Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

.Attila

Hmm... vihetném talán a gépemet, és akkor... de nem jó ötlet.
Meg amúgyis egy kis trécselésről lenne szó, nem?

Baldy

QuoteOriginally posted by Trivi
Hmm... vihetném talán a gépemet, és akkor... de nem jó ötlet.
Meg amúgyis egy kis trécselésről lenne szó, nem?

Hozzáállás kérdése :)
Ha elhozod, tudunk közben AMV-ket nézni, és kitárgyalni, melyik hogy lett volna jobb :) De ez csak egy példa :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

QuoteOriginally posted by Baldy
Hozzáállás kérdése :)
Ha elhozod, tudunk közben AMV-ket nézni, és kitárgyalni, melyik hogy lett volna jobb :) De ez csak egy példa :)

Őszinte legyek? Pont erre gondoltam, AMV-k hallgatására. Csak a BK-ben ez nehézkes, nem?

ignus

Őszinte legyek? Pont erre gondoltam, AMV-k hallgatására. Csak a BK-ben ez nehézkes, nem?

ááááá sőt most láttam hogy külön akció van anime fanok részére akik odacipelik a kias lapopjukat és AMVket hallgatnak...
 :D
"...egyszer csak talajt érzett a lába alatt, sõt közvetlen az arca alatt, még a szája is tele lett vele..."

Zelgadis

Á, hát csak egy piiciiiit :D
Hogy folyton szól a háttérben a fél óránként ismétlődő burger-playlist, az nem baj, attól még mi fennhangon AMVt hallgatunk, és az összes vendéget kiüldözzük a világból :D

De hisz ez a meet :D Nem is csoda hogy már 2 BK ból kitiltották :D

Kono

QuoteOriginally posted by Zelgadis
Á, hát csak egy piiciiiit :D
Hogy folyton szól a háttérben a fél óránként ismétlődő burger-playlist, az nem baj, attól még mi fennhangon AMVt hallgatunk, és az összes vendéget kiüldözzük a világból :D

De hisz ez a meet :D Nem is csoda hogy már 2 BK ból kitiltották :D

Akkor most ki is jönne pontosan? Jó lenne ha csapatba csinálnátok hogy felismerhetőek legyetek ^^ Egyébként meg AMV-t hogy hallgatod? :D Azt nézni is kell nem?
...dancin' shinzou no bloody, ai gouon na neiro wa sei...

Shadowolf

Tényleg, a magam fajta újdonsült fórumozók mitévők legyenek?
Én például arcra egyikötöket sem ismerem, úgyhogy még nem tudom mialapján foglak titeket betájolni. Van valami ismertetőjeletek, vagy mindenkit aki éppen a BK-ben lesz meg
kell majd kérdeznem, hogy ti vagytok e azok?

Kalibur

Shadow problémafelvetésében van ám ráció... Én sem hiszem, hogy bárkit is felismernék, sőt hogy őszinte legyek elsőre meglepett, hogy szombaton más is meetel innen. De van azért ötletem... nekem még megvan a conra készített csak soha fel nem használt névjegytáblám, max a táskámra biggyesztem. Az avatar kinyomtatását nem vállalnám, mert ígyis torkomon a hurok, hogy a vizsgaanyagot az otthoni nyomtatón nyomtatom...
"What doesn't kill you merely postpones the inevitable."

Shadowolf

Esetleg kirakhatnátok egy táblát arra az asztalra ahová ültök vagy valami hasonló. Máskor hogy szoktátok csinálni?

Sephiroth

Bocsi! Nem tudom mennyire szólhatok bele, de mobiltelefonszám csere priviben nem oldaná meg a próblémátokat?
No time to haste... khmm waste. Let's go!

Shadowolf

QuoteOriginally posted by Sephiroth
Bocsi! Nem tudom mennyire szólhatok bele, de mobiltelefonszám csere priviben nem oldaná meg a próblémátokat?

Az túl egyszerű lenne! :D Szerintem a többiek is szeretik a kihívásokat. ;)

Kono

Nos kis infó, aki nemtudná:

A meet ugye minden szombaton, ha nincs ünnep átlagosan délután 2 - este 8 között van a oktogoni BK legfelső emeletén. Nem szoktak sokan mások oda felmerészkedni, szal egész emeleten meetesek szoktak lenni, a tulajok "nagy örörmér" :D Nekem még van nyomtatott "fórumigazolványom" aoiról és nagyban kirívok külsőre többiek közül, mivel egyedül én vagyok olyan amilyen. Szerintem rájöttök, gyertek odafelé...majd szólok Sora-nak, ő mindenkit ismer, be fogtok illeszkedni. Nagyon jó arcok járnak oda.

Aki meg volt innen mostanában, valszeg látott már, pl mint Zodd :) Akiről még tudok, hogy ismer az Saori... Szal ha kell segítség elvileg megtaláltok. :) Csak kérdés ki mikor jön?

Mobilomat eg megoszthatom...csak én nem tudok hívni jelenleg, egyenleg üres... De akit érdekel privizzen rám!

Zelgadis

QuoteOriginally posted by Kono
... Egyébként meg AMV-t hogy hallgatod? :D Azt nézni is kell nem?

Persze hogy kell nézni is.
De azért a hangját sem árt hallani, nem? :D
Vagy némafilmet is lehet nézni, csak az nem biztos hogy teljesen tökéletesen visszaadja az AMV hangulatát :)

edit: persze nálam már jártak amvk amiknek csak hangja v képe volt :D De az csak codecprobléma miatt, és nem olyanra tervezték :)

Bár megnéznék egy "néma" AMVt :) Mit lehet összehozni hang nélkül :hopp:

.Attila

Na akkor most hozzak gépet vagy sem?
Vannak rajta filmek is, nomeg aztán cd-ket, dvd-ket is lehet hozni.
Pl.: fent van a teljes Trigun sorozat, rengeteg rész a Ranmaból. Ranma OAV-k.
AMV-k:
Play Excel! Play! ( :hopp: )
Odorikuruu ( :hopp: )
Come On Sing Along
Aluminium Cell Mix
Cucumber
Tainted Donuts
Azumanga - Let's Get Down
Kenshin - Oro collection
Pinky and the Brain (Excel Saga)
meg van még egynéhány

Ja, és van még film: GTO 9 rész, FLCL első 2 rész, Plastic Little

És: Noir OST1, Excel Saga OST1, meg van Hack//sign OST is

Shadowolf

Na akkor most hozzak gépet vagy sem?
Vannak rajta filmek is, nomeg aztán cd-ket, dvd-ket is lehet hozni.
Pl.: fent van a teljes Trigun sorozat, rengeteg rész a Ranmaból. Ranma OAV-k.
AMV-k:
Play Excel! Play! ( :hopp: )
Odorikuruu ( :hopp: )
Come On Sing Along
Aluminium Cell Mix
Cucumber
Tainted Donuts
Azumanga - Let's Get Down
Kenshin - Oro collection
Pinky and the Brain (Excel Saga)
meg van még egynéhány

Ja, és van még film: GTO 9 rész, FLCL első 2 rész, Plastic Little

És: Noir OST1, Excel Saga OST1, meg van Hack//sign OST is

Ilyen király cuccok mellett még kérded? :D

Kono

Gép? Laptop? Csak vigyázzatok, mert majdnem kivágtak minket pár csomag kártyáért is... Szal ha lehet hátra be a tömegbe ilyesmivel ^^ De nem rossz az 5let!

Baldy

Gép? Laptop? Csak vigyázzatok, mert majdnem kivágtak minket pár csomag kártyáért is... Szal ha lehet hátra be a tömegbe ilyesmivel ^^ De nem rossz az 5let!

Kivágni minket? Hiszen fizető vendégek vagyunk, akik nem zavarnak senkit, sz'al ha belémkötnek, felnégyelem őket :) Csúúúúúúnya szavakat fogok beleirni a vendégkönyvükbe :bsd:
Amugy én is elsőként megyek majd erre a meetingre, de biztos vagyok benne, hogy kapásból felismerek 2 tucat anime rajongót :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Kono

Multkor azon röhögtünk, hogy 2 srác előszedett vámpíros meg mittomén milyen kártyákat, jó játszanak. Elkezdik, 1x csak feljön főgóré (!!!) meg 3 egyenruhás talpnyaló és beugatnak, hogy ez nem szerencsebarlang, el kell rakni... Kérdezik tőle: és ha sakkozunk? Válasz: Aztis, örüljünk, hogy egyáltalán nem dobnak ki innen, mert olyan hangosak és rendetlenek vagyunk. Mindenki hatalmas szemekkel nézett...

Szal ezek után jobb ha hátravonulunk, még mielőtt egész társaság repül ^^"

Tiaro

Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy fellépés kérdése az egész. Amikor régebben elmentünk a csapattal iszogatni valahova edzés után, (kb 10-12 ember katanával, saival, tonfával, nunchakuval felfegyverkezve) valahogy mindig szivesen láttak minket... :hehe:
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Spectre

QuoteOriginally posted by Tiaro
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy fellépés kérdése az egész. Amikor régebben elmentünk a csapattal iszogatni valahova edzés után, (kb 10-12 ember katanával, saival, tonfával, nunchakuval felfegyverkezve) valahogy mindig szivesen láttak minket... :hehe:

Hát igen, amikor mi beugrunk egy kocsmába láncingben, kardokkal, baltákkal, pajzzsal, ált. vagy nem akarnak kiszolgálni, mert "fegyveresek" vagyunk, vagy kifejezetten kedvesek... (mondjuk volt már példa emiatt kocsmai harcra is)

Egyébként ha meg nagyon kötözködik a tulaj, max. felhívom a régi töritanáromat. Épp jogot hallgat, és olyan gyönyörű mondatokat tud, ami után mindenki sírva elmenekül.
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."
"One must admire how well the laws of physics were written."

Baldy

QuoteOriginally posted by Spectre
Hát igen, amikor mi beugrunk egy kocsmába láncingben, kardokkal, baltákkal, pajzzsal, ált. vagy nem akarnak kiszolgálni, mert "fegyveresek" vagyunk, vagy kifejezetten kedvesek... (mondjuk volt már példa emiatt kocsmai harcra is)

Egyébként ha meg nagyon kötözködik a tulaj, max. felhívom a régi töritanáromat. Épp jogot hallgat, és olyan gyönyörű mondatokat tud, ami után mindenki sírva elmenekül.

Egyszerűbb lesz kisöcsikémet ráuszítani az illetőkre, akik megzavarnak minket, ugyanis a szövegével ugyis elaltatja őket :) Csak beszéljen arról, hogy mit tanult a legutóbbi vizsgájára :) És ha az nem segitett, akkor jövök én, és mindegyiket ugy fejbe nyomom, hogy attól fognak jót aludni :D

Shock12

Látom a topicban kezdenek túltengeni a hormonok... :p

Kono

Gyerekek, nem arról volt szó, hogy itt nem verekszünk? :D Shock-nak teljesen igaza van...NYUGI! :P

Spectre

Gyerekek, nem arról volt szó, hogy itt nem verekszünk? :D Shock-nak teljesen igaza van...NYUGI! :P

Ki akar itt verekedni? Baldy is meg én is csak azt mondtuk, hogy ha sokat kötözködnek, elijesztjük őket valami kellemesebb eszmefuttatással...
"Don't worry. I struck you with the back of the sword. Oh, sorry. This sword is double-bladed."

Kono

Jajmár....csak poén akart lenni Teee! ^^ Mindenki olyan komolyan veszi a dolgokat... De ha ott visszapofázunk jobban, 5 perc múlva ajtó előtt uccán vagyunk, ha teccik ha nem joguk van hozzá!

Spectre

Jajmár....csak poén akart lenni Teee! ^^ Mindenki olyan komolyan veszi a dolgokat... De ha ott visszapofázunk jobban, 5 perc múlva ajtó előtt uccán vagyunk, ha teccik ha nem joguk van hozzá!

Na, AKKOR már lehet verekedni! :D

Kono

QuoteOriginally posted by Spectre
Na, AKKOR már lehet verekedni! :D

Na LOL! :D Hát én mostár tényleg semmit se értek! :p

Spectre

Na LOL! :D Hát én mostár tényleg semmit se értek! :p

:lol:
Nem baj, nem is kell :D

Kono

Tényleg, Te is mondtad jössz szombaton BK meetre? Már nem emléxem....

Saori

QuoteOriginally posted by Shock12
Látom a topicban kezdenek túltengeni a hormonok... :p

Na ja....mondasz vmit :p :p
"Seishin ittou nanigoto ka narazaran"