Vampires

Started by Kalibur, 2003-09-16, 17:56:36

Previous topic - Next topic

Tac-csont

Bocsi nálam a takarékosság az pár éve kiment divatból ha nem
költöm el magamra vagy barátaimra vagy bármire a pénzem
akkor valaki (mutter ,testvér) elkérik valamire hogy ez meg az
meg e meg amiatt kéne majd visszakapod......
Na és ha vissza is kapom legalább 2 hónap. Szóva lelköltöm ez
egészséges az én helyzetemben. Kiskoromban állandóan
gyűjtöttem valamire. Már belefáradtam most elköltöm és
kész. Amíg tehetem addig ezt fogom csinálni. Majd ha saját
munkahelyem lesz ha lesz egyáltalán olyanom akkor abbol a
fiziböl majd takarékoskodok de addig már nem érdekel a dolog.
Ha kell valami meg fogom venni.

:bsd:  By: Tac-csont

Kalibur

QuoteOriginally posted by Tac-csont
Bocsi nálam a takarékosság az pár éve kiment divatból ha nem
költöm el magamra vagy barátaimra vagy bármire a pénzem
akkor valaki (mutter ,testvér) elkérik valamire hogy ez meg az
meg e meg amiatt kéne majd visszakapod......
Na és ha vissza is kapom legalább 2 hónap. Szóva lelköltöm ez
egészséges az én helyzetemben. Kiskoromban állandóan
gyűjtöttem valamire. Már belefáradtam most elköltöm és
kész. Amíg tehetem addig ezt fogom csinálni. Majd ha saját
munkahelyem lesz ha lesz egyáltalán olyanom akkor abbol a
fiziböl majd takarékoskodok de addig már nem érdekel a dolog.
Ha kell valami meg fogom venni.

A tipikus Carpe diem (rég tanultam, ha nem így írják, maj szóljatok rám, és átírom :D ) ...
Én mostan naon örülök ám, mert végre láttam a Bloodlustot és meg kell állapítsam, fantasztikus !!!! A hang kicsit talán tré minőségű, meg 1 dolog, hogy szinkronos, de kit érdekel!
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Tac-csont

ÁááÁáááháhááá tegnap havernál néztem meg izé az inkább ma volt éjfél után voltam. Szal megnéztem Underworld-öt igaz No Szinkron No Felirat de meg kell állapítsam az a film első nézésre egy igen nagy csalódás. Lehet ,hogy csak nagyon ki volt kapcsolva agyam vagy hasonló de gáz volt. Tmören lődözés és annyi. Szép fegyverek egész jó 5 letek a Vampirezéshez ha valaki játszik akkor tudja miért mondom ezt. De alapvetően ezerszer jobbra számítottam főleg a zene trailerek és weblap után. De hát ez van. Majd keresek egy jobbat.

:bsd:  By:Tac-csont

roderick

ÁááÁáááháhááá tegnap havernál néztem meg izé az inkább ma volt éjfél után voltam. Szal megnéztem Underworld-öt igaz No Szinkron No Felirat de meg kell állapítsam az a film első nézésre egy igen nagy csalódás. Lehet ,hogy csak nagyon ki volt kapcsolva agyam vagy hasonló de gáz volt. Tmören lődözés és annyi. Szép fegyverek egész jó 5 letek a Vampirezéshez ha valaki játszik akkor tudja miért mondom ezt. De alapvetően ezerszer jobbra számítottam főleg a zene trailerek és weblap után. De hát ez van. Majd keresek egy jobbat.

Hát nem lep?dtem meg...

Amúgy meg mindenkinek vérben gazdag boldog új évet kivánok...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Himura-san
Hogy én hogy úúútálom ezt az enyhe telet.....:ejj: Az összes áldozatom vérét elronytja...pedig a -20 fokban milyen jó egy kis forró friss vér.....:rolleyes: :bsd: :zen:

Azért forrónak nem mondanám ez nem NEscafe :D  de azért
tényleg kellemes dolog Vámpírfagyasztó hidegben fincsi vért
szürcsölni. JAmi megyek is úgy 3 óra mulva vadászni egyet.

