Keresem a.... - Archive - 2003-02 - 2006-06

Started by Corpse, 2003-02-28, 01:51:11

Previous topic - Next topic

andi^^

Sziasztok!

Tudna valaki mondani címet ahonnan Gravitationt ill. Lovelesst lehet letölteni, de nem torrenttel, hanem ha lehet közvetlenül vagy ftp-ről. Usteamen egyik sincs... animehq-n se.

Raggie

Quote from: andi^^ on 2006-06-08, 20:29:28
Sziasztok!

Tudna valaki mondani címet ahonnan Gravitationt ill. Lovelesst lehet letölteni, de nem torrenttel, hanem ha lehet közvetlenül vagy ftp-ről. Usteamen egyik sincs... animehq-n se.
Háát... olyanból már sajna nagyon kevés van... javarészt torr3nt és más fájlmegosztós rendszerű töltögetős programokkal lehet ilyesmiket beszerezni...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Manitu

Quote from: andi^^ on 2006-06-08, 20:29:28
Sziasztok!

Irc-t tudom javasolni, az nem fájlcserélős rendszerű, tehát ha csak annyi a baj, hogy koliból/melóhelyről/tudjistenhonnan töltenél, ahol ezeknek a portjai tiltottak, ennek akkor is mennie kell. Ha az a bajod a torrenttel, hogy bonyolult/nem ismered/bármi hasonló, akkor meg nem szóltam.

Mindenesetre itt a Vision-Anime egyik distro botja, akinél a Gravitation sorozat megvan.

tront

Tényleg bocs hogy most már mindenhova jövök a hülyeségeimmel... szal' Gundam Seed Destiny 1,2,3,4,5 részt keresem angolul... össz egy torrentet találtam hozzá de nem szedi...  :confused:

Manitu

Quote from: tront on 2006-06-13, 23:07:09
Tényleg bocs hogy most már mindenhova jövök a hülyeségeimmel... szal' Gundam Seed Destiny 1,2,3,4,5 részt keresem angolul... össz egy torrentet találtam hozzá de nem szedi...  :confused:
AHQ irc-csatiján le tudod tölteni, 3 botnál is megvan.

tront

Quote from: Manitu on 2006-06-13, 23:54:39
Quote from: tront on 2006-06-13, 23:07:09
AHQ irc-csatiján le tudod tölteni, 3 botnál is megvan.
THX, imádlak  :tezsvir: