A legszebb anime lányok

Started by Che, 2003-08-21, 11:34:59

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ready2hehe tessek ittvan nektek erdekes poz (kulonosen member figyelmebe) :)
lol! ez a kép olyan, mint amin "örvény-effekt" segítségével még csavartak egyet a megrajzolás után.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Didico

Quote from: blarkelol! ez a kép olyan, mint amin "örvény-effekt" segítségével még csavartak egyet a megrajzolás után.

Igen... de nem olyan rossz...

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Ready2

ezse rossz

ennek meg kicsit nagy a... öö az ujja

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Ready2ezse rossz
enyhén hatásvadász... :D
Quote from: Ready2ennek meg kicsit nagy a... öö az ujja
hát, nem csak az.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Didico

Nem az!

Kicsit tényleg...

Fazék

már megint egy olyan kép, ahol az ember ösztönösen elkezdi egy alsóbb szögbõl nézni a monitort :rolleyes: :D :D

Didico

Quote from: Fazékmár megint egy olyan kép, ahol az ember ösztönösen elkezdi egy alsóbb szögbõl nézni a monitort :rolleyes: :D :D

És a végén ki kell ábrándulnod, mert rá jössz, h sajnos semmit nem látsz, amit szeretnél. :):lame:

Necrid^

Elsõ szép.. másik fura. ^^
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Member

Majdnem ráfogtam, hogy jó, de utána megláttam, hogy eltört a lába. Jaj szegény, ez fájhat! :rolleyes:

Quoteennek meg kicsit nagy a... öö az ujja
A szépségideálom!... Ellentéte... Mondjuk érdekes feje van (+), van benne vmi bájos, csak hirtelen nem tudom, hogy mi...

Didico

Quote from: MemberMajdnem ráfogtam, hogy jó, de utána megláttam, hogy eltört a lába. Jaj szegény, ez fájhat! :rolleyes:

A szépségideálom!... Ellentéte... Mondjuk érdekes feje van (+), van benne vmi bájos, csak hirtelen nem tudom, hogy mi...

Talán emlékeztet vmelyik anime karakterre. De most nem tudnék példát mondani...

Member

Megegyeztünk Danhibikivel, hogy megmutatom, nekem melyik anime lány típus tetszik. Szóval, mielõtt megnyitnád, olvasd el ezt:
1. 1 1/4 éved rajzolok, úgyhogy ne vágd el a torkom azonnal (pl. nem tudok bõrszínt szinezni :beken: )
2. Nem vagyok hajlandó fotosoppal korrigálni, mert az kiszúrás a többiekkel
3. Nem szeretem a mangás testalkatot.
4. A csaj 15 éves, 158 cm és 55 kg.
Mathilde

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMathilde
nem látszik a bal melle. ha a jobb nem dudorodna ki a test vonalából, akkor megkérdezném, hogy mi a francnak van rajta melltartó? :3x3:

Member

Quote from: blarkenem látszik a bal melle. ha a jobb nem dudorodna ki a test vonalából, akkor megkérdezném, hogy mi a francnak van rajta melltartó? :3x3:
Ez mondjuk igaz... Sokat kell még tanulnom, sokat...

Didico

Quote from: MemberEz mondjuk igaz... Sokat kell még tanulnom, sokat...

Hát... legalábbis a nõi mellekrõl. :)

Member

Quote from: DidicoHát... legalábbis a nõi mellekrõl. :)
[SIZE="3"]MEMBER EZENNEL MEGHIRDETI:
LEHETÕLEG NÕI ALANYOKAT, MODELLEKET KERESS A NÕI MELL TÖKÉLETES ÁBRÁZOLÁSÁNAK MEGTANULÁSÁHOZ! ÁRBAN MEGEGYEZÜNK![/SIZE]

Lt. Simoan Blarke

Member: van húgod. meg esetleg anyud. sõt, talán még egy barátnõt is beújíthatnál. ez nem elég?:D Offvége gomennasai

Didico

Quote from: Member[SIZE="3"]MEMBER EZENNEL MEGHIRDETI:
LEHETÕLEG NÕI ALANYOKAT, MODELLEKET KERESS A NÕI MELL TÖKÉLETES ÁBRÁZOLÁSÁNAK MEGTANULÁSÁHOZ! ÁRBAN MEGEGYEZÜNK![/SIZE]

Araki ebbe biztosan nem menne bele. Anyukátok meg... rossz bele gondolni. :lame:  Hirdess csak, hát ha jelentkezik vki... de ez nem valószínû...

Member

Ja, 44 éves melleket egy 15 éves lányra... Az emberi disgusting határtalan. :rolleyes:

Didico

Quote from: MemberJa, 44 éves melleket egy 15 éves lányra... Az emberi disgusting határtalan. :rolleyes:

Nem azért írtam... csak érdekes lenne... de inkább ne próbáld ki. Bár tudom, h nem áll szándékodban. Halgass inkább Blarkéra!

Araki

Sajnálom, Member, de a mellek rajzolását magad kell kitapasztalnod, mert lehet, hogy a modelled nem úgy néz ki, ahogyan neked tetszik. De egyértelmûen a leánykákon ez a legnehezebben normálisan megrajzolható rész (kivéve, ha nincs neki) Ha jobban belegondolok, lehet, hogy én már nem is tudnám lerajzolni...:rolleyes:

Danhibiki

Quote from: MemberMegegyeztünk Danhibikivel, hogy megmutatom, nekem melyik anime lány típus tetszik. Szóval, mielõtt megnyitnád, olvasd el ezt:
1. 1 1/4 éved rajzolok, úgyhogy ne vágd el a torkom azonnal (pl. nem tudok bõrszínt szinezni :beken: )
Mathilde
Igen azt hiszem már értem, hogy mire is gondolsz...:D Most én vesézek egy kicsit(muhaha:D) Na szóval:Ha 158cm és 55kg akkor nem kéne egy kicsit kerekebnek lennie? Mivel férfiaknál a magasságból levonva 100cm-t , megkapod az ideális testsúlyt, nõknél meg kb 110cm-t kéne levonni és ennek a csajnak az arányai papíron majdnem stimmelnek és akkor elvileg több "husi" kéne rá nem? A jobb melle alig látszik szóval, mintha nem is lenne neki.:( Arca tetszik, mondjuk nekem az ilyenfajta szemtípus nem a kedvencem, de komolyan az arca meg a feje nem rossz. Egyedül a testében voltak kivetnivalóim, már amennyi látszik belõle. A feje nem nagy egy picit a testéhez képest?:rolleyes:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: DanhibikiNa szóval:Ha 158cm és 55kg akkor nem kéne egy kicsit kerekebnek lennie? Mivel férfiaknál a magasságból levonva 100cm-t , megkapod az ideális testsúlyt, nõknél meg kb 110cm-t kéne levonni és ennek a csajnak az arányai papíron majdnem stimmelnek és akkor elvileg több "husi" kéne rá nem?
agreed... csak hát Member jobban ért az emberi arányokhoz, ne kötözködj vele :p
Quote from: DanhibikiA jobb melle alig látszik szóval, mintha nem is lenne neki.:(
az a bal melle. tudod, szembe áll veled.
Quote from: DanhibikiArca tetszik, mondjuk nekem az ilyenfajta szemtípus nem a kedvencem, de komolyan az arca meg a feje nem rossz. Egyedül a testében voltak kivetnivalóim, már amennyi látszik belõle. A feje nem nagy egy picit a testéhez képest?:rolleyes:
hát de. nekem meg nem tetszik a feje sem :rolleyes: na Member-szívatás vége:D

Ready2

Quote from: MemberMegegyeztünk Danhibikivel, hogy megmutatom, nekem melyik anime lány típus tetszik. Szóval, mielõtt megnyitnád, olvasd el ezt:
Mathilde

rendben hogy 15eves de szerintem kicsit nagy a feje. amugy egeszjo

Danhibiki

Quote from: blarkeaz a bal melle. tudod, szembe áll veled.
Gomen...:D

Moha

Gyerekek!
1. :_off:
2. Van fanart thread is!

Danhibiki

Quote from: MohaGyerekek!
1. :_off:
2. Van fanart thread is!
S lõn megjött a fény...köszi Moha, végre.:D Akkor talán bemutatnám az egyik új kedvencem:
Hild

Hild mosolyog

Member

Köszönöm a jótanácsokat, Danhibiki és Blarke! :merci: Araki pont azért ordibált, hogy kissé dagadt (!), úgyhogy gémóver. Én láttam hasonló adottságú csajt, 161-162 volt, a kiló stimmelt és nem volt vmi húdekerek (sõt, egészen vékonynak tûnt). Valahogy nem jön össze sohasem a bikinis kép, fedetlenül meg nem akartam ebbe a rovatba beszúrni. :eeek:
A feje? Tyû, rossz szokásom, hogy batár nagy búrákat kreálok néha, neki még ez a hülye gomba alakú haja is rátesz...
Na, szal' azt azért hozzátenném, hogy másként bírálom el a fanartokat mint a hivatalos wallpapereket és ez szerintem így van jól. :p

EDIT: Szerintem egy idõ után meg lehetne szokni, álá Naruto.

Hogy ne legyek full OFF:
Sloth (végre megtaláltam!)

Lt. Simoan Blarke

Sloth cuki. Danhibiki: a mosolygós kép se semmi :jee: mondjuk nekem Lust jobban tetszett, bár igaz, hogy manapság túl sok gothchicket láttam/ok :rolleyes:

Kirika

Quote from: MemberKöszönöm a jótanácsokat, Danhibiki és Blarke! :merci: Araki pont azért ordibált, hogy kissé dagadt (!), úgyhogy gémóver. Én láttam hasonló adottságú csajt, 161-162 volt, a kiló stimmelt és nem volt vmi húdekerek (sõt, egészen vékonynak tûnt). Valahogy nem jön össze sohasem a bikinis kép, fedetlenül meg nem akartam ebbe a rovatba beszúrni. :eeek:
A feje? Tyû, rossz szokásom, hogy batár nagy búrákat kreálok néha, neki még ez a hülye gomba alakú haja is rátesz...
Na, szal' azt azért hozzátenném, hogy másként bírálom el a fanartokat mint a hivatalos wallpapereket és ez szerintem így van jól. :p

EDIT: Szerintem egy idõ után meg lehetne szokni, álá Naruto.

Hogy ne legyek full OFF:
Sloth (végre megtaláltam!)
Hány percig estleg hány óráig rajzolod a rajzaidat????
Amúgy vannak olyan könyvek amelyek direkt az arányokra specializálódtak!
Másrészt a rajzodból ne Barbie babát csináljál , mert az uncsi!!!Jobban hangsúlyozd ki a szemeit , akkor nyert ügyed van!Ha rajzolsz , precizmussal tedd , érzésbõl , képzeld el , mintha a ceruza lenne a legszebb a világon !:)

Danhibiki

Quote from: blarkeDanhibiki: a mosolygós kép se semmi :jee: mondjuk nekem Lust jobban tetszett, bár igaz, hogy manapság túl sok gothchicket láttam/ok :rolleyes:
Ki az a Lust?:D
Itt van még néhány kép:
Hild Még mielõtt Meber le big boobs babes-eznéd, azért tûnik ekkorának a melle, mert alulról felfelé nyomja...:D
Urd            Szerintem No.1# kép Urd-ról!:)