Kalibur

Hmmm nincs jobb mint a forró vér és a hideg hó kontrasztja.....Hmmm(elmerengve megnyalja szemfogát...):zen:
Valamiért és valahonnan messzemenőkig ismerős hozzászólás...
Ismét itt, és bár kicsit talán késve (ca 20 órával ...:rolleyes: ) de én is kívánok minden vértestvérnek vérgazddag, vidám új évet (jó-jó gondolom, hogy már hallottátok egy párszor, de Sag schon :p )

Tac-csont

QuoteOriginally posted by Kalibur
Valamiért és valahonnan messzemenőkig ismerős hozzászólás...
Ismét itt, és bár kicsit talán késve (ca 20 órával ...:rolleyes: ) de én is kívánok minden vértestvérnek vérgazddag, vidám új évet (jó-jó gondolom, hogy már hallottátok egy párszor, de Sag schon :p )

Jó jó de csak azért mert te mondtad Köszi viszont !!!
Haha ha igaz 3. án megyek le Pestre váháháh ol lehet
ott jó kelyheket találni ? Lehet ,hogy éhese leszek mire
leérek.

Kalibur

Lássuk ! A West end pl kifejezetten hasznos hely. Ott mindig jó sokan vannak, és annyi ott a fura fazon, hogy a mifélék fel se tűnnek köztük :D  (bár a mozija az mocskos drága...)
(csak mérsékelten vagyok ám belvárospárti ;) )

Tac-csont

Pest az jóóó vadászhely...;) Én tudom..:D Kelyhekről meg nem tudok...:confused: :zen:

Jajj látszik hogy junior ne érts férre. A kehely az ember akinek kiszívod a vérét te :D  Azt hivatalosan így vagyon megírva. Vampire nagykönyvben is így emlegetik a MAszkabál meg Kamarilla részéröl mivel em szeretnék ha elordítod magad hét te hol vannak itt áldozatok amiknek kiszívhatom avérét. Nem nem inkább hé te hol találok itt kelyhetek. Akkor nem olyan feltűnő tudod. NA jó egyet mondok kerítsd be te is Vampire nagykönyvet játsz te is mert jó móka és pár dolgot alkalmazz is  :D
Tényleg Kalibur megvan a könyv a Brujah klán adatai 2 A4-es lap be van Scannelve majd átküldöm :D

Tac-csont

Ok thx a helyinfót.
Nem leszek sokat.
Asszem talán bár.
Ha valaki ír hogy
tali akkor igen.
Igen ez lessz szólok
fel egy két Pesti
havernak és duma.

Kalibur

Tényleg Kalibur megvan a könyv a Brujah klán adatai 2 A4-es lap be van Scannelve majd átküldöm :D

THX man !:hopp:
QuoteA nyolc kert kerüld...hacsak nem vágysz "forró"(de koszos.. ) vérre...
Jepp :D  Az a tipikus 10 hónapra született fajta (9 az anyaméhben, 1 a füstölőn...)
Ha meg túrista típus vagy, sétálj végig az Andrásyn !

Kono

Kop-kop... Rég jártam itt, vagy még nem is voltam? Na mindegy, csak apró kérdés az ajtóból: mit szólnak erre felé egy félvér angyal/vámpírhoz? ^^" (esetleg ha van ennek spec neve, akkor én lenni butus)
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Tac-csont

Hát azt ,hogyDraqula  :D  Szóval gratulálrock hozzá.
Én max félvér Bukottangyal lehetnék de az is benne van.

Saori

QuoteOriginally posted by Kono
Kop-kop... Rég jártam itt, vagy még nem is voltam? Na mindegy, csak apró kérdés az ajtóból: mit szólnak erre felé egy félvér angyal/vámpírhoz? ^^" (esetleg ha van ennek spec neve, akkor én lenni butus)

Azt hogy MEGENNI!!!! :D :D
Na jó..neem^^ Amúgy én meg voltam angyal valaha nagyon régen, úgyhogy nem szóltam egy szót sem... :D
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"

Tac-csont

AngyalVámpír :D  <== Miért is ne. Nem egy sima embert harap meg hanem egy Angyalt :p  Nagy poén. És megszívta az illető mert így duplán "halhatatlan". Csak szerintem max Bukott Angyal lehet Vámpírangyal az Angel kódexben nem hiszen hogy az ártatlanok vérének ontása / szívása engedélyezett :D  

