reklámozd annyira, ha tetszik, mert a végén még zsozso rájön, hogy mit is tárol az ftp-n, és gyorsan leirtja, és mégis inkább Dragon Ball-t fog feltenni helyette. :muhahah: Ez a Dokuro tipikus szemét. Akár amerikaiaik is csinálhatták volna (ismerõsöm van oda az Ed Ed end Eddy-ért, na olyan negatív értelmi szintû rajzfilmet sem láttam még...). Igaz, akkor nem tetszene még nektek sem. :) Pirupiru vér és cicik juhé. Nézzetek inkább sexploitation filmeket, az legalább igazi. Ja nem, azt már elborultság nézni. De az anime jó, mert ez csak stilizált. Végül is megértem a hasonszõrû animék készítõit: beletesznek mindent, amit a lelkileg éretlen és hormonokkal küszködõ kamaszok szeretni fognak (brutális poénok és sooook fanservice), sztorival meg karakterekkel úgysincs sok meló és hajrá! Az "Alapanimék" közé ugyan akkor sem kerülnének be, ha más anime nem lenne a világon (mert akkor nem lenne ilyen fogalom), de azért népszerûek lesznek a munkájukkal. :D Ja, ki ne felejtsük, hogy a fõhõsök kötelezõen 13-17 év közé esnek.

Member

Úgy szeretem, hogy Ramizzal mindenrõl homokegyenest ellentétes a véleményünk. Az Ed Edd 'n' Eddy annyira nem volt rossz anno, de már felnõttünk. :p Nem a mi korosztályunk, ennyi.

Bandita ^^

[SIZE="4"]Jééééééééééézusommmmm[/SIZE]
Ekkora pihent ökörséget..... Banye.....
Nagyon jooooooooo..........

Khmm... : minnaaaaa!!!!   "Always look on the bright side of the life"