Zelgadis

Miért, hát senki sem mondta hogy az összeset ki kell szívni :)
Pláne ha még élvezi is az illető, rá lehet fogni hogy ezzel csak jót tesz :D És mindjárt semmi gonosz nincs a dologban ;)

Kalibur

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Miért, hát senki sem mondta hogy az összeset ki kell szívni :)
Pláne ha még élvezi is az illető, rá lehet fogni hogy ezzel csak jót tesz :D És mindjárt semmi gonosz nincs a dologban ;)
Hallottál már az élősködés vagy a kihasználás nevű kifejezésekről ? Nem csengenek valami pozitívan nemde ? :D

Ja, különben hozott ördög Kono :bsd:

Kono

QuoteOriginally posted by Saori
Azt hogy MEGENNI!!!! :D :D
Na jó..neem^^ Amúgy én meg voltam angyal valaha nagyon régen, úgyhogy nem szóltam egy szót sem... :D

Hmmm.... Megenni? Ha annyira szeretnéd, megengedem parancsolj ;)

Kalibur: üdvözlégy ^^

Egyébként bukott angyal viszont nem tud felmenni a mennyekbe ha minden igaz...de mint láthatjátok, a tartózkodásomat.... További ötleteket várnék ^^
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Cobra

Kono te tényleg vámpír vagy, hogy mindig éjjel írod a postokat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

VASH

QuoteOriginally posted by Cobra
Kono te tényleg vámpír vagy, hogy mindig éjjel írod a postokat.

Postok a kriptából, a Light vs. Dark Kft. bármelyik vámpírnak átalakítja a koporsóját jutányos áron...
You can't stop me
I love the world with all its lies
You can't stop me
I'm close enough to kiss the sky
keep it to myself
keep it to myself

Itachi

Üdv vértestvérek!Megérkezett az amorf vámpír mégse-vámpír Lo-bácsi!!!!!!!!!!!:D :D :D Mizujs????Nekem is megvan a Nagykönyv..;) A baj az ,hogy eddig nem leltem emberekre akikkel jáccak mivel az összes haverom csak a M.A.G.U.S t ismeri.....:ejj: (már megvan kb 3 éve....):zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Saori

QuoteOriginally posted by Lorenor
Üdv vértestvérek!Megérkezett az amorf vámpír mégse-vámpír Lo-bácsi!!!!!!!!!!!:D :D :D Mizujs????Nekem is megvan a Nagykönyv..;) A baj az ,hogy eddig nem leltem emberekre akikkel jáccak mivel az összes haverom csak a M.A.G.U.S t ismeri.....:ejj: (már megvan kb 3 éve....):zen:

Ha te úgysem tudod használni, nekemadhatod^^ ;)

Itachi

Ha te úgysem tudod használni, nekemadhatod^^ ;)
Hááát azé ez nem azt jelenti ,hogy nem AKAROK ,hanem azt ,hogy nem TUDOK jáccani... ;)  Ha találok vértestvéreket akikkel eme nemes szórakozásnak hódolhatok akkor szívesen jáccanék... :) :zen:

Saori

Hááát azé ez nem azt jelenti ,hogy nem AKAROK ,hanem azt ,hogy nem TUDOK jáccani... ;)  Ha találok vértestvéreket akikkel eme nemes szórakozásnak hódolhatok akkor szívesen jáccanék... :) :zen:

Jóóó..tudom:) Csak megemlítettem:) És kölcsönbe sem akarod odaadni? Csak elolvasni^^ Mert én viszont tudnék kivel jáccani ;)

Itachi

Jóóó..tudom:) Csak megemlítettem:) És kölcsönbe sem akarod odaadni? Csak elolvasni^^ Mert én viszont tudnék kivel jáccani ;)
Kölcsönbe??Amikor akarod!Azé megbírok lenni nélküle.... ;) :zen:

Saori

Kölcsönbe??Amikor akarod!Azé megbírok lenni nélküle.... ;) :zen:

Komolyan ? Azt naggyon meghálálnám^__^

Itachi

Komolyan ? Azt naggyon meghálálnám^__^
Of course!Én mint mondtam úgyse használom.... :p :zen: